ΔΙΔΥΜΟΣ

ΔΙΔΥΜΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!

Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Δίδυμου εν συντομία είναι ότι είναι κοινωνικός, επικοινωνιακός και πάντα πρόθυμος για διασκέδαση, με την τάση να γίνεται ξαφνικά σοβαρός, επιφυλακτικός ή ανήσυχος. Έχει μια μόνιμη αίσθηση ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να βιώσει αυτά που θέλει να ζήσει στη ζωή του και προσπαθεί να τα προλάβει όλα εδώ και τώρα. Υπάρχει μια παιδική αθωότητα στη φύση των Δίδυμων, που τους κάνει δοτικούς και καλούς, ευχάριστους φίλους. Είναι πάντα πρόθυμοι να γεφυρώσουν τις διαφορές των άλλων ή και ακόμα να δώσουν τη ζωή τους για έναν συγγενή ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Στοιχείο: Αέρας
  • Ποιότητα: Μεταβλητό ζώδιο
  • Χρώμα: Ανοικτό πράσινο, Κίτρινο
  • Σημαντική ημέρα: Τετάρτη
  • Κυβερνήτης: Ερμής
  • Μεγαλύτερη συμβατότητα: Λέων, Ζυγός
  • Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 9, 10, 17
  • Ημερομηνία γέννησης: 21 Μαίου - 21 Ιουνίου
  • Πλεονεκτήματα του Δίδυμου: Κοινωνικός, Επικοινωνιακός, Ευγενικός, Ενεργητικός, Έξυπνος, Ευρηματικός, Διαθέτει χιούμορ, Προσαρμόζεται εύκολα.
  • Αδυναμίες του Δίδυμου: Παρορμητικός, Ανήσυχος, Αναποφάσιστος.

Του αρέσουν: Συνομιλία, Διάβασμα, Μουσική, Έξοδοι, Κοντινά ταξίδια.
Δεν του αρέσουν: Μοναξιά, Περιορισμός, Επανάληψη, Ρουτίνα.

Λάβετε υπόψη πως όσα αναφέρονται στο άρθρο περιγράφουν μια γενική εικόνα χαρακτηρικών και ιδιοτήτων του Δίδυμου, αλλά για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να γνωρίζετε τον ωροσκόπο, τις θέσεις των πλανητών, τους οίκους και άλλα στοιχεία που αναλύονται στο προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιο στον αστρολογικό χάρτη.

Ο χαρακτήρας του Δίδυμου

Το ζώδιο του Δίδυμου ανήκει στο στοιχείο του Αέρα, μαζί με τον Ζυγό και τον Υδροχόο. Κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, τη γραφή και την κίνηση. Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο έχουν συχνά την αίσθηση ότι τους λείπει το άλλο μισό, έτσι αναζητούν πάντα νέους φίλους, μέντορες, συναδέλφους και ανθρώπους για να μιλήσουν.

Στον Δίδυμο αρέσει η ανεξαρτησία και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να τον καθηλώσει ή να τον αναγκάσει να υπακούσει σε κανόνες. Αυτό που έχουν ανάγκη οι Δίδυμοι, είναι να γνωρίσουν τον κόσμο από μόνοι τους. Η αλλαγή και η ελευθερία είναι εξαιρετικά σημαντικές για τους Δίδυμους. Δεν αφήνουν κανένα να τους υποτάξει, είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι και η ελευθερία τους είναι απαραίτητη για την ψυχική τους ευεξία.

Το μεταβαλλόμενο και ανοιχτό μυαλό των Δίδυμων τους καθιστά εξαιρετικούς καλλιτέχνες, ιδιαίτερα συγγραφείς και δημοσιογράφους, και οι δεξιότητες και η ευελιξία τους τους καθιστούν λάμψη στο εμπόριο, την οδήγηση και το ομαδικό άθλημα. Πρόκειται για ένα ευπροσάρμοστο, περιπετειώδες, με αγάπη για διασκέδαση ζώδιο, που γεννιέται με την επιθυμία να βιώσει όλα όσα υπάρχουν εκεί, στον έξω κόσμο. Αυτό τους δίνει έμπνευση και δεν θα δείτε ποτέ έναν βαρετό Δίδυμο.

Οι Δίδυμοι έχουν πολλές πλευρές και είναι γρήγοροι στο μυαλό, αλλά και στο σώμα. Διακατέχονται από ενέργεια και ζωντάνια και χειρίζονται το σωστά οτιδήποτε έχεινα κάνει με επικοινωνία. Είναι ευφυείς και μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε κατάσταση και κάθε τύπο ανθρώπου. Είναι περίεργοι και θέλουν πάντα να μαθαίνουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους. Δεν είναι από αυτούς που θα κάτσουν στην τελευταία σειρά και απλά θα παρατηρούν τη ζωή να περνάει από μπροστά τους, δεν μπορούν να μένουν αμέτοχοι. Πρέπει να μπουν κι αυτοί στο παιχνίδι. Αυτό όμως μερικές φορές τους κάνει αδιάκριτους. Λόγω του ότι τους αρέσει τόσο η επικοινωνία, περισσότερο ίσως από κάθε άλλο ζώδιο, είναι τα απόλυτα κοινωνικά όντα.

Με έναν Δίδυμο η κουβέντα δεν τελειώνει ποτέ, θα μιλάτε για ώρες αλλά χωρίς περιττές κουβέντες, πάντα θα έχει κάτι ενδιαφέρον να πει. Έχουν ενδιαφέρουσες απόψεις και σκέψεις για τα πράγματα και δεν φοβούνται να πουν την γνώμη τους. Έχουν άποψη για τα πάντα και γνωρίζουν όλα τα τελευταία κουτσομπολιά. Επειδή δεν έχουν υπομονή, μπορούν εύκολα να αναζητήσουν μια νέα ιδέα για εξερεύνηση. Είναι επιφανειακοί, μπορούν να σχηματίσουν μία άποψη χωρίς να το πολυψάξουν κι αυτό τους κάνει να νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, κάτι το οποίο συνήθως ισχύει, αλλά το μυαλό τους είναι πολύ απασχολημένο για να ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες. Ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι η ρουτίνα και η βαρεμάρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, προτιμούν να εθελοτυφλούν, παρά να αντιμετωπίζουν μια δυσάρεστη αλήθεια. Δεν θέλουν με τίποτα να χαθεί η ελευθερία τους και η θετική τους ενέργεια.

Ο εσωτερικός τους κόσμος

Ο Δίδυμος βλέπει την αγάπη πρώτα μέσω της επικοινωνίας και της λεκτικής επαφής και την θεωρεί εξίσου σημαντική όσο και τη φυσική επαφή με τον σύντροφό του. Όταν συνδυάζονται αυτά τα δύο, όλα τα εμπόδια φαίνονται να εξασθενίζουν. Εξελικτικός και πάντα έτοιμος να φλερτάρει, ένας Δίδυμος θα μπορούσε να περάσει πολύ χρόνο με διαφορετικούς εραστές μέχρι να βρει το άτομο που θα ταιριάζει με τις πνευματικές αναζητήσεις και την ενέργεια του. Αναζητά από τους άλλους ενθουσιασμό, ποικιλία και πάθος και όταν βρει το σωστό πρόσωπο, έναν εραστή, έναν φίλο ή κάποιον που θα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του, θα είναι πιστός και αποφασισμένος για να του δώσει για πάντα την καρδιά του.

Ένα από τα μειονέκτηματα τους είναι η εσφαλμένη επιφανειακή άποψη που μπορεί να αποκτήσουν για τους άλλους. Αντί να ερευνήσουν βαθύτερα τα πραγματικά χαρίσματα ενός ατόμου, θα το κρίνουν από την πρώτη εντύπωση. Κι αυτό, φυσικά,μπ[ορεί να τους οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα και κατά συνέπεια να δημιουργήσουν προβληματικές σχέσεις στη ζωή τους.

Οι Δίδυμοι μπορεί να αποθαρρυνθούν εύκολα και να νοιώσουν κακόκεφοι, παρόλο που κανείς δε θα το παρατηρήσει, εκτός ίσως από τα πιο κοντινά αγαπημένα τους πρόσωπα. Θέλουν να δείχνουν στους άλλους ότι είναι πάντα ευτυχισμένοι, ότι όλα τους πάνε καλά, ότι το άγχος δεν τους αγγίζει ποτέ, ακόμη και όταν αντιμετωπίζουν πολύ δύσκολες καταστάσεις. είναι της "μύτης" τους και δεν θα εκθέσουν ποτέ τις αδυναμίες τους στους άλλους.

Οι Δίδυμοι έχουν μια ικανότητα να αντιδρούν άμεσα σε καταστάσεις κι ως εκ τούτου, έχουν ένα πολύ νευρικό ταμπεραμέντο. Προσπαθούν να απορροφήσουν ο,τι μπορούν από το περιβάλλον τους με τη μία. Το γεγονός ότι εναλλάσουν στη ζωή τους διαφορετικές καταστάσεις κι ανθρώπους, τους προσθέτει νευρικότητα κι αυτό σημαίνει ότι βρίσκονται συνεχώς σε ένα διαρκές ξεκαθάρισμα. Ωστόσο, αν βαρεθούν μια κατάσταση και νοιώσουν πως δεν έχουν τίποτα άλλο να ανακαλύψουν, θα εμφανίσουν ανανεωμένη την ανάγκη για ενθουσιασμό και ποικιλία. Αυτή είναι και η διπλή φύση των Διδύμων, συνεχώς παρουσιάζουν αντικρουόμενα συναισθήματα κι όλα αυτά αποτελούν ένα αυθόρμητο και ευέξαπτο πακέτο.

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Οι Δίδυμοι και η φιλία

Οι Δίδυμοι αποκτούν πολύ ενδιαφέροντες και συναρπαστικούς φίλους. Τους αρέσει να αφήνουν το σημάδι τους σε όλους όσους συναντήσουν. Είναι ιδιαίτερα άστατοι και θα εξαφανιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να γνωρίσουν νέους φίλους και να εξερευνήσουν νέα μέρη. Αλλά όταν επιστρέψουν, θα έχουν νέες σκέψεις, απόψεις, ενδιαφέροντα πράγματα να μοιραστούν και ιδέες να διδάξουν. Αν έχετε ένα φίλο που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, τότε θα ξέρετε ότι η ζωή μαζί του θα είναι ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Αν χρειάζεστε κάποια συμβουλή, τότε οι Δίδυμοι είναι αυτοί που θα πρέπει να ρωτήσετε. Είναι άσοι στην επικοινωνία και μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε αυτό που χρειάζεστε, βοηθώντας σας με επιμονή και ενθουσιασμό.

Αν, ωστόσο, προσπαθήσετε να καθηλώσετε ένα Δίδυμο με διάφορα συναισθηματικά προβλήματα, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Αρνείται να ασχοληθεί με αυτό το θέμα, γιατί, πολύ απλά, τον ρίχνει ψυχολογικά και περιορίζει την ελευθερία του. Επίσης, δε θα μπορέσει να σας βοηθήσει, αν χρειάζεστε στήριξη για μεγάλο διάστημα. Ο Δίδυμος φίλος σας θα σας ενημερώσει για όλα τα τελευταία κουτσομπολιά κι αν σας αρέσει η κουβεντούλα, τότε έχετε τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα σας. Είναι πολύ γενναιόδωροι με τους φίλους, περνούν πολύ χρόνο μαζί τους και μοιράζονται τα πάντα. Παρόλο που οι Δίδυμοι είναι πολύ κοινωνικά άτομα, χρειάζονται πάντα λίγο χρόνο για να ασχοληθούν με τον εαυτό τους κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το σεβαστείτε.

Οι Δίδυμοι στην Εργασία

Οι Δίδυμοι τείνουν να σκορπίζουν την ενέργεια τους σε διάφορα καθήκοντα και όχι να επικεντρώνονται σε ένα μόνο πράγμα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αφήνουν πίσω τους ημιτελή έργα. Αν μπορούσαν να εστιάσουν όλη τους την ενέργεια προς μία κατεύθυνση, η εξυπνάδα και η νοημοσύνη τους θα τους επέτρεπε να ολοκληρώσουν κάθε εργασία που αναλαμβάνουν με επιτυχία και δημιουργικότητα. Είναι άριστοι διευθυντές, μπορούν να παρακινήσουν μια ομάδα με τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια τους. Είναι επίσης εξαιρετικοί πωλητές, λόγω της ευκολίας που έχουν στην επικοινωνία και η οποία τους επιτρέπει να φέρονται έξυπνα και να έχουν πάντα την τελευταία λέξη. Μπορούν να πείσουν και να χειραγωγήσουν τους άλλους πολύ καλά. Μπορούν, επίσης, εύκολα να δικαιολογήσουν οποιαδήποτε κίνησή τους και να εξηγήσουν οποιαδήποτε ενέργεια.

Αν συνεργάζεστε με Δίδυμο θα διαπιστώσετε ότι είναι ένα πολύ κοινωνικό άτομο, δικτυώνεται εύκολα και κάνει φίλους ακόμα πιο εύκολα. Του αρέσει επίσης η πνευματική εργασία γι' αυτό και συχνά ασχολείται με την έρευνα, τις γλώσσες ή ακόμα και την επικοινωνία. Ίσως να τον ανακαλύψετε σε μία επιτροπή που έχει να κάνει με τα κοινά, ή ακόμα και να γίνει το επίκεντρο ενός καλού κουτσομπολιού στο γραφείο. Αφήστε τον να διοργανώνει συγκεντρώσεις, να πηγαίνει σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να συναναστρέφεται με τους υπόλοιπους συναδέλφους, να συντάσσει επίσημα έγγραφα και να σερφάρει στο ιντερνετ. Για να είσαστε όλοι ευχαριστημένοι, κρατήστε τον διαρκώς απασχολημένο.

Οι Δίδυμοι και οι Σχέσεις

Ο άντρας Δίδυμος

Υπερκινητικός, γοητευτικός, διασκεδαστικός., ο άνδρας που γεννήθηκε στον αστερισμό των Διδύμων "παίζει" και φλερτάρει πολύ στον έρωτα! Η σπιρτάδα του πνεύματος του προσφέρει πολλές ιδέες και ισάριθμες επιθυμίες. Αν θέλετε να τον κερδίσετε θα χρειαστεί να του αποδείξετε τα "καλά" μιας μονογαμικής σχέσης με πονηριά και λεπτούς χειρισμούς. Μην τον πιέσετε ποτέ. Πάντοτε "ψάχνεται" για κάτι νέο και κρίνεται σκόπιμο να επιστρατεύσετε τη διπλωματία και την ευελιξία σας για να τον αντέξετε και να τον κρατήσετε κοντά σας.

Θα τον γνωρίσετε την ώρα που ψάχνει κάτι σε μια βιβλιοθήκη, σε ένα internet cafe, σε οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο. Θα τον "τρακάρετε" σε ένα πάρτι, πιθανότατα θα κάνει τον DJ. Θα τον δείτε να αγορεύει ως νομικός, να τρέχει ως ρεπόρτερ. Πείτε του ένα κουτσομπολιό! Μόλις τον κερδίσατε!

Του αρέσει το αλατοπίπερο στις σχέσεις και συνηθίζει να "ξενοκοιτάζει": Δεν καταλαβαίνει γιατί εσείς θα πρέπει να τον ζηλέψετε! Στα υπόψη, τις περισσότερες φορές ερωτεύεται με τη φαντασία. Να θυμάστε ότι σας έχει ανάγκη, ακόμα και αν δεν το δείχνει. Γι' αυτό μη του κρατάτε μούτρα όταν τον "τσακώσετε" να παίζει. Δεν αντέχει με τίποτα την καταπίεση, ούτε τα χρυσά "κλουβιά". Θα πρέπει να πιστεύει ότι είναι ελεύθερος, ακόμα και όταν τον έχετε "τυλίξει" για τα καλά! Στον έρωτα του αρέσει το μυστήριο. Μην του αποκαλύπτετε τις προθέσεις σας.

Πως είναι να έχεις σαν σύντροφο έναν άντρα Δίδυμο;

Είναι ένας άντρας που θα σας γοητεύσει από το πρώτο ραντεβού, πνευματώδης, αστείος, έξυπνος, ομιλητικός, δημιουργικός και περιπετειώδης. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι απλά να καταφέρετε να συμβαδίσετε μαζί του! Οι γυναίκες έλκονται από τους άνδρες Διδύμους, λόγω της δίψας τους για ζωή, της ενεργητικότητας και του ενθουσιασμού τους. Θα έχετε σίγουρα μεγάλο ανταγωνισμό αν αποφασίσετε να κερδίσετε την καρδιά του. Μην περιμένετε να τον κρατήσετε μόνο για τον εαυτό σας. Είναι άστατος και κάνει πάντα αυτό που θέλει. Δε θα επιτρέψει στον εαυτό του να καθηλωθεί και να κυβερνάται από μια γυναίκα. Θα είσαστε περισσότερο η κολλητή του, παρά η παθιασμένη ερωμένη του. Του αρέσουν οι γυναίκες και είναι πολύ καλός στο να πείθει και να οδηγεί τη σχέση εκεί που θέλει. Με την ευφυΐα του θα σας παρασύρει στο κρεβάτι, αφού θα κάνει και θα πει τα πάντα για να το πετύχει. Είναι ο κυρίαρχος της αποπλάνησης. Αν ψάχνετε για μια σύντομη ερωτική περιπέτεια, τότε ο άντρας Δίδυμος είναι η τέλεια επιλογή

Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 875 5000 968 , δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

.

Η γυναίκα Δίδυμος

Επικοινωνώ, άρα υπάρχω. Είναι το βασικό αίτημα της γυναίκας-Διδύμου που ζει μέσα από τους άλλους, που αναπνέει μέσα από την ύπαρξη των άλλων. Για να μπορέσει να υπάρξει, θα πρέπει να διαβεί μέσα από τον εγωισμό του Κριού, την κτητικότητα του Ταύρου, την ανάγκη για ανταλλαγή που προσφέρει το ίδιο το ζώδιο των Διδύμων. Ένας κόσμος χωρίς κινητή τηλεφωνία, χωρίς e-mail, χωρίς επικοινωνία, είναι ένας κόσμος χωρίς νόημα.

Η Δίδυμος θα νιώσει όμορφα από τη στιγμή που κάποιος θα της κάνει μια αναπάντητη κλήση ή θα της ζητήσει ένα τυφλό rendez-vous. Της αρέσει να φλερτάρει κάθε στιγμή, και η ποικιλία είναι το μπαχαρικό της ζωής της. Προτού αποφασίσει να κάνει οικογένεια, θα έχει ζήσει πολλές ερωτικές εμπειρίες. Προσεγγίζει τα αισθηματικά ζητήματα διανοητικά. Την έλκουν οι αγάπες που της προκαλούν περισσότερο πνευματική διέγερση παρά πάθος. Το μυαλό της είναι πάντα ξεκάθαρο, και όσο δυνατά αισθήματα και αν νιώθει, υπερτερεί η λογική.

Η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο στην εδραίωση των δεσμών της. Ο σύντροφός της θα πρέπει να την διεγείρει διανοητικά και να μπορεί να συμμετέχει στις συζητήσεις της. Θα πρέπει να έχετε καθημερινή επαφή μαζί της, (έστω και τηλεφωνική) αλλιώς θα βρει κάποιον άλλον. Θέλει να προκαλεί και μπορεί να ετοιμάζεται ώρες όταν πρόκειται να βγείτε έξω. Διοχετεύει την ενεργητικότητά της, σε δημιουργικές ασχολίες. Με τον Ερμή κυβερνήτη της, διαθέτει επικοινωνιακή δεινότητα και της αρέσει να μιλάει όταν κάνει έρωτα! Αγαπά τα παιδιά αλλά δεν επιθυμεί να "κλείνεται" μέσα για χάρη τους! Θα την "πετύχετε" μέσω διαδικτύου!

Πως είναι να έχεις σαν σύντροφο μια γυναίκα Δίδυμο;

Η γυναίκα Δίδυμος είναι στ' αλήθεια γοητευτική. Ωστόσο, αν αποφασίσετε να προχωρήσετε μαζί της, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η σχέση θα μοιάζει περισσότερο φιλική παρά ερωτική κι αυτό λόγω της ευμετάβλητης φύσης της. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί απαραίτητα μειονέκτημα, αφού για τον άντρα που απέχει από υπερβολικά ρομαντικά συναισθήματα, αποτελεί την τέλεια γυναίκα. Δεδομένου ότι υπάρχει και η διπλή της φύση ως ζώδιο, προσφέρει αρκετές προκλήσεις. Από τη μια πλευρά, ζητάει τη φροντίδα, την αγάπη και τη συναισθηματική ασφάλεια κι από την άλλη χρειάζεται τόνωση και πρωτοτυπία. Μπορεί να γίνει πολύ απαιτητική κι αν δεν της δώσετε αυτό που θέλει, θα σας εγκαταλείψει για τον επόμενο αρκετά γρήγορα. Το να κρατήσετε το ενδιαφέρον μιας τέτοιας γυναίκας αποτελεί πρόκληση, γι' αυτό και είναι ιδανική για εκείνον που αναζητά διέγερση κι ένταση. Χρειάζεται ένα σύντροφο με ευστροφία, θέλει να κεντρίζει και να ξεσηκώνει τα συναισθήματα και το μυαλό αυτών που θεωρεί πνευματικά κατώτερους, γι' αυτό βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να συμβαδίσετε με το πνεύμα της, διαφορετικά θα μείνετε πίσω. Οι σχέσεις της πάντα κρέμονται από μια κλωστή, δεν είναι άκαρδη, απλά αξιολογεί κατά πόσο ο σύντροφός της αξίζει την προσοχή και τον χρόνο της, αφού δε σκοπεύει να χάσει τον καιρό της με ένα βαρετό άτομο. Μόλις σας εγκρίνει, μπορεί εύκολα να ζηλέψει. Ο λόγος της ζήλιας της είναι ότι, αν αποφασίσει να ανοιχτεί σε έναν άντρα, πράγμα σπάνιο, δεν θέλει να ρισκάρει να πληγωθεί ή να εξαπατηθεί. Αν έχετε σχέση με μια γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων κι αρχίσει να γίνεται ζηλιάρα, τότε να ξέρετε ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο προς την πραγματική αγάπη. Οι γυναίκες αυτού του ζωδίου είναι τόσο συναρπαστικές, που στ' αλήθεια αξίζουν τον κόπο, αφού μαζί τους θα έχετε μια σχέση που θα θυμάστε για πάντα.

έναν Δίδυμο

Για να κατακτήσεις έναν άντρα ή μια γυναίκα Δίδυμο, πρέπει να έχεις ικανότητες επικοινωνίας. Ο πρώτος κανόνας για να εντυπωσιάσετε ένα Δίδυμο είναι η κουβέντα, του αρέσει να μιλάει. Θα πρέπει όμως να ξέρετε καλά το θέμα συζήτησης, αφού είναι έξυπνος και γνωρίζει αρκετά πράγματα. Αν είσαστε ειδικοί σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα, διδάξτε τον, αυτό θα τον εντυπωσιάσει, αφού αυτό το πολύξερο ζώδιο συνήθως δεν ασχολείται με τις λεπτομέρειες, είναι πολύ απασχολημένο για να τις μάθει. Θα πρέπει να λέτε τη γνώμη σας άφοβα, προκαλέστε τον με μια φιλική αντιπαράθεση, χωρίς όμως να έχετε συντηρητικές απόψεις, γιατί θα βαρεθεί. Φερθείτε του έντιμα και πιστά, γιατί αν προδώσετε την εμπιστοσύνη του, δύσκολα θα την ξανακερδίσετε. Το μέρος που θα επιλέξετε για το ραντεβού σας μαζί του είναι εύκολη υπόθεση, γιατί περνάει καλά παντού. Απλά διασκεδάστε, όπως θα κάνατε με τους φίλους σας. Εξάλλου, αυτό είναι στην πραγματικότητα ο Δίδυμος, ένας εκπληκτικός φίλος.

Ο Δίδυμος στο κρεβάτι

Του αρέσουν οι πειραματισμοί και το σεξ μαζί του είναι όλο καινούργια πράγματα και ενθουσιασμό. Μπορεί να δοκιμάσει τα πάντα, παντού. Ένας Δίδυμος δεν κάνει για άτολμους ή ντροπαλούς και μυστικοπαθείς εραστές!

Η λίμπιντό του κυβερνάται από τον Κρόνο γι' αυτό τα άτομα που είναι δίπλα του, μπορεί να είναι κατά κάποιο τρόπο μη αποδεκτά από το κοινωνικό του περιβάλλον, ωστόσο δεν παίζουν με τα αισθήματά τους. Η σεξουαλική τους ζωή ίσως να ξεκίνησε κάπως δυσάρεστα - και αυτό μπορεί να είναι η αιτία που δεν φανερώνουν το πάθος και τα αισθήματά τους - ή να καθυστερήσουν να το κάνουν.

Αρκετά συχνά η λογική τους "μπλοκάρει" την εκδήλωση του πάθους. Θα πρέπει να μάθουν σταδιακά πως να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, να απελευθερώσουν τα βαθύτερα ένστικτα και τις ανομολόγητες επιθυμίες τους, να κάνουν πραγματικότητα τις φαντασιώσεις τους. Η θέση αυτή θα τους δώσει τη δυνατότητα αλλαγής του ψυχισμού τους με την πάροδο του χρόνου. Τα γούστα του στον έρωτα είναι απρόβλεπτα. Έχει ανάγκη για συναισθηματική επαφή και μπορεί να αντιδρά ποικιλοτρόπως στο κρεβάτι.

Η Ερωτογενής Ζώνη των Δίδυμων

Τους αρέσει, να παίζεις με τα χέρια ή το στήθος τους, ένα ωραίο παιχνίδι πριν τη σεξουαλική πράξη, που θα ενισχύσει τη διάθεσή τους. Αυτές είναι πολύ ευαίσθητες περιοχές και είναι πολύ δεκτικοί σε ένα μασάζ κι ένα απαλό άγγιγμα ή χάδι. Αυτό συνήθως τους ηρεμεί και τους χαλαρώνει, αφού βρίσκονται συνεχώς σε υπερδιέγερση. Από τη στιγμή που το παιχνίδι "αγριεύει" δέστε του τα μάτια! Οι γυναίκες από την άλλη, ξετρελαίνονται αν νοιώθουν σαν πριγκίπισσες, φτιάξτε τους λοιπόν την κατάλληλη ατμόσφαιρα.στε το κείμενό σας εδώ...