Τσάμπα περιμένεις: Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που δεν προσπαθούν και πολύ για τη σχέση τους

2020-06-04

Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που «βαριούνται» να προσπαθήσουν και πολύ για τη σχέση τους.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος μπορεί να παγιδευτεί στη δουλειά ή στα project του με αποτέλεσμα τα μικρά πράγματα που διατηρούν τους ανθρώπους συνδεδεμένους, να μην αποτελούν προτεραιότητα για αυτόν.

Ενώ πιθανότατα θα απαντήσει σε SMS, σχεδόν ποτέ δεν θα στείλει πρώτα αυτός. Συνεπώς, μην περιμένεις να σου στείλει SMS ένας Υδροχόος αν δεν του στείλεις πρώτα εσύ.

Ο Υδροχόος είναι εξαιρετικά ανεξάρτητος και συνηθίζει να φροντίζει τον εαυτό του, οπότε μπορεί να χρειάζεται μια προσαρμογή για να λάβει υπόψη τις ανάγκες του συντρόφου του ή τι χρειάζεται για να διατηρήσει ζωντανή τη σχέση του.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι τείνουν να εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στο εδώ και τώρα. Μπορεί να είναι δύσκολο για αυτούς να δείξουν ενδιαφέρον στον σύντροφο τους ή να κάνουν σχέδια για το μέλλον μαζί του.

Καταπιάνονται με λεπτομέρειες, οπότε προτιμούν απλώς να τον αγνοήσουν, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι μπορεί να όλη αυτή η συμπεριφορά να προκαλέσει δυσαρέσκεια ή να φανεί αδιάφορη για τον σύντροφό τους.

Μία από τις δοκιμασίες που αντιμετωπίζουν οι Δίδυμοι είναι ότι είναι δύσκολο για αυτούς να παραμείνουν αφοσιωμένοι σε ένα πράγμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η εστίασή τους ξεφεύγει και υπάρχουν στιγμές που αναγκάζονται να κάνουν την επιλογή να επικεντρωθούν στις ανάγκες του συντρόφου τους.

Κριός

Ο Κριός έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα και πολλούς ανθρώπους και υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρώσει, έτσι η σχέση του μπορεί να παραμεληθεί.

Ο Κριός μπορεί να ξεχάσει να ρωτήσει τον σύντροφό του πώς είναι ή τι συμβαίνει με τη δουλειά του. Δεν είναι ότι ο Κριός δεν νοιάζεται, αλλά αν δεν είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσει αμέσως, θα το αφήσει για αργότερα.

Μερικές φορές, ο Κριός μπορεί να είναι συγκρουσιακός χωρίς λόγο ή να πει κάτι που μετανιώνει, κάτι που μπορεί να βλάψει τη σχέση του.

Τοξότης

Ένας από τους τρόπους που ο Τοξότης δεν καταβάλλει προσπάθειες είναι να θεωρεί τα πράγματα δεδομένα. Υποθέτει απλώς ότι όλα είναι καλά, και αν δεν είναι, θα εξαφανιστεί χωρίς να κάνει τίποτα.

Μπορεί να είναι ασυνεπής καθώς τη μια στιγμή δίνει στον σύντροφό του πολλή προσοχή και την επόμενη, ουσιαστικά τον αγνοεί. Η συγγνώμη είναι επίσης μια λέξη που ο Τοξότης δεν αισθάνεται άνετα να πει, οπότε ακόμα κι αν κάνει λάθος, δεν θα πει ότι λυπάται.

Αιγόκερως

Εάν ο Αιγόκερως αντιληφθεί ότι η σχέση του μπορεί να μην έχει διάρκεια, για οποιονδήποτε λόγο, μπορεί να σταματήσει να κάνει κάθε προσπάθεια.

Μπορεί να διαμαρτύρεται και να γκρινιάζει συνεχώς, αλλά δεν πάρει ποτέ μέτρα για να το αλλάξει. Δεδομένου ότι μπορεί επίσης να είναι πεισματάρης, είναι δύσκολο να τον κάνεις να αλλάξει γνώμη ή να δει ότι ίσως το τρέχον σχέδιο του δεν λειτουργεί και βλάπτει τη σχέση του.

Τότε, υπάρχουν στιγμές που ο Αιγόκερως είναι τόσο επικεντρωμένος στη δουλειά του που ξεχνά ακόμη και τη σχέση του!