Τους περιμένουν όμορφες μέρες: Τα τρία ζώδια που θα περάσουν μια καλή εβδομάδα

2022-02-21

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και την Αφροδίτη να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο.

Αυτό σημαίνει πως οι επόμενες ημέρες θα είναι καλύτερες για την επικοινωνία, αν και θα επικρατεί μια ρευστή κατάσταση που δεν θα βοηθά πολύ στο να ξεδιαλύνουμε την αλήθεια από το ψέμα.

Αν, ωστόσο, ανήκετε στα παρακάτω ζώδια, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για εσάς.

Κριός

Αισιόδοξα και δυναμικά ξεκινά η νέα εβδομάδα, η οποία θα είναι γεμάτη δράση και ευχάριστες αλλαγές. Εκείνη η προαγωγή που περιμένατε έρχεται, ενώ η παραγωγικότητά σας βρίσκεται στα ύψη. Η ανάγκη σας για επικοινωνία σάς δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείτε. Ακόμα κι αν σας παρεξηγούν, εσείς θα μπορείτε να ξεκαθαρίζετε τα πράγματα.

Λέων

Με πολλές καταστάσεις που θα σας πιέσουν θα έρθετε αντιμέτωποι αυτή την εβδομάδα. Θα καταφέρετε να τις αντιμετωπίσετε, όμως, με επιτυχία, αλλά και να βάλετε «φρένο» σε όσους προσπαθήσουν να σας μπλέξουν σε εντάσεις. Η ψυχραιμία και οι συγκρατημένες αντιδράσεις σας είναι που θα σας γλιτώσουν αυτές τις ημέρες.

Τοξότης

Δυναμισμός και μαχητικότητα σας διακρίνουν, γι' αυτό και μη σταματήσετε να διεκδικείτε αυτό που θέλετε. Αναλάβετε νέα καθήκοντα, τα οποία θα σας οδηγήσουν πιο κοντά στην επιτυχία, χωρίς όμως να κουραστείτε πολύ. Δώστε σημασία στον πνευματικό σας κόσμο και ξεκουραστείτε μαζί με το ταίρι σας. Μπορείτε να συνδυάσετε και εργασία και προσωπική ζωή, αυτή την εβδομάδα.