ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!

Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Καρκίνου είναι ότι καθοδηγείται από τα συναισθήματα και την καρδιά του, και γι' αυτό δύσκολα προσαρμόζεται στη σκληρή πραγματικότητα της ζωής. Με κυβερνήτη τη Σελήνη, οι φάσεις του σεληνιακού κύκλου μεγενθύνουν την επιρροή των συναισθημάτων τους στην καθημερινότητα και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να ελέγξουν. Κατά την παιδική ηλικία, δεν έχουν αρκετούς μηχανισμούς αντιμετώπισης και άμυνας για τον έξω κόσμο και πρέπει να προσεγγίζονται με αγάπη, προσοχή και κατανόηση από τα κοντινά τους πρόσωπα, κάτι το οποίο ανταποδίδουν όταν μεγαλώσουν με τη δοτικότητα τους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Στοιχείο: Υδάτινο
  • Ποιότητα: Παρορμητικό
  • Χρώμα: Λευκό
  • Ημέρα: Τρίτη, Παρασκευή
  • Κυβερνήτης: Σελήνη
  • Μεγαλύτερη συμβατότητα: Αιγόκερως, Ταύρος
  • Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 12, 18, 23
  • Ημερομηνία γέννησης: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Πλεονεκτήματα του Καρκίνου: Συναισθηματικός, Πιστός, Φερέγγυος, Συμπαθητικός, Με μεγάλη φαντασία, Περιποιητικός, Ευπροσάρμοστος, Πειστικός, Με κατανόηση.

Αδυναμίες του Καρκίνου: Κυκλοθυμικός, Εξαρτώμενος, Υπερευαίσθητος, Εγωκεντρικός, Απαισιόδοξος, Καχύποπτος, Ανασφαλής

Του αρέσουν: Τέχνες, Οικιακές ασχολίες, Χαλάρωση κοντά ή μέσα στο νερό, Να βοηθά τα αγαπημένα του πρόσωπα, Καλό γεύμα με φίλους.

Δεν του αρέσουν: Αστάθεια, Οποιαδήποτε κριτική στη μαμά του, Αποκάλυψη της προσωπικής ζωής του.

Βαθιά διαισθητικοί και συναισθηματικοί, οι Καρκίνοι είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζώδια που θα γνωρίσετε. Είναι πολύ ευαίσθητοι και δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού τους. Είναι συμπαθητικοί και συνδέονται βαθιά με τα κοντινά τους πρόσωπα. Οι Καρκίνοι είναι πολύ πιστοί και ικανοί να συνειδητοποιήσουν τον πόνο και τα βάσανα των άλλων.

Ο χαρακτήρας του Καρκίνου

Οι Καρκίνοι ανήκουν στα Υδάτινα ζώδια, όπως οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες. Ο Καρκίνος από τη μία πλευρά, έχει επιμονή και θέληση, είναι αρκετά ικανός να τα καταφέρει από μόνος του και δεν εξαρτάται από άλλους για τα υλικά αγαθά, όμως χρειάζεται τη συναισθηματική στήριξη κι ενθάρρυνση υων άλλων για να τα καταφέρει. Σε μικρή ηλικία, έχει ανάγκη από τη διαρκή υποστήριξη των άλλων, αλλά μόλις εξελιχθεί ως προσωπικότητα και ωριμάσει συναισθηματικά, λειτουργεί ως ανεξάρτητος άνθρωπος με επιτυχία στη ζωή του. Ωστόσο, χρειάζεται την προσοχή και τη στοργή από τους άλλους ανθρώπους και είναι πιο ευτυχισμένος όταν έχει μια μικρή, στενή και δεμένη ομάδα από φίλους ή συγγενείς.

Η τυχόν έλλειψη υπομονής ή ακόμα και αγάπης στην παιδική ηλικία, θα εκδηλωθεί αργότερα στη ζωή από μεταβολές στη διάθεση, ακόμα και εγωισμό ή υπερβολική αυτοπεποίθηση. Όταν νιώθουν καλά με τις επιλογές της ζωής τους, οι εκπρόσωποι του Καρκίνου είναι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι και περιβάλλουν με αγάπη την οικογένεια, διατηρώντας την αρμονία στο σπίτι τους. Είναι πάντα εκεί για να βοηθήσουν τους άλλους και αποφεύγουν τις συγκρούσεις.

Είναι πολύ δύσκολο για έναν Καρκίνο να ανοιχτεί και να αποκτήσει από την αρχή μια στενή συναισθηματική σχέση με κάποιον, γιατί είναι πολύ κλειστός ως χαρακτήρας. Η αιτία είναι ο φόβος που τον διακατέχει στο να δείξει εμπιστοσύνη και αυτό μπορεί να του σημιουργήσει έναν εσωτερικό θυμό και αγανάκτηση. Έχει μια αρνητική άποψη για τη ζωή και πιστεύει ότι είναι πολύ σκληρή και άδικη. Αυτό τον κάνει επιφυλακτικό απέναντι στους άλλους κι οτιδήποτε καλό συμβαίνει γύρω του το αντιλαμβάνεται μέσα από ένα πρίσμα απογοήτευσης, αφήνοντας ανεκμετάλευτες τις καλές και ευτυχισμένες εμπειρίες, που προσδίδουν αξία στη ζωή. Ταυτόχρονα, είναι πολύ ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα. Αυτός είναι άλλος ένας λόγος που κλείνεται τόσο στον εαυτό του. Του αρέσει να ζει στο παρελθόν. Κρατάει ζωντανά τα γεγονότα που έζησε παλιότερα και συχνά χάνεται σ' αυτά. Θα πρέπει να μάθει να αφήνει πίσω το παρελθόν και να ζει στο παρόν, αντί να χάνει τον χρόνο του νοσταλγώντας.

Ο Καρκίνος έχει πολλά συναισθηματικά θέματα να λύσει, αλλά όταν καταφέρει να τα ξεπεράσει, τίποτα δεν τον σταματά. Μπορεί να επιτύχει τα πάντα με την ισχυρή του διαίσθηση, την ευαισθησία και την ικανότητα να παρατηρεί. Το χαρακτηριστικό του γνώρισμα, είναι ότι ζει συνεχώς με το συναίσθημα κι αυτή είναι η ρίζα των προβλημάτων του. Θα πρέπει να παλέψει με τα συναισθήματά του περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Από τη στιγμή όμως, που θα τιθασεύσει αυτά τα συναισθήματα, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κάνει. Αν και δεν του φαίνεται εκ πρώτης όψεως, διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα, έχει την ικανότητα να υποστηρίξει τα πιστεύω του και διαθέτει μεγάλη επιμονή. Μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά μόνος του, αρκεί να μην αφήσει τα συναισθήματά του να μπουν εμπόδιο και να έχει την απαιτούμενη σταθερότητα. Δεν τρελαίνεται για αλλαγές, αλλά όταν χρειαστεί θα τις τολμήσει και θα πράξει αυτό που πρέπει. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ούτε και χαλαρός.

Γεινικά, πρόκειται για ένα μυστηριώδες ζώδιο, γεμάτο αντιθέσεις. Επιζητά ασφάλεια και άνεση, αλλά δεν θα διστάσει να δοκιμάσει νέες περιπέτειες. Βοηθά τους άλλους, αλλά μερικές φορές γίνεται γκρινιάρης και αδιάφορος. Διαθέτει μία παρορμητική και δυνατή προσωπικότητα, που μπορεί εύκολα να κρυφτεί κάτω από ένα ήρεμο και παγερό παρουσιαστικό. Το σύμβολο του ζωδίου είναι το καβούρι και του ταιριάζει απόλυτα. Είναι κλεισμένος μέσα σ' ένα όστρακο. Μπορεί να βγει από το καβούκι του και να παλέψει, αλλά το ίδιο καλά θα κρυφτεί σε αυτό και να χαθεί στη θάλασσα. Είναι πολύ απρόβλεπτος και διαθέτει ένα πνευματικό και διαισθητικό μυαλό, το οποίο αποφεύγει να προβάλει στους άλλους. Είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα κι αυτός ίσως να είναι και ο λόγος που βρίσκεται σε συνεχή άμυνα. Του αρέσει να φροντίζει τους άλλους, οι οποίοι όμως, μπορεί να τον προσβάλουν ή να τον πληγώσουν χωρίς καν να το καταλάβουν, γι' αυτό και το προστατευτικό κέλυφος του τον κρατάει ασφαλή.

Με λίγα λόγια, από μια επιφανειακή ματιά μπορούμε να τον περιγράψουμε ως σύνθετο, εύθραυστο και απρόβλεπτο άτομο. Χρειάζεται διαρκώς στήριξη και ενθάρρυνση, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, έχει επίσης την ανάγκη να νοιώθει ότι τον χρειάζονται. Ακόμα κι όταν όλες του οι ανάγκες έχουν ικανοποιηθεί, μπορεί να γίνει ευέξαπτος και γκρινιάρης. Είναι άνθρωπος με ανήσυχο πνεύμα και ευαίσθητο χαρακτήρα. Η αντιφατική του φύση, του προκαλεί εναλλαγές στη διάθεση και μερικές φορές οδηγείται σε εκρήξεις οργής. Προσβάλλεται εύκολα κι όταν πληγωθεί, θα κρυφτεί από το περιβάλλον του και θα βουλιάξει στην απογοήτευση.

Ο Καρκίνος για να αισθάνεται καλά πρέπει να νοιώθει ότι τον χρειάζονται. Όταν παίρνει τη στήριξη που θέλει, έχει πολλά να προσφέρει σε αντάλλαγμα. Όταν κάποιος τον προσβάλει όμως, σπεύδει να τον αντιμετωπίσει με κατά μέτωπο επίθεση. Αυτό βέβαια, παρατείνει άσκοπα τον πόνο και τη δυστυχία του, αφού ο εσωτερικός του κόσμος είναι σε μια διαρκή εσωτερική πάλη. Είναι πολύ κτητικός, όχι μόνο με τα υλικά αγαθά, αλλά και με τους ανθρώπους. Πάντα θα θέλει να κρατάει επαφή με παλιούς φίλους και γενικά με όποιον βρέθηκε κοντά του, γιατί είναι ευκολότερο να διατηρήσει μια παλιά φιλία, από το να χτίσει μια νέα. Η γυναίκα Καρκίνος γίνεται τέλεια σύζυγος και μητέρα, άλλωστε ανήκει στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη μητρότητα. Μπορεί να προσφέρει απεριόριστη αγάπη και φροντίδα στην οικογένεια της.

Οι Καρκίνοι είναι πολύ διαισθητικοί, γι' αυτό και η πλειοψηφία των μέντιουμ στον κόσμο ανήκουν σ' αυτό το ζώδιο. Διαθέτουν εξαιρετική μνήμη, είναι πολύ παρατηρητικοί και ξέρουν να διαβάζουν τους ανθρώπους. Μπορούν, συνήθως, να ξεχωρίσουν αν οι προθέσεις των άλλων είναι καλές ή κακές. Ποτέ μην προσπαθήσετε να τους κοροϊδέψετε, γιατί θα αντιληφθούν το κίνητρό σας. Με την ισχυρή τους διαίσθηση, την ευαισθησία, την παρατηρητικότητα και την εξυπνάδα τους, έχουν μεγάλη επιτυχία σε οτιδήποτε αναλαμβάνουν και το φέρνουν σε πέρας.

Ο Καρκίνος και η φιλία

Ο Καρκίνος είναι ιδιαίτερα πιστός σ' αυτούς που τον εκτιμούν και τον στηρίζουν, είναι ο τροφός του ζωδιακού κύκλου, θα προστατεύσει και θα αγαπάει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένα από τα σημαντικότερα γνωρίσματά του, είναι η ικανότητά του να κάνει τους άλλους να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους αλλά και με το περιβάλλον τους. Αυτό δημιουργεί έναν θετικό κύκλο, διότι κάνει τους άλλους να αισθάνονται ότι κάποιος τους θέλει, τους αγαπάει και τους φροντίζει. Ο ίδιος, με την σειρά του, θα αισθανθεί καλά, απλά και μόνο επειδή βοήθησε κάποιον να νιώσει ασφάλεια. Όλοι μπορούν να στηριχτούν και να βασιστούν σε έναν Καρκίνο, θα ακούσει τα προβλήματα τους και θα τους συμπαρασταθεί, παρόλο που ο ίδιος δεν θα εκμυστηρευτεί τα βαθιά του συναισθήματα σε κανέναν. Όσοι θέλουν να μοιραστούν τα πιο κρυφά τους συναισθήματα μαζί του, ίσως αισθανθούν ότι η σχέση δεν έχει ισορροπία, αφού εκείνος σπάνια θα αποκαλύψει τα αληθινά και βαθιά του συναισθήματα. Εάν έχετε ένα φίλο που ανήκει σε αυτό ζώδιο, να ξέρετε ότι έχετε δίπλα σας έναν αφοσιωμένο συμπαραστάτη που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Ο Καρκίνος και η Εργασία

Μόλις ο Καρκίνος τελειώσει με όλα τα συναισθηματικά ζητήματα που τον απασχολούν, όπως η ντροπαλότητα και η ανασφάλεια, τότε θα λάμψει κι ο δυναμικός του χαρακτήρας και δε θα υπάρχει πια τίποτα ακατόρθωτο γι' αυτόν. Έχει απίστευτη επιμονή και θα υποστηρίξει τα πιστεύω του. Οτιδήποτε κι αν αναλάβει, μπορεί να το φέρει εις πέρας με την ισχυρή του διαίσθηση, την ευαισθησία, την ικανότητα να παρατηρεί και, φυσικά, την ευφυΐα του. Μπορεί να γίνει άριστος επιχειρηματίας και επενδυτής, λόγω της διαίσθησής του και της πνευματικής του ικανότητας κι έχει ένα δημιουργικό, πρωτοπόρο μυαλό που σκέφτεται γρήγορα και μπορεί να προβλέψει τις μελλοντικές τάσεις. Ξέρει να προσελκύει τον πλούτο και που να τον επενδύσει. Τα χρήματα και η οικονομική άνεση είναι το παν για έναν Καρκίνο, αφού του χρησιμεύουν για τα επιχειρηματικά του σχέδια. Χρειάζεται οικονομική ασφάλεια κι αν επιτρέψει στον εαυτό του να επικεντρώσει την ενέργειά του χωρίς συναισθηματικά εμπόδια, είναι κάτι παραπάνω από ικανός να επιτύχει τους οικονομικούς του στόχους και να γίνει ιδιαίτερα πετυχημένος επιχειρηματίας.

Αν συνεργάζεστε με Καρκίνο, θα διαπιστώσετε ότι είναι ο προστάτης του γραφείου, αυτός που θα φροντίσει για όλους. Θα τους κρατήσει προσγειωμένους συναισθηματικά, θα ρωτήσει αν έχουν φάει καλά και θα προσπαθεί να εκπληρώνει τις ανάγκες όλων. Βλέπει τους συνεργάτες του σαν μέλη της οικογένειάς του και στενοχωριέται αν τυχόν ξεσπάσει κάποιος καυγάς. Είναι υπερβολικά ευαίσθητος και συναισθηματικός σαν χαρακτήρας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον εαυτό του όταν εσωτερικεύει τα συναισθήματά του. Έχει την ανάγκη να είναι χρήσιμος στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του. Αφήστε τον να σας φροντίζει και δε θα χάσετε.

Ο Καρκίνος και οι Σχέσεις

Ο άντρας Καρκίνος

Βαθειά συναισθηματικά ευαίσθητος, ο άνδρας Καρκίνος έχει το "χάρισμα" να διαβάζει τις σκέψεις σας, οπότε δεν μπορείτε να του "κρυφτείτε". Αποζητά πάντοτε έναν έρωτα αγαπησιάρικο, αισθησιακό και παθιασμένο. Αυτό είναι το μυστικό του και σπάνια το δηλώνει δημόσια.

Αντίθετα, θα μπορούσε να δείχνει λίγο "ψυχρός" στην πρώτη σας συνάντηση. Στην πραγματικότητα διαθέτει μια ρομαντική καρδιά που ψάχνει την πραγματική αγάπη, ακόμα και αν χρειαστεί να παντρευτεί πάνω από μία φορά για να την ανακαλύψει.

Το σπίτι είναι το βασίλειό του και θέλει μια άνετη "φωλιά" για να στεγάσει τον έρωτά του. Στην καθημερινότητά του είναι συχνά κυκλοθυμικός, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στη σχέση. Έχει ανάγκη από μια γυναίκα που θα του δείξει την όμορφη και ανέμελη πλευρά της ζωής. Αν το καταφέρετε, θα σας λατρέψει.

Ζητήστε του τη συμβουλή του όταν τον δείτε να ψωνίζει. Δείτε ποιο DVD αγόρασε και εμφανιστείτε στο ταμείο με το ίδιο DVD ανά χείρας. Καθίστε απέναντί του στο μετρό, διαβάζοντας μια ρομαντική νουβέλα!

Με την πρώτη ευκαιρία δείξτε του πόσο ευαίσθητη είστε! Τσιμπάει άμεσα! Όμως μην τον φλερτάρετε: αφήστε να σας κάνει εκείνος "κόρτε" όπως τον "παλιό εκείνο τον καιρό". Μπορεί να πάρει το χρόνο του, σύντομα όμως θα "πέσει με τα μούτρα" στο "ψητό" Να θυμάστε ότι είναι πολέμιος του φεμινισμού. Το νερό είναι το στοιχείο του: πάρτε το μπάνιο σας μαζί, με κεριά και αιθέρια έλαια!

Στο κρεβάτι τυλίξτε τα πόδια σας στη μέση του! Θα γίνει δικός σας για πάντα!

Πως είναι να έχεις σαν σύντροφο έναν άντρα Καρκίνο;

Ο άντρας Καρκίνος δεν θα κάνει κατά μέτωπο επίθεση. Θα πλησιάσει αργά και προσεχτικά. Είναι πολύ ρομαντικός και θα προσπαθήσει να σας φλερτάρει και να κερδίσει την καρδιά σας με δώρα. Ο λόγος που δεν θα επιτεθεί αμέσως, είναι επειδή φοβάται την απόρριψη. Αν ενδιαφέρεστε για έναν άντρα Καρκίνο, το πιο πιθανό είναι να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα και να του ζητήσετε να βγείτε. Ερωτεύεται εύκολα κι από εκείνη τη στιγμή θα γίνετε ο κόσμος του όλος. Μόλις αντιληφθεί ότι του ανήκετε, θα γαντζωθεί πάνω σας και θα γίνει ζηλιάρης και κτητικός. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι φοβάται μήπως σας κλέψει κάποιος άλλος και κάτι τέτοιο θα είναι μοιραίο για το πνεύμα του. Θα πρέπει να είσαστε αφοσιωμένη και πιστή, γιατί έτσι ακριβώς λειτουργεί κι ο ίδιος. Ο άνδρας αυτού του ζωδίου είναι ο πιο πιστός σε όλο το ζωδιακό κύκλο. Είναι άριστο εραστής για την τρυφερή γυναίκα που της αρέσει το ρομάντζο. Επίσης, είναι πολύ στοργικός και τρέφεται από την συνεχή φυσική επαφή. Όλα κινούνται με βάση το συναίσθημα. Ωστόσο, μπορεί να μην το δείξει και να εκδηλώνει ένα ήρεμο και ψύχραιμο εξωτερικό παρουσιαστικό, όσο έντονα κι αν νοιώθει. Προσβάλλεται εύκολα, γι' αυτό μην τον κοροϊδέψετε ούτε για αστείο. Θα πληγωθεί, χωρίς φυσικά να το δείξει. Θα πέσει όμως σε κατάθλιψη μέσα του, στην προσπάθειά του να αναλύσει και να καταλάβει αυτά που του είπατε. Αν είστε από τις γυναίκες που θέλετε να σας φροντίζουν και να σας περιποιούνται, αν σας αρέσει η στοργή και η αφοσίωση, αυτός ο ρομαντικός και αισθησιακός άντρας είναι τέλειος για σας.

Η γυναίκα Καρκίνος

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου, τραγούδησε η Μαρινέλλα για τη Eurovision πριν από χρόνια, και η Γυναίκα-Καρκίνος συνεχίζει να ψάχνει τον έρωτα ανάμεσα στην ευαισθησία και το όνειρο. Το σημαντικότερο ζήτημα γι' αυτήν είναι ο τρόπος που θα γίνει αποδεκτή από τον έρωτα των άλλων. Τα όρια, τα σύνορα, τα βιώματα, παίρνουν μεγάλες διαστάσεις σε αυτό το ζώδιο που από τη μία πλευρά ζητά να πάρει την τύχη στα χέρια του και από την άλλη παίρνει το ρόλο της μάνας, του θηλυκού που γίνεται προσιτό και της γυναίκας που φαντάζει μάννα στα όνειρα των ανδρών.

Είναι πολύ ευαίσθητη και χρειάζεται άμεση αναγνώριση και επιδοκιμασία σε κάθε ερωτική δραστηριότητα. Η σεξουαλικότητά της διοχετεύεται στα καλλιτεχνικά και ειδικότερα στο θέατρο ...όπου μπορεί να "παίξει" και μαζί σας!. Διαθέτει καλή επικοινωνιακή ικανότητα και μπορείτε να "τα βρείτε" μαζί της σχετικά εύκολα. Η ζωή της συνήθως έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, και θα νιώθει ασφαλής και προστατευμένη όταν βρει κάποιο σύντροφο που θα μπορεί να συμμερίζεται τις ευαισθησίες της και να τη φροντίζει. Είναι ρομαντική και συναισθηματική, αλλά συγχρόνως λίγο άστατη. Όταν όμως βρει αληθινό ενδιαφέρον αφοσιώνεται ολοκληρωτικά.

Στα αισθηματικά, είναι κάπως παλαιών αρχών και συντηρητική. Στην ζωή της πιθανόν να έχει έρθει αντιμέτωπη με κάποιες επώδυνες συναισθηματικές εμπειρίες από τις οποίες όμως έχει μάθει να χειρίζεται τα συναισθήματά της. Παθιάζεται με τη νύχτα, και αποδίδει καλύτερα στον έρωτα όταν πέφτει το σκοτάδι. Της αρέσει να ασχολείται με γραμματόσημα, φωτογραφίες, έργα τέχνης, ακόμα και με εραστές -οι οποίοι αγάπησαν τους καλλιεργημένους τρόπους της. Είναι πολύ προστατευτική με τα παιδιά της. Το ενδιαφέρον για την οικογένειά της είναι το επίκεντρο της ζωής σας, και επιθυμεί να ξοδεύει χρόνο στο σπίτι για να το κάνει άνετο και χαρούμενο. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την διαίσθησή της στα θέματα της εργασίας σας.

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Πως είναι να έχεις σαν σύντροφο μια γυναίκα Καρκίνο;

Η γυναίκα Καρκίνος είναι μια πολύ αισθησιακή γυναίκα, με βαθιά συναισθήματα κι έντονο πάθος, που βράζει κάτω από το ψυχρό, εξωτερικό παρουσιαστικό. Για να βγάλετε αυτά τα συναισθήματα, χρειάζεται χρόνος, υπομονή και τρυφερότητα. Μην περιμένετε να σας ανοιχτεί αμέσως, ούτε να βιαστεί να προχωρήσει σε σχέση. Δε θα κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση, θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ και να τα κάνετε όλα εσείς. Μην προσπαθήσετε να την παραπλανήσετε, γιατί έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει τα κίνητρα των άλλων και θα σας καταλάβει αμέσως. Η εμπιστοσύνη είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη σχέση. Αν την προδώσετε ποτέ, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να την ξεχάσετε. Χρειάζεται αγάπη και ασφάλεια. Είναι αισθησιακή, γλυκιά και της αρέσει το φλερτ. Η σχέση σας, καθώς θα προχωράει, θα μοιάζει με έναν απαλό και ερωτικό χορό. Είναι παλιών αρχών, ένα σωστό θηλυκό, αισθησιακή και υπομονετική. Η σχέση με μια γυναίκα Καρκίνο είναι εποικοδομητική και ικανοποιητική και μπορεί να διαρκέσει μια ζωή.

Πώς να κατακτήσεις έναν Καρκίνο

Για να κατακτήσεις έναν άντρα ή μια γυναίκα Καρκίνο, θα πρέπει να τον κάνεις να νιώσει σιγουριά. Δείξτε του τι αισθάνεστε, αυτό είναι το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε μία σχέση μαζί του, αλλά μην περιμένετε το ίδιο και από τον Καρκίνο. Με αυτό τον τρόπο, δε θα χρειαστεί να πάρει το ρίσκο μιας απόρριψης, κάτι που τρέμει. Αν ψάχνετε για μια απλή περιπέτεια, καλό θα είναι να το ξεκαθαρίσετε από την αρχή. Μην τον αφήσετε να πιστέψει ότι θέλετε μια μακροχρόνια σχέση, αν δεν είναι αυτός ο σκοπός σας, γιατί θα τον πληγώσετε. Το πιο σημαντικό είναι η εμπιστοσύνη. Αν καταφέρετε να την κερδίσετε, τότε σταδιακά θα έρθει ακόμα πιο κοντά σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ειλικρίνεια. Ζητήστε την συμβουλή του, μοιραστείτε τα προβλήματά σας χωρίς όμως να τον κουράσετε, του αρέσει να δίνει συμβουλές και να βοηθά τον κόσμο. Του αρέσει η κουλτούρα και οι πολυτελείς εμπειρίες. Πάτε μαζί στο θέατρο ή σε ένα μουσείο, ακόμα και σε ένα πολυτελές εστιατόριο. Μην προσπαθήσετε να κάνετε σχέση με το ζόρι και μην τον πιέσετε να πάρει γρήγορες αποφάσεις, θα φύγει τρέχοντας. Χρειάζεται υπομονή, έτσι μόνο θα προσελκύσετε έναν Καρκίνο. Επίσης, αγαπάει τη σαρκική επαφή και τη γνήσια στοργή. Είναι πολύ επιφυλακτικός, αλλά όσο περνάει ο καιρός, σιγά-σιγά θα έρχεται όλο και πιο κοντά και θα έχετε μία υπέροχη και πλήρη σχέση.

Ο Καρκίνος στο κρεβάτι

Το σεξ με έναν Καρκίνο θα είναι μία πλήρης εμπειρία. Πολλά τρυφερά παιχνιδάκια, στη συνέχεια ακολουθεί μασάζ, κεριά αναμμένα δίπλα στο κρεβάτι, απαλή μουσική, αρωματικά ποτ πουρί, τα πάντα προκειμένου να ξυπνήσουν όλες οι αισθήσεις. Θα είναι τρυφερός και με πάθος και ετοιμαστείτε για μια εμπειρία που δε θα ξεχάσετε σύντομα. Καλό θα είναι, βέβαια, να μην περιμένετε καινοτομίες και πειραματισμούς, γιατί είναι πολύ συντηρητικό ζώδιο. Θα βρεθούν κάποιοι που, ίσως, να είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν κάτι νέο, αλλά ποτέ δεν θα το προτείνουν από μόνοι τους. Είτε θα το κάνετε εσείς, είτε δεν θα συμβεί ποτέ. Κάντε τους πάντα να αισθάνονται ασφαλείς όταν προσπαθούν κάτι νέο. Ίσως να τους αρέσει και να το εντάξουν στη σεξουαλική σας ζωή.

Αν και έχει τη "σφραγίδα" του υπερευαίσθητου και του "σπιτόγατου" στη σεξουαλική ζωή είναι άτομο χωρίς κόμπλεξ. Ζει τον έρωτα χωρίς ταμπού και κανόνες και θέλει να δοκιμάζει διαρκώς καινούργιες εμπειρίες. Ο σύντροφός του θα πρέπει να είναι και αυτός απαλλαγμένος από αναστολές για να μπορεί να μοιράζεται τις απολαύσεις μαζί του. Αν και η ζωή του ταυτίζεται με την "παράδοση, ο τρόπος που ερωτεύεται δεν είναι καθόλου παραδοσιακός: του αρέσουν οι σχέσεις με "προχωρημένα άτομα" ή τουλάχιστον οι σχέσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα πρότυπα.

Τους αρέσει να πειραματίζονται σεξουαλικά, επιδεικνύοντας μια αναρχική συμπεριφορά και αυτό μπορεί να σοκάρει έναν σύντροφο που έχει παραδοσιακά γούστα. Έχουν πολλές φαντασιώσεις και σεξουαλικά πάθη, αλλά δεν θα πρέπει να μπερδεύουν τα συναισθήματα και να δημιουργούν δεσμούς που βασίζονται μόνο στο πάθος. Με το έντονο σεξ απήλ τους κατακτούν με ευκολία το αντικείμενο του πόθου τους.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Καρκίνου

Η μεγαλύτερη ερωτογενής ζώνη του, είναι το στήθος του. Τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άνδρες, ανταποκρίνονται καλά στο ελαφρύ πιπίλισμα και το φίλημα των θηλών. Θα πρέπει να χαϊδεύετε αυτές τις περιοχές απαλά και μαλακά. Να μην είστε ποτέ απότομοι. Χαϊδέψτε με τα χέρια σας το στήθος ενός άντρα Καρκίνου, ελαφρά και μαλακά κι αυτό θα ανάψει την πυρκαγιά του πάθους που κρύβεται πίσω από το περίβλημα.

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!

Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.ληκτρολογήστε το κείμενό σας εδώ...