Το ζώδιο του θα σου πει πως είναι η συμπεριφορά του αν σε έχει απιστήσει

2019-11-08

Αν την έχει κάνει την... κουτσουκέλα, να ξέρεις ότι ο ίδιος είναι αυτός που θα δώσει στεγνά τον εαυτό του.

Το ζώδιό του, σου μαρτυρά τι θα κάνει και πώς θα συμπεριφερθεί έτσι και σε έχει κερατώσει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και παρακολούθησε με προσοχή την κάθε του κίνηση...

ΚΡΙΟΣ

Μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο ή κάνει chat και μόλις εμφανιστείς ή ρωτήσεις ποιος είναι, εισπράττεις νεύρα και άγρια βλέμματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Παραπετάει τα πράγματα που του έχεις χαρίσει και αν τον ρωτήσεις πού είναι, θα πάρεις ως απάντηση το «κάπου εδώ μωρέ το έβαλα».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν έχει καθόλου χρόνο για να βρεθείτε, είναι συνέχεια στο τρέξιμο, έχει έρθει η θεία από την Αμερική και γενικά είναι μέσα στις δικαιολογίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν έχει καμία φωτογραφία σας στο κινητό του, στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε μέρος θα μπορούσε να προδώσει την παρουσία άλλου ατόμου στη ζωή του.

ΛΕΩΝ

Είναι πολύ επικριτικός και το ένα του ξινίζει, το άλλο του βρωμάει ή (παγίδα) πολύ κολακευτικός απέναντί σου στα ξαφνικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αδιαφορεί γενικώς για την ύπαρξή σου και δεν τον νοιάζει τίποτα ακόμα και τα οικονομικά του ή όποια σπατάλη κάνεις.

ΖΥΓΟΣ

Ξαφνικά, αρχίζει διάφορα καινούργια ή παράξενα ενδιαφέροντα π.χ. ξεκινάει γυμναστήριο, ζωγραφική, ικεμπάνα και ό,τι άλλο απαιτεί να λείπει από το σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκφράζει τελείως αντίθετες επιθυμίες από αυτές που είχε μέχρι τώρα ή δε μιλάει καθόλου. Άσε που δεν έχει όρεξη ούτε καν για σεξ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απαντά μονολεκτικά ή με πολύ λίγα λόγια σε συνηθισμένες ερωτήσεις, ενώ πριν όλες οι απαντήσεις του είχαν πρόλογο, κυρίως θέμα και επίλογο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι αλλού ή χαζολογάει, στήνει στα ραντεβού ή τα ξεχνάει παντελώς, ενώ ως διά μαγείας αυξάνονται οι απαιτήσεις στη δουλειά και κάνει υπερωρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περνάει στην αντίδραση ή βγαίνει από πάνω κατηγορώντας εσένα ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι μάλλον τον απατάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι συνεχώς απασχολημένος με κάτι, σώζει τον κόσμο, φροντίζει την μονάχους - μονάχους και απορεί πως μπορεί να σκέφτεσαι τόσο πονηρά.