ASTROLOGY NEWS

Οι Καλύτεροι Αστολόγοι

Οι Καλύτερη Ομάδα Αστρολόγων 

ΛΟΥΚΙΑ

Η μελλοντολόγος Λουκία σου δίνει μια επιλογή: Κάνε την ερώτησή σου και άφησε την να σου πει όλα όσα βλέπει για σένα και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη μελλοντολόγος, που χάρη στη διόραση της και τις άριστες γνώσεις χαρτομαντείας που διαθέτει, θα σε αφήσει έκπληκτη! Δεν χρειάζεται να πείς πολλά, θα σου τα πει αυτή. Λατρεύει να ασχολείται με αισθηματικά θέματα, όπως επανασύνδεση, διαζύγιο, χωρισμό, αλλά με τον ίδιο ζήλο θα σου δώσει απαντήσεις και για ζητήματα επαγγελματικά, οικονομικά, κληρονομικά ή όποιο άλλο θέμα αν της το ζητήσεις.

Αν στην πρόβλεψη αναζητείς τα παρακάτω, μίλησε με τη Λουκία

- Θέλεις να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη από μια μελλοντολόγο που σημειώνει μόνο επιτυχίες με τις προβλέψεις της;


- Θέλεις όσα θα σου πει να τα δεις να συμβαίνουν άμεσα και να μη χρειαστεί να περιμένεις μέρες και μήνες για να βγει η πρόβλεψη;


- Θέλεις να εμπιστευτείς την μελλοντολόγο που θα σεβαστεί απόλυτα το γεγονός ότι την κάλεσες;

ΖΩΗ

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι πελάτες μου με αποκαλούν γιατρό της αγάπης καθώς μπορώ και τους βρίσκω τα πάντα για τα ερωτικά τους με ονόματα, αρχικά και ημερομηνίες. Ειδικεύομαι αποκλειστικά σε ερωτικά θέματα όπως επανασύνδεση, παράλληλες σχέσεις, νέα γνωριμία, εξέλιξη σχέσης. Ποιος δε θα ήθελε να ξέρει αν το ταίρι του είναι πιστό, αν θα γυρίσει η πρώην σχέση του ή τι θα γίνει με τον παράλληλο δεσμό του. Ξέρω 17 διαφορετικές μεθόδους χαρτομαντείας οι οποίες σημειώνουν κατά μέσο όρο ποσοστό επιτυχίας της τάξεως του 98%. Μάλιστα για να εκπαιδευτώ σε αυτές τις μεθόδους με εκπαίδευσαν παγκοσμίου φήμης χαρτομάντες. Παρακολουθώ 2 μήνες κάθε χρόνο ειδικά σεμινάρια και συνέδρια για νέες μεθόδους χαρτομαντείας σε διάφορες χώρες. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα τελευταία 16 χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά με την χαρτομαντεία η δια στόματος διαφήμιση από τους πελάτες μου που έμειναν ευχαριστημένοι παρουσιάζει διαρκώς αυξανόμενους δείκτες. Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολογηθώ πως για την επιτυχία μου αυτή ευθύνεται η προγιαγιά μου η οποία είχε καταγωγή από τη Μικρά Ασία και με μύησε στον κόσμο των προβλέψεων από μικρή ηλικία και με έκανε με τον τρόπο της και τη μεταδοτικότητά της να αγαπήσω το επάγγελμά μου πλέον. Μην κάθεσαι και σκας λοιπόν για τα αισθηματικά σου, γιατί όλες οι λύσεις κι οι απαντήσεις απέχουν μόνο 1 τηλεφώνημα. Θα σε καταπλήξω από την αρχή της συνομιλίας μας καθώς θα σου βρω το όνομα του προσώπου για το οποίο ενδιαφέρεσαι.

ΜΑΡΙΝΑ ΤΑΡΩ

Η διάσημη αστρολόγος μέντιουμ Μαρίνα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Απο τα 10 της κιόλας χρόνια έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον και περνούσε πολλές ώρες κοιτώντας τον ουρανό προσπαθώντας με τον δικό της τρόπο να αναλύσει τους αστερισμούς. Έτσι ξεκίνησε να επισκέπτεται το αστεροσκοπείο και να διαβάζει αργότερα βιβλία και εύχρηστα βοηθήματα αστρολογίας. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να παρακολουθεί σεμινάρια αστρολογίας και είχε την τύχη να εκπαιδευθεί από τους καλύτερους πάνω σε μεθόδους μελλοντολογίας, όπως η κρυσταλλομαντεία, η αριθμολογία κ.α. Το δυνατό της σημείο όμως είναι η καταπληκτική ερμηνεία και εξήγηση που μπορεί και δίνει "διαβάζοντας" κάρτες ταρώ. Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της και για το τι μπορεί να βρει με λεπτομέρειες για το παρελθόν, αλλά και για το μέλλον σας!


Αν χρειάζεσθε ένα σίγουρο χέρι 
για να περάσετε το δυσβατο μονοπάτι της ζωής σας,
είμαστε εδώ για να σας το προσφέρουμε. 
Πολλές θυσίες και υπέρογκες δαπάνες δεν χρειάζονται, 

η μεταξύ μας αμοιβαία εμπιστούνη αρκεί....

Αστρολόγος μέντιουμ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Mελετώ την Αστρολογία και την Αριθμολογία και τη δύναμη της τράπουλας Ταρώ, εδώ και 14 χρόνια. Οι ικανότητές μου έχουν αναγνωριστεί από διάσημα άτομα, αλλά και απλούς ανθρώπους, και θέλω να βοηθήσω και εσάς. Σε κάθε ευκαιρία αξιοποιώ τις ικανότητές μου για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε το θετικό και συναρπαστικό σας μέλλον. Το ζητούμενο μου ήταν και είναι να σας βοηθήσω με τις προβλέψεις μου να δείτε την πραγματικότητα και τι θα συμβεί στο μέλλον. Ακόμη κι αν κάποια πράγματα που θα σας πω μπορεί να σας εκπλήξουν, θέλω να γνωρίζετε ότι είναι η απόλυτη αλήθεια εκ μέρους μου και αυτό είναι που θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα πιο πέρα στη ζωή σας.

Την τράπουλα της Ταρώ την ανακάλυψα σε πολύ μικρή ηλικία, καθώς η μητέρα μου ήταν αυτή που με μύησε στη δύναμή της. Η Αστρολογία ήρθε μεταγενέστερα στην ζωή μου και ικανοποίησε περισσότερο την περιέργειά μου στις βαθύτερες έννοιες και απορίες του ανθρώπινου στίγματος και εξέλιξης.

Πιστεύεις ότι πρέπει κάποιος να διαθέτει ένα φυσικό χάρισμα ώστε να μπορεί να ερμηνεύσει τους αριθμούς και τα άστρα σε σχέση με τα ζητούμενα των ανθρώπων;

Θα σας μιλήσω για εμένα προσωπικά. Το να έχω αυτές τις ικανότητες ήταν κάτι το συναρπαστικό για μένα. Παρόλα αυτά δεν ήταν κάτι που το συζητούσα ανοιχτά. Δε μπορούσαν όλοι να καταλάβουν τον κόσμο του μεταφυσικού και συχνά με κορόιδευαν. Η μαντική αυτή ικανότητα ήταν κάτι το φυσικό για μένα, τις κάρτες Ταρώ τις έμαθα γρήγορα και εύκολα, αλλά η Αστρολογία μου πήρε πάρα πολλά χρόνια μάθησης και εξάσκησης. Η Αριθμολογία από την άλλη, είναι ένα βαθύ αντικείμενο έρευνας, που όσο περισσότερο τη μελετάς, τόσα περισσότερα ανακαλύπτεις.

Πιστεύεις ότι ο κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του αυτές τις ικανότητες;

Πιστεύω ότι ο κάθε ένας από μας γεννιέται με την ικανότητα της διαίσθησης, ως ένα βαθμό φυσικά. Ορισμένοι γεννιούνται με περισσότερο, άλλοι πάλι είναι λιγότερο προικισμένοι. Όπως κάθε άλλη ικανότητα, μπορούμε να την καλλιεργήσουμε με πολύ δουλειά.

Τι είδος ψυχισμού πιστεύεις ότι χρειάζεται για να αναπτυχθούν αυτά τα προσόντα;

Με πάνω από 14 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, πιστεύω ότι οι πραγματικά προικισμένοι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη επιθυμία για περαιτέρω εξέλιξη και μελέτη.

Πόσο εύκολα μπορείς να κάνεις αυτές τις ψυχικές ικανότητες να λειτουργήσουν ή να διακοπούν. Υπάρχει κάποια διαδικασία για να μπορέσουν να λειτουργήσουν;

Οι περισσότερες από αυτές τις ικανότητες δεν είναι σαν μια τηλεόραση που μπορείς να την κλείσεις και να την ανοίξεις με ένα κουμπί. Εάν είσαι αυθεντικός τότε αυτές οι ικανότητες σε ακολουθούν για την υπόλοιπη ζωή σου. Πρέπει μόνο να είσαι ελεύθερος από οποιεσδήποτε προκαταλήψεις και εμμονές, ώστε να μπορείς να δεις καθαρά όσα σου λένε τα εργαλεία σου και η διόραση σου.

(κόστος κλήσης 0,75€/λεπτό από κινητό - 0,79€/λεπτό από σταθερό - με ΦΠΑ)

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια! Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο