ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο. 

Δυνατά σημεία του Αιγόκερου: Υπεύθυνοι, Υπομονετικοί, Φιλόδοξοι, Πολυμήχανοι, Πιστοί.
Αδυναμίες του Αιγόκερου: Απόλυτοι, Αποτρεπτικοί, Δύσπιστοι, Απαισιόδοξοι.
Του αρέσει: Οικογένεια, Παράδοση, Μουσική, Ποιότητα χειροτεχνίας.
Δεν του αρέσει: Σχεδόν τα πάντα, αφού προβληματίζονται για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή.

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει το χρόνο και την ευθύνη, και οι εκπρόσωποί του είναι παραδοσιακοί και συχνά πολύ σοβαροί από τη φύση τους. Διαθέτουν μια έμφυτη τάση ανεξαρτησίας που τους επιτρέπει σημαντική πρόοδο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή. Έχουν αυτοέλεγχο, καθώς και ικανότητα να καθοδηγούν, να κάνουν σταθερά και ρεαλιστικά σχέδια και να διαχειρίζονται πολλά άτομα που εργάζονται για αυτούς ανά πάσα στιγμή. Μαθαίνουν από τα λάθη τους και φτάνουν στην κορυφή αξιοποιώντας την εμπειρία τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Στοιχείο: Γη
  • Ποιότητα: Παρορμητικό ζώδιο
  • Χρώμα: Πράσινο, Καφέ, Μαύρο
  • Ημέρα: Παρασκευή
  • Κυβερνήτης: Κρόνος
  • Μεγαλύτερη συμβατότητα: Ταύρος, Καρκίνος
  • Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 15, 27, 31
  • Ημερομηνίες γέννησης: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου

Δυνατά σημεία του Αιγόκερου: Υπεύθυνοι, Υπομονετικοί, Φιλόδοξοι, Πολυμήχανοι, Πιστοί.
Αδυναμίες του Αιγόκερου: Απόλυτοι, Αποτρεπτικοί, Δύσπιστοι, Απαισιόδοξοι.

Του αρέσει: Οικογένεια, Παράδοση, Μουσική, Ποιότητα χειροτεχνίας.
Δεν του αρέσει: Σχεδόν τα πάντα, αφού προβληματίζονται για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή.

Ο χαρακτήρας του Αιγόκερου

Ανήκοντας στο στοιχείο της Γης, όπως ο Ταύρος και ο Παρθένος, ο Αιγόκερως κατατάσσεται στο τρίο των ζωδίων της πρακτικότητας και της προσγείωσης στην πραγματικότητα. Όχι μόνο επικεντρώνονται στον υλικό κόσμο, αλλά έχουν τη δυνατότητα να τον αξιοποιήσουν στο έπακρο. Δυστυχώς, αυτό το στοιχείο τους καθιστά επίσης δύσκαμπτους και μερικές φορές πολύ πεισματάρηδες για να μετακινηθούν από μια προοπτική ή κατάσταση σε μια άλλη. Έχουν δυσκολία να δεχτούν τις διαφορές άλλων ατόμων που είναι πολύ μακριά από τον χαρακτήρα τους και από φόβο ίσως προσπαθήσουν να επιβάλουν τις παραδοσιακές τους αξίες επιθετικά.

Ο Κρόνος είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του Αιγόκερου, και αυτός ο πλανήτης αντιπροσωπεύει περιορισμούς κάθε είδους. Η επιρροή του κάνει τους Αιγόκερους πρακτικούς και υπεύθυνους, αλλά και επιρρεπείς στο αίσθημα ενοχής και αυτό τους κάνει συχνά να στρέφονται στο παρελθόν. Είναι πολύ ανεξάρτητοι, γνωρίζουν τις δυνατότητές τους και σπάνια εμπιστεύονται σε άλλους να τελειώσουν τις δουλειές τους. Γενικά, τους αρέσει να τα κάνουν όλα μόνοι τους, με μεγάλη υπευθυνότητα.

Ο Αιγόκερως και η φιλία

Είναι δυνατοί φίλοι, θα είναι πάντα δίπλα σας προσφέροντας την βοήθειά τους, είναι συμπονετικοί, στοργικοί και βοηθούν πάντα αυτούς που έχουν ανάγκη. Ένας Αιγόκερως θα σας βοηθήσει να σταθείτε στα πόδια σας σε χρόνο ρεκόρ, φτιάχνοντας για σας ένα σταθερό πλάνο επιτυχίας. Το σημαντικό είναι πως, για όλη αυτή την προσφορά, δεν περιμένει τίποτα σε αντάλλαγμα. Ο Αιγόκερως φίλος σας είναι βαθυστόχαστος, μυστηριώδης, γεμάτος ίντριγκα και πάντα φαίνεται σκεφτικός.

Ο Αιγόκερως και η Εργασία

Ο Αιγόκερως διαθέτει απίστευτες ικανότητες αυτοσυγκέντρωσης, είναι αποτελεσματικός στην εργασία του, εξαιρετικά αυστηρός και επίμονος. Η προσωπικότητα του Αιγόκερου είναι προσανατολισμένη προς την κατεύθυνση της ηγεσίας και των επιτευγμάτων, θέλει η καριέρα του να έχει συνεχώς ανοδική πορεία και δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Οι Αιγόκεροι έχουν εξαιρετική αίσθηση του χρόνου και τον διαχειρίζονται άψογα, οργανώνουν τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι πολύ παραγωγικοί, όχι αυθόρμητα δημιουργικοί, αλλά εκμεταλλεύονται την ικανότητα που έχουν να διαχειρίζονται καλά το χρόνο και τις ιδέες τους στην εκτέλεση των σχεδίων. Είναι οργανωμένοι και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, τους αρέσει να θέτουν συγκεκριμένους στόχους και μισούν να χάνουν το χρόνο τους.Οι Αιγόκεροι κάνουν καλές και σοφές επενδύσεις, γιατί βλέπουν μακροπρόθεσμα τι θα είναι πιο ωφέλιμο γι' αυτούς. Αναδυκνείονται πολύ καλοί σε τομείς, όπως χρηματοοικονομικά, λογιστικά ή διοίκηση, αλλά θα βρείτε ανάμεσα τους και πολλούς καλλιτέχνες, λογοτέχνες και επιστήμονες.

Αν συνεργάζεσαι μαζί του, ο Αιγόκερως είναι η φωνή της λογικής κι εκείνος που μπορεί να οργανώσει τα πάντα μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται για να γίνουν όλα σωστά και δε φοβάται τη σκληρή δουλειά. Συχνά αργεί να λάβει την αναγνώριση που του αξίζει και γι' αυτό και η επιτυχία έρχεται με βήμα χελώνας στη ζωή του. Πάντα όμως καταφέρνει να χειριστεί οποιαδήποτε εργασία, όσο δύσκολη κι αν είναι. Αναθέστε του την τήρηση λογαριασμών, την ευθύνη για τα λογιστικά του γραφείου ή την επίβλεψη μιας παραγωγικής διαδικασίας. Εκεί που ο Αιγόκερως θα δυσκολευτεί, είναι μόνο αν στη δουλειά του απαιτηθεί έντονη πίεση χρόνου.

Η Ιδιοσυγκρασία ενός Αιγόκερου

Οι Αιγόκεροι μπορεί να φαίνονται μελαγχολικοί και σκληροί, επειδή ζουν με αυτοπειθαρχία κι ευθύνη. Αξιολογούν τα πάντα και δεν κάνουν τολμηρά βήματα χωρίς πρώτα να ζυγίσουν τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα. Για τον απλό παρατηρητή, μπορεί να φανούν βαρετοί, αλλά είναι η σοβαρή πλευρά και ο δομημένος τρόπος ζωής τους, που τους κάνει να αισθάνονται ασφαλείς. Η αυτάρκεια του Αιγόκερου συχνά μοιάζει με ψυχρότητα, δεν είναι όμως τόσο ψυχρός όσο δείχνει, αυτή η εικόνα οφείλεται στο γεγονός ότι του αρέσει να τα κάνουν όλα μόνος του. Έτσι δεν ανησυχεί μήπως δεν ολοκληρωθεί ή δεν γίνει σωστά κάτι. Θέλει να έχει τον έλεγχο του περίγυρού του και της καθημερινής του ζωής και μερικές φορές αυτό επηρεάζει και τα άτομα του περιβάλλοντός του. Πιστεύει ότι μπορεί να συγκροτήσει και να οργανώσει τις ζωές των άλλων, κάτι το οποίο αληθεύει, αλλά οι άλλοι το παίρνουν σαν αδιακρισία και δε συμφωνούν πάντα στις αλλαγές που τους προτείνει. Σύμφωνα με έναν Αιγόκερω, υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος για να κάνεις τα πράγματα. Αυτή η απόλυτη άποψη, συχνά τον οδηγεί στο να φανεί στενόμυαλος, πεισματάρης κι αδιάλλακτος, αφού αδυνατεί να συμφωνήσει με τους γύρω του. Αυτό αποτελεί ένα συνεχόμενο μάθημα για τον Αιγόκερω, πρέπει να μάθει ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να γίνει μια δουλειά και, παρόλο που συνήθως ο τρόπος που επιλέγουν είναι σωστός, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τον επιβάλλουν και στους υπόλοιπους.

Ο Αιγόκερως κατά βάθος

Οι Αιγόκεροι έχουν αυτή την αίσθηση της μελαγχολίας και της ανάγκης για συγκρότηση και εργασία, γιατί κατά βάθος έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και χρειάζεται κάθε φορά να αποδεικνύουν την αξία τους. Μόλις συνειδητοποιήσουν ότι το μόνο που χρειάζονται είναι να αγαπήσουν τον εαυτό τους, οι πόρτες ανοίγουν αυτόματα και βλέπουν τον κόσμο με άλλο μάτι, κάτω από ένα άλλο πρίσμα που τους επιτρέπει να χαρούν χωρίς ενοχές. Αυτό που χρειάζονται περισσότερο είναι η ασφάλεια, οικονομική και υλική. Αυτή η ανάγκη βρίσκεται πίσω από το φιλόδοξο χαρακτήρα τους και την επιθυμία τους για επιτυχία. Είναι πολύ ανασφαλείς σχετικά με την κοινωνική τους υπόσταση και το γόητρό τους. Οι Αιγόκεροι είναι μοναχικά άτομα, αλλά έχουν ανάγκη να νοιώθουν την εκτίμηση των άλλων. Είναι όμως και ατσίδες στο να κρύβουν την αλήθεια. Θεωρούνται απόμακροι και αδιάφοροι, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο για να κρυφτούν από τον κόσμο. Δυστυχώς, δεν ξέρουν ποτέ ποιοι είναι πραγματικά. Αυτό τους προκαλεί αισθήματα ανασφάλειας και τους κάνει να αναρωτιούνται για την αξία τους. Είναι δύσκολο να τους πλησιάσει κάποιος συναισθηματικά, γιατί αν το επιτρέψουν σε κάποιον, μετά δε θα τον αφήσουν να φύγει εύκολα. Η συναισθηματική δέσμευση τους κάνει ευάλωτους, αλλά και παράλληλα τους δίνει μια ικανοποίηση. Αυτή είναι και η συνεχόμενη εσωτερική σύγκρουση των αντιθέσεων, μέσα στο μυαλό ενός Αιγόκερου.

Ο Αιγόκερως με λίγα λόγια

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ φιλόδοξοι σαν άνθρωποι, πάντα υπάρχει ένας στόχος που πρέπει να κατακτήσουν και θέλουν η ζωή τους να είναι πλήρης και σημαντική. Είναι υπερβολικά υπομονετικοί και θα περιμένουν όσο χρειαστεί για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Όταν η ευκαιρία παρουσιαστεί, θα προγραμματίσουν τα βήματά τους με προσοχή, ίσως φανούν διστακτικοί, αλλά μη σας μπερδεύει αυτό. Ξέρουν ότι υπάρχει μόνο μία ευκαιρία να πετύχουν και ταξινομούν τις πληροφορίες τους για να κάνουν τα σωστά βήματα, έτσι ώστε να πετύχουν το στόχο τους με άριστα, γιατί δεν θα ικανοποιηθούν με ένα μέτριο αποτέλεσμα. Οι Αιγόκεροι έχουν πολύ δραστήριο μυαλό και ισχυρή αυτοσυγκέντρωση. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο του περιβάλλοντός τους και των κοντινών τους προσώπων. Είναι πολύ προσεχτικοί, αλλά αυτό το κάνουν μόνο για να διερευνήσουν μια κατάσταση πριν εμπλακούν σε αυτή, δεν πρόκειται να πέσουν με τα μούτρα. Αποδέχονται την αλλαγή, αλλά πρέπει να γίνει αργά, έτσι ώστε να τη συνηθίσουν και να την εντάξουν στη ζωή τους. Οι Αιγόκεροι έχουν την τάση να τα βλέπουν όλα στη ζωή μαύρα ή άσπρα. Γι αυτούς, δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες, αφού αρνούνται να τις κατανοήσουν και τους κάνουν να αισθάνονται άβολα. Θέλουν να έχουν τον έλεγχο στις ερωτικές τους σχέσεις, γιατί μόνο έτσι αισθάνονται ότι δεν είναι ευάλωτοι.


Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.


Ο Αιγόκερως και οι Σχέσεις

Ο άντρας Αιγόκερως

Αυτό που χαρακτηρίζει τον άντρα Αιγόκερο είναι σίγουρα η σοβαρή και διακριτική του εμφάνιση, δεν είναι ο τύπος που θα γελάσει με το παραμικρό αστείο. Δείχνει σαν να φέρει στους ώμους του το βάρος μιας βαριάς ευθύνης. Είναι πειθαρχημένος, ειλικρινής και ο λόγος του είναι συμβόλαιο. Του αρέσει να μεταδίδει τις γνώσεις του και να διαδίδει τις ιδέες του. Όσον αφορά τα υλικά αγαθά, επιδιώκει να διατηρήσει τον πλούτο και τα υπάρχοντά του για τις μελλοντικές γενιές. Το ρεαλιστικό του πνεύμα προκαλεί μερικές φορές την κριτική της συντρόφου του. Κάποιος μπορεί μερικές φορές να κατηγορήσει τον Αιγόκερω ότι δεν ονειρεύεται αρκετά, δεν γελά και ανοίγεται εύκολα. Ούτε είναι το πιο τρυφερό ζώδιο. Αυτό που προσφέρει στην οικογένειά του είναι η ασφάλεια, που για τον Αιγόκερω είναι το πιο σπουδαίο πράγμα στον κόσμο.

Ο άντρας Αιγόκερως ψάχνει, στην ιδανική σύντροφο, το άλλο του μισό. Επειδή είναι σοβαρός και καχύποπτος, χρειάζεται μια γυναίκα με ανοικτό χαρακτήρα και κοινωνική. Είναι ρεαλιστής, ξέρει τα ελαττώματά του και θέλει να νιώθει ισχυρός μέσα σε αυτή την κοινωνία που δεν του εμπνέει πάντα εμπιστοσύνη. Ευτυχώς γι 'αυτόν, τα αντίθετα έλκονται και αυτή η απόμακρη εμφάνιση του φαίνεται να ελκύει τις γυναίκες, που θέλουν να γνωρίζουν το μυστήριο που εμπνέει η εμφάνιση του. Σταθερός στην αγάπη, ο Αιγόκερως επιθυμεί πάνω απ' όλα να οικοδομήσει μια οικογένεια. Επειδή έχει την τάση να φοβάται τον έξω κόσμο, η σύντροφος του θα πρέπει να ξέρει πώς να τον βοηθήσει να αναπτύξει τον κοινωνικό του κύκλο, να τον βγάλει από το κέλυφος του και να μειώσει την επιθυμία του για αυτάρκεια. Ο Αιγόκερος είναι γενναιόδωρος και όταν αγαπάει, δεν διστάζει να μοιράσει με το ταίρι του τα υλικά αγαθά του. Ο καρπός του έργου του είναι αφιερωμένος κυρίως στην οικογενειακή ευημερία. Θα επιδιώξει να διαφυλάξει τα παιδιά του από τους κινδύνους του έξω κόσμου, δίνοντας τους όλα τα απαραίτητα όπλα για να προστατευτούν. Με λίγα λόγια, ο άντρας Αιγόκερως θέλει να είναι ο πυλώνας που στηρίξει μια σταθερή και αξιόπιστη οικογένεια.

Χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος: είναι το αφεντικό σας; Μπορεί ναι μπορεί και όχι. Σίγουρα όμως είναι το "αφεντικό" του ζωδιακού, ο γεννημένος καριερίστας. Με την πρώτη ματιά ίσως σας φανεί σκληρός ψυχρός και ατελείωτα φιλόδοξος, ωστόσο πολύ γρήγορα διαπιστώνετε ότι πρόκειται για ένα "σοφό" άνθρωπο που επιθυμεί τα καλύτερα για εκείνο και τη σύντροφό του. Από τη στιγμή που γίνετε ζευγάρι θα κάνει το παν για να σας ικανοποιήσει!

Θα τον γνωρίσετε στις υψηλόβαθμες θέσεις μιας πολυεθνικής εταιρείας, στον καλοντυμένο κύριο που μόλις πέρασε δίπλα σας χωρίς να σας προσέξει, χαμένος στις επαγγελματικές σκοτούρες του. Συνήθως είναι πολύ απασχολημένος με τις δουλειές του, οπότε ο καλύτερος τρόπος για να τον πλησιάσετε είναι να του ζητήσετε τις πολύτιμες επαγγελματικές συμβουλές του.

Από τη στιγμή που σας παραδοθεί ψυχή τε και σώματι, είναι σαν να ανεβήκατε στο υψηλότερο βάθρο, σα να κερδίσατε το πρώτο βραβείο! Κάπως έτσι θα νιώσετε. Οι άσκοπες ερωτικές περιπέτειες τον αφήνουν παγερά αδιάφορο. Για εκείνον σημασία έχει η γυναίκα-σύζυγος (ίσως και συνεργάτης), η οικογένεια, τα παιδιά. Μπορεί να είναι μεγαλύτερος από εσάς ηλικιακά (συμβαίνει συχνά), ωστόσο όσο μεγαλώνει, τόσο πιο όμορφος θα φαίνεται στα μάτια σας (και θα είναι!).

Η δύναμη της εξουσίας που εκπέμπει τον καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό, αλλά αφού έχει κάνει την επιλογή του, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχη στο πλευρό του!

Πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Αιγόκερω;

Είναι ένας άντρας που του αρέσει η σαρκική επαφή και το πάθος, αλλά χωρίς να είναι συναισθηματικός, εξωτερικά. Κατά βάθος λαχταρά την αγάπη, αλλά αυτό θέλει πολύ χρόνο για να γίνει πραγματικότητα, αφού είναι μάλλον απρόθυμος να δείξει εμπιστοσύνη στο άλλο πρόσωπο. Δείξτε του θαυμασμό και κερδίστε σταδιακά την εμπιστοσύνη με τον καιρό. Είναι πολύ πιστός, ίσως το πιο πιστό όλων των ζωδίων. Κάτω από την μυστικοπαθή και μυστηριώδη φύση του, είναι ρομαντικός με έντονη αισθησιακή πλευρά, την οποία κρύβει καλά. Μόλις την απελευθερώσει, θα εκπλαγείτε από την μεταμόρφωσή του. Η υπομονή και η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί για τον άντρα Αιγόκερω, έχει πολλά να προσφέρει, αν βρει την κατάλληλη γι' αυτόν σύντροφο.

Η γυναίκα Αιγόκερως

Αν και δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά, η γυναίκα Αιγόκερως χρειάζεται πολλή στοργή για να νιώθει καλά και να είναι ευτυχισμένη. Η αυτοπεποίθησή της και η απόσταση που παίρνει στην αρχική επαφή στέλνουν ένα μήνυμα που μπορεί να κάνει τον άλλον να νιώσει ότι δεν ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτό που εκείνη αναζητά. Όμως, κατά βάθος, η γυναίκα Αιγόκερως είναι ντροπαλή και δεν εκδηλώνεται με υπερβολές. Δεν αισθάνεται άνετα σε κοινωνικό χώρο, δύσκολα εμπιστεύεται κάποιον και δεν εκφράζει εύκολα τα συναισθήματά της, ειδικά στην αρχή.Της αρέσει να είναι υπεύθυνη για τη λήψη αποφάσεων και έχει μεγάλες ικανότητες ανάλυσης, γεγονός που την καθιστά σκληρό ανταγωνιστή στον εργασιακό χώρο. Επιπλέον, επαγγελματικά, επιβάλλει σεβασμό στους γύρω της. Γνωρίζει πολύ καλά τη διαφορά ανάμεσα στην επαγγελματική της ζωή και την ιδιωτική της ζωή, γεγονός που της προσδίδει ένα σημαντικό πλεονέκτημα και μια αναμφισβήτητη δύναμη απέναντι στους συνεργάτες της.Οι φιλοδοξίες της δε σταματούν στο πρώτο εμπόδιο και δεν γνωρίζει φραγμούς. Η γυναίκα-Αιγόκερως μπορεί να σας ξενίσει με την πρώτη ματιά και να σας κάνει να πιστέψετε ότι δεν βάζει τίποτα πάνω από την καριέρα της. Λάθος μέγα! Κάτω από το συντηρητικό ύφος της κρύβεται ένα ηφαίστειο που βράζει και με τη πρώτη ευκαιρία εκρήγνυται! Η σεξουαλικότητα της Αιγοκερίνας μπορεί άνετα να συγκριθεί με αυτή της γυναίκας-Σκορπιού και με τη πρώτη ευκαιρία να αποδείξει ότι βάζει κάτω όλες όσες κατάφεραν με τη δική της άδεια να πιστέψουν ότι μπορούν να συγκριθούν μαζί της!

Η επιρροή του Κρόνου, που είναι ο κυβερνήτης αυτού του ζωδίου, καθιστά τη γυναίκα Αιγόκερω πρακτική και προσγειωμένη. Είναι πιστή και αληθινή σ' αυτούς που βρίσκονται στον κοινωνικό της κύκλο. Η αξιοπιστία της και η πρακτική της άποψη της διασφαλίζει σταθερές σχέσεις με συντρόφους και παρέες. Οι αισθηματικές περιπέτειες είναι ελάχιστες και συχνά έλκεται από ανθρώπους αρκετά μεγαλύτερους. Είναι σταθερή και πιστή στη σχέση, αλλά δεν διακρίνεται για το μεγάλο πάθος της. Ενίοτε ντροπαλή, μπορεί και ελέγχει τα συναισθήματά της και αυτό συχνά εκλαμβάνεται από τους άλλους ως ψυχρότητα και απάθεια. Ο φόβος για την απόρριψη είναι αυτός που την κάνει να προβάλλει αυτήν την ψυχρότητα. Όταν οι άλλοι την γνωρίσουν καλύτερα, θα ανακαλύψουν ένα άτομο με μεγάλο βάθος στα συναισθήματα. Είναι πολύ σεξουαλική, περισσότερο ως προς την αντοχή, παρά ως προς στον αισθησιασμό.

Το στοιχείο του χρόνου παίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις της. Μπορεί να συνάψει σχέση με άτομο που έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας ή με κάποιο πρόσωπο το οποίο γνωρίζει πολύ καιρό και αναπτύσσει σταδιακά μια ερωτική σχέση. Η επιθυμία της για παιδιά είναι δυνατή, και τα προσόντα τους θα αποτελέσουν πηγή περηφάνιας για την άψογη Αιγοκερίνα μητέρα.

Πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Αιγόκερω;

Στην αγάπη, η γυναίκα Αιγόκερως δεν απατά. Αναζητά μια σταθερή σχέση και έναν έμπιστο εραστή. Μερικοί άνδρες μπορεί να αισθανθούν αποσταθεροποιημένοι από τον υπεροψία και την ψυχρή, απόμακρη στάση της Αιγοκερίνας. Είναι απαιτητική τόσο στην αγάπη όσο και στην εργασία, αλλά αφιερώνεται πολύ περισσότερο στον πρώτο τομέα.

Σε μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση, η γυναίκα Αιγόκερως αλλάζει δραματικά: επικοινωνεί τα συναισθήματά της και περιμένει ακόμη περισσότερα από ττον σύντροφό της. Θέλει φιλοφρονήσεις, επιδιώκει να είναι ασφαλής και να έχει το σεβασμό του ατόμου που έχει δίπλα της. Είναι πιστή και ειλικρινής, αλλά όχι πάντα πολύ χαρούμενη. Μπορεί επίσης να είναι ελαφρώς καχύποπτη και δεν θα διστάσει να ερευνήσει για να μάθει την αλήθεια. Αλλά η γυναίκα Αιγόκερως είναι πιο ρομαντική από ό, τι τα περισσότερα άλλα ζώδια.

Κατά βάθος είναι ρομαντική και τρυφερή, αλλά χρειάζεται να έρθει ο κατάλληλος άντρας για να το εκφράσει. Ακόμη και αν αρνείται να το παραδεχτεί, καθογηγείται πάντα από την καρδιά της. Επιφανειακά, όμως δείχνει ότι δεν την ενδιαφέρει και πολύ η αγάπη. Η γυναίκα Αιγόκερως είναι τέλεια για τον άντρα που του αρέσει η πρόκληση. Θα του πάρει χρόνο να την πλησιάσει, μην την πιέσετε ποτέ σε μία σχέση. Να είστε υπομονετικός, όπως κι εκείνη. Είναι αριστοκρατική γυναίκα, θα πρέπει να την πολιορκήσετε και να τη φλερτάρετε σαν κυρία. Χαρίστε της ωραία δώρα, όχι απαραίτητα ακριβά, γιατί είναι πολύ συντηρητική με τα χρήματα και το ίδιο απαιτεί κι από σας. Θα επιβληθεί και θα προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο της σχέσης, αλλά με πολύ λεπτό τρόπο. Αφήστε την να ηγηθεί στη σχέση και δε θα χάσετε, θα σας κατευθύνει προς το σωστό δρόμο, γιατί είναι έξυπνη και πρακτική. Θα σας προσφέρει μια μακροχρόνια, αληθινή, αφοσιωμένη σχέση που θα περιέχει όλα τα σωστά συστατικά για την ευτυχία.

Πώς θα κατακτήσεις έναν Αιγόκερω

Για να κατακτήσεις έναν άντρα ή μια γυναίκα Αιγόκερω κάνε τον να γελάσει. Οι Αιγόκεροι τείνουν να είναι μελαγχολικοί και όποιος καταφέρει να τους απομακρύνει από τη θλίψη, είναι ευπρόσδεκτος στη ζωή τους. Μπορείτε να μιλήσετε μαζί τους για τα πάντα, αλλά όχι για τα συναισθήματά τους. Δεν τους ενοχλεί όμως να ακούν για τα δικά σας. Όταν ένας Αιγόκερως αισθανθεί ασφάλεια, ίσως να αφεθεί λίγο και να εκφράσει πιο ελεύθερα τις ανάγκες του. Συζητήστε για σοβαρά θέματα, για πράγματα που είναι σημαντικά και αποφύγετε εκκεντρικότητες, είναι πολύ συμβατικά άτομα και δεν τους αρέσουν θέματα που σοκάρουν. Θέλουν να επικοινωνούν σε διανοητικό επίπεδο. Τους αρέσουν τα δώρα, όχι όμως τα φανταχτερά και τα ακριβά, αλλά τα πρακτικά και χρήσιμα. Φροντίστε, όμως, να είναι άριστης ποιότητας, δεν ικανοποιούνται με πράγματα δεύτερης ποιότητας. Προγραμματίστε το ραντεβού σας σε μια γκαλερί τέχνης, σε ένα θέατρο ή ένα φανταχτερό εστιατόριο. Μην αργοπορήσετε ποτέ όμως. Είναι πολύ ακριβείς στην ώρα τους και τους αρέσει να ζουν με πρόγραμμα. Δε θέλουν να περιμένουν, γιατί δείχνει ανευθυνότητα. Να είσαστε υπομονετικοί με τους Αιγόκερους, κάτω από αυτό το υπεροπτικό και αδιάφορο παρουσιαστικό υπάρχει ένα φυσικό, παθιασμένο και αφοσιωμένο πρόσωπο, που θα σας φανερωθεί όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, δηλαδή αμέσως μόλις αποδείξετε ότι αξίζετε.

Ο Αιγόκερως στο κρεβάτι

Οι Αιγόκεροι είναι ακόρεστοι και έχουν μεγάλη αντοχή στο σεξ. Τους αρέσει το όμορφο και αριστοκρατικό περιβάλλον, καθώς και μια άνετη ατμόσφαιρα. Όταν φτάσουν στην κρεβατοκάμαρα, το σεξ θα διαρκέσει ολονυχτίως και θα θέλουν κι άλλο. Είναι πολύ σαρκικοί και καλοί σε αυτό που κάνουν. Μην περιμένετε βέβαια τίποτα δημιουργικές ή αλλόκοτες στάσεις, αλλά να ξέρετε ότι θα περάσετε καλά μαζί τους.

Ο Αιγόκερως θέλει να είναι ο "αυτοκράτορας" στο σεξ και γι' αυτό ψάχνει ένα άτομο γλυκό και ευαίσθητο, που να μπορεί να καταλάβει αυτή την επιθυμία του και να την ικανοποιεί. Αναζητά πρόσωπα τα οποία θα υποκύψουν σε αυτόν και θα μπορεί να τα ελέγχει. Στο κρεβάτι είναι γενναιόδωροι, χαρούμενοι και έντονα σεξουαλικοί. Είναι πολύ καλοί ως εραστές, αλλά όχι πάντα και τόσο πιστοί.

Νιώθουν έντονα την επιθυμία να έχουν μια ιδανική σχέση, αλλά θεωρούν ότι το σεξ και η αγάπη είναι δυο διαφορετικά πράγματα γιατί ενώ μέσα από την αγάπη μεταμορφώνονται, το σεξ γίνεται μόνο όταν το θέλουν αυτοί. Κατά κανόνα αυτή η τοποθέτηση τους δημιουργεί κάποιο κοινωνικό εμπόδιο στην πρώτη αγάπη, η οποία δεν ολοκληρώνεται αφήνοντας μια γεύση νοσταλγίας σε όλη τη ζωή.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Αιγόκερου

Τα πόδια και κυρίως τα γόνατα είναι τα ευαίσθητα σημεία του Αιγόκερου. Γαργαλήστε ελαφριά το πίσω μέρος των γονάτων τους και θα τους κάνετε να γελάσουν με ενθουσιασμό, κάνοντας έτσι να ξεκινήσει το ...παιχνίδι.

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!

Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο