Ζώδια: Δες πόσο σημαντικός θα είναι ο Ιούνιος για το καθένα

2021-05-31

Ο Ιούνιος βρίσκεται μια «ανάσα» μακριά και σύμφωνα με τα άστρα δεν θα είναι και ο πιο εύκολος, καθώς υπάρχουν πέντε ανάδρομοι πλανήτες και μια έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους (10/6). Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως θα είναι εξαιρετικά σημαντικός.

Η ιδέα που θα σου αλλάξει τη ζωή; Το κομμάτι του παζλ που σου έλειπε τόσο καιρό; Κοίτα προσεκτικά γύρω σου. Αυτόν το μήνα ενδέχεται να τα βρεις.

Κριός

(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ποιοι είναι στ' αλήθεια φίλοι και ποιοι μπορούν να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς επαγγελματικά; Πώς θα γίνει να μην κουτουλήσεις κριαρίσια ούτε τους πρώτους ούτε τους δεύτερους; Μάθε το, γιατί την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου ίσως κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στα επαγγελματικά.

Ταύρος

(20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Τα χρήματα είναι το δίχτυ ασφαλείας σου και οι πολυτέλειες στην καθημερινότητα το δικό σου self care. Όμως με έκλειψη και ανάδρομο Ερμή να χτυπάνε το 2ο οίκο, βρες άλλους τρόπους να αγαπάς τον εαυτό σου. Θα σε βοηθήσει και ο Ουρανός που βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σου.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Μπορεί μια στιγμή να σου αλλάξει τη ζωή; Αυτόν το μήνα, με την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου, μπορεί και παραμπορεί. Αγκάλιασε το χάος που φέρνει ο ανάδρομος Ερμής (επίσης στο ζώδιό σου), άλλαξε τα σχέδιά σου τελευταία στιγμή, πάρε αποφάσεις σαν να ρίχνεις κορόνα - γράμματα, expect the unexpected. Στο τέλος του μήνα δεν θα είσαι πια ο ίδιος άνθρωπος.

Καρκίνος

(21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Για σένα πάλι ο Ιούνιος θα κυλήσει αργά και νωχελικά, με νοσταλγία για τα καλοκαίρια που πέρασαν και γλυκιά θλίψη για το χρόνο που δεν γυρίζει πίσω. Ή μήπως γυρίζει; Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 3 έως τις 27/6 θα πάρεις το σύντροφό σου από το χέρι και θα επιχειρήσεις να ξαναζήσετε τα μεγαλύτερα σουξέ σας. Αν θα το καταφέρετε ή όχι θα φανεί στις 24/6.

Λέων

(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ναι, ΟΚ, κομβικός μήνας για όλα τα ζώδια, αλλά εσένα τι σε νοιάζει; Εσένα το μόνο που ενδέχεται να αλλάξει αυτόν το μήνα είναι ο αριθμός των followers σου στα social media - και το πώς προσεγγίζεις την καθημερινή σου ρουτίνα. Κατά τα άλλα, άσε τον Αρη στο ζώδιό σου από 12/6 να σου φορτίσει τις μπαταρίες σιγά-σιγά και θα σε ξυπνήσουμε επίσημα από τον Ιούλιο.

Παρθένος

(23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Με τον Ερμή ανάδρομο στα εργασιακά, οι παρεξηγήσεις στο γραφείο οδηγούν σε κάτι μεγαλύτερο και ένα τυχαίο meeting σού αλλάζει τη ζωή. Ηρθε η ώρα να επανεξετάσεις το πώς δουλεύεις και τι θυσίες κάνεις για την καριέρα σου. Και ναι, ξέρω ότι οι αλλαγές σε τρομάζουν, αλλά με τον Δία στον οίκο των σημαντικών συνεργασιών η αλλαγή θα είναι για καλό.