ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 698 δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Πλεονεκτήματα του Τοξότη: Ανεξάρτητος, Ενθουσιώδης, Ευθύς, Ανιδιοτελής, Αισιόδοξος, Γενναιόδωρος, Ιδεαλιστής, Μεγάλη αίσθηση του χιούμορ.
Αδυναμίες του Τοξότη: Λόγω ενθουσιασμού δίνει περισσότερες υποσχέσεις από αυτές που μπορεί να υλοποιήσει, Εξαιρετικά ανυπόμονος, Δεν διαπραγματεύεται.

Διαθέτοντας μεγάλη περιέργεια και ενέργεια, οι Τοξότες είναι από τους μεγαλύτερους ταξιδιώτες του ζωδιακού κύκλου. Το ανοικτό πνεύμα και η φιλοσοφική τους θεώρηση τους παρακινούν να περιπλανηθούν σε όλο τον κόσμο, αναζητώντας το νόημα της ζωής. Οι Τοξότες είναι εξωστρεφείς, αισιόδοξοι, ενθουσιώδεις και τους αρέσουν οι αλλαγές. Έχουν την ικανότητα να μετατρέψουν τις σκέψεις τους σε συγκεκριμένες ενέργειες και θα κάνουν οτιδήποτε για να επιτύχουν τους στόχους τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Στοιχείο: Φωτιά
  • Ποιότητα: Μεταβλητό ζώδιο
  • Χρώμα: Μπλε, Λευκό
  • Ημέρα: Πέμπτη
  • Κυβερνήτης: Δίας
  • Μεγαλύτερη συμβατότητα: Δίδυμος, Κριός
  • Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 11, 12, 23
  • Ημερομηνίες γέννησης: 23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου

Πλεονεκτήματα του Τοξότη: Ανεξάρτητος, Ενθουσιώδης, Ευθύς, Ανιδιοτελής, Αισιόδοξος, Γενναιόδωρος, Ιδεαλιστής, Μεγάλη αίσθηση του χιούμορ.
Αδυναμίες του Τοξότη: Λόγω ενθουσιασμού δίνει περισσότερες υποσχέσεις από αυτές που μπορεί να υλοποιήσει, Εξαιρετικά ανυπόμονος, Δεν διαπραγματεύεται.

Του αρέσει: Ελευθερία, ταξίδια, φιλοσοφία.

Δεν του αρέσει: "Δήθεν" άτομα, Περιορισμός, Αβάσιμες θεωρίες, Λεπτομέρειες.

Ο χαρακτήρας του Τοξότη

Όπως και τα άλλα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων), ο Τοξότης πρέπει να είναι συνεχώς σε επαφή με τον κόσμο για να βιώσει όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες. Οι Τοξότες έχουν ως κυβερνήτη τον Δία, τον μεγαλύτερο πλανήτη του ζωδιακού κύκλου. Η επίπτωση είναι ότι ο ενθουσιασμός τους δεν έχει όρια και επομένως οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από το ζώδιο του Τοξότη έχουν μεγάλη αίσθηση χιούμορ και έντονη περιέργεια.

Ο Τοξότης λαχταρά την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό και υποδέχεται κάθε είδους αλλαγή με ανοιχτές αγκάλες. Είναι το ζώδιο της φιλοσοφίας και της εξερεύνησης. Θα φτάσει στο τέλος του δρόμου και θα εξερευνήσει κάθε γωνιά διεξοδικά, στην αιώνια αναζήτησή του για σοφία. Η ελευθερία είναι πολύ σημαντική για έναν Τοξότη. Παίρνει πάντα τις αποφάσεις του ανάλογα με την ελευθερία που του προσφέρουν οι επιλογές που έχει. Ορισμένες φορές θα αρνηθούν μία καλή ευκαιρία επειδή απαιτεί μεγάλη δέσμευση, αλλά αφού θα είναι δική τους επιλογή, τελικά θα τους βγει σε καλό.

Κατά συνέπεια, η ελευθερία είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός τους, διότι μόνο όταν είναι ελεύθεροι μπορούν να ταξιδεύουν και να εξερευνούν διαφορετικούς πολιτισμούς και φιλοσοφίες.

Λόγω της ειλικρίνειας του, ο Τοξότης είναι συχνά ανυπόμονος ή συμπεριφέρεται άσχημα όταν χρειάζεται να πει ή να κάνει κάτι, οπότε είναι σημαντικό να μάθει να αυτοσυγκρατείται και να εκφράζεται με ανεκτό και κοινωνικά αποδεκτό τρόπο.

Ο Τοξότης και η φιλία

Οι Τοξότες είναι άριστοι ως φίλοι, λόγω της αισιόδοξης και θετικής τους φύσης. Η ευγενική τους καρδιά θα κάνει τα πάντα για να είναι ο φίλος τους ευτυχισμένος. Η ευγένειά τους είναι ανιδιοτελής, γι' αυτό δεν περιμένουν αντάλλαγμα για ο,τι προσφέρουν. Δεν ανακατεύονται στα σχέδια των άλλων και δεν είναι κτητικοί ή ζηλιάρηδες. Φέρονται στους άλλους όπως θα ήθελαν να φέρονται στους ίδιους και ζουν σύμφωνα με την πολιτική του "ζήσε και άσε τους άλλους να ζήσουν", γι' αυτό και είναι τόσο αρεστοί. Οι Τοξότες είναι ιδανικοί συνομιλητές, με αίσθηση του χιούμορ, αν και μερικές φορές, είναι κάπως ωμοί. Πάντα όμως λένε αυτό που πιστεύουν και δεν κρύβουν τίποτα. Δεν τους αρέσουν οι διφορούμενες κουβέντες, γιατί τους πάει πίσω το να προσπαθούν να τις ερμηνεύσουν. Τους αρέσει η ευθύτητα και την απαιτούν. Οι Τοξότες λένε πάντα την αλήθεια, ακόμη κι αν είναι δυσάρεστη, όμως αυτό κάνει τους άλλους να τους εμπιστεύονται απόλυτα. Δεν κρύβουν τίποτα και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί. Οι μόνοι που ίσως δεν τους συμπαθούν, είναι όσοι ζουν με αυστηρό πρόγραμμα κι οργάνωση στη ζωή τους, γιατί οι Τοξότες αργοπορούν και χάνουν τα ραντεβού τους, αλλά αυτό γίνεται γιατί σκέφτονται τόσο μπροστά, που ξεχνάνε το παρόν. Δείξτε ανοχή σε αυτό, γιατί δεν το κάνουν επίτηδες, απλά είναι μέρος της προσωπικότητάς τους. Αν νομίζετε ότι το καταλαβαίνετε και μπορείτε να το αποδεχτείτε, τότε αφήστε τον Τοξότη να μπει στην ζωή σας και να την γεμίσει με το λαμπρό του φως.

Ο Τοξότης και η Εργασία

Ο άντρας Τοξότης πάντα φαίνεται χαρούμενος, έχει μια μοναδική ικανότητα να αγνοεί τα αρνητικά, κρατώντας μόνο τα καλά πράγματα της ζωής και αυτό μεταφέρει και στην εργασία του. Είναι πολύ ευχάριστος και καλός συνεργάτης. Η επαγγελματική ζωή του είναι υψίστης σημασίας για τον ίδιο, κυνηγά την επιτυχία, πιστεύει πως όλα θα έλθουν όπως επιθυμεί και ότι "έχει άστρο". Του αρέσει να έχει τη δική του άποψη των πραγμάτων και, ως εκ τούτου θέλει να βλέπει, να γνωρίζει και να εξερευνεί τα πάντα. Τα μεγάλα όνειρα, το ευέλικτο μυαλό και η καλοσύνη του θα μπορούσαν να τον κάνουν πέσει θύμα χειραγώγισης. Ωστόσο, δεν συμβαίνει αυτό. Ο Τοξότης πιστεύει στην καλοσύνη των ανθρώπων και τελικά αυτό του φέρνει περισσότερα από ότι του κοστίζει. Ο άντρας Τοξότης μπορεί μερικές φορές να είναι εξαιρετικά απρόσεκτος, δεν σέβεται πάντα τα χρονοδιαγράμματα, τους κανόνες, την την εθιμοτυπία και μερικές φορές έχει την τάση να πιστεύει ότι είναι υπεράνω του νόμου. Αλλά αυτό είναι ένα από τα ελάχιστα σκιώδη σημεία του άντρα Τοξότη, ο οποίος παραμένει ένας ευχάριστος άνθρωπος που χαίρει της εκτίμησης όλων.

Οι Τοξότες είναι γεννημένοι διασκεδαστές και καλοί συνομιλητές. Δε στερεύουν από ιδέες, λόγω της περιπετειώδους ζωής τους και των συναρπαστικών εμπειριών τους. Είναι καταπληκτικοί αφηγητές, κωμικοί, συγγραφείς, φιλόσοφοι, μουσικοί και ηθοποιοί. Βασικά, ο Τοξότης είναι κατάλληλος για οτιδήποτε δεν περιλαμβάνει δέσμευση. Θέλει να φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο, συνεπώς μια καριέρα που θα του δώσει αυτή την ευκαιρία, είναι η κατάλληλη για τον Τοξότη. Δεν τον ενδιαφέρουν οι ασήμαντες λεπτομέρειες και η πεζή καθημερινή ρουτίνα. Τον κάνουν να βαριέται αφάνταστα κι έχει την τάση να χρονοτριβεί και να αφήνει τους άλλους να ασχοληθούν με τις λεπτομέρειες. Έχει πολύ καλές επιδόσεις σε επιχειρηματικά ζητήματα, αλλά δίνει τον καλύτερο εαυτό του όταν έχει να αντιμετωπίσει μια κρίσιμη κατάσταση. Αν έρθει η στιγμή του "όλα ή τίποτα" και διακυβεύονται πολλά, τότε αυτός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να διορθώσει τα πάντα. Στις δύσκολες καταστάσεις, ο Τοξότης βγάζει τον καλύτερο εαυτό του και λειτουργεί τέλεια κάτω από πίεση.

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Αν έχεις κάποιον συνεργάτη Τοξότη, στο χώρο εργασίας σου, θα τον καταλάβεις απλά και μόνο από το ανήσυχο πνεύμα του. Του αρέσει να βρίσκεται πάντα σε κίνηση και όχι να μένει σε ένα μόνο σημείο. Έχει έμφυτο το πνεύμα της φιλοσοφίας και είναι εκ φύσεως εξερευνητής. Στο εργασιακό περιβάλλον είναι ανοιχτόμυαλος, με ηγετικές και στρατηγικές ικανότητες. Είναι άτομο με ανεπτυγμένη ευφυΐα, ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, αλλά αποφεύγει όσο μπορεί τις λεπτομέρειες. Σιγουρευτείτε ότι η επαγγελματική ζωή του συνάδελφου Τοξότη έχει μία μεγάλη ποικιλία εργασιών, αρκετή επικοινωνία με τους γύρω και πολλά ταξίδια.

Η Ιδιοσυγκρασία ενός Τοξότη

Οι Τοξότες δεν είναι συναισθηματικοί και κυκλοθυμικοί άνθρωποι, στην πραγματικότητα μπορούν να μείνουν εντελώς αποστασιοποιημένοι συναισθηματικά, αλλά γίνονται ευερέθιστοι όταν βαριούνται. Είναι αισιόδοξοι και βλέπουν τα πάντα από τη θετική τους πλευρά, αφού πιστεύουν πως, ο,τι και να συμβεί, πάντα κάτι καλό τους περιμένει στη γωνία και ο ήλιος θα λάμψει ξανά.

Ο Τοξότης κατά βάθος

Ο Τοξότης είναι ένα άτομο που προσαρμόζεται εύκολα, χωρίς συναισθηματικά προβλήματα να τον εμποδίζουν. Θέλει να εξερευνήσει και να γνωρίσει τον κόσμο και δεν εγκλωβίζεται σε συναισθηματικές δεσμεύσεις. Οι άλλοι μπορεί να πληγώνονται, αφού το εκλαμβάνουν ως αδιαφορία, αλλά οι Τοξότες δεν νοιάζονται. Δεν βρίσκονται γι' αυτό εδώ, έχουν έρθει για να ανακαλύψουν τη σοφία, να διδαχτούν μέσα από τις εξερευνήσεις τους. Συχνά, έχουν πρόβλημα στην ολοκλήρωση κάποιων εργασιών. Θέλουν άμεσα αποτελέσματα και θα προχωρήσουν παρακάτω, αν δουν ότι αυτό που ξεκίνησαν απαιτεί πολύ χρόνο. Αυτό δε συμβαίνει λόγω τεμπελιάς, αλλά επειδή μισούν την βαρεμάρα. Η ανία είναι κάτι που τρέμουν και αντί να την αντιμετωπίσουν, προτιμούν να αναζητήσουν κάτι πιο ενδιαφέρον. Ο Τοξότης δεν είναι συναισθηματικός, αλλά μπορεί να πληγωθεί εύκολα από μια απρόσεχτη κι εγωιστική συμπεριφορά. Θα μελαγχολήσει, αλλά θα το ξεχάσει σύντομα, λόγω της θετικής του φύσης. Δεν αφήνεται στον πόνο, γιατί το θεωρεί χάσιμο ενέργειας.

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ο Τοξότης με λίγα λόγια

Τον Τοξότη τον καθοδηγεί η τύχη. Του συμβαίνουν συνήθως καλά πράγματα, αυτό γίνεται επειδή τα βλέπουν όλα θετικά κι αυτή τους η διάθεση τραβάει την καλή τύχη. Παρά τις δοκιμασίες που περνά, είναι πάντα αισιόδοξος και σκέφτεται ότι κάτι καλό θα του συμβεί την επόμενη μέρα. Έχει δυναμική και εκδηλωτική προσωπικότητα. Ελεύθερος σαν τον άνεμο, ο Τοξότης δεν μπορεί να περιοριστεί. Είναι γεμάτος περιέργεια και κοιτά πάντα το μέλλον, ποτέ δεν κολλάει στο παρελθόν. Είναι αποκομμένος από συναισθήματα, γιατί τον κρατάνε πίσω. Δεν του αρέσει να μιλά για τα αισθήματά του, απλά τα ζει και προχωράει. Μπορεί να γίνει απερίσκεπτος και ανεύθυνος γιατί βιάζεται να προχωρήσει σε κάτι νέο χωρίς να σταθμίσει τα πλεονεκτήματα και να μειονεκτήματα.

Ο Τοξότης και οι Σχέσεις

Ο άντρας Τοξότης

Ο άντρας Τοξότης μπορεί μερικές φορές να έχει μια αγενή συμπεριφορά απέναντι στο γυναικείο φύλο. Είναι ειλικρινής, αυθόρμητος και δεν βάζει πάντα γάντια για να εκφράσει αυτό που σκέφτεται. Κατά συνέπεια, η σύντροφος του Τοξότη, θα πρέπει να νιώθει καλά με τον εαυτό της και να μην είναι πολύ ευαίσθητη. Αλλά ο άντρας Τοξότης δεν θα επιδιώξει ποτέ να προκαλέσει ηθελημένα θλίψη σε αυτούς που αγαπά. Έχει καλοσύνη, είναι γενναιόδωρος και ειλικρινής. Η μεταδοτική αισιόδοξία του λειτουργεί σαν οδόφραγμα στις όποιες διαφορές. Επιπλέον, η σύντροφος του Τοξότη ποτέ δεν θα έχει πολλά που θα την κάνουν να διαμαρτυρηθεί. Με αυτόν τον άντρα, θα πρέπει να ασχολείστε με πράγματα που είναι σημαντικά και φροντίστε να μην τον ενοχλείτε με θέματα που θεωρεί ασήμαντα. Αυτό το ζώδιο ξέρει τι είναι σημαντικό και δεν θέλει να επιβαρύνεται με ανούσια μικροπροβλήματα. Όμως, αυτές οι διακρίσει του ανάμεσα στο τι είναι σημαντικό και τι όχι, μπορεί μερικές φορές να τον κάνουν απρόσεκτο. Ο άντρας Τοξότης θέλει να κολακεύει, αλλά δεν είναι γυναικάς. Είναι ειλικρινής, δεν είναι άπιστος και δεν αφήνει να σκουρύνει τη συναισθηματική του ζωή από περιστασιακές καταστάσεις, ούτε θα αποδεχθεί την απιστία της συντρόφου του. Για αυτόν, ο καθένας είναι κύριος και υπεύθυνος της μοίρας του και την επιτυχία ή την αποτυχία της σχέσης του.

Ναι, ο άντρας Τοξότης είναι κάπου εκεί από το μέρος που ακούγονται τα γέλια, περιτριγυρισμένος από φίλους και θαυμαστές! Τύπος άνετος, διασκεδαστικός, έξυπνος, πάντοτε σε φόρμα, χαρακτήρας ανοικτός και ευθύς.

Λάτρης των ταξιδιών και της περιπέτειας, αιώνιος μαθητής και δάσκαλος, θα είναι πάντα εκεί για εσάς έστω και πνευματικά!

Λίγο δύσκολα θα τα βρείτε στο θέμα του γάμου. Δεν είναι ότι δεν θέλει να δεσμευτεί: Απλά επιθυμεί να νιώθει ελεύθερος! Παρόλα αυτά θα είναι πάντα ο καλύτερος σύζυγος, φίλος και εραστής ταυτόχρονα.

Τον άντρα Τοξότη είναι πολύ πιθανόν να τον γνωρίσετε στη διάρκεια μιας εκδρομής, ενός ταξιδιού. Φροντίστε να κρατάτε ένα έντυπο με ένα μακρινό "κουλτουριάρικο" προορισμό! Σίγουρα θα σας πλησιάσει και θα σας ρωτήσει σχετικά. Τσίμπησε!

Από τη στιγμή που έγινε "δικός σας", δεν χρειάζεται να του το υπενθυμίσετε ποτέ! Απαγορεύεται αυστηρώς η συγκεκριμένη "κτητική" σε αντωνυμία, επίθετο και ρήμα! Απαιτεί από εσάς να του έχετε εμπιστοσύνη και να του παραχωρείτε χρόνο και χώρο αποκλειστικά για εκείνον και τις δραστηριότητές του. Φροντίστε να τον συνοδεύετε στα πραγματικά και στα διανοητικά ταξίδια του. Διαβάστε μαζί του τα αγαπημένα του βιβλία και προμηθευτείτε όσο το δυνατόν άνετα ρούχα και παπούτσια για τις εξορμήσεις σας. Μοιραστείτε μαζί του τις αγαπημένες συνήθειές του και συνηθίστε στην ιδέα να γυμνάζεστε τακτικά ώστε να διατηρείτε το αθλητικό σώμα και το υγιές πνεύμα που λατρεύει.

Ο Τοξότης φημίζεται και για τις "αθλητικές" επιδόσεις του στο σεξ! Ανάψτε τον με ένα αισθησιακό μασάζ και απολαύστε μαζί του πολλές ώρες (ναι σωστά διαβάζετε: ώρες!) παθιασμένου έρωτα!

Πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Τοξότη;

Ίσως σας φανεί δύσκολο να καθηλώσετε αυτόν τον άντρα. Λατρεύει την έξαψη του κυνηγιού, έτσι, ενώ εσείς προσπαθείτε να τον πιάσετε, αυτός έχει ήδη φύγει, κυνηγώντας άλλες γυναίκες. Είναι ειλικρινής όταν λέει ότι του αρέσετε, αλλά το εννοεί εξίσου όταν το λέει και σε άλλες γυναίκες. Δεν είναι επιδεικτικός ή ρομαντικός και συνήθως προσελκύει τις γυναίκες που τους αρέσει η συγκίνηση του κυνηγιού, που δεν είναι απαραίτητα κακό, όταν αποτελεί απλά ένα παιχνίδι. Αν θέλετε να τον κερδίσετε, να είσαστε μετριόφρων, όσον αφορά στην αγάπη, μην του μιλήσετε για συναισθηματική δέσμευση και αποφύγετε συζητήσεις για το μέλλον σας μαζί του. Ο Τοξότης είναι ιδανικός για τις γυναίκες που δεν επιθυμούν δέσμευση ή που φοβούνται να περιοριστούν σε μία σχέση. Είναι ο,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε μια περιπετειώδη και δυναμική γυναίκα.

Η γυναίκα Τοξότης

Έχετε δοκιμάσει να κάνετε έρωτα πάνω σε ποδήλατο; Σας έχουν απογοητεύσει οι εμπειρίες που καταλήγουν στα συνηθισμένα; Τότε σίγουρα έχετε ανάγκη από μια φίλη ή εραστή Τοξότη, που ανεπιτήδευτα θα σας παρασύρει σε μια περιπέτεια δίχως τέλος. Η γυναίκα-Τοξότης λατρεύει τα πραγματικά και τα διανοητικά ταξίδια! Δεν κουράζεται ποτέ και σίγουρα δεν θα ακούσετε να παραπονιέται, επειδή κάνατε κάποια χιλιόμετρα παραπάνω. Ευκολοφόρετα ρούχα, που βγαίνουν γρήγορα όταν χρειαστεί να πάρετε το μπάνιο σας στο πρώτο ποτάμι ή τη λίμνη που θα βρεθεί μπροστά σας, χωρίς ενδοιασμούς.

Ζει μια συνεχή ανάγκη να προβάλλεται και απολαμβάνει την συγκίνηση της κάθε περιπέτειας. Κατανοεί τους νέους ανθρώπους και τα πηγαίνει καλά μαζί τους, καθώς σέβεται την προσωπικότητά τους. Είναι εκ φύσεως ερωτική και αισιόδοξη και έχει υψηλές προσδοκίες. Ακόμα και αν υπάρχουν εμπόδια που καθυστερούν την ερωτική κατάκτηση, δεν το βάζει κάτω. Η ανέμελη συμπεριφορά την κάνει δημοφιλή στους φίλους και την οικογένεια, ενώ απολαμβάνει τους προβολείς στα πάρτι και τις κοινωνικές συγκεντρώσεις. Η επιρροή του Δία φέρνει σημαντικές σχέσεις στην ζωή της, με άτομα που ζουν στο εξωτερικό ή σε κάποια άλλη πόλη, τονίζει όμως και την φυσική ανεξαρτησία της, η οποία δεν την αφήνει να απαρνηθεί εύκολα την ελευθερία της.

Είναι υπερβολικά "ανοικτή" στα αισθηματικά ζητήματα, και η λαμπερή προσωπικότητά της μαγνητίζει πολλά άτομα, πράγμα το οποίο την ικανοποιεί. Η γενναιοδωρία της και η καλοσύνη της αναπληρώνει την αποφυγή σοβαρής δέσμευσης. Τα πιστεύω και η φιλοσοφία της είναι σημαντικά για εκείνη. Έχει άποψη για τα πάντα, αλλά εύκολα μπορεί να ταλαντευτεί από τις απόψεις των άλλων. Τα παιδιά αποτελούν ένα ιδιαίτερο κομμάτι της ζωής της.

Πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Τοξότη;

Έχει μια μεγαλοπρεπή συμπεριφορά και πάντα μοιάζει να είναι φευγάτη. Η γυναίκα Τοξότης είναι φτιαγμένη για έναν άντρα με πολύ ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι αντισυμβατική και της αρέσει η αλλαγή, γι' αυτό και αν την παρασύρετε σε ένα ταξίδι εντελώς απρογραμμάτιστα, θα σας θυμάται για πάντα. Για να μείνει μαζί σας, θα πρέπει να την κρατάτε ευχαριστημένη. Αν δεν είναι ή αν βαρεθεί, δε θα καθίσει να ασχοληθεί με προβλήματα, θα σηκωθεί και θα φύγει απλά, χωρίς να κοιτάξει πίσω. Ευτυχώς για σας, δεν είναι και τόσο δύσκολο να διατηρείτε το ενδιαφέρον της. Θέλει να είσαστε κυρίως φίλος της, έτσι κι αλλιώς δεν παίρνει την αγάπη και πολύ σοβαρά. Εάν μπορείτε να είστε ταυτόχρονα και σύντροφος και φίλος, η αγάπη της τελικά θα ανθίσει. Αφήστε την ελεύθερη, φλερτάρετέ την και μη βιαστείτε να προχωρήσετε σε σχέση, μην την πιέσετε. Να είστε ειλικρινής, αυθεντικός, θετικός, περιπετειώδης και, ποτέ μα ποτέ, μην παίξετε με το μυαλό της. Ο τυχερός άντρας που θα την κατακτήσει, δε θα έχει μόνο μια καταπληκτική σχέση, γεμάτη ενθουσιασμό, αλλά και μία περιπετειώδη ζωή με τη σύντροφό του.

Πώς να κατακτήσεις έναν Τοξότη

Για να κατακτήσεις έναν άντρα ή μια γυναίκα Τοξότη πρέπει να δείξεις την ευχάριστη πτυχή του εαυτού σου και να μην τον τρομάξεις με δεσμεύσεις. Συζητήστε μαζί τους, κάντε τους ερωτήσεις σχετικά με τον εαυτό τους, μοιραστείτε μαζί τους ιστορίες, κάντε τους να γελάσουν, αλλά μη ρωτάτε για τις προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής τους. Κρατήστε μια συναισθηματική απόσταση κι εύκολα θα έρθουν αυτοί σε σας. Προτείνετε ένα ραντεβού στο ύπαιθρο, κάτι πρωτόγονο κι εκκεντρικό, μια βαρκάδα ίσως ή ένα πικνίκ στο βουνό. Λατρεύουν αυτές τις δραστηριότητες. Είναι οι πιο εύκολοι άνθρωποι για ραντεβού, αλλά μην νομίζετε ότι δε θα δώσουν σημασία στην επιλογή που θα κάνετε. Να θυμάστε ότι έχουν τον μεγαλύτερο φόβο για δέσμευση από όλα τα ζώδια. Απολαύστε τις στιγμές που περνάτε μαζί, αλλά μην επενδύσετε συναισθηματικά και να είστε προετοιμασμένοι να προχωρήσετε παρακάτω ή να τον μοιραστείτε με άλλους, γιατί κι αυτοί έτσι λειτουργούν. Όλα για την διασκέδαση.

Ο Τοξότης στο κρεβάτι

Στους Τοξότες αρέσει η εξερεύνηση, το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και με τις σεξουαλικές επαφές τους. Είναι οι άνθρωποι που θα κάνουν σεξ στο ύπαιθρο, ή θα έχουν τολμηρές σεξουαλικές επαφές. Είναι πρωταθλητές στο περιστασιακό σεξ, γιατί τους κάνει να αισθάνονται καλά και δε χρειάζεται να ανησυχούν ότι θα πρέπει να δεσμευτούν σε μια σχέση. Με τον Τοξότη όλα μπορούν να συμβούν, η σεμνοτυφία και η συζήτηση είναι περιττά.

Η σεξουαλική ζωή του Τοξότη είναι γεμάτη από φαντασιώσεις που δεν σχετίζονται με τα γεγονότα. Προσφέρουν στους συντρόφους τους οτιδήποτε για να τους ευχαριστήσουν, ειδικά οι γυναίκες. Αν και ως Τοξότες είναι "φευγάτοι" στο σεξ γίνονται κτητικοί και ζηλιάρηδες. Χρειάζονται μεγάλη ασφάλεια για να μπορέσουν να ανοιχτούν, αλλά όταν νιώσουν ασφαλείς, ενστικτωδώς απομακρύνονται, από φόβο μην πληγωθούν.

Ωστόσο, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις: Σε κάποιους Τοξότες δεν αρέσει να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και προτιμούν να καθοδηγούνται από το ταίρι τους. Για τον τρόπο που συμπεριφέρονται, πολύ μεγάλο ρόλο έχει παίξει το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσαν. Εάν η ανατροφή τους ήταν υπέρμετρα πουριτανική ή υπερβολικά φιλελεύθερη μπορεί να δυσκολευτούν από τις αναστολές και τους φόβους τους ή και να απωθηθούν από το σεξ.

Οι άντρες συνήθως είναι γόνιμοι μέχρι την μεγάλη ηλικία. Στην ώριμη ηλικία η σεξουαλικότητα προσφέρει αισθητική ισορροπία.

Η ερωτογενής ζώνη του Τοξότη

Οι μηροί είναι πολύ ευαίσθητοι, γαργαλήστε το εσωτερικό των μηρών ή δαγκώστε ελαφρά το δέρμα. Κάντε το χάιδεμα των μηρών παιχνίδι και θα έχετε ανάψει τη φωτιά τους.

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!

Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο..