ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!

Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Οι Υδροχόοι είναι συνήθως χαμηλών τόνων και ήρεμοι, αλλά από μια άλλη πλευρά μπορούν να είναι εκκεντρικοί και δραστήριοι. Ωστόσο, και στις δύο περιπτώσεις, είναι βαθιά στοχαστές και άνθρωποι του πνεύματος που τους αρέσει να βοηθούν τους άλλους. Είναι σε θέση να δουν τα πράγματα χωρίς προκαταλήψεις, και μπορούν εύκολα να λύσουν προβλήματα δικά τους ή άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Στοιχείο: Αέρας
  • Ποιότητα: Σταθερό ζώδιο
  • Χρώμα: Ανοιχτό μπλε, Ασημί, Μαύρο
  • Ημέρα: Σάββατο
  • Κυβερνήτης: Ουρανός, Κρόνος
  • Μεγαλύτερη συμβατότητα: Λέων, Τοξότης
  • Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 14, 24, 32
  • Ημερομηνίες γέννησης: 20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου

Πλεονεκτήματα του Υδροχόου: Προοδευτικοί, Ανεξάρτητοι, Πνευματώδεις, Έξυπνοι, Ανθρωπιστές, Εφευρετικοί, Πρωτότυποι
Αδυναμίες του Υδροχόου: Πεισματάρηδες, Σαρκαστικοί, Επαναστατικοί, Δεν συμβιβάζονται, Υπερβολικά ευαίσθητοι, Αυτοαπομόνωση.

Του αρέσει: Διασκέδαση με φίλους, Να βοηθά τους άλλους, Να αγωνίζεται για έναν σκοπό, Πνευματική συζήτηση, Καλός ακροατής
Δεν του αρέσει: Περιορισμός, Ψεύτικες υποσχέσεις, Μοναξιά, Βαρετές καταστάσεις, Διαφωνίες.

Ο χαρακτήρας του Υδροχόου

Παρόλο που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στο περιβάλλον τους, οι Υδροχόοι έχουν μια βαθιά ανάγκη να παραμείνουν μόνοι τους και μακριά από τα πάντα, προκειμένου να ανακτήσουν δυνάμεις. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Υδροχόου, βλέπουν τον κόσμο ως έναν τόπο γεμάτο δυνατότητες.

Ως προσωπικότητα, ο Υδροχόος είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητος. Αν προσπαθήσεις να τον περιορίσεις ή να του επιβάλεις όρια, θα φύγει τρέχοντας. Χρειάζονται τη μοναξιά, επειδή έτσι νοιώθουν ελεύθεροι. Η ανεξαρτησία δεν είναι μια απλή επιθυμία για αυτούς, είναι αναγκαία για την ψυχική τους ηρεμία.

Οι Υδροχόοι είναι ζώδιο του Αέρα, και ως εκ τούτου, χρησιμοποιούν το μυαλό τους σε κάθε ευκαιρία. Εάν δεν υπάρχει πνευματική διέγερση, βαριούνται και στερούνται κίνητρο για να επιτύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου, ο Ουρανός έχει έναν διστακτικό, απότομο και μερικές φορές επιθετικό χαρακτήρα, αλλά είναι αυτός που δίνει οραματισμό στον Υδροχόο. Γι αυτό οι Υδροχόοι είναι σε θέση να αντιληφθούν το μέλλον και ξέρουν ακριβώς τι θέλουν να κάνουν πέντε ή δέκα χρόνια από τώρα.

Ο Ουρανός τους έδωσε επίσης τη δύναμη της γρήγορης και εύκολης μεταμόρφωσης, έτσι είναι γνωστές ως στοχαστές, προοδευτικοί και ανθρωπιστές. Αισθάνονται καλά σε μια ομάδα ή μια κοινότητα, και προσπαθούν συνεχώς να προστατέψουν άλλους ανθρώπους.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Υδροχόο είναι να νιώσει την αίσθηση ότι είναι περιορισμένος. Λόγω της επιθυμίας για ελευθερία και ισότητα για όλους, θα προσπαθήσει πάντα να εξασφαλίσει την ελευθερία του λόγου και της κίνησης. Οι Υδροχόοι έχουν τη φήμη ότι είναι ψυχρά άτομα, αλλά αυτό είναι μόνο ο αμυντικός μηχανισμός τους ενάντια στην πρόωρη οικειότητα. Όταν εμπιστεύονται τους άλλους εκφράζουν τα συναισθήματά τους χωρίς φόβο και δημιουργούν εξαιρετικές σχέσεις και φιλίες.

Ο Υδροχόος και η φιλία

Ο Υδροχόος από τη φύση του είναι ευπρόσιτος και κοινωνικός και εύκολα τείνει χέρι φιλίας, μην περιμένοντας αντάλλαγμα. Ένα από τα βασικά κίνητρά του για να αγαπήσει τους άλλους είναι να αισθάνεται ότι θα τους βοηθήσει. Είναι ένας εξαιρετικός σύμβουλος που θέλει να αισθάνεται ότι συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των φίλων του, προσφέροντας τους πολύτιμες συμβουλές. Γεμίζει από ευτυχία, όταν βλέπει τους φίλους του να περνούν καλά. Του αρέσει να κάνει τους άλλους να γελούν και να διασκεδάζει μαζί τους.

Μερικοί, εκ πρώτης όψεως, θα τον χαρακτηρίσουν ψυχρό και απαθή, αλλά αυτό είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση. Έχει την ανάγκη να διατηρεί τον έλεγχο των συναισθημάτων του τον κάνει μερικές φορές να φαίνεται απόμακρος, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Κάτω από την προστατευτική μάσκα του Υδροχόου, κρύβεται μια υπέρμετρη ευαισθησία που τον κάνει να είναι ένας ευγενικός, καλός και πιστός φίλος. Απλά, χρειάζεται το χρόνο του για να εκφράσει αυτά που νιώθει.Κατά το μεγαλύτερο μέρος, οι φιλίες του βασίζονται σε πνευματικές αναζητήσεις. Αναζητά την πνευματική επαφή και του αρέσει να ανταλλάσει απόψεις σχετικά με ψυχολογία, ιστορία, φιλοσοφία, και άλλες ενδιαφέρουσες επιστημονικές ή τεχνολογικές συζητήσεις. Αν έχετε την ικανότητα να μοιράζεστε ιδέες μαζί του, θα γίνει ο πιο στενός φίλος σας.Από τους φίλους του περιμένει πίστη, υποστήριξη και να έχουν ανοικτό πνεύμα. Πρέπει να αισθάνεται ότι βασίζεται στις δικές του δυνάμεις και μισεί κάθε είδους κριτική.

Ο Υδροχόος και η Εργασία

Στους Υδροχόους αρέσει να κάνουν χρήσιμα πράγματα στη ζωή τους. Αν το συνδυάσουν με τον εκπληκτικό τρόπο που έχουν να επικοινωνούν με τους ανθρώπους, γίνονται άριστοι πολιτικοί, κοινωνικοί λειτουργοί ή ψυχολόγοι. Διαθέτουν προοδευτική σκέψη και είναι φοβεροί στο να διαμορφώνουν νέες ιδεολογίες και θεωρίες. Οποιοδήποτε είδος έρευνας είναι κατάλληλο για έναν Υδροχόο. Αν αποφασίσει να ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό κόσμο, το αδύνατο σημείο του είναι η έλειψη προσοχής στη λεπτομέρεια. Του αρέσουν οι μεγάλες ιδέες και τα φιλόδοξα σχέδια, είναι σε θέση να τα υλοποιήσει, αλλά οι ανιαρές, καθημερινές κι επαναλαμβανόμενες λεπτομέρειες, τον κάνουν να χρονοτριβεί. Ο Υδροχόος χρειάζεται απαραιτήτως γραμματέα.

Αν συνεργάζεστε μαζί του, θα διαπιστώσετε ότι ο Υδροχόος γενικά θέλει να είναι μπροστά από την εποχή του. Είναι καινοτόμος και φτιαγμένος για τεχνολογία. Εμπιστευτείτε τον σε θέματα που έχουν να κάνουν με τους υπολογιστές σας, με την εκπαίδευση άλλων στην πληροφορική, με έρευνα και ανάπτυξη ή απλά αναθέστε του να συλλέγει στοιχεία και δεδομένα. Είναι ανοιχτόμυαλος και περιεκτικός, και θα τρέξει να βοηθήσει οποιονδήποτε έχει την ανάγκη του. Είναι ο μόνος που θα καταφέρει να ενώσει μία ομάδα από αταίριαστους ανθρώπους. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε όμως είναι ότι το μυαλό του Υδροχόου αποσπάται εύκολα, εκτός αν απασχολείται με κάτι συναρπαστικό. Συνεπώς, μην τολμήσετε ποτέ να τον υποχρεώσετε να προσαρμοστεί σε μια ρουτίνα.

Η Ιδιοσυγκρασία ενός Υδροχόου

Οι Υδροχόοι τείνουν να είναι επαναστάτες, μόνο και μόνο για να περάσει το δικό τους. Το πείσμα τους άλλωστε, είναι αυτό που προκαλεί και την αποτυχία τους, θα συνεχίσουν να κάνουν κάτι με τον δικό τους τρόπο, ακόμα κι αν έχει αποδειχτεί ότι είναι λάθος. Είναι πολύ έξυπνοι άνθρωποι και παρόλο που αντιλαμβάνονται το λάθος, θα συνεχίσουν να το κάνουν για να περάσει το δικό τους. Είναι πολύ σταθεροί στις απόψεις τους και πεισματάρηδες, όταν προσπαθήσει κάποιος να τους αντιμετωπίσει. Όμως, παρά το πείσμα και τις αμετακίνητες απόψεις τους, δε θα προσπαθήσουν ποτέ να επιβάλουν τις ιδέες τους στους άλλους. Έχουν απόλυτο σεβασμό στις διαφορές του κάθε ανθρώπου.

Ο Υδροχόος κατά βάθος

Οι Υδροχόοι ψάχνουν διαρκώς τη σοφία, είναι πολύ παρατηρητικοί και μπορούν να συλλέξουν τις πληροφορίες τους αντικειμενικά, αφού τα συναισθήματά τους δεν μπαίνουν εμπόδιο. Φαίνονται να είναι υπεράνω και όταν μιλούν, λένε την αλήθεια. Ορισμένες φορές σοκάρουν ή πονάνε τα λόγια τους, γιατί αδιαφορούν για τα αισθήματα των άλλων, αλλά δεν το κάνουν επίτηδες, απλά λένε τα πράγματα με το όνομά τους και οι συναισθηματισμοί δε θολώνουν τις αποφάσεις τους. Είναι πολύ αποκομμένοι από συναισθήματα. Αυτό δε σημαίνει ότι οι Υδροχόοι είναι αναίσθητοι, απλά δεν εμπιστεύονται τα συναισθήματά τους. Ως αποτέλεσμα, αν κάποιος δεν συμφωνεί με τις ιδέες τους, οι Υδροχόοι το παίρνουν προσωπικά, χωρίς βέβαια να το φέρουν σαν βάρος, αφού καθοδηγούνται πάντα από τη λογική. Ορισμένες φορές αναρωτιούνται τι είναι αυτό που τους διαφεύγει στη ζωή, επειδή δεν αισθάνονται όπως οι περισσότεροι. Αυτό βέβαια δεν τους εμποδίζει στο να δημιουργούν προσωπικές σχέσεις, έχουν αυτή την ικανότητα, αλλά το πρόσωπο με το οποίο θα εμπλακούν, θα παρατηρεί πάντα μία απόσταση. Ο Υδροχόος έχει τόσες πολλές ερωτήσεις στο μυαλό του, που μερικές φορές αμφισβητεί την ίδια την ύπαρξή του. Αναρωτιέται αν αυτό που κάνει είναι χρήσιμο, θέλει οι άλλοι να τον αναγνωρίζουν και να τον εκτιμούν. Αυτό οφείλεται στις ανασφάλειές του, που τον κάνουν να αναρωτιέται αν οι άλλοι τον δέχονται γι' αυτό που είναι. Φυσικά αυτό δεν βγαίνει ποτέ στην επιφάνεια, άλλωστε ένας Υδροχόος γνωρίζει κατά βάθος ότι είναι ξεχωριστός.

Ο Υδροχόος με λίγα λόγια

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο των οραματιστών, της αντισυμβατικότητας και της πνευματικής ανεξαρτησίας. Είναι οι άνθρωποι που θα παρεκκλίνουν από το πλήθος, για να ακολουθήσουν τον δρόμο τους. Βρίσκονται πάντα σε πνευματική διέγερση, συνεχώς ανακαλύπτουν κάτι καινούργιο, διαμορφώνουν νέες απόψεις και ταξιδεύουν πεισματικά με τον δικό τους τρόπο, ανεξάρτητα με το τι πιστεύουν οι άλλοι.

Ο Υδροχόος είναι γεμάτος παράδοξα, τον ενδιαφέρει το άλλο άκρο του φάσματος και, ενώ απολαμβάνει τη μοναξιά, καταφέρνει να είναι ιδιαίτερα κοινωνικός. Του αρέσει να ζει και στις δυο πλευρές, να βλέπει και τις δύο όψεις ενός νομίσματος, καθώς διαμορφώνει νέες ιδέες, με την προοδευτική του σκέψη και το δραστήριο μυαλό του. Ακολουθεί την πολιτική του "ζήσε και άσε τους άλλους να ζήσουν", όπου όλοι μπορούν ελεύθερα να είναι ο εαυτός τους. Δεν κρίνει ποτέ τους άλλους, γιατί ως ανθρώπινα όντα είναι όλοι ίσοι και δικαιούνται να έχουν τη γνώμη τους. Διαθέτει την ικανότητα του λόγου και είναι πολύ πνευματώδης. Παρατηρεί τους ανθρώπους και μαθαίνει πώς να αλληλεπιδρά μαζί τους, μέσα από την παρατήρηση.

Ταυτόχρονα, οι Υδροχόοι μπορούν εύκολα να επηρεάσουν τους άλλους, δικαιολογώντας οτιδήποτε κάνουν ή σκέφτονται. Ως εκ τούτου, μπορούν να χειριστούν οποιαδήποτε προσωπικότητα και να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε κατάσταση. Τους αρέσουν οι αλλαγές, γιατί η βαρεμάρα είναι ο εχθρός τους. Οτιδήποτε νέο, αποτελεί μια ευκαιρία για τους Υδροχόους. Μπορούν να φανούν σαν ειδικοί, ακόμη και σε θέματα που δεν γνωρίζουν και είναι πολύ καλοί στο να διογκώνουν την σπουδαιότητά τους. Αισθάνονται ότι τους αξίζει, γιατί η εκκεντρικότητά τους, τους κάνει μοναδικούς.

Αν είσαστε συμβατικοί άνθρωποι, καλό θα είναι να προσέξετε, γιατί ο Υδροχόος θέλει να σοκάρει και να αποκλίνει από τον κανόνα, αυτός είναι ο τρόπος που ζει. Διασκεδάζει πειράζοντας τους βαρετούς. Είναι ο εύκολος στόχος για λεκτική εξάσκηση, δεν το κάνει για κακό, αλλά συχνά μπορεί να παρεξηγηθεί. Στην πραγματικότητα, δεν θα έβλαπτε κανέναν από πρόθεση, τρέφει σεβασμό για όλους, παρόλο που αυτό δεν είναι προφανές στους πιο συναισθηματικούς τύπους ανθρώπων.

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ο Υδροχόος και οι Σχέσεις

Ο άντρας Υδροχόος

Είστε έτοιμη για την περιπέτεια της ζωής σας; Οκ, να σας συστήσω τον άνδρα Υδροχόο! Ναι, ξέρω στην αρχή θα σας φανεί εύκολο -σχεδόν παιχνιδάκι- να τα φτιάξετε με αυτόν τον τόσο φιλικό, άνετο, γλυκό άνθρωπο!
Τι πιο απλό να "βγάλετε τα εσώψυχά του". Εξάλλου φαίνεται -και είναι- ανοικτός και φιλικός με όλο τον κόσμο. Από τη στιγμή όμως που θελήσετε να "περάσετε" την "κόκκινη γραμμή" της φιλίας για κάτι πιο βαθύ, ετοιμαστείτε για "επικίνδυνες αποστολές", για τα δύσκολα!

Να έχετε πάντα κατά νου πως όσο εύκολα "φαίνονται" τα πάντα μαζί του, τόσο "περίεργα" μπορεί να γίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη!
Ναι! Είναι έξυπνος και αυτό σας "εξιτάρει"! Όσο όμως και αν "δεθεί" μαζί σας, πάντοτε θα υπάρχει ένα "ιερό" κομμάτι για το εαυτό του, το οποίο δεν θα παραβιάσετε ποτέ!

Άρθρο πρώτο (και σημαντικότερο):Σεβαστείτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία του! Από τη στιγμή που θα το καταφέρετε, θα σας ανταμείψει για μια ολόκληρη ζωή: θα γίνετε για εκείνον το παν!

Θα τον γνωρίσετε σε ομαδικές συγκεντρώσεις, σε φιλικές παρέες: αν θέλετε να τον "ξελογιάσετε" απλά, δώστε προσοχή σε όλα όσα λέει!

Εάν πράγματι ποθείτε μια γνήσια ερωτική σχέση με ένα άνδρα Υδροχόο, αφήστε τον να "αυτοσχεδιάσει"! Ωστόσο θα πρέπει να έχετε πάντοτε στο μυαλό σας, ότι ο άνδρας που αγαπάτε, μπορεί να μοιραστεί την αγάπη του,,όχι αναγκαστικά με μια γυναίκα,κάτι που μπορεί να σας κάνει έξαλλη- αλλά με ολόκληρο τον κόσμο!

Πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Υδροχόο;

Αυτός ο άντρας έχει να κάνει με την πνευματική διέγερση. Μπορεί να είστε το πιο ωραίο κορίτσι στο κόσμο, αλλά αν δεν διεγείρετε το μυαλό του, δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί σας. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική γι' αυτόν. Κατά βάθος, αποζητά την αγάπη, αλλά αυτό του προκαλεί εσωτερικά προβλήματα, λόγω της αδυναμίας του να κατανοήσει τα συναισθήματα. Έτσι, ο ερωτευμένος Υδροχόος συχνά μπερδεύεται στα ίδια του τα λόγια, να είσαστε υπομονετική μαζί του και μην του κρατάτε κακία, γιατί κατά βάθος περνάει καλά. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Υδροχόος ερωτεύεται εύκολα, αλλά εξίσου εύκολα μπορεί να χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Θα πρέπει να είστε σε θέση να προσαρμοστείτε, δε θα αλλάξει για κανέναν κι απαιτεί σεβασμό και κατανόηση, όσο εκκεντρικά κι αν είναι τα ιδανικά του. Χρειάζεται ενθάρρυνση και ένα σύντροφο που θα μοιραστεί μαζί του τις περιπέτειες της ζωής, όχι κάποιον που θα κάθεται στον καναπέ και θα βλέπει τηλεόραση. Μην τον πιέζετε συναισθηματικά και μην τον καθηλώσετε με απαιτήσεις και υποχρεώσεις, γιατί θα φύγει τρέχοντας. Μη δείχνετε ποτέ ζήλια γιατί είναι κάτι που απεχθάνεται. Δεν μπορείτε να δέσετε έναν άντρα σαν αυτόν. Αν του δώσετε αυτά που θέλει, θα είναι ολοκληρωτικά πιστός σε εσάς. Δώστε του τον αέρα που χρειάζεται, σεβαστείτε την ιδιωτική του ζωή και όλα θα πάνε καλά. Ο άντρας Υδροχόος είναι ιδανικός για τη γυναίκα που ζητάει πρόκληση και περιπέτεια στη ζωή της.

Μια ακόμη παρατήρηση: Οι άντρες Υδροχόοι ερωτεύονται εύκολα την γραμματέα τους ή την υπάλληλό τους.

Η γυναίκα Υδροχόος

Απλή και ανεπιτήδευτη. Γλυκιά και προσαρμοστική. Η γυναίκα Υδροχόος δεν βάζει εμπόδια, δε γνωρίζει όρια, βλέπει μπροστά και ζει για το μέλλον. Αστροναύτης, υπάλληλος στη ΝΑΣΑ, γνωρίζει πώς να προσαρμόζεται με την ίδια ευκολία που επαναστατεί στις κάθε είδους υποχρεώσεις. Είναι δίπλα μας και όμως είναι χιλιάδες έτη φωτός μακριά μας. Ξέρει πώς να φέρεται σε όσους δεν μπορούν να την πλησιάσουν, ξέρει να λέει "όχι" χωρίς να πικραίνει τους συνανθρώπους της.

Η γυναίκα-Υδροχόος είναι πλασμένη για να ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Μια γυναίκα πρωτότυπη και ασυνήθιστη στον έρωτα αλλά και στην καθημερινότητα. Πολλοί φίλοι και γνωριμίες και αρκετά συχνά, επιστημονικό υπόβαθρο. Είναι πολύ κοινωνική και απολαμβάνει τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες που μοιράζεται με άλλους. Οι διασκεδάσεις και οι παρέες την κάνουν να νιώθει άνετη και ευτυχισμένη. Σπάνια την ενδιαφέρει το τι θεωρεί ο κόσμος πρέπον, καθώς οι δικές της αξίες έχουν προτεραιότητα. Κλίση για καλλιτεχνικές δραστηριότητες, και ιδιαίτερα τη μουσική. Η ερωτική ζωή της είναι έξω από τους συνηθισμένους κανόνες και από τη ρουτίνα. Παθιάζεται και πειραματίζεται στον έρωτα και τίποτα δεν της φαίνεται παρατραβηγμένο. Θεωρεί ότι αφού υπάρχει κάτι, γιατί να μην το δοκιμάσει;

Έλκει ανθρώπους ασυνήθιστους αλλά ενδιαφέροντες, τους οποίους ερωτεύεται κεραυνοβόλα και συχνά τοποθετεί την ερωτική σχέση σε φιλική βάση. Η κυριαρχία του Ουρανού όμως στον Υδροχόο, φέρνει και ξαφνικούς χωρισμούς. Αρκετά συχνά σοκάρει και πρωτοπορεί, είτε με την εμφάνιση είτε με τη συμπεριφορά της. Οι ανεξάρτητες και ελεύθερες σχέσεις της "πάνε" περισσότερο, από τον παραδοσιακό γάμο.

Πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Υδροχόο;

Η γυναίκα αυτή είναι απόλυτα ανεξάρτητη. Είναι αστεία, έξυπνη, περιπετειώδης, δεν κολλάει ποτέ και δε ζηλεύει, δεν είναι απαιτητική, ούτε και υπερβολικά συναισθηματική. Είναι απρόβλεπτη και ενθουσιάζεται εύκολα. Όλοι ταιριάζουν μαζί της και θα έχει μια καταπληκτική σχέση με όποιον διαλέξει. Από εσάς περιμένει να τη φλερτάρετε και να την πολιορκήσετε, είναι παλαιών αρχών κατά μια έννοια, αλλά να ξέρετε ότι έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις της. Αν δεν ενδιαφέρεται τώρα, δε θα ενδιαφερθεί ποτέ. Η σχέση θα προχωρήσει αργά, επειδή δεν αφήνεται συναισθηματικά και δεν της αρέσουν οι επιδείξεις ρομαντικής στοργής. Ο άντρας που θα προσπαθήσει να κερδίσει την καρδιά της, θα πρέπει να δείξει καταρχήν σεβασμό. Η επικοινωνία είναι το κλειδί, έτσι μόνο θα εξελιχθεί η σχέση με μια γυναίκα Υδροχόο. Μόλις σας εμπιστευτεί κι έρθετε πιο κοντά, θα είναι φοβερά αφοσιωμένη και καλόκαρδη. Πάντα θα μοιάζει απόμακρη, φοβάται μη χάσει την ταυτότητά της μέσα στη σχέση, έτσι μην εκπλαγείτε αν θα φέρεται περισσότερο σαν φίλη παρά σαν ερωμένη. Μην την πιέσετε συναισθηματικά και μην προσπαθήσετε να τη δεσμεύσετε με απαιτήσεις και υποχρεώσεις, γιατί αυτό θα την κάνει να φύγει τρέχοντας. Ποτέ μη δείξετε ζήλια, αυτό θα είναι σαν το κόκκινο πανί σε ταύρο. Η γυναίκα Υδροχόος δεν μπορεί να καθηλωθεί, είναι ελεύθερη σαν πουλί. Δώστε της χώρο, σεβαστείτε την ατομική της ζωή και όλα θα είναι καλά. Αν της προσφέρετε αυτά που χρειάζεται, θα είναι απόλυτα πιστή, δε θα υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε κάθε φορά που είναι κάπου μόνη της. Ταιριάζει απόλυτα με τον άντρα που του αρέσουν οι προκλήσεις και η περιπέτεια.

Πώς να κατακτήσεις έναν Υδροχόο

Για να κατακτήσεις έναν άντρα ή μια γυναίκα Υδροχόο, το κλειδί είναι η επικοινωνία. Θα πρέπει να μπορείτε να διεγείρετε το μυαλό τους, εμπλακείτε σε μια φιλική και πνευματώδη λεκτική διαμάχη, αλλά μην περιμένετε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί δεν είναι αυτός ο στόχος. Λατρεύουν αυτού του είδους την εγκεφαλική άσκηση. Αν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τους πνευματικούς και αντισυμβατικούς τρόπους ζωής ένος Υδροχόου, καλύτερα να ψάξετε για κάτι άλλο. Ο Υδροχόος χρειάζεται να συμβαδίζει επικοινωνιακά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Να κρατάτε μια ποικιλία στα ραντεβού σας, σκεφτείτε ενδιαφέροντα πράγματα να κάνετε, όπως μια επίσκεψη σε ένα ζωολογικό πάρκο, αλλά, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι τελείως τρελό, αφεθείτε πάνω του. Αλλά μην εκπλαγείτε, αν το πρόγραμμά σας αλλάξει κάπου στη μέση, θα πρέπει να είσαστε ευέλικτοι όπως εκείνος. Δεν συμπαθεί τους γκρινιάρηδες ή τους ανθρώπους που παραπονιούνται συνέχεια, γι' αυτό καλό θα είναι να έχετε μια θετική στάση και όλα θα είναι καλά.

Ο Υδροχόος στο κρεβάτι

Ο Υδροχόος έχει την ικανότητα να προσεγγίζει το σεξ με πολύ φαντασία. Του αρέσει η δημιουργικότητα και η καινοτομία στο κρεβάτι, θέλει πάθος και δεν είναι λάτρης του συναισθηματικού σεξ. Το να κάνεις σεξ με έναν Υδροχόο είναι διασκεδαστικό, θα γελάσετε και θα κάνετε ανόητα πράγματα, είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι ανάμεσα στο ζευγάρι. Τα πάντα ταιριάζουν σε έναν Υδροχόο, του αρέσουν οι αυθόρμητες και οι γρήγορες συνευρέσεις.

Στο κρεβάτι ο Υδροχόος δεν είναι οπαδός της ρουτίνας ούτε θέλει να κάνει τα πράγματα απλά. Είναι δύσκολο να καταλάβεις ποιος θα αποπλανήσει ποιον, ή ποια είναι η πρωτοβουλία, και κανείς δεν μπορεί να μαντέψει που το πάει ή πότε θα τελειώσει. Ο Υδροχόος είναι ευαίσθητος στις ανάγκες και τις αντιδράσεις του συντρόφου, αλλά δεν είναι εύκολο για τον σύντροφο να αντιληφθεί τις επιθυμίες του. Ο Υδροχόος φαίνεται να λειτουργεί κατά βάθος περισσότερο για την προσωπική του ικανοποίηση.

Για τον Υδροχόο, το σεξ είναι έρευνα - είναι αυτό που κάνει δύο άτομα να "κολλήσουν", μια μυστηριώδης σχέση μεταξύ ένστικτου και συνείδησης που συγκρούονται έντονα στη συνουσία. Ο Υδροχόος θέλει να γνωρίσει τον σύντροφο κάνοντας έρωτα, σαν να ήταν μια ιατρική εξέταση - ή πιο συγκεκριμένα μια ψυχολογική.

Πριν από το σεξ, ο Υδροχόος είναι πρωτίστως περίεργος. Μετά από αυτό, μερικές φορές ο Υδροχόος είναι σκεπτικός, ίσως και εντελώς σιωπηλός. Αυτό δεν είναι καθόλου λόγος απογοήτευσης, αλλά συμβαίνει επειδή η σεξουαλική εμπειρία κάνει τον Υδροχόο να σκεφτεί το εφήμερο της ζωής, την ανίατη μοναξιά της ψυχής και άλλα παρόμοια θέματα.

Παρά την σοβαρότητα αυτή, το σεξ με τον Υδροχόο είναι διασκεδαστικό και αλαζονικό, σαν ένα μακρύ αστείο. Ακόμη και στο μέσο της επαφής, ο Υδροχόος μπορεί να δει την αστεία πλευρά σε αυτό. Δύο σώματα πηγαινοέρχονται στο κρεβάτι με χαρά σαν να μην υπάρχει αύριο.

Ο Υδροχόος θέλει επίσης να πειραματίζεται με νέες θέσεις, υποβοηθήματα και τελετουργίες με τις οποίες θα εμπλουτίσει και θα διερευνήσει το σεξ περαιτέρω. Δεν υπάρχουν εμπόδια ή ενοχές, θέλει συνεχώς να πειραματίζεται στο κρεβάτι.

Σίγουρα, ο Υδροχόος μπορεί να ερωτευτεί και να δεσμευτεί στη σχέση, ακόμη και για μια ολόκληρη ζωή. Αλλά στο μυαλό του Υδροχόου, το σεξ είναι μεν μέτρο αγάπης, αλλά όχι αξιόπιστο. Ο Υδροχόος προτιμά να βλέπει το σεξ και την αγάπη ως δύο ξεχωριστές οντότητες - και οι δύο είναι μεγάλες και συναρπαστικές, χωρίς αμφιβολία. Και οι δύο ζουν τη δική τους ζωή, μόνο που μερικές φορές συναντώνται και παραμένουν αλληλένδετες.

Εν κατακλείδι, για τον Υδροχόο: το σεξ είναι ένα ενδιαφέρον μυστήριο, αλλά η αγάπη παραμένει ένας μεγάλος γρίφος.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Υδροχόου

Οι γάμπες και οι αστράγαλοι είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία τους. Θα απολαύσουν ένα μασάζ στις γάμπες και το ελαφρύ ξύσιμο με τα νύχια σας στους αστράγαλους και τα πόδια τους θα τους διεγείρει.

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!

Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.ε το κείμενό σας εδώ...