ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Πλεονεκτήματα του Παρθένου: Αναλυτικοί, Παρατηρητικοί, Χρήσιμοι, Αξιόπιστοι, Σχολαστικοί, Πρακτικοί
Αδυναμίες του Παρθένου: Ανήσυχοι, Δύσπιστοι, Γκρινιάρηδες, Αδιάλλακτοι, Ντροπαλοί, Υπερβολική κριτική για τον εαυτό τους και τους άλλους.
Τους αρέσει: Ζώα, Βιβλία, Φύση, Υγιεινή διατροφή, Καθαριότητα
Δεν τους αρέσει: Αγένεια, Να ζητούν βοήθεια, Να είναι στο επίκεντρο, Να τους ασκούν κριτική.

Πρόκειται για έναν άνδρα-λαχείο, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν φαίνεται από την πρώτη ματιά. Μάλιστα, ίσως σας δώσει την εντύπωση του "ψυχρού" τυπικού και συμβατικού εργασιομανή.
Πίσω από αυτή τη "βιτρίνα" κρύβεται ένα έντονο ερωτικό πάθος, που μόνο η αγάπη μπορεί να αναδείξει! Πρόκειται συνήθως για έναν ωραίο αντικειμενικά άνδρα. Διαθέτει εύστροφο μυαλό που του επιτρέπει να αναλύει και να κριτικάρει ακόμα και τον εαυτό του.

Ο Παρθένος έχει το χαρακτηριστικό ότι δίνει πάντα προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια και η βαθιά αίσθηση ανθρωπισμού που διαθέτει τον κατατάσσει στους πιο προσεκτικούς εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Η μεθοδική προσέγγισή τους στα θέματα της καθημερινής ζωής εξασφαλίζει ότι τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Παρόλο που συχνά είναι τρυφεροί, η καρδιά τους μπορεί εύκολα να κλείσει για τον έξω κόσμο. Είναι ένα συχνά παρεξηγημένο ζώδιο, όχι επειδή δεν έχει την ικανότητα να εκφράζει τα συναισθήματα του, αλλά επειδή δεν θα τα δεχτεί ως έγκυρα, αληθινά ή ακόμη και σχετικά, όταν αντιτίθενται στη λογική. Ο συμβολισμός πίσω από το όνομα εκφράζει καλά τη φύσης τους, αφού έχουν την αίσθηση ότι βιώνουν τα πάντα για πρώτη φορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Στοιχείο: Γη
  • Ποιότητα: Μεταβλητό ζώδιο
  • Χρώμα: Γαλάζιο, Μπεζ, Ελαφρύ Κίτρινο
  • Ημέρα: Τρίτη
  • Κυβερνήτης: Ερμής
  • Μεγαλύτερη Συμβατότητα: Ιχθύς, Καρκίνος
  • Τυχεροί αριθμοί: 7, 11, 14, 21, 35
  • Ημερομηνία γέννησης: 24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Πλεονεκτήματα του Παρθένου: Αναλυτικοί, Παρατηρητικοί, Χρήσιμοι, Αξιόπιστοι, Σχολαστικοί, Πρακτικοί
Αδυναμίες του Ταύρου: Ανήσυχοι, Δύσπιστοι, Γκρινιάρηδες, Αδιάλλακτοι, Ντροπαλοί, Υπερβολική κριτική για τον εαυτό τους και τους άλλους.

Τους αρέσει: Ζώα, Βιβλία, Φύση, Υγιεινή διατροφή, Καθαριότητα
Δεν τους αρέσει: Αγένεια, Να ζητούν βοήθεια, Να είναι στο επίκεντρο, Να τους ασκούν κριτική.

Ο χαρακτήρας του Παρθένου

Οι Παρθένοι είναι ζώδιο της Γης, μαζί με τους Ταύρους και τους Αιγόκερους. Αυτό τους προσδίδει έναν ισχυρό χαρακτήρα, αλλά και να λειτουργούν συντηρητικά, με οργάνωση και μεγάλη πρακτικότητα στην καθημερινότητά τους. Οι Παρθένοι έχουν μια οργανωμένη ζωή, και ακόμη και όταν υπάρχει χάος στη ζωή τους, οι στόχοι και τα όνειρά τους εξακολουθούν να έχουν αυστηρά καθορισμένα σύνορα στο μυαλό τους. Έχουν πάντα την ανησυχία ότι θα λείπει μια λεπτομέρεια που θα είναι αδύνατο να διορθωθεί. Μπορούν να κολλήσουν με λεπτομέρειες, να γίνουν υπερβολικά επικριτικοί και να ανησυχούν για θέματα που κανείς άλλος δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται πολύ.

Έχουν την ικανότητα να αξιοποιούν το μυαλό τους και να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Είναι ωστόσο, πολύ πιθανό η στενοκεφαλιά τους να πλήξει τη δημιουργικότητά τους και να οδηγήσει σε μια ζωή ρουτίνας. Μπορούν να προσκολληθούν στο παρελθόν και σε περίπλοκες καταστάσεις κι αυτό τους περιορίζει, τους μπερδεύει και τους εμποδίζει να προχωρήσουν στο μέλλον. Συμπέρασμα; Οι Παρθένοι μπορούν να είναι ανεξάρτητοι, αλλά θα είναι δύσκολο γι' αυτούς να εξελιχθούν σαν άνθρωποι, αν δεν έχουν κάποιον δίπλα τους να τους βοηθήσει να πετύχουν και να μην είναι τόσο αυστηροί με τον εαυτό τους.

Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του ζωδίου της Παρθένου, οι εκπρόσωποί του έχουν μια καλά αναπτυγμένη αίσθηση λόγου και γραφής, καθώς και ταλέντο σε όλες τις άλλες μορφές επικοινωνίας. Πολλοί Παρθένοι επιλέγουν να ακολουθήσουν μια καριέρα ως συγγραφείς και δημοσιογράφοι, αλλά η ανάγκη τους να υπηρετήσουν άλλους τους κάνει επίσης να αισθάνονται καλά ως φροντιστές, σε μια σαφή αποστολή να βοηθήσουν.

Ο Παρθένος και η φιλία

Όσον αφορά τη φιλία, είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που θα συναντήσουμε και θα ανταποκρίνονται στα υψηλά στάνταρ του Παρθένου. Θεωρείτε τον εαυτό σας τυχερό εάν μπορείτε να συμπεριλάβετε τουλάχιστον έναν Παρθένο στους στενούς φίλους σας.Η φροντίδα της Παρθένου και ο τρόπος με τον οποίο είναι πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι να δώσουν ένα χέρι βοήθειας, είναι ίσως η πιο αξιόλογη προσφορά τους στη φιλία. Αλλά δεν είναι μονόδρομος. Ο Παρθένος προσφέρει τη φιλία του χωρίς όρους καιμε απεριόριστη δοτικότητα, αλλά το ίδιο περιμένει και από τον φίλο του.Οι Παρθένοι έχουν μια εξαιρετική ικανότητα στο να παρέχουν βοήθεια στους άλλους για να επιλύσουν τα προβλήματά τους. Διαθέτουν μια εκπληκτική ικανότητα να εξετάσουν το πρόβλημα και όλους τους μικρούς παράγοντες που συνθέτουν την περιβάλλουσα κατάσταση, για να σας δώσουν μια εξαιρετικά λεπτομερή ανάλυση, οδηγώντας σας σε μια απλή λύση. Να σημειωθεί ότι είναι πολύ αμερόληπτοι όταν το κάνουν αυτό.Είναι πολύ ειλικρινείς όταν πρόκειται να σας μιλήσουν για τις αδυναμίες σας. Θα σας ασκήσουν κριτική και μερικές φορές μπορεί να σας σοκάρουν με τον τρόπο με τον οποίο θα σας εκθέσουν αυτά που σκέπτονται για εσάς, προκειμένου να κάνετε το σωστό. Για τον Παρθένο, η αλήθεια είναι σαν ένα σπαθί με δύο κόψεις, μία γι' αυτόν και μία για εσάς, που με ειλικρίνεια λύνει το καλό, το κακό και το άσχημο. Ο Παρθένος θα προσπαθήσει να αναλύσει και να ελέγξει τη ζωή των φίλων του αλλά με μοναδικό σκοπό να την βελτιώσει. Σαν φίλος θέλει μόνο το καλύτερο για εσάς.Αν κάποιες φορές φανούν ψυχροί ή ότι είναι συναισθηματικά αποσυνδεδεμένοι από μια κατάσταση, είναι μόνο επειδή προσπαθούν συνειδητά να κάνουν πίσω και να μην επιτρέψουν στα συναισθήματά τους να επηρεαστούν από τις περιστάσεις. Το κάνουν για να εξετάσουν σε βάθος το πρόβλημα σας, και χρειάζονται να πάρουν μια απόσταση από αυτό στην αρχή, ώστε να το δουν αμερόληπτα. Ο Παρθένος δεν λύνει τα προβλήματα με τα συναισθήματα, αλλά με τη λογική.

Δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβετε τι νοιώθει ο Παρθένος φίλος σας, γιατί δύσκολαανοίγεται στους άλλους. Μόνο κάποιος με μεγάλη παρατηρητικότητα θα διακρίνει ότι δεν είναι καλά, αλλά αν σκοπεύει να το συζητήσει μαζί του, καλύτερα να το ξεχάσει. Προτιμότερο να τον αφήσετε να πάρει το χρόνο του μέχρι να αποφασίσει να σας ανοιχτεί.Αναζητούν την τελειότητα στη φιλία, γι' αυτό και είναι πολύ επιλεκτικοί και επιφυλακτικοί όταν κάνουν μια νέα γνωριμία. Παρόλα αυτά, εκτιμούν και σέβονται τις διαφορετικές απόψεις των άλλων, ακόμη και αν δεν συμφωνούν με αυτές. Είναι κοινωνικοί, κάνουν καλή παρέα και όταν είναι χαλαροί εκφράζουν ένα εκπληκτικό χιούμορ.Μην τολμήσετε ποτέ να πείτε κάποιο ψέμα ή να εξαπατήσετε έναν Παρθένο, γιατί θα εξαφανιστεί και δεν θα τον ξαναδείτε. Είναι κρίμα να χάσετε έναν αξιόπιστο σύμμαχο από φίλο.

Ο Παρθένος και η Εργασία

Οι Παρθένοι είναι πολύ έξυπνοι, έχουν εξαιρετική μνήμη και αναλυτικό μυαλό. Αυτό τους κάνει άριστους πραγματογνώμονες και ερευνητές. Μπορούν επίσης να διερευνήσουν τα αισθήματα ενός ατόμου και συχνά διακρίνουν τα αληθινά του κίνητρα. Αυτό τους καθιστά φοβερούς αστυνομικούς ή ανακριτές. Είναι πολύ καλοί στο να λύνουν προβλήματα, η μεθοδικότητα είναι το φόρτε τους. Όταν έρχονται αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα, θα το διαιρέσουν σε κομμάτια και θα τα βάλουν πάλι όλα στη σωστή σειρά. Είναι ορθολογιστές και καλοί διαιτητές, βάζοντάς τους ανθρώπους στο σωστό δρόμο της συμφιλίωσης. Όποια δουλειά απαιτεί αυτά τα χαρακτηριστικά, ταιριάζει τέλεια σε έναν Παρθένο. Τους αρέσει να κρατούν τον κόσμο τους σε μια σειρά.

Αν συνεργάζεστε με Παρθένο, θα διαπιστώσετε ότι του αρέσει να ασχολείται με τις λεπτομέρειες και είναι άνθρωπος της τάξης και της οργάνωσης. Όταν όλα βρίσκονται υπό έλεγχο, μπορεί πολύ εύκολα να μεγαλουργήσει. Του αρέσει να ασχολείται με τις μικρές εκείνες λεπτομέρειες, που άλλους θα τους οδηγούσαν στην τρέλα. Αναθέστε του να οργανώσει το χώρο εργασίας ή τις επιμέρους λεπτομέρειες μιας παραγωγικής διαδικασίας. Αφήστε τον να αναθέτει καθήκοντα, να φτιάχνει προγράμματα, πίνακες και γενικώς να διευθύνει τις καθημερινές υποχρεώσεις του γραφείου. Λατρεύει να επιβλέπει όλες αυτές τις παραμέτρους, τις οποίες οι περισσότεροι από τους συναδέλφους του προτιμούν να αγνοούν.

Η Ιδιοσυγκρασία ενός Παρθένου

Ένας Παρθένος, πριν τολμήσει να κάνει οτιδήποτε, από το να λύσει ένα πρόβλημα που τον απασχολεί, έως το πού θα πάει για διακοπές, πρέπει πρώτα να το αναλύσει. Θέλει να ξέρει κάθε λεπτομέρεια πριν πάρει μια απόφαση. Αυτό τον κάνει να φαίνεται αναποφάσιστος και αργός. Η αντίληψή του, είναι και η πραγματικότητα στην οποία ζει! Αυτό που πιστεύει, αυτό και ισχύει. Αν βλέπει την αρνητική πλευρά της ζωής, θα είναι πολύ κυκλοθυμικός και απομονωμένος. Αν δει τα πράγματα θετικά, γίνεται ευχάριστος και προσαρμόζεται στις καταστάσεις εύκολα. Το μυαλό ενός Παρθένου είναι πολύ ισχυρό και θα πρέπει να έχει την κατάλληλη στάση ζωής για να είναι ευχαριστημένος και πετυχημένος. Μερικές φορές φαίνεται ψυχρός και αποκομμένος, αυτό συμβαίνει γιατί εκείνες τις στιγμές έρχονται σ' επαφή με τα συναισθήματά του. Είναι επιρρεπής στο να ζει στην άρνηση. Οι Παρθένοι θα σας πουν ότι όλα είναι καλά ή ότι αισθάνονται καλά, ακόμα κι όταν τίποτα δεν πάει όπως θα ήθελαν. Αυτός είναι ένας τρόπος να ξεγλιστρούν, γιατί αυτό που δεν αντέχουν, είναι να αντιμετωπίζουν και να αναλύουν τα δικά τους συναισθήματα. Προτιμούν να τα παραβλέπουν κι αυτός είναι ο μηχανισμός άμυνας που διαθέτουν. Έχουν έναν απρόβλεπτο και συχνά ασταθή χαρακτήρα.

Ο Παρθένος κατά βάθος

Χρειάζονται να έχουν οργάνωση στο μυαλό τους. Μερικές φορές, όλη τους η ενέργεια στερεύει, επειδή δυσκολεύονται να οργανώσουν το περιβάλλον τους. Εξετάζουν σε βάθος ένα θέμα και μάλιστα, πολλές φορές το παρακάνουν με την ανάλυση. Οι Παρθένοι είναι φιλόδοξα άτομα, προσπαθούν πάντα να μαθαίνουν περισσότερα και να αποκτούν υλικά αγαθά. Ο αιώνιος σκοπός τους είναι να βάλουν τάξη στο χάος. Θέλουν να είναι χρήσιμοι, η ανάγκη τους είναι να νοιώθουν σημαντικοί και απαραίτητοι σε όλους και σε ο,τι κάνουν. Το βασικό δίδαγμα της ζωής τους είναι να μάθουν να εμπιστεύονται και να μη φοβούνται το άγνωστο. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι τα πράγματα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιο λόγο που δεν είναι απαραίτητα προφανής, δεν χρειάζεται να γνωρίζουν τα πάντα. Θα πρέπει να μάθουν να ηρεμούν και να μην υπεραναλύουν μια κατάσταση ή ένα γεγονός. Κατά βάθος ο Παρθένος είναι πολύ ευαίσθητο άτομο και θέλει να εισπράττει την εκτίμηση των άλλων για τις πράξεις του. Όταν πληγώνεται ή προσβάλλεται, δεν το δείχνει ποτέ.

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ο Παρθένος με λίγα λόγια

Ο Παρθένος λειτουργεί με το μυαλό. Όλα είναι εκεί μέσα. Στον κόσμο εμφανίζεται ως ένα ήρεμο και συγκροτημένο άτομο, αλλά εσωτερικά υπάρχει μία νευρική και ανεξέλεγκτη ένταση. Αυτό συμβαίνει επειδή προσπαθεί να κατανοήσει τις καταστάσεις, ψάχνει συνεχώς να βρει τρόπο να βελτιώσει τα πάντα, μέσα από την ανάλυση και τη σκέψη. Ο Παρθένος μπορεί να κουράστει χωρίς καν να κουνηθεί από την καρέκλα. Έχει μια μόνιμη εσωτερική ανάγκη για βελτίωση και τελειότητα, αλλά αυτό μπορεί να τον οδηγήσει στο να γίνει σχολαστικός. Είναι αγνός, τα κίνητρά του είναι ειλικρινή, δεν είναι ποτέ κακόβουλος και προσπαθεί να πετύχει κάτι στη ζωή τους.

Ο Παρθένος και οι Σχέσεις

Ο άντρας Παρθένος

Πρόκειται για έναν άνδρα-λαχείο, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν φαίνεται από την πρώτη ματιά. Μάλιστα, ίσως σας δώσει την εντύπωση του "ψυχρού" τυπικού και συμβατικού εργασιομανή.
Πίσω από αυτή τη "βιτρίνα" κρύβεται ένα έντονο ερωτικό πάθος, που μόνο η αγάπη μπορεί να αναδείξει! Πρόκειται συνήθως για έναν ωραίο αντικειμενικά άνδρα. Διαθέτει εύστροφο μυαλό που του επιτρέπει να αναλύει και να κριτικάρει ακόμα και τον εαυτό του.

Θέλει να κάνει τα πάντα σωστά, ακόμα και στον έρωτα. Έχει έντονη την αίσθηση της αισθητικής αντίληψης και ψάχνει ένα σύντροφο με τα ανάλογα προσόντα. Από τη στιγμή που τον κερδίσετε, θα σας αγαπά, θα σας σέβεται και θα είναι αθεράπευτα ρομαντικός και τρυφερός μαζί σας.

Θα τον συναντήσετε όταν βγάζει έξω το σκυλάκι του για βόλτα. Τα μικρά ζωάκια ανήκουν στη "δικαιοδοσία" της Παρθένου, οπότε μπορεί να είναι και ο ιδιοκτήτης του pet shop της γειτονιάς σας! Προσποιηθείτε ότι είστε καλό κορίτσι και αφήστε σε εκείνον να σας πείσει ότι ...δεν είστε!

Να θυμάστε ότι ο έρωτας είναι σπουδαία υπόθεση για τον Παρθένο, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει αργοπορία στην απόφασή του. Μόλις όμως κατασταλάξει, θα κάνει τα πάντα για να σας βλέπει ευτυχισμένη! Αρκετά συχνά θα νιώσετε την κριτική του, πάντοτε όμως θα είναι καλοπροαίρετη.

Να του δείχνετε συχνά το πόσο τον θέλετε, εκείνος σπάνια θα πάρει πρωτοβουλίες. Ψιθυρίστε του λόγια αγάπης, φορέστε σέξι εσώρουχα και φροντίστε το περιβάλλον να διακρίνεται για την παραδοσιακή "μανία" του: την καθαριότητα!

Πώς είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Παρθένο;

Ο άντρας αυτός βγάζει προς τα έξω μια ψυχρή εικόνα, αλλά έχει ευαίσθητο εσωτερικό κόσμο. Έχει απεριόριστο σεβασμό προς τη γυναίκα και θα την αντιμετωπίσει ως ίση. Του αρέσουν εκείνες που θα ασχοληθούν με τα συναισθήματά του, αφού ο ίδιος είναι απρόθυμος να τα εκφράσει. Όταν το προσπαθεί, συχνά καταλήγει σε σύγκρουση, όχι μόνο με τον εαυτό του, αλλά και με τη σχέση του. Ο άντρας αυτός χρειάζεται υπομονή και κατανόηση. Δεν θα ανοιχτεί πολύ και μην προσπαθήσετε να κατανοήσετε την ψυχή του και να κάνετε παρεμβάσεις, γιατί θα αισθανθεί απειλή. Χρειάζεται μια αριστοκρατική γυναίκα που δεν είναι παρορμητική ή αντισυμβατική. Επιζητά μια προβλέψιμη ζωή και θέλει σύντροφο που θα τον κάνει να νοιώθει ασφάλεια. Είναι ιδανικός για μια γυναίκα προσγειωμένη και συμβατική. Δε θα φερθεί ρομαντικά και δε θα σας συνεπάρει, αλλά θα σταθεί δίπλα σας και θα είναι απόλυτα πιστός. Ο αισθησιασμός του θα βγει με τον καιρό. Για τη γυναίκα που θέλει μία σταθερή και στερεή σχέση με προβλέψιμο και ήσυχο μέλλον, ο Παρθένος είναι το τέλειο ταίρι.

Η γυναίκα Παρθένος

Αγνές προθέσεις, στιλιζαρισμένο προφίλ και μια διάθεση για παιδικότητα που περνά μέσα από την υποχρέωση. Η γυναίκα Παρθένος είναι ικανή να υποστεί τις αγγαρείες χωρίς να βαρυγκωμήσει. Ο αστερισμός της Παρθένου περνά αβίαστα μέσα από την υπαγωγή της παροχής υπηρεσιών όταν και όπου χρειάζεται. Είναι η νοσοκόμος, η υπηρέτρια, η καμαριέρα. Θα τη συναντήσετε στους διαδρόμους των ξενοδοχείων, στα προαύλια των νοσοκομείων, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη για υποστήριξη.

Θα είστε πολύ τυχεροί όταν εγκαταλείψει τις υποχρεώσεις - και το σκυλάκι της - για να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις σας. Είναι εξαιρετικά δημιουργική, αλλά είναι απαραίτητο για εκείνη να ξοδεύει περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία και τον προγραμματισμό πριν ξεκινήσει οτιδήποτε, ακόμα και μια νέα ερωτική σχέση. Όταν πρόκειται να βγείτε για να διασκεδάσετε, πρέπει να είναι σίγουρη για όλες τις λεπτομέρειες της εξόδου σας. Είναι αρκετά αναλυτική και η γνώμη της έχει μεγάλη αξία σ' αυτούς που εκτιμούν το καλό γούστο.

Πώς είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Παρθένο;

Η Παρθένος είναι γήινη και παρόλο που μπορεί να φαίνεται ψυχρή κι ανεξάρτητη, κάτω από την άτολμη, επιφυλακτική επιφάνεια, κρύβεται μια πραγματική γυναίκα, δυνατή και παθιασμένη, με μεγάλη ικανότητα να προσφέρει αγάπη και αφοσίωση. Θα το παίξει δύσκολη, γιατί πράγματι είναι, αφού φοβάται μήπως εκθέσει τις συναισθηματικές της αδυναμίες και πληγωθεί. Θα χρειαστεί υπομονή, πρέπει να τη φλερτάρετε επίμονα και να δουλέψετε σκληρά για να την εντυπωσιάσετε. Αφού ερωτευτεί, ο έρωτάς της διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα είναι αφοσιωμένη, πιστή, μπορεί να σας κάνει πολύ ευτυχισμένους και ίσως να βάλει λίγη τάξη στη ζωή σας. Η γυναίκα Παρθένος είναι συντηρητική και παλιών αρχών. Είναι ιδανική σύντροφος για τον άντρα που ζητάει την πρόκληση και του αρέσει να προχωράει αργά σε μία σχέση.

Πώς να κατακτήσεις έναν Παρθένο

Για να κατακτήσεις έναν άντρα ή μια γυναίκα Παρθένο πρέπει να τον διεγείρεις διανοητικά. Εντυπωσιάστε τους με τις απόψεις και τις γνώσεις σας. Πάντα να καταλήγετε σε συμπεράσματα όταν συζητάτε, δεν τους αρέσουν τα ασαφή θέματα, θέλουν οι συζητήσεις που καταλήγουν κάπου, έστω και αν αυτό είναι πως συμφωνείτε ότι διαφωνείτε. Είναι πολύ συμβατικοί σαν άνθρωποι γι' αυτό μην κάνετε τίποτα αυθόρμητα ή μην τους αναγκάσετε να πάρουν βιαστικές αποφάσεις. Χρειάζονται το χρόνο τους και σκέφτονται έντονα. Δεν είναι αργοί, απλά ο εγκέφαλός τους λειτουργεί αξιολογώντας τα πάντα.

Μην προσπαθήσετε να εξερευνήσετε το μυαλό τους, γιατί κρατάνε τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους, μέχρι η σχέση να σταθεροποιηθεί και μόνο αυτοί αποφασίζουν πότε συμβαίνει αυτό. Είναι από τη φύση τους ανήσυχοι κι αυτό δε θα πρέπει να σας καταβάλλει. Μην τους δίνετε τροφή για ανησυχίες, γιατί κλείνονται περισσότερο. Αφήστε τους να ηγηθούν, τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο αυτών που συμβαίνουν γύρω τους. Κρατήστε μια γλυκιά γεύση στο ραντεβού σας και μη γίνεστε χυδαίοι, τους αρέσουν οι ήρεμοι και φινετσάτοι άνθρωποι.

Ο Παρθένος στο κρεβάτι

Όσο περισσότερο γνωρίζεστε με έναν Παρθένο, τόσο το σεξ γίνεται και πιο αισθησιακό. Δεν είναι από τους ανθρώπους που θα επιδιώξουν περιστασιακές επαφές, είναι πολύ συντηρητικοί και σεμνότυφοι για αυτό. Το σεξ μαζί τους θα είναι άμεσο και απλό, χωρίς φανταχτερές κινήσεις, περίεργα μέρη ή παιχνίδια. Ο Παρθένος δεν είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο, αφού δεν το θεωρεί και τόσο σημαντικό. Κάπου μέσα του πιστεύει ότι το σεξ είναι αποκρουστικό και βρώμικο. Μόλις η σχέση σταθεροποιηθεί, θα πειραματιστεί λίγο με τεχνικές και προκαταρκτικά παιχνιδάκια, αλλά, όπως όλα γύρω από έναν Παρθένο, έτσι κι αυτό χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί.

Οι Παρθένοι είναι ευαίσθητοι, αισθησιακοί, αλλά και ενίοτε "μεμψίμοιροι". Λειτουργούν παρορμητικά, φλογερά και πολλές φορές απερίσκεπτα. Μερικές φορές επιτίθενται "κατά μέτωπο", είναι απόλυτα άμεσοι και κυνηγούν το "θύμα" τους με σκοπό να το κατακτήσουν από την πρώτη στιγμή, ενώ άλλες φορές "μπλοκάρουν" και περιμένουν να κάνει ο άλλος το πρώτο βήμα. Το σεξ τους κάνει να νιώθουν δυνατοί, αλλά η υπέρμετρη ανυπομονησία τους, τους οδηγεί πολλές φορές σε πρόωρο οργασμό.

Η βία είναι επίσης ένα μέσον που χρησιμοποιούν στις φαντασιώσεις τους για να εξασφαλίσουν και να επιβάλλουν τις ερωτικές τους επιθυμίες στις πραγματικές σχέσεις τους. Τους αρέσει να φτιάχνουν μια μυθική εικόνα και να την διατηρούν, γι' αυτό συχνά δημιουργούν αισθησιακές, αλλά πρόσκαιρες περιπέτειες που αποκλείουν κάθε σταθερότητα, ενώ ενδόμυχα η σταθερότητα είναι αυτό που λαχταρούν.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Παρθένου

Η περιοχή γύρω από το στομάχι είναι το ευαίσθητο σημείο του Παρθένου. Χαϊδέψτε τον γύρω από το σημείο του αφαλού και τρίψτε τον απαλά. Αυτό τον κάνει να αισθάνεται καλά και θα τον βοηθήσει να ανοιχτεί. Να είστε ήρεμοι, χωρίς απότομες κινήσεις ή επιθετικές ενέργειες, όπως δαγκωματιές ή ελαφρά χτυπήματα, αυτό τον τρομάζει και τον τρέπει σε οπισθοχώρηση.