Ζώδια: Οι προβλέψεις για το 2021

2021-01-01

Το 2021 ήρθε και μαζί έρχονται και οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Το 2021 θα ρίξετε το βάρος της προσοχής στους στόχους και στις σχέσεις σας και θα αναζητήσετε νέους τρόπους επικοινωνίας. Ο κυβερνήτης σας Άρης από τις 6/1 μέχρι τις 3/5 θα βρίσκεται μαζί με τον Ουρανό στον Ταύρο και θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων, ωστόσο κάποιες ανατροπές που μπορεί να φέρει στις 17/2 το 1ο από τα τρία τετράγωνα Κρόνου - Ουρανού θα σας βάλουν σε διαδικασία επανεξέτασης των σχέσεων και των μελλοντικών σας σχεδίων. Στις 23/5 ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 10/10 θα είναι μια περίοδος περιορισμού και άγχους λόγω αυξημένων ευθυνών, οπότε φροντίστε μέχρι τον Μάιο να έχετε βάλει σε εφαρμογή ένα σημαντικό εγχείρημα. Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης του Μαΐου στον Τοξότη θα σημάνει την ολοκλήρωση ενός στόχου, ενώ η Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου του Ιουνίου στους Διδύμους θα δώσει ευκαιρίες για ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας. Το 2ο τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού του Ιουνίου θα επαναφέρει ένα οικονομικό ζήτημα που θα δοκιμάσει σχέσεις ακόμα και με φιλικά σας πρόσωπα, οπότε καλύτερα να αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε χρήματα. Η ερωτική σας ζωή αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον από τις 27/6, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα, και θα είναι μια περίοδος δημιουργικότητας και χαράς. Ιδανική εποχή για δημιουργία οικογένειας. Με την Πανσέληνο - Έκλειψη Σελήνης του Νοεμβρίου στον Ταύρο τα οικονομικά σας μπαίνουν σε μια τάξη, ωστόσο το 3ο τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού του Νοεμβρίου θα σας υπενθυμίσει πως πρέπει να περιορίσετε τη σπατάλη των πόρων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το 2021 ξεκινά με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας και μέχρι τις 3/5 θα έχετε πολλή ενέργεια, η αυτοπεποίθησή σας θα είναι στα ύψη και θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Με τον δυναμισμό σας θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με επιτυχία. Το 1ο από τα τρία τετράγωνα Κρόνου - Ουρανού στις 17/2 ενδεχομένως να προκαλέσει κάποιες καθυστερήσεις στον τομέα της καριέρας, ωστόσο, αν παραμείνετε υπομονετικοί και ευέλικτοι, θα μετατραπούν σε ευκαιρίες. Ο Φεβρουάριος θα είναι μήνας σημαντικών επαφών και θα έχετε τη στήριξη ατόμων που θα προωθήσουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Τα οικονομικά σας θα έχουν αξιοσημείωτη βελτίωση από τον Μάιο που εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη στου Διδύμους, οπότε θα πρέπει να κρατήσετε άμυνες και να προσέξετε πού θα επενδύσετε τους πόρους σας. Στις 23/5 ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 10/10 κάποιες προκλήσεις που θα συναντήσετε θα σας προκαλέσουν κυρίως ψυχική κούραση και ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση, ώστε να έχετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης του Μαΐου στον Τοξότη θα αφορά τα οικονομικά σας και εκεί μπορεί να δοκιμαστούν οι σχέσεις σας, όμως η Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου του Ιουνίου στους Διδύμους θα δώσει ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας. Έντονη ερωτική ζωή και απολαύσεις μέσα στον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Το 2ο τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού του Ιουνίου και το 3ο του Νοεμβρίου θα είναι αρκετά πιεστικό όσον αφορά τις υποχρεώσεις σας, όμως η Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου του Δεκεμβρίου στον Τοξότη θα φέρει μια νέα πηγή εσόδων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έπειτα από μια τριετία που σας απασχολούσαν κοινοί πόροι, το 2021 είναι η χρονιά που θα απελευθερωθείτε από τις υποχρεώσεις σας και θα δώσετε έμφαση στην πνευματική σας ανάπτυξη. Μέχρι τις 3/5, που θα παραμείνει ο Άρης στον Ταύρο, θα κρατήσετε μυστικά τα σχέδιά σας και θα επικεντρωθείτε στις σπουδές και σε ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας, ωστόσο το 1ο από τα τρία τετράγωνα Κρόνου - Ουρανού στις 17/2 ενδεχομένως να σας προκαλέσει απογοήτευση και θα θέλετε να τα παρατήσετε ή να αλλάξετε αντικείμενο σπουδών. Μέχρι τις 23/5, που γυρίζει ο Κρόνος ανάδρομος, θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό ώστε να κρατήσετε δυνάμεις μέχρι τις 10/10, που θα επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία. Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης του Μαΐου στον Τοξότη θα φέρει σε κόντρα τις προσωπικές σας ανάγκες με αυτές των συνεργατών σας και θα πρέπει να αποφύγετε τη ρήξη στις σχέσεις σας. Μπορεί το 1ο εξάμηνο να είναι δύσκολο για τα οικονομικά σας, από τον Ιούνιο όμως, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα δείτε σημαντική βελτίωση. Η Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου του Ιουνίου στο ζώδιό σας αποτελεί την προσωπική σας Πρωτοχρονιά και θα είναι ιδανική εποχή για ένα νέο ξεκίνημα. Από τις 16/8 έως τις 10/9 θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε στιγμές με το ταίρι σας, ενώ οι ελεύθεροι θα επιδοθείτε στην αναζήτηση ερωτικού συντρόφου. Το 2ο τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού του Ιουνίου και το 3ο του Νοεμβρίου θα σας ζορίσουν αρκετά, αλλά θα κατακτήσετε τους στόχους σας και με τη Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου του Δεκεμβρίου στον Τοξότη θα ξεκινήσετε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία, ενώ θα είναι ιδανική στιγμή για γάμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα τελευταία χρόνια είχατε αφοσιωθεί στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας με αποτέλεσμα να μείνει πίσω η προσωπική σας ζωή, το 2021 όμως είναι η χρονιά σας όσον αφορά τα ερωτικά, ενώ δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας μέσω μιας επένδυσης. Ο Άρης μέχρι τις 3/5 θα βρίσκεται μαζί με τον Ουρανό στον Ταύρο και μέσα σε αυτό το διάστημα θα μπορέσετε να προωθήσετε τις ιδέες σας με επιτυχία και θα έχετε την οικονομική στήριξη ενός συνεργάτη. Στις 17/2 το 1ο από τα τρία τετράγωνα Κρόνου - Ουρανού μπορεί να φρενάρει την υλοποίηση ενός εγχειρήματος και θα απογοητευτείτε, αλλά θα είναι αντιμετωπίσιμα τα εμπόδια. Επειδή στις 23/5 γυρίζει ο Κρόνος ανάδρομος, βάλτε σε μια τάξη τις οφειλές σας, καθώς μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο μια οφειλή από το παρελθόν. Επίσης, δεν αποκλείεται να επιστρέψει ένας πρώην έρωτας που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Στις 10/10 γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία και επιβραβεύει τις προσπάθειές σας. Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης του Μαΐου στον Τοξότη σας υπενθυμίζει πως πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας προκειμένου να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και θα διαπιστώσετε πως έχετε παραμελήσει πολύ τον εαυτό σας προκειμένου να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας. Μεταξύ 27/6 και 21/7 θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας, ενώ η ερωτική σας ζωή θα τονωθεί μεταξύ 10/9 και 7/10. Το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού του Ιουνίου κι αντίστοιχα του Νοεμβρίου θα προκαλέσουν στασιμότητα στα οικονομικά σας, όμως έρχεται η Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου του Δεκεμβρίου στον Τοξότη με νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

Το 2021 είναι η χρονιά που θα ασχοληθείτε με τις συνεργασίες και την καριέρα σας και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση. Μέσω νέων τρόπων επικοινωνίας θα διευρύνετε τον κύκλο των συνεργατών σας και θα έχετε την υποστήριξη ενός σημαντικού προσώπου. Μέχρι τις 3/5 ο Άρης, μαζί με τον Ουρανό, εκτός του ότι σας κάνει δυναμικούς και μάχιμους, φέρνει και νέες, καινοτόμες ιδέες που θα πρέπει με κάθε τρόπο να τις αξιοποιήσετε, ωστόσο κάποιες ανατροπές που μπορεί να φέρει στις 17/2 το 1ο από τα τρία τετράγωνα Κρόνου - Ουρανού θα βγάλουν στην επιφάνεια απωθημένα που θα σας ωθήσουν σε σπασμωδικές ενέργειες. Αξιοποιήστε το διάστημα μέχρι τις 23/5, που γυρίζει ο Κρόνος ανάδρομος, για να βελτιώσετε τα κακώς κείμενα σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς μέχρι τις 10/10, που επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, θα δρομολογούνται οι υποθέσεις σας με σχετική δυσκολία. Μέσα στον Μάιο η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και θα αναπληρώσετε τα κενά των προηγούμενων μηνών. Σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας φέρνει η Αφροδίτη στην Παρθένο μεταξύ 21/7 και 16/8, που σημαίνει πως ο Αύγουστος θα είναι ο μήνας των διακοπών και των απολαύσεων. Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης του Μαΐου στον Τοξότη θα αλλάξει τις προτεραιότητές σας με τον ερχομό ενός νέου μέλους της οικογένειας και θα αφοσιωθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έναν τριγμό στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα προκαλέσουν το 2ο και 3ο τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο αντίστοιχα και ενδεχομένως να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση. Η Νέα Σελήνη -Έκλειψη Ηλίου του Δεκεμβρίου στον Τοξότη θα ευνοήσει ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή και θα βελτιώσει τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2021 θα επιδοθείτε στο κυνήγι ευκαιριών και αν έχετε διορατικότητα και ευελιξία, θα βρείτε μια νέα απασχόληση που θα αυξήσει το εισόδημά σας. Η χρονιά ξεκινάει με κάποιες προκλήσεις εξαιτίας του 1ου από τα τρία τετράγωνα Κρόνου - Δία στις 17/2, καθώς προκύπτουν προβλήματα σε συνεργασίες με το εξωτερικό και θα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Όσοι ασχολείστε με τις σπουδές σας, θα νιώσετε κούραση και η ανάγκη σας για αλλαγή αντικειμένου θα είναι αυξημένη, ωστόσο δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Παρόμοια κρίση θα περάσετε και μέσα στον Ιούνιο και τον Νοέμβριο, που θα πραγματοποιηθούν τα άλλα δύο τετράγωνα Κρόνου - Ουρανού, οπότε φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για πιθανές προκλήσεις. Στις 23/5 ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 10/10, που επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, ενδεχομένως να υπάρχει στασιμότητα στα επαγγελματικά σας και οι πιέσεις τις καθημερινότητας θα παίξουν με την υπομονή σας. Σημαντική βελτίωση θα έχουν τα οικονομικά σας μέσα στο 2ο εξάμηνο και συγκεκριμένα από τις 16/8 και θα είναι μια καλή εποχή για να κάνετε μια σημαντική αγορά. Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης του Μαΐου στον Τοξότη θα ανακινήσει ένα οικογενειακό σας θέμα και πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας αντιμετώπιση των καταστάσεων. Η Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου του Ιουνίου στους Διδύμους θα σημάνει την έναρξη ενός νέου κύκλου με πολλές ευκαιρίες για την καριέρα και τη φήμη σας. Ο Δεκέμβριος με τη Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη φέρνει μια χαρμόσυνη είδηση στην οικογένεια και θα κάνετε μια καινούρια αρχή βάζοντας πιο γερά θεμέλια στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Φέτος είναι η χρονιά που θα βρείτε το άλλο σας μισό και θα εξασκήσετε τα ταλέντα σας, καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχατε αφοσιωθεί στο σπίτι και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Το 2021 ξεκινάει με κάποια προβλήματα στα ερωτικά σας εξαιτίας του 1ου από τα τρία τετράγωνα Κρόνου - Ουρανού και ενδεχομένως να λήξει μια ερωτική σχέση που δεν ικανοποιεί τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας, ωστόσο θα είναι για καλό. Επενδύσεις και ρίσκα χρήζουν προσοχής. Μέχρι τις 23/5, που γυρίζει ο Κρόνος ανάδρομος, βάλτε τα δυνατά σας, προωθήστε τις δεξιότητές σας και αναζητήστε νέες πηγές εσόδων μέσω των ταλέντων σας. Από τις 23/5 και μέχρι τις 10/10 θα είναι μια περίοδος από την οποία δεν θα λείψουν τα εμπόδια στην υλοποίηση ενός εγχειρήματος, έτσι όμως θα επανεξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες και θα αποφύγετε μελλοντικές απογοητεύσεις. Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης του Μαΐου στον Τοξότη θα σημάνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών και θα πάρετε μια ανάσα, ενώ η Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου του Ιουνίου στους Διδύμους θα αποτελέσει ιδανική στιγμή για να ταξιδέψετε και να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Το 2ο τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού του Ιουνίου και το 3ο του Νοεμβρίου θα φέρουν έξοδα που θα σας αναγκάσουν να ρίξετε τους ρυθμούς σας όσον αφορά τις απολαύσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα έχετε την ευχέρεια να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για ψυχαγωγία. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται από τον Σεπτέμβριο, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Σκορπιό, και θα κάνετε αρκετά πράγματα για τον εαυτό σας. Η χρονιά κλείνει με τη Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου του Δεκεμβρίου στον Τοξότη και θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή ένα σημαντικό εγχείρημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φέτος θα ρίξετε το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής στην οικογένεια και θα αναπληρώσετε πιθανά κενά που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, που είχατε αφοσιωθεί σε επαγγελματικές σας υποθέσεις. Το 2021 ξεκινά με αύξηση των οικογενειακών ευθυνών, καθώς πραγματοποιείται το 1ο από τα τρία τετράγωνα Κρόνου - Ουρανού και θα πρέπει να υπερβείτε τον εαυτό σας προκειμένου να ανταποκριθείτε στα καθήκοντά σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια ανακαίνιση ή να αγοράσετε ένα ακίνητο, κάντε το μέχρι τις 23/5. Από κει κι έπειτα και μέχρι τις 10/10 θα είναι ο Κρόνος ανάδρομος, προκαλώντας κάποιες καθυστερήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σας, οπότε δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για λήψη σημαντικών αποφάσεων. Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης του Μαΐου στον Τοξότη κλείνει μια οικονομική σας υπόθεση και φεύγει ένα μεγάλο βάρος από τις πλάτες σας, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ρίσκα και επενδύσεις. Η Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου του Ιουνίου στους Διδύμους σάς δίνει την ευκαιρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα στα ερωτικά σας, ενώ δεν αποκλείεται να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα άτομο που θα επενδύσει σε μια ιδέα σας. Το 2ο τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού μέσα στον Ιούνιο θα σας προκαλέσει έντονα την ανάγκη για αλλαγή παραστάσεων, κάτι που θα επαναληφθεί και με το 3ο τετράγωνο του Νοεμβρίου. Από τον Οκτώβριο αρχίζουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας και θα έχετε την ευχέρεια να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας. Η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου φέρνει νέες ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας και θα πάρετε σημαντική ώθηση, αν έχετε στα σκαριά ένα καινούριο εγχείρημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η φετινή χρονιά έρχεται να σας ανταμείψει για τους κόπους και τις θυσίες που κάνατε τα τρία τελευταία χρόνια και θα σας δοθούν ευκαιρίες για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Το 2021 ξεκινά με κάποιες προκλήσεις στον τομέα των επικοινωνιών και της εργασίας εξαιτίας του 1ου από τα τρία τετράγωνα Κρόνου - Ουρανού στις 17/2, ωστόσο μπορούν να μετατραπούν σε ευκαιρίες, αν έχετε διορατικότητα και ευελιξία. Ορισμένες αλλαγές θα προκαλέσουν άγχος, θα καταφέρετε όμως να προσαρμοστείτε και θα βγείτε κερδισμένοι. Πολύ καλή περίοδος για εμπορικές υποθέσεις, σπουδές και προώθηση δεξιοτήτων θα είναι μέχρι τις 23/5, που γυρίζει ο Κρόνος ανάδρομος, κι από τις 10/10, που επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία. Μέσα σ' αυτό το διάστημα θα επανεξετάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και τις σχέσεις με οικείους. Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης του Μαΐου στο ζώδιό σας θα φέρει στην επιφάνεια προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες, οι οποίες θα είναι κόντρα με αυτές του ερωτικού σας συντρόφου και θα πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Μέσα στον Ιούνιο η Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους θα είναι εξαιρετική στιγμή για γάμο ή σύναψη μιας επαγγελματικής συμφωνίας, όμως επειδή μέσα στον ίδιο μήνα πραγματοποιείται το 2ο τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού, θα πρέπει να προσέξετε τα ψιλά γράμματα και να αποφύγετε τη βιασύνη. Στις 6/10 γυρίζει ο Πλούτωνας σε ορθόδρομη πορεία και ξεκινάει μια νέα εποχή για τα οικονομικά σας, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ρήξη σε σχέσεις με οικείους, ειδικά μέσα στον Νοέμβριο με το 3ο τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού. Η χρονιά κλείνει με τη Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας και θα είναι εξαιρετική στιγμή για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2021 είναι η χρονιά που θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων που θα έχει σχέση με τα ταλέντα σας ή με μια επένδυση που θα αποβεί πολύ κερδοφόρα. Ωστόσο κάποια αναπάντεχα γεγονότα στις 17/2, οπότε πραγματοποιείται το 1ο από τα τρία τετράγωνα Κρόνου - Ουρανού, θα σας αναγκάσουν να καθυστερήσετε τη λήψη ρίσκων και να κρατήσετε μια πιο συντηρητική στάση με το ξόδεμα των πόρων σας. Πολύ δημιουργική όσον αφορά την ερωτική σας ζωή θα είναι η περίοδος μέχρι τις 26/5, που γυρίζει ο Κρόνος ανάδρομος, και από τις 10/10, που θα επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία. Αυτό το διάστημα έμπνευσή σας θα είναι ελάχιστη, ενώ κάποιες ανασφάλειες που θα βγουν στην επιφάνεια θα προκαλέσουν στασιμότητα στην ερωτική σας ζωή. Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης του Μαΐου στον Τοξότη θα σας υπενθυμίσει πως πρέπει να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και θα είναι μια καλή στιγμή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες. Μέσα στον Ιούνιο η Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους ανοίγει νέους δρόμους στα επαγγελματικά σας και η τύχη θα ευνοήσει τους τολμηρούς. Ωστόσο, επειδή τον ίδιο μήνα πραγματοποιείται το 2ο τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού, που αυξάνει τα έξοδά σας, ενδεχομένως να ζοριστείτε. Στις 6/10 γυρίζει ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας σε ορθόδρομη πορεία και ξεκινάει μια εποχή μεταμόρφωσης και αναγέννησης για εσάς. Κάποιες οικονομικές καθυστερήσεις φέρνει το 3ο τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού μέσα στον Νοέμβριο, από τις 4/12 όμως η Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου θα σας δώσει την ευκαιρία να ρίξετε τους ρυθμούς και να ασχοληθείτε με τη φυσική και ψυχική σας ευεξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η φετινή χρονιά θα έχει διάφορες εκπλήξεις που θα σας κρατούν σε εγρήγορση και θα κάνετε σημαντικές αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας. Αν εξαιρέσουμε κάποιες κόντρες στο οικογενειακό σας περιβάλλον, που θα προκαλέσουν τα 3 τετράγωνα Κρόνου - Ουρανού που θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο, τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο, σε γενικές γραμμές θα υπάρχει αρμονία στις σχέσεις σας, οπότε μη βιαστείτε να κλείσετε την πόρτα σε όσους δεν ασπάζονται τις επιλογές και τις αποφάσεις σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσα στον Φεβρουάριο και η διάθεσή σας για ψυχαγωγία και απολαύσεις θα είναι αυξημένη. Πολύ καλή εποχή για να βελτιωθείτε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο θα είναι μέχρι τις 23/5, που γυρίζει ο Κρόνος στο ζώδιό σας ανάδρομος, και από τις 10/10, που επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία. Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης του Μαΐου στον Τοξότη θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση με ένα φιλικό σας πρόσωπο που τρέφει ερωτικά συναισθήματα για εσάς και θα ενδυναμώσει τις σχέσεις με ομοϊδεάτες. Μέσα στον Ιούνιο η Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους θα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση, ενώ θα ευνοηθεί και η απόκτηση ενός παιδιού. Ο Άρης στον Λέοντα θα σας κάνει πολύ ανταγωνιστικούς και θα καταφέρετε να διακριθείτε, ωστόσο μπορεί να δημιουργηθεί έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να προσέξετε με ποιους μοιράζεστε τα σχέδιά σας. Η χρονιά κλείνει με τη Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη και φέρνει νέες ιδέες και ευκαιρίες που θα διευρύνουν το δίκτυο των συνεργατών σας.

ΙΧΘΥΣ

Το 2021 είναι η χρονιά που θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποιες ανασφάλειες που σας κρατούσαν δέσμιους σε παρωχημένες καταστάσεις. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας θα συνεχίσει να δίνει ιδέες και αν τις αξιοποιήσετε, θα βρείτε νέους τρόπους για να αυξήσετε τα κέρδη σας. Το 1ο από τα τρία τετράγωνα Κρόνου - Ουρανού στις 17/2 θα προκαλέσει κάποιες απογοητεύσεις που θα αφορούν την εκπαίδευση ή σχέσεις με οικείους και θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Η προώθηση υπηρεσιών, προϊόντων και οι εμπορικές συναλλαγές θα ευνοηθούν μέχρι τις 23/5, που γυρίζει ο Κρόνος ανάδρομος, και από τις 10/10, που επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία. Κάποια εμπόδια και καθυστερήσεις μέσα σε αυτό το διάστημα θα στρέψουν την προσοχή στην αναζήτηση νέων κατευθύνσεων και θα πειραματιστείτε αρκετά μέχρι να βρείτε τα πατήματά σας. Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης του Μαΐου στον Τοξότη θα φέρει σε κόντρα τις φιλοδοξίες με τις ανάγκες της οικογένειας και θα βρεθείτε σε δίλημμα, ωστόσο η Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους θα σας δώσει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την οικογένεια και θα εξισορροπήσετε την επαγγελματική με την οικιακή σας ζωή. Μέσα στον Ιούνιο πραγματοποιείται το 2ο τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού και τελευταία φορά μέσα στον Νοέμβριο, αλλά θα ξέρετε πώς πρέπει να κινηθείτε, αφού θα έχετε την εμπειρία του Ιουνίου. Μέσα στον Μάρτιο βελτιώνονται τα οικονομικά σας και θα ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Η χρονιά κλείνει με τη Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, δίνοντας ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας και της φήμης, και θα είναι ιδανική εποχή για ένα καινούργιο ξεκίνημα.