ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΜΕΤΑΞΙΑ

Μέντιουμ

Μέντιουμ Μεταξία

Mπορείτε να απολαμβάνετε της τηλεφωνικές προβλέψεις και υπηρεσίες μας 24ώρες καθημερινά όλες τις μέρες της εβδομάδας χωρίς διακοπή. Κάλεσε τώρα στο 901 100 3308 και μάθε το μέλλον σου από έμπειρο μέντιουμ . Τέλος μη ξεχάσεις να ζητήσεις να σου υποδείξουν τις λύσεις στα προβλήματα σου. Οι καλύτεροι επαγγελματίες με ανθρώπινη προσέγγιση καθημερινά στο 901 100 3308

  • Μέντιουμ Μεταξία 

    901 100 3308

  • Ειδίκευση: Επαγγελματικά, Αισθηματικά θέματα
  • Χαρίσματα: Έχει το χάρισμα της ενόρασης
  • Μέθοδοι Πρόβλεψης: Λένορμαν, Τράπουλα Αγάπης

Δυσκολεύεσαι στα αισθηματικά; Ψάχνεις το μέντιουμ που θα σου δώσει τις απαντήσεις; Το μέντιουμ Μεταξία είναι κοντά σου όλο το 24ωρο. Θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις αξιόπιστα και εχέμυθα! Τηλεφωνικές προβλέψεις

Τηλεφώνησε τώρα στην πιο έγκυρη γραμμή προβλέψεων και σε ελάχιστο χρόνο θα έχεις τις απαντήσεις που ζητάς. Όλοι αξίζουν ένα καλύτερο αύριο. Αυτή είναι η ευκαιρία σου να διαμορφώσεις ένα μέλλον όπως εσύ το φαντάζεσαι.

Κάλεσε τώρα στην γραμμή και θα βρεις την καλύτερη ομάδα μέντιουμ 

901 100 3308

Newsphone στ. 1,56€/1' κιν. 2,18€/1' συμ/νου φπα και τηλεπικοινωνιακό τέλος


Το πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν κληρονομικό θέμα. Βρισκόμουν με τα ξαδέλφια μου σε ένα μακροχρόνιο δικαστικό αγώνα για μια αρκετά μεγάλη περιουσία. Σε πρώτο βαθμό είχα χάσει τη δίκη και σε λίγους μήνες θα γινόταν το εφετείο. Όπως όλα έδειχναν ήταν μια υπόθεση σχεδόν χαμένη. Και ενώ είχα απελπιστεί αποφάσισα να καλέσω στο αστρολογικό σας κέντρο. Από τη συνομιλία που είχα κατάλαβα ότι θα μπορούσε να υπάρξει κι άλλος τρόπος. Έκατσα και σκέφτηκα μέχρι που κατάλαβα ότι θα μπορούσε να υπάρχει κι άλλη διαθήκη. Θυμήθηκα ότι ο θείος είχε κάποιον άλλο δικηγόρο στον οποίο πιθανόν να είχε δώσει την τελευταία του διαθήκη. Αν και έψαξα αρκετά δεν μπορούσα να τον βρω. Είπα στον δικηγόρο μου να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο των ξαδέλφων μου και να τους πει ότι υπάρχει η περίπτωση να υπάρχει και άλλη διαθήκη. Στο άκουσμα αυτού τα ξαδέλφια μου αμέσως αποφάσισαν να επικοινωνήσουν μαζί μου για να καταλήξουμε σε έναν συμβιβασμό. Συζήτησαν οι δικηγόροι μας και βρήκαν μία λύση η οποία ήταν εναντίων μου αλλά και πάλι ήταν πολύ καλύτερη από το τίποτα. Έτσι πήρα δύο σπίτια και ένα τεράστιο οικόπεδο. Τα περισσότερα τα πήραν τα ξαδέλφια μου. Λίγους μήνες αργότερα έμαθα ότι αυτός ο δικηγόρος είχε πεθάνει και δεν υπήρχε περίπτωση να βρούμε την τελευταία διαθήκη. Πάλι καλά που σας πήρα τηλέφωνο γιατί δεν θα έπαιρνα τίποτα!!! Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να είστε πάντα καλά και να βοηθάτε πάντα όλους όπως βοηθήσατε εμένα.
Σοφία Αναλυτή Άρτα 


Είμαι δικηγόρος. Εδώ και πολλά χρόνια η δουλειά μου πάει πολύ καλά. Δεν θα έλεγα όμως το ίδιο και για τα ερωτικά μου. Στον τομέα αυτό ήμουν σκέτη αποτυχία. Λες και η επαγγελματική μου επιτυχία αντιστάθμιζε την ερωτική μου αποτυχία. Μετά από αρκετή σκέψη είπα να κάνω μια προσπάθεια να επικοινωνήσω μαζί σας. Βρήκα κάπου ένα φυλλάδιο που έγραφε για πανίσχυρα μέντιουμ και τις υπηρεσίες που προσφέρετε στον κόσμο. Τηλεφώνησα στον αριθμό σας και πραγματικά είστε τα καλύτερα μέντιουμ με τα οποία έχω ποτέ επικοινωνήσει. Τα τελευταία χρόνια είχα σταματήσει τα τηλέφωνα σε γραμμές μέντιουμ καθώς είχα απογοητευτεί. Εσείς όμως με αφήσατε άφωνη. Η αντιμετώπισή σας ήταν μοναδική. Με αντιμετωπίσατε σαν φίλη που έχει ανάγκη κάποιους να τη βοηθήσουν. Μου εξηγήσατε την κατάσταση πως έχει και φυσικά όταν το σκέφτηκα με προσοχή διαπίστωσα πόσο δίκαιο είχατε. Και για να μη πλατειάζω μου είχατε πει ότι θα εμφανιστεί κάποιος από το παρελθόν πράγμα που δεν άργησε να γίνει! Επέστρεψε ένας πρώην αφού στο μεταξύ παντρεύτηκε και χώρισε και έκανε και ένα παιδί! Με τη βοήθεια των μέντιουμ του γραφείου σας φρόντισα να μη κάνω ξανά τα ίδια λάθη και μέχρι τώρα τα πράγματα πάνε περίφημα! Σας ευχαριστώ. Είστε η πιο έγκυρη γραμμή μέντιουμ σε όλη την Ελλάδα. Συνεχίστε έτσι.
Μαργαρίτα Μητροπούλου, 32 Πειραιάς 


Είμαι η Ολυμπία. Είμαι 55 χρονών και ήμουν παντρεμένη και έχω δύο παιδιά. Ο άντρας μου δυστυχώς μας άφησε προ δεκαετίας. Κατάγομαι από αρκετά εύπορη οικογένεια και ο άντρας μου ήταν επίσης ένας πολύ επιτυχημένος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας. Το πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν η προσωπική μου μοναξιά. Αν και έβγαινα με τις φίλες μου σε διάφορες κοσμικές εκδηλώσεις εντούτοις ένιωθα εγκλωβισμένη σε ένα χρυσό κλουβί από το οποίο δεν μπορούσα να δραπετεύσω. Αποφάσισα να συνεχίσω τη ζωή μου αλλά κάθε φορά συναντούσα τη σθεναρή αντίσταση των παιδιών μου και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί είχαν αυτή τη συμπεριφορά. Αναζήτησα τηλέφωνα μέντιουμ για να πάρω συμβουλές. Στη δεύτερη επικοινωνία που είχα με κάποια άλλα γραφεία μέντιουμ απογοητεύτηκα οικτρά. Είπα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία και έτσι βρήκα τον δικό σας αριθμό και κάλεσα. Δεν με απογοητεύσατε! Είστε τα πιο δυνατά τηλεφωνικά μέντιουμ με τα οποία έχω επικοινωνήσει. Μου δώσατε τις λύσεις. Μου εξηγήσατε πως να χειριστώ καταστάσεις και μάλιστα τώρα που έχω συνάψει σχέση με ένα άτομο 30 χρόνια νεώτερο τα παιδιά μου με στηρίζουν! Ξαναδώσατε πνοή στη μίζερη ζωή μου. Τα καλύτερα μέντιουμ της Ελλάδας με έγκυρες και αξιόπιστε προβλέψεις. Είστε οι καλύτεροι και σας προτείνω σε γνωστούς και φίλους.
Ολυμπία Ιακωβίδου, 55 


Η Κα Μεταξία είναι μέντιουμ που όποτε και αν έχω θέμα εμπιστεύομαι! Σε ένα μόνο τηλεφώνημα μου βρίσκει τη λύση! Ούτε να περιμένω άσκοπα στο τηλέφωνο, ούτε να μου μιλάει χωρίς ουσία! Με σέβεται απόλυτα και αυτό αποδεικνύει τον επαγγελματισμό της! 


Μου αποκάλυψε πράγματα που με συγκλόνισαν και άρχισα να ρωτάω για τη ζωή μου. Μου είπε ποιο τομέα να ακολουθήσω στην εργασία μου και πως θα λειτουργήσω στα αισθηματικά. Μου άλλαξε τη ζωή και χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ. 

Ελένη Νέα Ερυθραία 


Μέντιουμ
Μέντιουμ

Newsphone στ. 1,56€/1' κιν. 2,18€/1' συμ/νου φπα και τηλεπικοινωνιακό τέλος. Help line 2109472166.