ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΘΑΝΟΥ

Μέντιουμ

Πανίσχυρο Μέντιουμ 

  • Ειδίκευση: Ερωτικοί δεσμοί, Επαγγελματικά, Οικονομικά.
  • Χαρίσματα: Πνευματική ενόραση
  • Μέθοδοι Πρόβλεψης: Αριθμολογία, Κάρτες Αγγέλων, Σχηματολογία

Η πανίσχυρη Μέντιουμ κα Βιργινία Θάνου θα σας βοηθήσει να επιλύσετε τα ερωτικά και επαγγελματικά σας προβλήματα με σίγουρες απαντήσεις μέσω της Τσιγγάνικης Τράπουλας. Ακόμη, ειδικεύεται στο ξεμάτιασμα και την ερμηνεία ονείρων..

Τηλεφώνησε τώρα στην πιο έγκυρη γραμμή Μέντιουμ και σε ελάχιστο χρόνο θα έχεις τις απαντήσεις που ζητάς. Όλοι αξίζουν ένα καλύτερο αύριο. Αυτή είναι η ευκαιρία σου να διαμορφώσεις ένα μέλλον όπως εσύ το φαντάζεσαι.

Κάλεσε τώρα στην γραμμή 

901 100 3305

Γνωρίζουμε αυτό που ζητάς καλύτερα από κάθε άλλον. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να μάθει τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έχεις με μία κλήση στο Newsphone στ. 1,56€/1' κιν. 2,18€/1' συμ/νου φπα και τηλεπικοινωνιακό τέλος. 901 100 3305 . Πέντε λεπτά είναι αρκετά για να έχεις όλες τις πληροφορίες που θες. Εμπιστέψου τους καλύτερους.  

Newsphone στ. 1,56€/1' κιν. 2,18€/1' συμ/νου φπα και τηλεπικοινωνιακό τέλος.  


Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και πηγαίναμε για γάμο ξαφνικά χωρίσαμε πριν 5 μήνες. Απευθύνθηκα για βοήθεια σε δύο - τρία άλλα τηλέφωνα μέντιουμ αλλά μάταια. Η κατάσταση πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Τυχαία βρήκα στην αναζήτηση για μέντιουμ το site σας. Δεν έχασα χρόνο. Κάλεσα αμέσως στο 8758768430 και ο αστρολόγος - μέντιουμ που απάντησε στην κλήση μου εξήγησε απλά και κατανοητά τις αιτίες του χωρισμού, με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου και να φέρω πάλι κοντά μου τον άνθρωπό που αγαπώ. Η σχέση μας είναι πιο καλή από πριν και εγώ πιο δυνατή μέσα στη σχέση. Έχουμε συμφωνήσει να κάνουμε τη σχέση μας πιο ουσιαστική, και εάν όλα πάνε καλά να παντρευτούμε σε μερικούς μήνες.
Ελπίδα Μπούρη, 38 Ανάβυσσος


Το 7 ήταν πάντα ο τυχερός μου αριθμός και η τηλεφωνική γραμμή του astrologynews έχει αρκετά εφτάρια. Κάλεσα. Η απάντηση άμεση και χωρίς αναμονή. Η κυρία στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν πολύ ξεκάθαρη και συγκεκριμένη στις απαντήσεις της, μου επιβεβαίωσε κάποια πράγματα που σκεφτόμουν εδώ και καιρό και με βοήθησε να κάνω την επόμενη κίνησή μου. Από τότε έχω αποθηκεύσει τον αριθμό 875 876 8430 στο κινητό μου. Σε κάθε δυσκολία καλώ για μια αστρολογική συμβουλή. Χριστίνα Μαλτέζου, 42 


Κάλεσα στην γραμμή  μετά από παρότρυνση φίλης. Είχα ερωτευτεί τρελά και δεν έβλεπα ανταπόκριση. Κόντευα να τρελαθώ. Είχα κάνει τα πάντα για να μου δώσει σημασία αλλά αυτός τίποτα. Παρά τη διακριτικότητα μου είχα αρχίσει να πιστεύω ότι γελοιοποιούμε στα μάτια του. Αν και δεν πίστευα ότι μπορεί να βοηθήσει μια αστρολογική γραμμή αποφάσισα να καλέσω για να μην πει η κολλητή μου ότι δεν άκουσα τη συμβουλή της. Τα άστρα αποκάλυψαν το ενδιαφέρον του. Στην πραγματικότητα ενδιαφερόταν αλλά με έπαιζε. Έτσι κατάλαβα ότι θα έπρεπε να παίξω το παιχνίδι του. Ξαφνικά εξαφανίστηκα. Τότε κατάλαβα τι συμβαίνει. Άρχισε να με ψάχνει ενώ βρήκε το τηλέφωνο της κολλητής μου (άγνωστο πως) και την κάλεσε!!! Μην πλατειάζω με την ιστορία μου. Το τηλεφώνημα  έγινε αρχές 2014. Τέλος του επόμενου χρόνου περιμέναμε το πρώτο μας παιδί. Και τώρα ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε! Αν κάτι σας απασχολεί και χρειάζεστε συμβουλή, μη διστάσετε ούτε λεπτό. Πιστέψτε με! Αυτά που θα μάθετε αξίζουν πολύ!!! Αργυρώ Χρήστου 29. 


Εξαιρετικά απίστευτη εμπειρία . Έχω μείνει έκπληκτη από τις ικανότητες του site . Από την πρώτη τηλεφωνική μας συνεδρία ένιωσα μία σύνδεση που δεν έχω ξανανιώσει με κανέναν άλλο επαγγελματία του χώρου. Μου βρήκε και ανακάλυψε πράγματα που κανένας άλλος δεν έχει καταφέρει. Με βοήθησε πραγματικά τόσο η ίδια όσο και η ομάδα της. Είναι ειλικρινής, αυθεντική και με αίσθηση χιούμορ και σίγουρα θα την καλέσω ξανά στο μέλλον για μία συνεδρία και σίγουρα θα την συστήσω σε οποιονδήποτε έχει κάποιο πρόβλημα και ψάχνει λύση. Αναστασία Εκάλη 37


Newsphone στ. 1,56€/1' κιν. 2,18€/1' συμ/νου φπα και τηλεπικοινωνιακό τέλος. Help line 2109472166.