ΤΑΥΡΟΣ

 ΤΑΥΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Βασικά χαρακτηριστικά του Ταύρου είναι ότι αισθάνεται πάντα την ανάγκη να περιβάλλεται από αγάπη και όμορφη ατμόσφαιρα, να έχει υλικές, πνευματικές και αισθησιακές απολαύσεις. Οι Ταύροι, όντας σταθεροί και συντηρητικοί, είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια, έτοιμοι να αντέξουν και να επιμείνουν στους στόχους τους μέχρι να να τους επιτύχουν.Πρακτικοί και πατώντας με τα πόδια στη γη, είναι το ζώδιο που συγκομίζει τους καρπούς της εργασίας και των κόπων του γενικότερα.

ΤΑΥΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Στοιχείο: Γήινο ζώδιο
  • Ποιότητα: Σταθερό ζώδιο
  • Χρώμα: Πράσινο, Μπορντώ
  • Σημαντική ημέρα: Παρασκευή, Δευτέρα
  • Κυβερνήτης: Αφροδίτη
  • Μεγαλύτερη συμβατότητα: Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως, Παρθένος
  • Τυχεροί αριθμοί: 2, 7, 10, 12, 25
  • Ημερομηνίες γέννησης: 21 Απριλίου - 20 Μαίου

Πλεονεκτήματα του Ταύρου: Πιστός, Υπεύθυνος, Αξιόπιστος, Υπομονετικός, Αφοσιωμένος, Γενναιόδωρος
Αδυναμίες του Ταύρου: Κτητικός, Ασυμβίβαστος, Πεισματάρης Του αρέσουν: Ρομαντική ατμόσφαιρα, Μαγειρική, Κηπουρική, Ρούχα υψηλής ποιότητας.
Δεν του αρέσουν: Ξαφνικές αλλαγές, Επιπλοκές, Ανασφάλεια οποιουδήποτε είδους, Φθηνά ρούχα και υλικά.

Ο χαρακτήρας του Ταύρου

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της Γης, όπως ο Παρθένος και ο Αιγόκερως, και κατά συνέπεια ως χαρακτήρας έχει την ικανότητα να βλέπει τα πράγματα μέσα από μια "γειωμένη", πρακτική και ρεαλιστική προοπτική. Θεωρεί πάντα εύκολο ότι θα επιτύχει αυτά που αναλαμβάνει και λόγω του πείσματος του να επιμείνει στα ίδια έργα για χρόνια ή μέχρι να ολοκληρωθούν, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει ως παγίδα στη ζωή του. Αυτό που κάποιος θα μπορούσε εύκολα να το ερμηνεύσει ως πεισματάρικη νοοτροπία, στην πραγματικότητα οφείλεται στη δέσμευση του και την ικανότητά του να ολοκληρώσει τα καθήκοντά του με όποιο κόστος. Αυτό κάνει τους Ταύρους εξαιρετικούς υπάλληλους, σπουδαίους μακροχρόνιους φίλους και συνεργάτες, που είναι πάντα εκεί για τους ανθρώπους που εκτιμούν. Σαν γήινο ζώδιο, είναι υπερπροστατευτικοί, συντηρητικοί ή υλιστές κατά περιόδους. Ωστόσο, το γεγονός ότι είναι υλιστές, δεν τους εμποδίζει να είναι ένα από τα πιο γενναιόδωρα ζώδια.

Ο Ταύρος ξεχωρίζει για το πείσμα του κι αυτό τον κάνει ιδιαίτερα ανεξάρτητο. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με το δικό του τρόπο. Με την επιμονή που διαθέτει, ο Ταύρος καταφέρνει να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του μια χαρά και μάλιστα χωρίς βοήθεια. Περνάει καλά και μόνος του, αφού έτσι έχει τον έλεγχο της καθημερινότητάς του και λειτουργεί με τον τρόπο που θέλει.

Ο εσωτερικός κόσμος του Ταύρου

Ο κυβερνήτης του Ταύρου είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της αγάπης, της έλξης, της ικανοποίησης, αλλά και της δημιουργικότητας και ευγνωμοσύνης. Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν τον Ταύρο έναν εξαιρετικό μάγειρα, κηπουρό, εραστή και καλλιτέχνη. Είναι πιστοί και δεν τους αρέσουν οι ξαφνικές αλλαγές, οι επικρίσεις ή η επιθετική συμπεριφορά των άλλων. Είναι υπεύθυνοι και αξιόπιστοι απέναντι στους άλλους, αλλά ευάλωτοι συναισθηματικά αν τους πληγώσεις ή αν τους προκαλέσεις ανασφάλεια. Παρόλα αυτά, ανεξάρτητα από τη δυνητική συναισθηματική τους αδυναμία, οι Ταύροι έχουν μια μοναδική ικανότητα να βρίσκουν λύσεις και να εκφράζουν την πρακτική φωνή λογικής απέναντι σε οποιαδήποτε χαοτική ή "αρρωστημένη" κατάσταση.

Ο Ταύρος και η φιλία

Ο Ταύρος έχει πολύ λίγους στενούς φίλους, αν και περιβάλλεται από ένα μεγάλο κύκλο γνωστών. Τους λιγοστούς ανθρώπους που έχει κοντά του, τους προσέχει και τους προστατεύει. Τους αντιμετωπίζει σαν οικογένεια και είναι απόλυτα πιστός και φερέγγυος. Απολαμβάνει, επίσης, το ρόλο του οικοδεσπότη. Θα περιποιηθεί τους φίλους του με κάθε πολυτέλεια κι αν αποφασίσει να διοργανώσει μια εκδήλωση, θα φροντίσει να μη λείψει τίποτα. Μπροστά σε ξένους, είναι μάλλον ντροπαλός και δεν θα ανοιχτεί εύκολα.

Τρυφερός αλλά και σκληρός ταυτόχρονα, ο άντρας Ταύρος σας αρκετά συχνά ....ξεφεύγει, γίνεται απαιτητικός και κτητικός. Από τη στιγμή που διαμορφώσει άποψη, πολύ δύσκολα αλλάζει γνώμη, μιας και η ξεροκεφαλιά του είναι παροιμιώδης. Του αρέσει η πλούσια ερωτική ζωή και η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιο τον οδηγεί συχνά σε πειραματισμούς. Εκείνος διατείνεται ότι είναι πιστός. Η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση. Ναι, είναι πιστός με την εκάστοτε σχέση του! Του αρέσει η αρμονία και η παραμικρή τα ταραχή θα μετατρέψει τον ....Καζανόβα σας σε λαπά!!
Θα τον γνωρίσετε σε chic εστιατόρια (ο ουρανίσκος είναι το ....αδύνατο σημείο του) σε fast foods, σε συναυλίες. Οι άντρες Ταύροι τρελαίνονται για μουσική και συχνά διαθέτουν υπέροχη φωνή. Το ζώδιο έχει άμεση σχέση με το χρήμα, με τις τράπεζες και το χρηματιστήριο.Ο άντρας Ταύρος αγαπάει βαθειά και αληθινά. Με την εμπιστοσύνη και την τρυφερότητα βγάζει τον καλύτερο εαυτό του, ενώ τα "παιχνίδια" με τα συναισθήματά του τον κάνουν ....ταύρο σε υαλοπωλείο! Του αρέσει ο γάμος, αλλά δεν του αρέσει καθόλου η ιδέα της απιστίας. Πρόκειται για έναν ιδανικό σύζυγο και εραστή ταυτόχρονα. Είναι εργατικός και από τη στιγμή που χορέψετε τον Ησαΐα μαζί του, ξεχάστε την καριέρα σας! Ζηλεύει αθεράπευτα και δεν θα σας αφήσει σε χλωρό κλαρί! Θα είναι ο βράχος σας, το μεγάλο στήριγμα της ζωής σας. Χρειάζεται όμως να "βρείτε το κουμπί" του, καθώς αρκετά συχνά γίνεται καταπιεστικός θέλοντας να σας αποδείξει την ολοκληρωτική αφοσίωσή του.

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Βασικά χαρακτηριστικά του Ταύρου είναι ότι αισθάνεται πάντα την ανάγκη να περιβάλλεται από αγάπη και όμορφη ατμόσφαιρα, να έχει υλικές, πνευματικές και αισθησιακές απολαύσεις. Οι Ταύροι, όντας σταθεροί και συντηρητικοί, είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια, έτοιμοι να αντέξουν και να επιμείνουν στους στόχους τους μέχρι να να τους επιτύχουν.Πρακτικοί και πατώντας με τα πόδια στη γη, είναι το ζώδιο που συγκομίζει τους καρπούς της εργασίας και των κόπων του γενικότερα.

Ο Ταύρος και η Εργασία

Ο Ταύρος μπορεί να γίνει ένας δυνατός επιχειρηματίας και οι συμβουλές του πάνω σε οικονομικά θέματα είναι περιζήτητες. Βάζει υψηλούς στόχους και με την τεράστια επιμονή που διαθέτει, καταφέρνει να τους πετύχει, ακόμα κι όταν οποιοσδήποτε άλλος θα εγκατέλειπε κάθε προσπάθεια. Ξέρει πώς θα βγάλει χρήματα και δεν είναι σπάταλος, αν και συχνά η αγάπη του για πολυτέλεια τον οδηγεί σε μεγάλα έξοδα. Όμως, δε θα ξοδέψει όλα του τα χρήματα, προκαλώντας ζημιά στις επιχειρήσεις του, γιατί η οικονομική ανασφάλεια του προκαλεί μεγάλο άγχος.

Αν συνεργάζεστε με Ταύρο, θα διαπιστώσετε ότι είναι ήρεμα άτομα, σταθερά, μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους και το ισχυρό τους όπλο είναι η επιμονή. Συχνά όμως δίνουν τη λάθος εντύπωση ότι τους αρέσει να τεμπελιάζουν. Ωστόσο, αν δώσετε σε έναν Ταύρο μία σαφή και καθορισμένη εργασία, να είσαστε σίγουροι ότι θα τη φέρει εις πέρας. Μην τον πιέζετε όμως, γιατί μπορεί να μουλαρώσει το ίδιο εύκολα. Στον Ταύρο αρέσει ένα εργασιακό περιβάλλον που προσφέρει ηρεμία, ησυχία και καθόλου αρνητικό κλίμα. Είναι μεθοδικός στη δουλειά του, θα την ολοκληρώσει οπωσδήποτε παρόλο που ακολουθεί ένα δικό του πρόγραμμα. Αν καταφέρετε να κατανοήσετε τους ρυθμούς με τους οποίους κινείται, τότε θα διευκολύνετε τη ζωή σας, μειώνοντας το άγχος και τις αντιπαραθέσεις.

Η Ιδιοσυγκρασία ενός Ταύρου

Ο Ταύρος είναι πολύ ευαίσθητος. Εύκολα θα προσβληθεί ή θα πληγωθεί με το παραμικρό αρνητικό σχόλιο που θα του γίνει. Μπορεί ακόμα να πεισμώσει, όταν κάποιος αποφασίσει να του επιβάλει κάτι που δεν θέλει να κάνει. Αυτό το πείσμα, μερικές φορές τον οδηγεί να μην ασχοληθεί με το αντικείμενο που του δημιουργεί πρόβλημα. Αυτό όμως, δε συμβαίνει ποτέ, όταν πρόκειται για τον εαυτό του και τις δικές του επιθυμίες ή εκείνες των αγαπημένων του προσώπων.

Ο Ταύρος κατά βάθος

Στον Ταύρο δεν αρέσουν οι αλλαγές. Όταν αισθάνεται ότι κάτι πάει να αλλάξει στη ζωή του, γίνεται νευρικός και ανήσυχος. Οτιδήποτε άγνωστο του προκαλεί φόβο. Έχει ανάγκη από οργάνωση στη ζωή του, γιατί αλλιώς αγχώνεται. Όταν βρεθεί μπροστά σε νέες εμπειρίες και καταστάσεις, θα κάνει ο,τι μπορεί για να τις αποτρέψει, για να αποφύγει το αίσθημα της ανασφάλειας. Δεν εκφράζει ανοιχτά τα συναισθήματα του και κρατάει τον εσωτερικό του κόσμο για τον εαυτό του. Δεν επιτρέπει στους άλλους να αντιληφθούν την ευαισθησία του κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πληγώνεται, γιατί τα παίρνει όλα προσωπικά. Αποφεύγει να μιλάει για τα συναισθήματά του και το περιβάλλον του δε γνωρίζει πότε τι πραγματικά αισθάνεται.

Ο Ταύρος με λίγα λόγια

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο με την περισσότερη επιμονή, ακόμα κι όταν όλοι εγκαταλείπουν. Δυνατός και επίμονος, με πιο γνωστό χαρακτηριστικό το πείσμα του, κάτι το οποίο δεν αποτελεί απαραίτητα μειονέκτημα. Αυτό το πείσμα τον κάνει να τα βάζει με όλους και να μπλέκει σε διαμάχες με άλλους δυνατούς χαρακτήρες. Ακόμα, δεν του αρέσουν οι αλλαγές. Θέλει τη γνωστή ρουτίνα της ζωής του. Είναι γενικά εύκολος σαν άνθρωπος, χωρίς πολλές εντάσεις. Αλλά όλη του η οργή θα φανερωθεί, αν κάποιος προσπαθήσει να τον προκαλέσει, αφού κάτω από την ήρεμη επιφάνεια, κρύβεται μία φοβερή οξυθυμία. Του αρέσουν τα έντονα χρώματα κι οτιδήποτε μπορεί να προσελκύσει τις αισθήσεις του. Αγαπάει τα υλικά αγαθά και το σπίτι του είναι όμορφα διακοσμημένο, με πολλά πράγματα. Είναι προσγειωμένο άτομο, δεν του αρέσουν τα κραυγαλέα ή τα φανταχτερά αντικείμενα και οι υπερβολές. Προτιμά το άνετο και δημιουργικό περιβάλλον. Θέλει ασφάλεια από κάθε άποψη, στο σπίτι, στις σχέσεις ακόμα και στην καριέρα. Μπορεί να γίνει μυστικοπαθής, ισχυρογνώμων και τσιγκούνης. Μερικές φορές γίνεται μαλθακός και τεμπέλης και είναι σίγουρα ο κυρίαρχος του ζωδιακού στο να καθυστερεί. Όταν όμως θέλει κάτι, έχει μία ισχυρή και διαρκή ώθηση και τότε κανείς δεν καταλαβαίνει την τεμπελιά του. Το μυστικό είναι πως, όταν αφορά στον εαυτό του, η οκνηρία παραμερίζεται.

Ο Ταύρος και οι Σχέσεις

Ο άντρας Ταύρος

Τρυφερός αλλά και σκληρός ταυτόχρονα, ο άντρας Ταύρος σας αρκετά συχνά ....ξεφεύγει, γίνεται απαιτητικός και κτητικός. Από τη στιγμή που διαμορφώσει άποψη, πολύ δύσκολα αλλάζει γνώμη, μιας και η ξεροκεφαλιά του είναι παροιμιώδης. Του αρέσει η πλούσια ερωτική ζωή και η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιο τον οδηγεί συχνά σε πειραματισμούς. Εκείνος διατείνεται ότι είναι πιστός. Η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση. Ναι, είναι πιστός με την εκάστοτε σχέση του! Του αρέσει η αρμονία και η παραμικρή τα ταραχή θα μετατρέψει τον ....Καζανόβα σας σε λαπά!!
Θα τον γνωρίσετε σε chic εστιατόρια (ο ουρανίσκος είναι το ....αδύνατο σημείο του) σε fast foods, σε συναυλίες. Οι άντρες Ταύροι τρελαίνονται για μουσική και συχνά διαθέτουν υπέροχη φωνή. Το ζώδιο έχει άμεση σχέση με το χρήμα, με τις τράπεζες και το χρηματιστήριο.Ο άντρας Ταύρος αγαπάει βαθειά και αληθινά. Με την εμπιστοσύνη και την τρυφερότητα βγάζει τον καλύτερο εαυτό του, ενώ τα "παιχνίδια" με τα συναισθήματά του τον κάνουν ....ταύρο σε υαλοπωλείο! Του αρέσει ο γάμος, αλλά δεν του αρέσει καθόλου η ιδέα της απιστίας. Πρόκειται για έναν ιδανικό σύζυγο και εραστή ταυτόχρονα. Είναι εργατικός και από τη στιγμή που χορέψετε τον Ησαΐα μαζί του, ξεχάστε την καριέρα σας! Ζηλεύει αθεράπευτα και δεν θα σας αφήσει σε χλωρό κλαρί! Θα είναι ο βράχος σας, το μεγάλο στήριγμα της ζωής σας. Χρειάζεται όμως να "βρείτε το κουμπί" του, καθώς αρκετά συχνά γίνεται καταπιεστικός θέλοντας να σας αποδείξει την ολοκληρωτική αφοσίωσή του.

Πως είναι να έχεις σύντροφο έναν άντρα Ταύρο;

Ο άντρας Ταύρος είναι πολύ λογικός, δεν είναι ο άνθρωπος που θα σας ξελογιάσει. Είναι πρακτικός και πολύ προσγειωμένος. Θέλει μια σχέση υψηλής ποιότητας κι όχι τη γυναίκα της μιας νύχτας. Θα ψάξει με προσοχή, πριν σας προσεγγίσει. Είναι πολύ υπομονετικός, όταν πρόκειται για μια σχέση. Θα βολιδοσκοπήσει την κατάσταση κι αφού βεβαιωθεί ότι η γυναίκα που τον ενδιαφέρει έχει κάτι να του προσφέρει, τότε μόνο θα παραδοθεί και ο ίδιος. Είναι ρομαντικός, θα βάλει τη σύντροφό του σε ένα βάθρο, θα την προστατεύει και θα την λατρεύει. Μόλις διαλέξει το ταίρι του, θα είναι πολύ γενναιόδωρος, αφοσιωμένος και πιστός. Δε θα βαρεθείτε μαζί του, αλλά δεν είναι η καλύτερη επιλογή για μια γυναίκα που αναζητά την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό. Ο άντρας αυτός ταιριάζει στη γυναίκα που ψάχνει τη σταθερότητα και την άνεση, είναι «κουβαλητής» και γεννημένος οικογενειάρχης. Δε φοβάται να πέσει στα βαθιά, γι' αυτό η δέσμευση δεν αποτελεί πρόβλημα για αυτόν.

Η γυναίκα Ταύρος

Η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό της χαρακτηρίζει τις κινήσεις και τη ναζιάρικη συμπεριφορά της. Είναι πρακτική, ξέρει τι θέλει και γνωρίζει πώς θα το αποκτήσει. Σαν ζώδιο της γης αισθάνεται υπέροχα μέσα σε γήινα χρώματα, αλλά απολαμβάνει ιδιαίτερα τις απαλές αποχρώσεις του ροζ και του γαλάζιου που δένουν με τις δικές της, αχνές γραμμές.Η γυναίκα Ταύρος χαρακτηρίζεται από την αξιοπιστία της, την αποφασιστικότητα και τη σταθερότητα, ενώ αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχισμένη μέσα από την υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Η Αφροδίτη, κάνει τη γυναίκα Ταύρο σταθερή, και αξιόπιστη. Ο έρωτας δεν είναι ένα παροδικό γεγονός για εκείνη, αλλά κάτι που θα κρατήσει μια ζωή. Της αρέσει η ομορφιά και η αρμονία στην σχέση και είναι πολύ ρομαντική. Ωστόσο απολαμβάνει το φλερτ, όποτε και αν παρουσιάζεται στην ζωή της, ακόμα και κατά την διάρκεια του γάμου της. Την ενθουσιάζουν ιδιαίτερα οι αισθησιακές απολαύσεις. Έχει αναπτυγμένη την αίσθηση της αφής, και απολαμβάνει να αγγίζει, να χαϊδεύει. Διαθέτει καλλιτεχνικά ταλέντα, τα οποία χρησιμοποιεί για να ξεφύγει από τα προβλήματά της. Η αισιοδοξία και η καλοσύνη της, την καθιστούν δημοφιλή σε κάθε πάρτι, ή κοινωνική εκδήλωση.Το μοναδικό ίσως ελάττωμά της, είναι η έντονη ζήλια και η κτητικότητα. Θέλει να ξέρει ότι το έτερον ήμισυ είναι αποκλειστικά και μόνο δικό της, και πολλές φορές το καταπιέζει. Λατρεύει στην κυριολεξία τα παιδιά και πολλές φορές τα κακομαθαίνει, αφού δεν μπορεί να τους χαλάσει κανένα χατίρι.

Πως είναι να έχεις σύντροφο μια γυναίκα Ταύρο;

Η γυναίκα Ταύρος είναι δασκάλα στην αποπλάνηση. Θα πάρει αυτό που θέλει, ακόμη κι αν χρειαστεί να περιμένει με απίστευτη υπομονή. Χρειάζεται σταθερότητα και ασφάλεια, δε θα ανεχτεί έναν άντρα που δεν είναι ευθύς απέναντί της και την οδηγεί σε ένα αβέβαιο μέλλον. Είναι παλιών αρχών, προσγειωμένη, προστατευτική, υποστηρικτική, τρυφερή, αφοσιωμένη και πιστή. Δε φοβάται να δώσει στοργή μέσα σε μια σχέση. Η γυναίκα αυτή είναι ιδανική για τον άντρα που του αρέσει να τον περιποιούνται, αρκεί να είναι πιστός και αφοσιωμένος. Έχει πολλά να δώσει, αλλά απαιτεί περισσότερα σε αντάλλαγμα. Θυμηθείτε, η γυναίκα Ταύρος είναι πολύ ευαίσθητη, παρόλο που δεν της φαίνεται και τόσο. Φλερτάρετέ την και προσπαθήστε συνεχώς να την εντυπωσιάσετε, σίγουρα θα κερδίσετε την καρδιά της και θα είναι δική σας για πάντα. Αν της εναντιωθείτε, θα δείτε να χάνει την ψυχραιμία της και να γίνεται εξαιρετικά πεισματάρα. Αν ποτέ προδώσετε την εμπιστοσύνη της, θα είναι σχεδόν αδύνατο να την κερδίσετε και πάλι.


Βασικά χαρακτηριστικά του Ταύρου είναι ότι αισθάνεται πάντα την ανάγκη να περιβάλλεται από αγάπη και όμορφη ατμόσφαιρα, να έχει υλικές, πνευματικές και αισθησιακές απολαύσεις. Οι Ταύροι, όντας σταθεροί και συντηρητικοί, είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια, έτοιμοι να αντέξουν και να επιμείνουν στους στόχους τους μέχρι να να τους επιτύχουν.Πρακτικοί και πατώντας με τα πόδια στη γη, είναι το ζώδιο που συγκομίζει τους καρπούς της εργασίας και των κόπων του γενικότερα.

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο. 

Πώς θα κατακτήσεις έναν Ταύρο

Όποιος θέλει να κατακτήσει έναν άντρα ή μια γυναίκα Ταύρο, θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο. Μη βιαστείτε να κάνετε σχέση με έναν Ταύρο. Είναι πολύ υπομονετικός και περιμένει το ίδιο και από εσάς. Κάντε τον να γελάσει, αν περνάει καλά μαζί σας, θα επιζητά συνεχώς τη συντροφιά σας. Ο δρόμος για την καρδιά ενός Ταύρου περνάει πάντα κι από το στομάχι. Μαγειρέψτε του ή βγάλτε τον έξω σε ένα ωραίο εστιατόριο και συζητήστε μαζί του πράγματα που τον ενδιαφέρουν, καθώς του αρέσει να μιλάει για οικονομικά, δουλειές και πρακτικά θέματα.

Ο Ταύρος στο κρεβάτι

Είναι παθιασμένοι εραστές. Έχουν μεγάλες φυσικές αντοχές κι αυτό αναπληρώνει την έλλειψη ποικιλίας στην ερωτική τους ζωή.

Είναι οι εραστές που δίνουν τον εαυτό τους, τη ζωή τους, χωρίς αντάλλαγμα. Αγαπητοί, φλογεροί, αισθησιακοί, ερωτικοί και ερωτεύσιμοι, γνωρίζουν αρκετά καλά τα "κόλπα" του έρωτα. Ένα από αυτά είναι να το "παίζουν" αδιάφοροι, ενώ "μέσα" τους "καίγονται"! Ενώ φοβούνται οτιδήποτε είναι άγνωστο, παραδόξως έλκονται σεξουαλικά από εκκεντρικούς τύπους ατόμων, "διαφορετικούς", "μη συνηθισμένους" ή ακόμη και με άτομα από το εξωτερικό.

Ζουν την σεξουαλικότητά τους αντικομφορμιστικά και ελεύθερα και το μόνο που τους φοβίζει είναι να μη χάσουν την ελευθερία τους. Τους αρέσουν οι εκπλήξεις και οι απροσδόκητες καταστάσεις. Ο σύντροφός του Ταύρου πρέπει να αγαπάει την περιπέτεια με όλες του τις αισθήσεις για να μπορείτε να συνυπάρξει μαζί του.

Τους αρέσει να ανανεώνονται ερωτικά. Τους διεγείρει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και επιθυμούν συνεχώς καινούργιες και διαφορετικές εμπειρίες στο κρεβάτι. Τα χάδια και η τρυφερότητα έχουν ιδιαίτερη σημασία για αυτούς, όπως επίσης και οι φαντασιώσεις τους.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Ταύρου:

Ο λαιμός και ο σβέρκος είναι τα πιο κύρια σημεία για έναν Ταύρο. Τρίψτε του ελαφριά το σβέρκο, φιλήστε τον απαλά, ακόμα και ένα απλό χάδι θα τον κάνει να λιώσει σαν βούτυρο. Κάντε του μασάζ στο σβέρκο, αυτό είναι κάτι που θα τον ευχαριστήσει θα τον χαλαρώσει ακόμη περισσότερο, πυροδοτώντας ταυτόχρονα τη σπίθα του πάθους.