ASTROLOGY NEWS

Προσωπικές εμπειρίες

Μαρία Καραπαναγίωτη


Ο άντρας μου έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι με την δικαιολογία ότι έχει πολύ δουλειά στο γραφείο και γυρνούσε αργά το βράδυ ενώ εγώ κοιμόμουν. Μια μέρα πήρα τηλέφωνο στο γραφείο του και μου είπαν ότι έχει σχολάσει στην ώρα του όπως κάθε μέρα. Λίγες μέρες αργότερα διαβάζοντας ένα περιοδικό είδα μία διαφήμιση του γραφείου σας και σκέφτηκα να τηλεφωνήσω. Η ευγενέστατη κυρία στην άλλη άκρη της γραμμής μου είπε ότι έβλεπε τρίτο πρόσωπο στην σχέση μας και ότι θα μας χαλούσε τον γάμο. Έτσι λοιπόν μία νύχτα ξύπνησα και έψαξα το κινητό του. Ο Γιώργος όχι απλά είχε σχέση με άλλη γυναίκα αλλά την είχε αφήσει και έγκυο!

Δημήτρης

Βρήκε αμέσως το πρόβλημά μου, μέσα σε λίγα λεπτά το μυαλό μου άλλαξε. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία που με έβαλε σε ένα χαρούμενο κόσμο.

Χριστίνα

Ευχαριστώ για την βοήθεια που μου έχετε προσφέρει όλους αυτούς τους μήνες. Τα πράγματα άρχισαν να βρίσκουν τον ρυθμό τους μετά από χρόνια ταλαιπωρίας και κακοτυχίας. Έφτασε έτσι η σειρά μου να σας ευχαριστήσω δημόσια όλους τους συνεργάτες που δουλεύουν στο astrologynews.gr και να πω σε όλους όσους δεν σας έχουν καλέσει να το τολμήσουν έστω για 3 λεπτά και θα καταλάβουν με πόσο έμπειρους και επαγγελματίες ανθρώπους μιλάνε. Τέλος να στείλω και ένα μήνυμα στους υπεύθυνους του site. Πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή να επανασχεδιάσει την ιστοσελίδα σας. Το site είναι πολύ φτωχό για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρετε και πιστεύω ότι δεν σας αντιπροσωπεύει καθόλου. Ένα καλύτερο site που θα ήταν πιο καλά φτιαγμένο που θα ήταν ελκυστικό στους επισκέπτες θα ήταν πολύ καλύτερο από το ήδη υπάρχον. Φιλικά σας το λέω και με την ευχή να κάνετε ότι είναι καλύτερο για εσάς! Το αξίζετε!!! Χριστίνα  - Τερψιθέα

Χαρούλα Μίρκου 

Τηλεφώνησα για μια πρόβλεψη για προσωπική υπόθεση. Ήμουν επιφυλακτική καθώς ήταν η πρώτη φορά που ζητούσα συμβουλή από μέντιουμ - αστρολόγους. Με ειλικρίνεια αφού διάβασαν τον αστρολογικό μου χάρτη απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μου. Μπορεί να μην μου άρεσε αυτό που άκουγα αλλά με έφερε αντιμέτωπη με την αλήθεια που τόσο καιρό δεν ήθελα να αντιμετωπίσω. Δεν περιορίστηκαν όμως μόνο στην πρόβλεψη. Προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και με συμβούλεψαν τις εναλλακτικές επιλογές που είχα για να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Ακολούθησα τις συμβουλές τους (με πόνο ψυχής και δυσκολία) και τελικά κατάφερα να προχωρήσω τη ζωή μου και δεν έχω μετανιώσει στιγμή για το τηλεφώνημα μου στο αστρολογικό σας κέντρο. Είστε καλύτεροι απ' ότι φανταζόμουν. Συνεχίστε να δίνεται σε όσους σας καλούν υπεύθυνες και ξεκάθαρες απαντήσεις. Χαρούλα Μίρκου, 34 Μεσολόγγι.

Ματίνα Γιωργαντά

Επιτέλους βρήκα σωστούς επαγγελματίες που μπορώ να εμπιστευτώ. Γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο τους και αυτό με εξέπληξε ευχάριστα. Με το πρώτο τηλέφωνο μου βρήκε τα πάντα. Ήθελα να μάθω τι θα γίνει με κάποια προσωπικά θέματα και σε ένα μήνα επιβεβαιώθηκαν όλα όσα μου είπε. Ήταν απίστευτη εμπειρία για μένα που εδώ και καιρό έψαχνα αστρολόγους να εμπιστευθώ και δεν μπορούσα να βρω κάποιο. Συνιστώ σε όλους όσους προβληματίζονται να καλέσουν και θα με θυμηθούν. 
Ματίνα Γιωργαντά - 34 - Καλλιθέα

Κατερίνα

Είστε η καλύτερη και η πιο φθηνή αστρολογική γραμμή της αγοράς. Πάντα δίπλα μας όποτε σας χρειαστούμε. Θα σας πω όμως το παράπονο μου. Σας έψαχνα πολύ καιρό και ευτυχώς σας γνώριζε μια φίλη και έτσι έμαθα για εσάς αλλιώς ακόμα θα αγνοούσα την υπάρξή σας. Πιστεύω ότι μπορείτε να βοηθήσετε πολύ περισσότερο κόσμο με τις προβλέψεις σας και τις συμβουλές σας. Γι' αυτό θα έπρεπε να διαφημίσετε περισσότερο την ιστοσελίδα και τον τηλεφωνικό σας αριθμό. Κάποιοι μεταξύ των οποίων και εγώ έχουμε ξοδέψει αρκετά χρήματα σε fake υπηρεσίες αστρολογίας γιατί απλά δεν σας ξέραμε!!! Όπως και να έχει ελπίζω να είστε πάντα καλά και να συνεχίσετε έτσι. Σε κάθε ευκαιρία σας προτείνω σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Κατερίνα - Πάτρα

ΑΡΓΥΡΩ

Κάλεσα στην γραμμή του strologynews.gr μετά από παρότρυνση φίλης. Είχα ερωτευτεί τρελά και δεν έβλεπα ανταπόκριση. Κόντευα να τρελαθώ. Είχα κάνει τα πάντα για να μου δώσει σημασία αλλά αυτός τίποτα. Παρά τη διακριτικότητα μου είχα αρχίσει να πιστεύω ότι γελοιοποιούμε στα μάτια του. Αν και δεν πίστευα ότι μπορεί να βοηθήσει μια αστρολογική γραμμή αποφάσισα να καλέσω για να μην πει η κολλητή μου ότι δεν άκουσα τη συμβουλή της. Τα άστρα αποκάλυψαν το ενδιαφέρον του. Στην πραγματικότητα ενδιαφερόταν αλλά με έπαιζε. Έτσι κατάλαβα ότι θα έπρεπε να παίξω το παιχνίδι του. Ξαφνικά εξαφανίστηκα. Τότε κατάλαβα τι συμβαίνει. Άρχισε να με ψάχνει ενώ βρήκε το τηλέφωνο της κολλητής μου (άγνωστο πως) και την κάλεσε!!! Μην πλατειάζω με την ιστορία μου. Το τηλεφώνημα στο astrolorynews έγινε αρχές 2017. Τέλος του επόμενου χρόνου περιμέναμε το πρώτο μας παιδί. Και τώρα (04/19) ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε! Αν κάτι σας απασχολεί και χρειάζεστε συμβουλή, μη διστάσετε ούτε λεπτό. Πιστέψτε με! Αυτά που θα μάθετε αξίζουν πολύ!!! Αργυρώ Χρήστου 29.

ΠΟΠΗ Χ.


Το Μέντιουμ που απάντησε στη κλήση μου ήταν χαρισματικό και έμπειρο αρκετά. Κατάφερε σε ελάχιστο χρόνο να απαντήσει στα ερωτήματα μου και βρήκε ονόματα και καταστάσεις που δεν του είχα αποκαλύψει. Είστε μοναδικοί και θα σας προτιμώ πάντα. 


ΜΑΡΙΑ Π.

Έχω κάνει συνεδρίες με όλη την ομάδα του ASTROLOGYNEWS. Είμαι από όλους πάρα πολύ ευχαριστημένη. Η τελευταία μου συνεδρία με συνεργάτιδα του ASTROLOGYNEWS ήταν όπως το περίμενα. Αληθινές προβλέψεις χωρίς υπεκφυγές και μισά λόγια. Έχω συστήσει και μια φίλη μου  και μου είπε και εκείνη τα ίδια.

astrologynews.gr

24 ώρες το 24ωρο μαζί σου. Οποιαδήποτε στιγμή μη διατάσεις να καλέσεις. 


Κάλεσε στην αστρολογική γραμμή 875 5000 968 τη μόνη τηλεφωνική γραμμή χωρίς αναμονές. Μάθε τις λύσεις των προβλημάτων σου και τι σου επιφυλάσσει το μέλλον άμεσα και έγκυρα.