Το νου σου: Aν περάσεις το Πάσχα με αυτά τα τέσσερα ζώδια σίγουρα... θα στο χαλάσουν

2020-04-15

Φέτος σίγουρα θα περάσουμε το Πάσχα κάπου μέσα. Όμως αν στο τραπέζι σου έχεις ένα από τα παρακάτω ζώδια σίγουρα θα περάσεις πολύ χειρότερα από όσο φανταζόσουν.

Ιδού ποια είναι:

Κριός

Όλα θα είναι όμορφα κι ωραία, μέχρι να φτάσει η ώρα του τσουγκρίσματος των αβγών. Αν έχεις την τύχη με το μέρος σου και κερδίσει, τότε θα περάσεις ζάχαρη, αφού θα είναι μέσα στα αστεία και την καλή χαρά. Αν όμως δεν κερδίσει (μην το εύχεσαι), εκτός του ότι είναι ικανός να συνεχίσει το τσούγκρισμα επ' αόριστον, σπάζοντας μια ολόκληρη καρτέλα μέχρι να στεφθεί πρωταθλητής, θα είναι και μέσα στη μανούρα και θα φροντίσει να κάνει δύσκολη τη ζωή όλων σας.

Παρθένος

Όταν έχεις ένα τραπέζι φουλ... στη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια, σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι θα το απολαύσεις, έχοντας μια Παρθένο στην ομήγυρη; Εκτός του ότι θα στραβομουτσουνιάζει ή θα σου κάνει παρατηρήσεις σε κάθε σου μπουκιά (με τα χέρια τρως τα παϊδάκια; τα έχεις πλύνει; μπλιαχ, πώς μπορείς καλέ, είναι μέσα στα λίπη), θα νιώθεις κι ενοχές που γουρουνιάζεις (από πότε είχες να φας; από την κατοχή;), ενώ αυτή τιμά το μαρουλάκι και τα υπόλοιπα σαλατικά. Μη σου τύχει, δε, να είναι και vegan... Διπλό το χτύπημα!

Αιγόκερως

Με τον Αιγόκερω θα θυμηθείς το Πάσχα που έκανες, όταν ήσουν φαντάρος... Κι αν είσαι γυναίκα και δεν έχεις ιδέα, τότε θα καταλάβεις από την καλή κι από την ανάποδη τι σημαίνει στρατιωτική πειθαρχία και στο πασχαλιάτικο τραπέζι. Δε θα σκάσεις μύτη 4 το απόγευμα για να φας, γιατί το μόνο που θα έχει μείνει είναι τα κόκκαλα, εκτός αν σε λένε... Αζόρ. Το ωράριο τηρείται αυστηρά και εσύ πρέπει να συμβάλλεις στην προετοιμασία του γεύματος, που σημαίνει ότι βία 8 το πρωί πρέπει να είσαι απίκο. Κι αν είσαι καλό παιδί θα πάρεις γενναία μερίδα...

Υδροχόος

Αυτόν δεν το θέλεις γιατί πρώτον δεν πάει τις γιορτές και δεύτερον συνηθίζει τις καλές μέρες, aka Χριστούγεννα και Πάσχα, που είναι μαζεμένο το σόι, να ανάβει φιτιλιές και να μπαρουτιάζει το κλίμα! Εννοείται ότι η μεγαλύτερη διασκέδασή του είναι να προκαλεί, να πειράζει και ενίοτε το χοντραίνει κιόλας, προβοκάροντας και πετώντας υπονοούμενα και μπηχτές, με εκείνο το ύφος που σου θυμίζει τον μικρό Damien από την Προφητεία (το παιδάκι του... έξω από δω ήταν, για να μην ψάχνεσαι). Τους κάνει όλους τούρμπο, αρχίζουν να αλληλοκατηγορούνται, «τι μου είπες», «τι σου έκανα» κι αυτός ατάραχος απολαμβάνει τα φαγητά και το θέαμα.