Ζώδια: Ποιες αλλαγές φέρνει η πρώτη Πανσέληνος του 2020;

2020-01-11

Η πρώτη Πανσέληνος του 2020 έρχεται την Παρασκευή με αλλαγές, επιρροές και ανακατατάξεις για όλα τα ζώδια.

Σε κάθε περίπτωση, κατά την πρώτη Πανσέληνο του χρόνου που θα συνοδευτεί από μερική έκλειψη, φαίνεται πως όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις. Η υπομονή, αλλά και η επιμονή σε στόχους και καλοδουλεμένα σχέδια είναι το μυστικό για να περάσει αυτή τη αστρολογική όψη χωρίς παρατράγουδα.

Κριός
Η Πανσέληνος προκαλεί ανυπομονησία και οδηγεί τα ζώδια του Κριού σε βεβιασμένες αποφάσεις και προστριβές με ανθρώπους στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα. Καλό είναι για την ώρα να μετριάσετε τις προσδοκίες που έχετε και να οπλιστείτε με υπομονή. Τα καλύτερα έρχονται...

Ταύρος
Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου θα νιώσουν την επιρροή της Πανσελήνου να τους ωθεί να βάλουν στο τραπέζι προβλήματα που χρονίζουν στο οικογενειακό περιβάλλον. Ζητήματα από το πρόσφατο παρελθόν που ως τώρα επιλέγατε να μην αγγίξετε, μπαίνουν εμφατικά στη συζήτηση και σας οδηγούν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Καλό είναι να μετρήσετε τις κουβέντες που θα πείτε, για να μην το μετανιώσετε.

Δίδυμος
Αλλαγές στα αισθηματικά φέρνει αυτή η περίοδος στο ζώδιο των Διδύμων. Μια σχέση που είχε βαλτώσει μπορεί να μπει σε νέα κατεύθυνση, αλλά και ένας έρωτας ίσως φτάσει στο χείλος του χωρισμού. Η Πανσέληνος σας δίνει πρόσφορο έδαφος για εξέλιξη στα επαγγελματικά και τα οικονομικά.

Καρκίνος
Και τα ζώδια του Καρκίνου βλέπουν την Πανσέληνο να επηρεάζει την οικογένεια και το σπίτι. Είναι η περίοδος που σας πνίγει το αίσθημα της ανάγκης για περισσότερο προσωπικό χρόνο και ανεξαρτησία. Ωστόσο, αν και σκέφτεστε εδώ και καιρό να ανεξαρτητοποιηθείτε από το πατρικό σας σπίτι, καλό είναι να σχεδιάσετε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση τα επόμενά σας βήματα.

Λέων
Η Πανσέληνος φουντώνει την δογματικότητα στα ζώδια του Λέοντα. Ωστόσο, καλό είναι να επιλέξετε τους αντιπάλους σας αυτή την περίοδο. Εκείνοι που δεν θέλουν να ακούσουν τις ιδέες σας, δεν πρόκειται να πεισθούν όσο πιεστικοί κι αν γίνετε. Αναζητήστε καλύτερα τις μικρές, καθημερινές ευκαιρίες που δίνει η Πανσέληνος για να κάνετε νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Το κλίμα γύρω σας μοιάζει να γίνεται όλο και καλύτερο, όμως τα ζώδια στην παρθένο θα πρέπει να αναλάβουν κατ' αυτόν τον τρόπο περισσότερες αρμοδιότητες. Είστε έτοιμοι να ρισκάρετε στα ερωτικά, πράγμα όχι και τόσο χαρακτηριστικό για εσάς. Από την άλλη καλό είναι να είστε προσεκτικοί γιατί ένα οικονομικό πρόβλημα από το παρελθόν έρχεται στο προσκήνιο και απαιτεί πολλή προσοχή.

Ζυγός
Μπορεί να νιώθετε αποφασισμένοι, αλλά όσοι ανήκετε στα ζώδια του Ζυγού πρέπει να ξέρετε πως η Πανσέληνος σας κάνει και πιο ευάλωτους στον έρωτα. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως οι σχέσεις σας μπαίνουν σε πιο αληθινές βάσεις και τα άστρα φέρνουν κοντά σας νέους φίλους που θα καλύψουν ανάγκες που είχατε καταχωνιάσει καλά...

Σκορπιός
Είναι καιρός να πείτε ό, τι νιώθετε στους γύρω σας. Η επιρροή της Πανσελήνου αφαιρεί για λίγο το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει τα ζώδια του Σκορπιού. Αυτή τη φορά όμως δεν θα πρέπει να προσβλέπετε στην στήριξη του συντρόφου σας, αλλά μόνο στις δικές σας δυνάμεις για να έχετε αποτέλεσμα.

Τοξότης
Η Πανσέληνος κάνει πιο έντονη την ανάγκη σας να βάλετε σε νέες βάσεις όλη σας τη ζωή. Από καιρό δουλεύετε σε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Το ζώδιο του Τοξότη είναι πλέον πιο επίμονο στην προσπάθεια βρει ένα άλλο νόημα που θα τον ικανοποιεί περισσότερο. Όλα εξαρτώνται από τις σωστές επιλογές.

Αιγόκερως
Με προσοχή και μελετημένες κινήσεις, η Πανσέληνος βρίσκει το ζώδιο του Αιγόκερω σε μια πολύ δημιουργική και επικοινωνιακή περίοδο. Αισθάνεστε πιο τολμηροί να επιδιώξετε τα όνειρά σας και αν λειτουργήσετε με σχέδιο θα τα καταφέρετε.

Υδροχόος
Άλλο ένα ζώδιο που έρχεται να δει αποτέλεσμα στις επιδιώξεις του, είναι το ζώδιο του Υδροχόου. Φροντίστε μόνο να κλείσετε τα αυτιά σε απαισιόδοξες και μίζερες φωνές. Κρατήστε στην άκρη του μυαλού σας πως ένα οικογενειακό θέμα έρχεται να σας απασχολήσει, όμως η τύχη φαίνεται πως είναι με το μέρος σας.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος αναμένεται να σας δελεάσει να αλλάξετε πορεία. Καλό είναι τα ζώδια που ανήκουν στον Ιχθύ όμως να επιδείξουν επιμονή σε όσα είχαν βάλει ως στόχο από καιρό και με λίγη παραπάνω υπομονή θα έρθει το αποτέλεσμα.