ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ας δούμε τα χαρακτηριστικά του Κριού, που ως προσωπικότητα, ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζώδια, για την ανάγκη του για ανεξαρτησία. Στον Κριό αρέσει να βγαίνει μπροστά, σαν αληθινός ηγέτης. Η αισιόδοξη προσωπικότητά του μαγνητίζει και συμπαρασύρει συχνά τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του, επειδή έχει το χάρισμα να ενθουσιάζει τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Του αρέσουν: Άνετα ρούχα, να αναλαμβάνει ρόλο ηγέτη, ατομικά αθλήματα.
Δεν του αρέσουν: Αδράνεια, καθυστερήσεις, εργασία όπου δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα ταλέντα του.

,

  • Στοιχείο: Φωτιά
  • Ποιότητα: Παρορμητικό ζώδιο
  • Χρώμα: Κόκκινο ή πράσινο
  • Σημαντική ημέρα: Πέμπτη
  • Κυβερνήτης: Άρης
  • Μεγαλύτερη συμβατότητα: Λέων, Ζυγός
  • Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 7, 8, 17
  • Ημερομηνία γέννησης: 21 Μαρτίου - 19 Απριλίου
  • Πλεονεκτήματα του Κριού: Ανεξάρτητος, Γενναίος, Αισιόδοξος, Ενθουσιώδης, Θαρραλέος, Αποφασιστικός, Σίγουρος, Ενθουσιώδης, Ειλικρινής, Παθιασμένος
  • Αδυναμίες του Κριού: Ανυπόμονος, Κυκλοθυμικός, Ευέξαπτος, Περίπλοκος

Του αρέσουν: Άνετα ρούχα, να αναλαμβάνει ρόλο ηγέτη, ατομικά αθλήματα.
Δεν του αρέσουν: Αδράνεια, καθυστερήσεις, εργασία όπου δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα ταλέντα του.

Λάβετε υπόψη πως τα ανωτέρω περιγράφουν μια γενική εικόνα χαρακτηρικών και ιδιοτήτων του Κριού, αλλά για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να γνωρίζετε τον ωροσκόπο, τις θέσεις των πλανητών, τους οίκους και άλλα στοιχεία που αναλύονται στο προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιο στον αστρολογικό χάρτη.

Ο χαρακτήρας του Κριού

Το βασικό στοιχείο του χαρακτήρα ενός Κριού είναι η ανεξαρτησία. Δεν του αρέσει να βρίσκεται υπό την επίβλεψη άλλων. Μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις, αν κάποιος προσπαθήσει να του δώσει εντολές που δεν του αρέσουν. Ακόμα, μπορεί εύκολα να παρεξηγήσει τα σχόλια που γίνονται γι' αυτόν. Παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά, γίνεται εγωκεντρικός και δεν δίνει σημασία στα συναισθήματα των άλλων. Συχνά είναι κακομαθημένος και γίνεται εύκολα αντιπαθής στους άλλους. Όταν αποφασίσει να ακολουθήσει τα σχέδιά του, θα ξεγλιστρήσει από άλλες υποχρεώσεις με ένα ψέμα, αν κρίνει ότι πρέπει να το κάνει. Ωστόσο, δεν είναι πολύ καλός ψεύτης και τις περισσότερες φορές οι άλλοι τον καταλαβαίνουν.

Ο εσωτερικός του κόσμος

Όσον αφορά τον εσωτερικό κόσμο του Κριού, κάτω από την ισχυρή και ανεξάρτητη προσωπικότητα που δείχνει στους άλλους, κρύβεται μια έντονη ανασφάλεια. Αυτό οφείλεται στο άγχος της επιτυχίας. Πιέζει τόσο πολύ τον εαυτό του να πετύχει, που ακόμη κι αν αμφιβάλει για τις ικανότητές του, η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός του τον κάνουν να προσπαρνά τις φοβίες του και να κρύβει κάθε ίχνος ανασφάλειας, χωρίς να επιτρέψει σε κανέναν να το αντιληφθεί.

Ο Κριός και η φιλία

Ο Κριός ξεχωρίζει στην παρέα και στις φιλίες του. Πρόκειται για έναν καλό φίλο, που πάντα ενδιαφέρεται για το συμφέρον των άλλων με φροντίδα και γενναιοδωρία, που όχι μόνο θα τους προστατεύσει αν χρειαστεί, αλλά και θα τους ενθαρρύνει με την αισιοδοξία του. Αν κάποιος τολμήσει να τον προκαλέσει, η αντίδραση του μπορεί να είναι αρκετά παιδαριώδης, θα αντεπιτεθεί άμεσα, λόγω της εριστικής φύσης του. Είναι γνωστό ότι έχει έντονα ξεσπάσματα και γι' αυτό αποφύγετε να βάζετε εμπόδια στο δρόμο του.

Ο Κριός στην Εργασία

Όσον αφορά την εργασία και τα επαγγελματικά, ο Κριός είναι άνθρωπος της δράσης. Αν του έρθει μια επιχειρηματική ιδέα, θα ξεκινήσει αμέσως την υλοποίησή της. Είναι έτοιμος να αρπάξει κάθε ευκαιρία και να ακολουθήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του. Ωστόσο, αν η επιτυχία δεν είναι άμεση, χάνει το ενδιαφέρον του κι εγκαταλείπει εύκολα. Άλλωστε, είναι γνωστή η τάση του να μην ολοκληρώνει τις εργασίες του. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχει υπομονή και βαριέται εύκολα. Αν κάτι σταματήσει να τον ενθουσιάζει, το εγκαταλείπει και ψάχνει για κάτι άλλο, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του.

Αν συνεργάζεστε με κάποιον Κριό σε επαγγελματικό επίπεδο, να θυμάστε πως είναι γεννημένος ηγέτης, αποφασιστικός και ικανός να βρει τις σωστές λύσεις, αλλά μπορεί να γίνει και πάρα πολύ πιεστικός. Θα πρέπει να τον αφήσετε να περάσει μπροστά, χωρίς όμως να του αφήσετε το περιθώριο να σας επιβληθεί. Αυτό που χρειάζεται όταν έχετε να κάνετε με έναν Κριό, είναι να στηρίζετε όσο μπορείτε τις απόψεις και τα πιστεύω σας. Είναι πολύ ισχυρογνώμονες, και συχνά δεν αντιλαμβάνονται μέχρι που φτάνουν τα όρια των άλλων. Με τον Κριό είναι καλό να υποβάλλετε τις προτάσεις σας με προσοχή, να δίνετε τις καλύτερες επιλογές που υπάρχουν και μετά να τους αφήνετε να πάρουν την τελική απόφαση.

Ο Κριός με λίγα λόγια

Ο Κριός κατέχει την πρώτη θέση στο ζωδιακό κύκλο κι αντιπροσωπεύει την ατομικότητα. Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο, προβάλλουν έντονα την προσωπικότητά τους στους άλλους κι έχουν την ικανότητα να ηγούνται. Η επιθυμία του Κριού είναι να δημιουργεί στους άλλους την εντύπωση ότι είναι ένα άτομο συναρπαστικό και γεμάτο ζωή. Θέλει η ζωή του να είναι περιπετειώδης, επιδιώκει να είναι στο κέντρο της προσοχής και συνήθως τα καταφέρνει, αφού είναι γεννημένος ηγέτης, με έντονη αυτοπεποίθηση. Ενθουσιάζεται με κάθε νέο στόχο που βάζει κι απολαμβάνει περισσότερο τη συγκίνηση του κυνηγιού από την κατάκτηση του στόχου. Επίσης, είναι ιδιαίτερα παρορμητικός και συνήθως δε σκέφτεται αρκετά πριν κάνει κάτι ή πριν μιλήσει. Λέει ο,τι του έρχεται στο μυαλό και συνήθως στο τέλος το μετανιώνει!

Ο Κριός στις Σχέσεις

Ας δούμε λοιπόν λοιπόν ποια είναι η συμπεριφορά ενός άντρα ή μιας γυναίκας Κριού στις σχέσεις.


Ο άντρας Κριός

Ο άντρας Κριός είναι ένας πολεμιστής του έρωτα! Ένας σύντροφος που αξίζει τον κόπο να δώσετε μάχη για να τον κάνετε δικό σας! Λίγα αρσενικά διαθέτουν την ενέργεια και τη σεξουαλικότητα του άντρα Κριού. Ο Κυβερνήτης του ο Άρης τον εμβολιάζει με τεράστιες ποσότητες τεστοστερόνης, γεγονός που τον καθιστά "sex machine"! Καταφέρνει να είναι πάντοτε σε φόρμα, ακόμα και όταν δεν γυμνάζεται. Απλά βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα στην τηλεόραση, η αδρεναλίνη του "χτυπάει" κόκκινο! Εξάλλου αυτό είναι και το αγαπημένο χρώμα του.

Ο άντρας Κριός είναι ευθύς και δίκαιος. Του αρέσει η περιπέτεια, το κυνήγι του έρωτα και η χαρά της κατάκτησης. Η καθημερινότητά του είναι ζωγραφισμένη με έντονα χρώματα και δυνατές πινελιές. Είναι ωστόσο ευχαριστημένος και ευτυχισμένος και με ένα παραδοσιακό γάμο, μια καλή δουλειά που του προσφέρει συγκινήσεις, ενώ του αρέσει να συντηρεί την οικογένειά του μόνος του. Συχνά είναι απερίσκεπτος και παρορμητικός, ωστόσο όταν δημιουργεί οικογένεια γίνεται πολύ πιο συντηρητικός.

Μπορεί να τον γνωρίσετε πίσω από τη μάσκα ενός γιατρού χειρουργού ή με τα ρούχα ενός στρατιωτικού. Σίγουρα θα τον πετύχετε στο γήπεδο. Αν θέλετε να τον φλερτάρετε φροντίστε να μάθετε τι εστί οφ σάιντ. Κυνηγήστε τον την ώρα που κάνει τζόκινγκ και ρωτήστε τον για την αγαπημένη του μπύρα, για το στέκι του. Προτιμάει να είναι εκείνος που κυνηγά -αφήστε τον να το πιστεύει- και αποδεχθείτε το ρόλο του θηράματος! Σε έναν άντρα Κριό πρέπει να του λέτε συχνά πόσο τον αγαπάτε και να τονίζετε τον ανδρισμό του. Μη δίνετε σημασία στα ξεσπάσματά του. Κατά βάθος χρειάζεται τρυφερότητα!

Πως είναι να έχεις σύντροφο έναν άντρα Κριό;

Αν σκέφτεστε να κάνετε σχέση με έναν Κριό, να είστε έτοιμες για έντονες καταστάσεις και καινούργιες εμπειρίες, αφού ψοφάει για περιπέτεια. Όμως, αυτό που πρέπει να περιμένετε τις περισσότερες φορές, είναι μόνο μία συναρπαστική αλλά σύντομη σχέση. Είναι πάντα πρόθυμος να δοκιμάσει νέα πράγματα κι αυτό ισχύει και στον τομέα των σχέσεων. Η μόνη περίπτωση να μείνει λίγο παραπάνω, είναι αν είστε ο τύπος της γυναίκας που θέλει τον άντρα αρχηγό. Επίσης, του αρέσει η πρόκληση, έτσι, αν είστε η δύσκολη γυναίκα που θα τον προκαλέσει, ίσως να μείνει ακόμα περισσότερο ή και για πάντα. Μην ξεχνάτε πως το κυνήγι τον συγκινεί περισσότερο από το ίδιο το θήραμα. Μη φτάσετε όμως στο αντίθετο άκρο και αγνοήσετε εντελώς την παρουσία του. Πρέπει να διακρίνει πρώτα το ελάχιστο ενδιαφέρον από την πλευρά σας πριν στρέψει την προσοχή του πάνω σας. Προβάλετε την εικόνα μιας αθώας, αλλά και δύσκολης γυναίκας και θα τον τυλίξετε σε μια κόλλα χαρτί. Όμως, μην προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε ποτέ τον Κριό, αφού το ενδιαφέρον του θα μετατραπεί σε θυμό και θα φύγει στο λεπτό, χωρίς να ρίξει ούτε μια ματιά πίσω του. Γενικά, ο Κριός "δένεται" δύσκολα σε μια σχέση, αλλά όταν δώσει την καρδιά του θα είναι πιστός και προστατευτικός.

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Η γυναίκα Κριός

Είναι η πρώτη και θέλει πάντα να είναι και η καλύτερη. Η γυναίκα Κριός χαρακτηρίζεται από την ηγετική της ικανότητα, το πρωτοποριακό της πνεύμα και τη λατρεία της για ελευθερία και ανεξαρτησία. Το ζώδιό της κυβερνά ο Άρης, για αυτό και το χρώμα που της πάει γάντι είναι το κόκκινο, το ίδιο με εκείνο του κυβερνήτη πλανήτη της. Θα τη συναντήσετε όμως συχνά ντυμένη στο χακί, μιας και ο "πόλεμος" είναι στο πετσί της. Ανήσυχη, τολμηρή και θαρραλέα, δεν θα μείνει να απολαύσει τα τρόπαια της μάχης, αλλά θα τραβήξει μπροστά για νέους θριάμβους. Η επιρροή του Άρη (κυβερνήτη του ζωδίου) την καθιστά ιδιαίτερα ερωτική και μαχητική. Η πληθωρικότητα και ο ενθουσιασμός χαρακτηρίζουν μια γυναίκα "κυνηγό": Τρέχει όπου αισθάνεται ότι υπάρχει ερωτική περιπέτεια, διασκέδαση και χαρά. Το γεροδεμένο παρουσιαστικό και η έντονη γοητεία της, τραβάει πολλούς ανθρώπους κοντά της, που ζητούν την αγάπη και τη φιλία της.

Όμως και το δικό της ενδιαφέρον για το αντίθετο φύλο είναι εξίσου δυνατό. Ενθουσιάζεται πολύ εύκολα, και δημιουργεί παθιασμένες σχέσεις, αλλά όταν η αγάπη πάψει να αποτελεί πρόκληση, αρχίζει να βαριέται. Προτιμά άτομα δυναμικά, που κάνουν το παιχνίδι της αγάπης δύσκολο. Οι απερίσκεπτες σχέσεις που συνάπτει, δημιουργούν ενίοτε σοβαρά προβλήματα στις μόνιμες σχέσεις της. Από την άλλη όμως, δεν ανέχεται οποιαδήποτε μορφή εξουσίας δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Έχει αθλητική συμπεριφορά και η φυσική δραστηριότητα είναι απαραίτητη για την καλή κατάσταση της. Της αρέσουν τα παιδιά, αλλά είναι κάπως "αγχωμένη" μαζί τους. Τα απολαμβάνει περισσότερο, όταν μεγαλώσουν αρκετά, και μπορούν να είναι τα "φιλαράκια" της.

Πως είναι να έχεις σύντροφο μια γυναίκα Κριό;

Η γυναίκα Κριός είναι γεννημένη για μεγάλες συγκινήσεις. Είναι θερμόαιμη και δυνατή και θα πρέπει να είστε σίγουρος ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε! Θα την κερδίσετε μόνο αν μπορείτε να της προφέρετε ταυτόχρονα και την ελευθερία που έχει ανάγκη, αφού είναι μια γυναίκα ανεξάρτητη, που μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, χωρίς συναισθηματικές εξαρτήσεις και ανάγκες. Η καλύτερη περίοδος της σχέσης γι' αυτή, είναι η αρχή, όταν υπάρχει η φλόγα και προσπαθεί να σας κατακτήσει. Αναζητάει την αγάπη και το πάθος, αλλά δε θα γίνει σκλάβα κανενός, δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί σε ένα καταπιεστικό άντρα. Σε μία μακροχρόνια σχέση θα είναι ευτυχισμένη μόνο αν θα έχει το περιθώριο να μοιράζεται τα πάντα με το σύντροφό της, που πρέπει να είναι και παθιασμένος εραστής, αλλά και καλός φίλος. Για να είναι πιστή απαιτεί και από το σύντροφό της το ίδιο. Γίνεται ζηλιάρα όταν δεν έχει την αμέριστη προσοχή του συντρόφου της, τα θέλει όλα ή τίποτα και στη σκέψη του θα πρέπει να υπάρχει μόνο εκείνη. Όταν αποφασίσει να μείνει στο πλάι κάποιου, θα τον εμψυχώνει πάντα και θα τον στηρίζει όταν θα είναι απογοητευμένος. Για να έχετε ευτυχισμένη πορεία μαζί, θα πρέπει να την εκτιμάτε, να την αγαπάτε και να της το δείχνετε.

Πώς να κατακτήσεις έναν Κριό

Αν θέλεις να κατακτήσεις έναν άντρα ή μια γυναίκα Κριό, το κλειδί είναι ο θαυμασμός. Ο Κριός, κατά βάθος, ζητά απεγνωσμένα την αποδοχή από το περιβάλλον του. Δείξτε του ότι τον βρίσκετε ενδιαφέροντα, λατρεύει τις φιλοφρονήσεις περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Μην περιοριστείτε στο να κολακέψετε την εξωτερική του εμφάνιση, τον ενδιαφέρει πολύ και το πνεύμα, γι' αυτό προκαλέστε μία έντονη συζήτηση ή μια φιλική αντιπαράθεση μαζί του. Θα εκτιμήσει τη συγκίνηση που θα του προσφέρει μια καλή και ευφυής συνομιλία. Δεν χρειάζεται να συμφωνείτε με όλα όσα λέει, γιατί βαρεθεί γρήγορα, οπότε μην κρατάτε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας. Ωστόσο, ζητήστε τη συμβουλή του, αυτό θα του δείξει ότι τον εκτιμάτε και υπολογίζετε τη γνώμη του. Το σημαντικό είναι να θυμάστε πως πίσω από την ανεξαρτησία που δείχνει, ο Κριός έχει ανάγκη από οπαδούς. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε πάντως, είναι το να προσπαθήσετε να τον ελέγξετε ή να τον πιέσετε! Δεν θα δεχτεί σε καμιά περίπτωση να πάρει εντολές. Αντίθετα, αν πάτε με τα νερά του, είναι σίγουρο ότι θα περάσετε φοβερά μαζί!

Ο Κριός στο κρεβάτι

Στο κρεβάτι, ο Κριός θέλει να είναι ο κυρίαρχος και να έχει το πάνω χέρι. Η ευθύτητα, η επιθετικότητα και η αγάπη για την περιπέτεια που τον χαρακτηρίζει, αντικατοπτρίζεται και στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει το σεξ. Αυτό που πρέπει να περιμένετε από αυτόν, είναι το γρήγορο, άγριο και ίσως λίγο πρωτόγονο σεξ. Ο Κριός είναι από τη φύση του παρορμητικός και ενθουσιώδης, ό τομέας του σεξ πάντως για αυτόν περιβάλλεται μια "μυστήρια κατάσταση". Γνωρίζει πώς να γοητεύει και να κατακτά τους άλλους: ακόμα και αν κάποιος δεν ενδώσει στην γοητεία του, ξέρεi ακριβώς ποια στρατηγική να εφαρμόσει για να τον κατακτήσει. Είναι άνθρωπος που εξωτερικεύει τα πάθη του. Η σεξουαλικότητά του είναι πολύ έντονη και ενίοτε μπορεί να φτάσει μέχρι τη βία. Τα φλογερά του ένστικτα θα πρέπει να τα διοχετεύει με θετικό τρόπο για το καλό της σχέσης, αλλιώς θα γίνουν επικίνδυνα και καταστροφικά. Η θέση αυτή του ζωδιακού κύκλου προδιαθέτει τους άντρες να δημιουργούν σχέση με μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες και τις γυναίκες να δημιουργούν σχέση με μικρότερους άντρες. Το ίδιο ισχύει και για τις φαντασιώσεις, όπου οι Κριοί άντρες φαντασιώνονται μεγαλύτερες γυναίκες, ενώ οι γυναίκες μικρότερους άντρες.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Κριού

Η πιο ερωτογενής ζώνη του Κριού είναι το κεφάλι. Αν του χαϊδέψετε τα μαλλιά ή τρίψετε το κεφάλι του, θα τον χαλαρώσετε και θα εντείνετε τις αισθήσεις του. Δαγκώστε του ελαφρά το αυτί, ιδιαίτερα οι άνδρες δεν μπορούν να αντισταθούν σ' αυτό. Οι ορμές του θα γίνουν ανεξέλεγκτες και σύντομα θα σας οδηγήσει στο κρεβάτι!