ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Πλεονεκτήματα των Ιχθύων: Συναισθηματικοί, Ευαίσθητοι, Αφοσιωμένοι, Δημιουργικοί, Ευπροσάρμοστοι.
Αδυναμίες των Ιχθύων: Υπερευαίσθητοι, Αναποφάσιστοι, Εύκολα θύματα, Υπερβολική εμπιστοσύνη.
Τους αρέσει: Μοναξιά, Ύπνος, Μουσική, Ρομαντισμός, Θάλασσα, Πνευματικά θέματα.
Δεν τους αρέσει: Ξερόλες, Κουτσομπολιά, Επιστροφή στο παρελθόν, Βία.

Του αρέσει: Διασκέδαση με φίλους, Να βοηθά τους άλλους, Να αγωνίζεται για έναν σκοπό, Πνευματική συζήτηση, Καλός ακροατής
Δεν του αρέσει: Περιορισμός, Ψεύτικες υποσχέσεις, Μοναξιά, Βαρετές καταστάσεις, Διαφωνίες.

Οι άνθρωποι που γεννιούνται στο ζώδιο των Ιχθύων έχουν μια διαισθητική κατανόηση του κύκλου ζωής και γι αυτό επιτυγχάνουν μια καλύτερη συναισθηματική σχέση με τους συνανθρώπους τους. Οι Ιχθείς είναι ανιδιοτελείς, πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν τους άλλους, χωρίς να ελπίζουν να πάρουν τίποτα πίσω. Εξαιρετικά φιλικοί, συχνά συναναστρέφονται με αρκετά και πολύ διαφορετικά σε χαρακτήρα άτομα.

ΙΧΘΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Στοιχείο: Νερό
  • Ποιότητα: Μεταβλητό ζώδιο
  • Χρώμα: Μωβ, Λιλά, Βιολετί, Ροζ, Πράσινο ανοιχτό
  • Ημέρα: Πέμπτη
  • Κυβερνήτης: Δίας, Ποσειδώνας
  • Μεγαλύτερη συμβατότητα: Ταύρος, Παρθένος
  • Τυχεροί αριθμοί: 1, 7, 14, 16, 19, 26
  • Ημερομηνίες γέννησης: 20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου

Πλεονεκτήματα των Ιχθύων: Συναισθηματικοί, Ευαίσθητοι, Αφοσιωμένοι, Δημιουργικοί, Ευπροσάρμοστοι.
Αδυναμίες των Ιχθύων: Υπερευαίσθητοι, Αναποφάσιστοι, Εύκολα θύματα, Υπερβολική εμπιστοσύνη.

Τους αρέσει: Μοναξιά, Ύπνος, Μουσική, Ρομαντισμός, Θάλασσα, Πνευματικά θέματα.
Δεν τους αρέσει: Ξερόλες, Κουτσομπολιά, Επιστροφή στο παρελθόν, Βία.

Ο χαρακτήρας του Ιχθύ

Ο Ιχθείς είναι ένα ζώδιο του Νερού και ως τέτοιο αυτό το ζώδιο υποδηλώνει ενσυναίσθηση και εκφρασμένη συναισθηματική ικανότητα. Ο κυβερνήτης πλανήτης τους είναι ο Ποσειδώνας, έτσι οι Ιχθείς είναι πιο διαισθητικοί από άλλα ζώδια και έχουν ένα καλλιτεχνικό ταλέντο. Ο Ποσειδώνας συνδέεται και με τη μουσική, γι' αυτό οι Ιχθείς εκφράζουν μουσικές προτιμήσεις στα πρώτα στάδια της ζωής τους.

Οι Ιχθείς έχουν το χαρακτηριστικό ότι όταν είναι ανεξάρτητοι και εμπνέονται από τα γεγονότα της ζωής τους. Η δημιουργικότητά τους λάμπει, αλλά είναι ανίκανοι να μείνουν μόνοι τους για πολύ καιρό, γιατί τότε αρχίζουν να ονειρεύονται και να ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο εκτός πραγματικότητας. Έχουν ανάγκη από ανθρώπους που θα τους κρατήσουν προσγειωμένους και στο σωστό δρόμο, διαφορετικά είναι πολύ εύκολο να πέσουν στην παγίδα της αυτολύπησης και της αυτοκαταστροφής. Γι' αυτό χρειάζονται ένα σύντροφο με δυνατή προσωπικότητα στη ζωή τους.Είναι γενναιόδωροι, συμπονετικοί, εξαιρετικά πιστοί και τους αρέσει να φροντίζουν τους άλλους.Οι Ιχθείς είναι γνωστοί για τη σοφία τους, αλλά υπό την επήρεια του Ουρανού, μερικές φορές μπορούν να αναλάβουν το ρόλο ενός θύματος, προκειμένου να προσελκύσουν την προσοχή των άλλων. Οι Ιχθείς σπάνια ασκούν κριτική και πάντοτε συγχωρούν. Είναι επίσης γνωστό ότι είναι πιο ανεκτικοί από όλα τα ζώδια.

Οι Ιχθείς και η φιλία

Ως φίλος, ο Ιχθύς είναι εξαιρετικά πιστός και δείχνει εύκολα κατανόηση στα προβλήματα των άλλων. Γι' αυτό και είναι πάντα ευπρόσδεκτος στις παρέες και όλοι αναζητούν τη φιλία του. Δεν ψάχνει βραχυπρόθεσμες κοινωνικές σχέσεις, αλλά φιλίες που θα κρατήσουν στο χρόνο. Δένεται συναισθηματικά με αυτούς που αγαπά και δίνει την αγάπη του άνευ όρων. Οικειοποιείται τα προβλήματα των φίλων του και αυτό δεν του βγαίνει πάντα σε καλό. Θα πρέπει να προσέξει, επειδή εξαιτίας της αθωότητας και της δοτικότητας του μπορεί πολύ εύκολα να πέσει θύμα εκμετάλευσης.

Λατρεύει την καλή παρέα, τη διασκέδαση, την κοινωνική αλληλεπίδραση και το ποιοτικό χιούμορ. Αυτά είναι τα συστατικά που πιστεύει ότι συστήνουν μια μεγάλη φιλία. Είναι καλός ακροατής και του αρέσει να ακούει τα προβλήματα των άλλων, πάντα πρόθυμος να δείξει την αγάπη και τη φροντίδα του.Η ευαισθησία και η ανθρωπιά του γοητεύουν τους άλλους, κι έτσι δημιουργεί εύλογα έναν καλό φιλικό κύκλο. Εξαιρετικά αφοσιωμένος στους φίλους του, περιμένει το ίδιο από τους άλλους.Οι Ιχθείς απολαμβάνουν τα πάρτι όσο και τη μοναξιά. Από τη μια θα τους δείτε να αισθάνονται άνετα μέσα σε μια κοινωνική ομάδα και από την άλλη να απομονώνονται σαν ερημίτες. Γενικά, οι Ιχθείς θα πρέπει να ισορροπήσουν ανάμεσα σε αυτές τις δυο αντικρουόμενες τάσεις, επειδή μπορεί να δημιουργηθούν άδικα παρεξηγήσεις στο φιλικό περιβάλλον τους. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να τους αφήσετε να πάρουν το χρόνο για να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, κάτι που δεν το κάνουν εύκολα.Με τους φίλους, τους αρέσει να μοιράζονται δημιουργικές δραστηριότητες. Το βλέπουν αυτό ως έναν τρόπο να έλθουν οι φίλοι πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Θέλουν να κάνουν πράγματα που είναι ενδιαφέροντα, που κρατούν διαχρονικά και δημιουργούν δημιουργικά κίνητρα όχι μόνο στον εαυτό τους αλλά στους φίλους τους. Θέλουν οι φίλοι τους να νιώθουν καλά συναισθηματικά και να περνούν όμορφα.Η δημιουργία φιλίας με έναν Ιχθύ είναι μια πολυδιάστατη εμπειρία και απαιτεί από εσάς ένα ανοιχτό μυαλό και μια μεγάλη καρδιά για να μπορέσει αυτό το ζώδιο να σας ανταποδώσει πλήρως την αγάπη του.

Οι Ιχθείς και η Εργασία

Οι Ιχθείς δε θα διαπρέψουν σε μια ηγετική θέση ή ως υψηλά επιχειρηματικά στελέχη, είναι πολύ ευαίσθητοι και τους λείπει η αυτοπειθαρχία και η αυτοπεποίθηση για τέτοιες θέσεις. Εκεί που είναι καλοί είναι στη συγγραφή, στην υποκριτική, στην ποίηση ή στη μουσική. Είναι εξαιρετικοί σε οτιδήποτε έλκει τις χορδές της καρδιάς και οτιδήποτε μυστικιστικό ή πνευματικό. Είναι εξαιρετικά δημιουργικοί, μπορούν να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους και την κατανόηση που έχουν για τους άλλους, για να εμπνεύσουν το κοινό τους. Δυστυχώς, οι περισσότεροι διαλέγουν τον εύκολο δρόμο στη ζωή και γι' αυτό ποτέ δεν αποκτούν τη φήμη που τους αξίζει. Θα πρέπει να σταματήσουν να αμφισβητούν τον εαυτό τους, γιατί μπορούν να αποτελέσουν θετικό πρότυπο και να ηγηθούν, αφού έχουν τη δυνατότητα να προκαλούν το θαυμασμό.

Αν συνεργάζεστε με Ιχθύες, θα διαπιστώσετε ότι είναι άτομα δημιουργικά, ευαίσθητα και με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Τους ταιριάζει περισσότερο να δουλεύουν με ιδέες και έννοιες. Ένας Ιχθύς μπορεί επίσης να ασχοληθεί με οτιδήποτε έχει να κάνει με εικαστικούς σχεδιασμούς ή φωτογραφήσεις. Δυσκολεύονται πολύ όταν πρέπει να περιοριστούν σε μια δουλειά γραφείου ή με τις λεπτομέρειες. Τιθασεύουν την διαίσθησή τους και το ευρηματικό μυαλό τους για να λύσουν περίπλοκα προβλήματα ή για να δημιουργήσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Εμψυχώστε τους όσο περισσότερο μπορείτε και δώστε τους την ελευθερία που χρειάζονται για να λειτουργήσουν.

Η Ιδιοσυγκρασία των Ιχθύων

Η προσωπικότητα ενός Ιχθύ είναι δύσκολο να καθηλωθεί, είναι πολύ μυστηριώδες και άπιαστο άτομο. Διαμορφώνεται από τον περίγυρό του κι ενσωματώνει τις εμπειρίες και τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος στον εαυτό του. Έχει υπερβολική συμπόνια και νοιώθει τον πόνο του άλλου. Εάν κάτι πάει στραβά στον κόσμο και τον αφορά, τον επηρεάζει βαθιά, το παίρνει κατάκαρδα και νοιώθει ακραία συναισθήματα σχετικά με αυτό. Όταν είναι ευχαριστημένος, το δείχνει έντονα και όταν είναι λυπημένος μοιάζει με καταθλιπτικο.

Οι Ιχθείς κατά βάθος

Οι Ιχθείς έχουν μια διαισθητική και ψυχική ικανότητα μεγαλύτερη από κάθε άλλο ζώδιο. Εμπιστεύονται τα προαισθήματα τους και αν δεν το κάνουν, μετανιώνουν γρήγορα, επειδή συνειδητοποιούν ότι η διαίσθησή τους είναι συνήθως σωστή. Το μειονέκτημά τους είναι η ευαισθησία τους και η ανικανότητά τους να απορρίψουν ένα άτομο. Δεν τους αρέσει η απόρριψη και προσπαθούν να φέρονται στους άλλους με τον τρόπο που θέλουν να αντιμετωπίζονται και οι ίδιοι. Έτσι, σπανίως θα πουν όχι σε κάποιον, για να μην πληγώσουν τα αισθήματά του. Θα τον βοηθήσουν στα προβλήματά του, γιατί όταν κάνουν τους άλλους να νιώθουν καλά, αισθάνονται και οι ίδιοι αντίστοιχα.

Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο της αυτοκαταστροφής. Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο δεν υπόκεινται σε κακή τύχη και ατυχή γεγονότα, τα προκαλούν οι ίδιοι στον εαυτό τους με την υπερβολική ανοχή, τη χαλαρή αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων και την τάση να επιλέγουν ακατάλληλους συντρόφους και φίλους. Θέλουν ανθρώπους στη ζωή τους, οι οποίοι θα διεγείρουν τα συναισθήματά τους, διότι αυτό τους βοηθά να εξασκήσουν τη συναισθηματική σταθερότητά τους. Η εσωτερική σύγκρουση των Ιχθύων είναι η ακραία ιδιοσυγκρασία και τα αντικρουόμενα συναισθήματα. Προσπαθούν να εντοπίσουν τον εαυτό τους μέσα στον πραγματικό κόσμο, ενώ ο πνευματικός κόσμος μπορεί να θολώσει το όραμά τους. Θα προσπαθήσουν να αποφύγουν μια κατάσταση αντί να την αντιμετωπίσουν. Η αιώνια πάλη τους είναι να μάθουν να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους και τη φαντασία τους με ένα θετικό, παραγωγικό τρόπο και να αγωνίζονται για συναισθηματική σταθερότητα, χωρίς να χαρίζουν τα συναισθήματά τους σε όλους τους άλλους. Οφείλουν να βρουν τρόπους να βοηθήσουν τους εαυτούς τους.

Οι Ιχθείς με λίγα λόγια

Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο του μυστικισμού, του μυστηρίου και του πνευματικού άγνωστου. Ζουν σε δύο κόσμους, τον πραγματικό και τον πνευματικό ή μυστικιστικό κόσμο, όπου μεταφράζουν αυτά που βλέπουν σε αυτά που θα ήθελαν να δουν. Το κάνουν αυτό για να αποφύγουν τις αλήθειες του πόνου και της δυστυχίας στον κόσμο. Έχουν ακραία συναισθήματα, μεγεθύνουν υπερβολικά και τα καλά και τα άσχημα.

Οι Ιχθείς έχουν τρομερή διαισθητική ικανότητα. Οι περισσότεροι ασχολούνται με τα απόκρυφα ή τον πνευματισμό. Είναι πολύ καλοί στο να κατανοούν τους ανθρώπους γιατί έχουν την ικανότητα να διεισδύουν στην ψυχή και να διακρίνουν τα κίνητρα ενός ατόμου. Είναι επιρρεπείς στην τοξικομανία και στον έκλυτο τρόπο ζωής, λόγω της αιώνιας αναζήτησης του εαυτού τους, τον φόβο της αντιπαράθεσης και της αλλαγής μιας κατάστασης. Δικαιολογούν τη χρήση ουσιών, λέγοντας ότι τους βοηθούν να πλησιάσουν τον πνευματικό εαυτό τους. Αν ανακαλύψουν, όμως, τους πραγματικούς λόγους που τους οδηγούν σε ναρκωτικές ουσίες κι αντιμετωπίσουν τις φοβίες τους, το πιθανότερο είναι πως θα απομακρυνθούν από αυτές.

Οι Ιχθείς δεν είναι ο εύκολος αντίπαλος που μπορεί να δείχνει, στην πραγματικότητα έχουν δύναμη χαρακτήρα. Θα υποστηρίξουν τις απόψεις τους και θα δουλέψουν σκληρά για να τις επιβάλλουν. Μπορούν να έχουν μια χαλαρή αντιμετώπιση των πραγμάτων, αλλά όχι σε θέματα που τους ενδιαφέρουν. Είναι το πιο ευαίσθητο από όλα τα ζώδια.

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Οι Ιχθείς και οι Σχέσεις

Ο άντρας Ιχθύς

Ναι! Ο άντρας Ιχθύς είναι κυκλοθυμικός, είναι συναισθηματικά γενναιόδωρος και ίσως να χρειάζεται "αυτό το κάτι" που θέλετε-και σας το υπενθυμίζει η Καιτούλα η Γαρμπή-για να καταφέρετε επιτέλους να τον "απεγκλωβίσετε" από τις υπαρξιακές αναζητήσεις του! Η ασφάλειά του πολύ συχνά "κλονίζεται" και εσείς θα πρέπει να τον ηρεμήσετε, να τον βοηθήσετε ώστε να διώξει το άγχος του, να του αποδείξετε ότι τον εμπιστεύεστε και -κυρίως- ω ναι!! Τον αγαπάτε!! Από τη στιγμή που το πιστέψει, έχετε καταφέρει να κατακτήσετε έναν από τους πιο δύσκολους άνδρες του ζωδιακού!

Θα τον γνωρίσετε και θα τον κατακτήσετε στις πιο ρομαντικές στιγμές μιας μέρας: Εκείνος θα προσπαθεί να "φυλακίσει" το φώς του δειλινού στην φωτογραφική κάμερά του, την ίδια ώρα που εσείς θα "φιλοδοξείτε" να τον "κρατήσετε" για πάντα" στις ρομαντικές απόπειρές του!!

Μάθετε ζωγραφική, προσπαθώντας να εξηγήσετε ένα από τα όνειρά του: Πείτε του ότι τον είδατε στον ύπνο σας, χωρίς να του εξηγήσετε το τι και πώς: Σας ερωτεύτηκε!!

Ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν είναι σπάνιος για ένα Ιχθύ! Ωστόσο θα μπορούσε να αποτελέσει το πρώτο κεφάλαιο ενός ολόκληρου βιβλίου που θα θελήσει να διαβάσει και να αναλύσει μαζί σας!

Θα χρειαστεί να είναι σίγουρος (είναι και αυτές οι ανασφάλειες...) ότι αποτελεί το άλφα και το ωμέγα στην καθημερινότητά σας!

Πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Ιχθύ;

Ο άντρας αυτός είναι ο απόλυτα ρομαντικός κι ευαίσθητος άντρας. Είναι το ιδανικό ταίρι για τη γυναίκα που διαμαρτύρεται ότι οι άνδρες δεν είναι αρκετά ευαίσθητοι. Ωστόσο, η αντιμετώπισή του είναι κάπως εξωπραγματική, κινείται στη σφαίρα του ιδεατού και θα χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον, όταν συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει η τέλεια γυναίκα. Αυτός ο άνθρωπος ζει στον κόσμο των ονείρων και χρειάζεται μια σύντροφο που θα τον κρατήσει προσγειωμένο. Πάντα φαίνεται να διαλέγει τη λάθος γυναίκα ή εκείνη που δεν μπορεί να έχει, όπως για παράδειγμα μια παντρεμένη, με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να ανησυχεί μήπως δεθεί συναισθηματικά. Χρειάζεται κάποια που να μπορεί να του επιβληθεί, αλλά με πολύ επιδέξιο τρόπο. Πρέπει να είναι σε θέση να τον βοηθήσει να αποστασιοποιηθεί από τις κακές συνήθειες και τις αρνητικές σκέψεις. Ο άντρας Ιχθύς χρειάζεται ευαισθησία, γενναιοδωρία και συμπόνια. Αν τον φροντίσετε, θα σας φροντίσει κι αυτός. Μία πλήρης συναισθηματική σχέση για την ισχυρή αλλά ευαίσθητη γυναίκα.

Η γυναίκα Ιχθύς

Είναι ρομαντική, αιθέρια και σέξι. Η γυναίκα-Ιχθύς ζει τον έρωτα με το δικό της μοναδικό τρόπο. Η ζωγραφική θαρρείς πως έχει γεννηθεί γι' αυτή. Στο ρούχο της απλώνεται όλο το μεγαλείο του αυθόρμητου ρομαντισμού της. Δεν μαραζώνει όταν ο έρωτας απομακρύνεται, γιατί ξέρει πώς θα τον κατακτήσει. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο εκατοστό της ύπαρξής της, υπάρχει ένας ατελείωτος αισθησιασμός, ένας έρωτας χωρίς αποδέκτες. Στα κατακόκκινα χείλη της κρύβει ένα παράνομο φιλί και στις ψιλές γόβες μια γείωση που θα γίνει αποδεκτή μόνο όταν εκείνη το θελήσει!

Με τον Ποσειδώνα κυβερνήτη της, ονειρεύεται τον ιδανικό έρωτα, αυτόν με τον οποίο θα δημιουργήσει κάτι σημαντικό, και θα αφήσει το στίγμα της στον κόσμο. Ασχολείται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και σίγουρα γράφει ερωτικά ποιήματα και τραγούδια. Ο αισθηματικός τομέας είναι ιδιαίτερα δύσκολος και συχνά νιώθει ότι βασανίζεται από τις σχέσεις της. Εξιδανικεύει υπερβολικά τους συντρόφους της, με αποτέλεσμα να απογοητεύεται όταν συνειδητοποιεί πως η εικόνα που έφτιαξε στο μυαλό της για το ταίρι της δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αθεράπευτα ρομαντική, ερωτεύεται εύκολα και όταν ερωτεύεται δεν μπορεί να σκεφτεί με λογική. Μπορεί όμως να εμπιστευτεί την διαίσθησή της, η οποία σπάνια κάνει λάθος. Επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει σχέσεις εμπιστοσύνης, αλλά επιτρέπει στον εαυτό της να γίνεται θύμα και να εξαρτάται από τη σχέση της. Στην πραγματικότητα, κάπου μέσα της υποβόσκει μια τάση για μαζοχισμό, που πολλές φορές εκφράζεται στο κρεβάτι! Η ανατροφή των παιδιών είναι μια δύσκολη και μπερδεμένη υπόθεση για την μητέρα Ιχθύ, καθώς πιστεύει πως θα πρέπει να κάνει θυσίες για τα παιδιά ή να απαρνηθεί τον έρωτα.

Πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Ιχθύ;

Οι γυναίκες Ιχθείς είναι ιδιαίτερα γοητευτικές και συναρπαστικές. Κάνουν τον άντρα να αισθάνεται σαν το απόλυτο αρσενικό, λόγω της ανάγκης τους να έχουν κάποιον να τις προστατεύει και να τις καθοδηγεί. Η γυναίκα Ιχθύς είναι χαριτωμένη, γλυκιά και θηλυκή. Η απόλυτη ξελογιάστρα. Μπορεί να "διαβάσει" αμέσως έναν άνδρα και δεν είναι εύκολο να την ξεγελάσει κανείς, γι' αυτό καλά θα κάνει κανείς να είναι ευθύς μαζί της και να μην προσπαθήσει να την παραπλανήσει, γιατί, αντί να τον αντιμετωπίσει, θα εξαφανιστεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα δώσει εντολές σε έναν άντρα, αλλά μόνο για το καλό του. Θέλει να βεβαιώνεται ότι εκείνος τρέφεται σωστά και ότι κοιμάται αρκετά, περίπου όπως κάνει μια μητέρα στην ανατροφή του παιδιού. Αυτό που ζητά σε αντάλλαγμα, είναι κάποιον να την προστατεύει και να τη λατρεύει, να την κάνει να αισθάνεται απαραίτητη και αγαπητή. Θα μπορούσε να γίνει κολλιτσίδα και εξαρτώμενη, αλλά ποτέ δε θα γίνει βάρος. Χρειάζεται υπομονή και συμπάθεια και πρέπει να είσαστε ευγενικοί μαζί της. Μην την προσβάλλετε και μην την πειράξετε ούτε για αστείο και σίγουρα μην την απορρίψετε με άσχημο τρόπο, αφού δεν αντέχει την απόρριψη. Είναι ιδιαίτερα ρομαντική και θα παραμερίσει τον εγωισμό της για το καλό της σχέσης. Η γυναίκα Ιχθύς είναι η απόλυτη σύντροφος, η ιδανική γυναίκα για τον άντρα που θα τη φροντίζει.

Του αρέσει: Διασκέδαση με φίλους, Να βοηθά τους άλλους, Να αγωνίζεται για έναν σκοπό, Πνευματική συζήτηση, Καλός ακροατής
Δεν του αρέσει: Περιορισμός, Ψεύτικες υποσχέσεις, Μοναξιά, Βαρετές καταστάσεις, Διαφωνίες.

Πώς να κατακτήσεις έναν Ιχθύ

Για να κατακτήσεις έναν άντρα ή μια γυναίκα Ιχθύ θα πρέπει να αγγίξεις τον εσωτερικό του κόσμο. Συζητήστε για την πνευματικότητα, τον αποκρυφισμό και εν γένει για οτιδήποτε είναι μακριά από την πραγματική ζωή. Θα είναι εύκολο να χαθεί σε μια καλή συζήτηση. Του αρέσει η περιπέτεια, οι νέες καταστάσεις και οι κοινωνικές εκδηλώσεις και θα σας ακολουθήσει σε ο,τι του προτείνετε. Κάντε τον να γελάσει, συνήθως είναι μελαγχολικός και θα εντυπωσιαστεί αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να τον διασκεδάσει. Δεν είναι συντηρητικός, έτσι μη φοβηθείτε να μιλήσετε για αντισυμβατικά ή παράξενα πράγματα και πείτε του περίεργα αστεία, θα του αρέσει. Λατρεύει την κολακεία. Κάντε του κομπλιμέντα και πείτε του με έμμεσο τρόπο ότι τον θαυμάζετε. Να είστε ευαίσθητοι, γενναιόδωροι και ευγενείς, αν τον κάνετε να αισθανθεί άνετα μαζί σας, θα νοιώσει καλά και με τον εαυτό του, οπότε όλα θα κυλίσουν ομαλά.

Ο Ιχθύς στο κρεβάτι

Το σεξ είναι μια συναισθηματική και σωματική εμπειρία μαζί τους και, αν το επιτρέψετε, μπορεί να γίνει μια πνευματική εμπειρία, επίσης. Οι Ιχθείς είναι πολύ ερωτικοί και τους αρέσει να παίζουν διάφορους ρόλους. Τους αρέσει να να αποπλανούνται. Φανταστείτε ότι ζείτε σε μια εποχή όπου όλα είναι απαγορευμένα και εσείς τους κάνετε να παρασυρθούν. Αγαπούν τον έρωτα, γιατί μπορούν να συμμετέχουν ολοκληρωτικά και να χάσουν τον εαυτό τους μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Τους αρέσουν οι άσεμνες συνευρέσεις και οι εκκεντρικές δραστηριότητες. Είναι πολύ διασκεδαστικοί σύντροφοι για όσους επιθυμούν διαφορετικές εμπειρίες στο σεξ.

Η αναζήτηση της αισθητικής και της ισορροπίας είναι αυτό που οι Ιχθύες λαχταρούν περισσότερο. Μια όμορφη ατμόσφαιρα κι ένα περιβάλλον γεμάτο αρμονία και αγάπη σας αρκούν ώστε να μην ψάχνουν για ποικιλία. Φυσικά μπορεί σε κάποια στιγμή της ζωής τους να ενδώσουν σε one night stands, σε σύντομες περιπέτειες και καταστάσεις, αλλά θα πρέπει αυτές να μην απειλούν την σχέση τους και να μην υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθούν. Αρκετά συχνά τους "τραβούν" μυστήριοι και απαιτητικοί σύντροφοι που έρχονται σε αντίθεση με την επιθυμία τους για αρμονία.

Οι επιθυμίες του συντρόφου πάντα προέχουν για τον Ιχθύ, αλλά εσωτερικά μπορεί να νιώθουν ότι υποφέρουν από έλλειψη κατανόησης, πράγμα για το οποίο αργά ή γρήγορα θα κατηγορήσουν το ταίρι τους. Ωστόσο, δένονται με το άτομο που ποθούν. Άντρες και γυναίκες είναι ιδιαίτερα γοητευτικοί και εύκολα κερδίζουν αυτό που επιθυμούν. Συνήθως είναι ζηλιάρηδες και αυτό μπορεί να καταντήσει κουραστικό για το ταίρι τους αλλά και για τους ίδιους.

Ο Ιχθύς είναι πολύ ευαίσθητος στις ανάγκες του συντρόφου, σε σημείο που ξεχνά τις προσωπικές του ανάγκες.

Για τους Ιχθείς, το σεξ είναι μια ευκαιρία να κάνεις τον σύντροφο ευχαριστημένο και ευτυχισμένο, σαν να ψήνεις ένα κέικ γενεθλίων - και φροντίζεις να έχει όλα τα υλικά που προτιμά ο σύντροφος. Αυτό δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση στους Ιχθείς και δεν θα απαιτήσουν αντάλλαγμα.

Το σεξ με τους Ιχθείς είναι μια λεπτή και συγκινητική εμπειρία, τόσο συντριπτικά ευχάριστη που είναι εύκολο ο σύντροφος να ξεχάσει τις ανάγκες τους. Κάθε Ιχθύς είχε αυτή την εμπειρία με έναν σύντροφο, πιθανώς περισσότερες από μία φορές. Σιγουρα, αυτό δεν είναι το τέλειο για τον Ιχθύ, που ενώ είναι δοτικός στον έρωτα δεν εισπράττει ανταμοιβή.

Όταν όμως έρχεται στη ζωή του ένας επίσης δοτικός σύντροφος, ο Ιχθύς βρίσκεται στα ουράνια. Θα έχουν πολλές ευτυχισμένες στιγμές μαζί, και από την αμοιβαία ευαισθησία τους για τις ανάγκες του άλλου, θα πάρει ακριβώς τα καλύτερα. Μια ιστορία χωρίς τέλος.

Ο Ιχθύς, κατά βάθος, δεν είναι αυτός που αποπλανεί ή αναλαμβάνει την πρωτοβουλία στο κρεβάτι, αλλά η προθυμία και η δοτικότητά του μπορούν να το κάνουν να φαίνεται έτσι. Οι Ιχθείς είναι τόσο πρόθυμοι να συμμορφωθούν με τις επιθυμίες του άλλου, που μερικές φορές είναι δύσκολο να δούμε ποιος ήταν ο πρώτος στην ερωτική πρωτοβουλία. Επίσης, ο Ιχθύς δεν έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής στις εναλλαγές και στον πειραματισμό, εφ 'όσον αυτό επιθυμεί ο σύντροφος.

Η σεξουαλική πράξη είναι για τους Ιχθείς πραγματικά και ουσιαστικά η ένωση δύο ψυχών μαζί με το σώμα τους. Αλλά τα σώματα είναι μόνο τα εργαλεία. Εάν οι ψυχές δεν αισθάνονται την ένωση, τότε είναι κάποιο είδος αποτυχίας.

Το σεξ μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά επίσης. Ο Ιχθύς πιστεύει ακράδαντα ότι σχεδόν κάθε κακό μπορεί να θεραπευθεί κάνοντας έρωτα, εφόσον γίνεται με τη δέσμευση για την ευημερία του συντρόφου.

Ναι, το σεξ με τους Ιχθείς μπορεί να είναι βαθύτατα ικανοποιητικό, αν και όχι πάντα για τον Ιχθύ, εφόσον ο σύντροφος ξεχάσει να είναι δοτικός. Αυτό συμβαίνει εύκολα, γι αυτό και οι Ιχθείς πληγώνονται εύκολα στις σχέσεις.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Ιχθύ:

Το "ευαίσθητο" σημείο" του είναι τα πόδια και ιδιαίτερα τα πέλματά του! Ένα απαλό μασάζ ή ένα χάδι στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός του θα τον "ανάψει" τόσο πολύ, που δεν θα χρειαστεί άλλου είδους "βοήθεια" για να σας "τρελάνει!".


Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Του αρέσει: Διασκέδαση με φίλους, Να βοηθά τους άλλους, Να αγωνίζεται για έναν σκοπό, Πνευματική συζήτηση, Καλός ακροατής
Δεν του αρέσει: Περιορισμός, Ψεύτικες υποσχέσεις, Μοναξιά, Βαρετές καταστάσεις, Διαφωνίες.