Τι λένε τα Αστρα για τον Οκτώβριο; Τα μυστικά μονοπάτια των συναισθημάτων έχουν την τιμητική τους

2019-09-26

Τα μυστικά μονοπάτια των συναισθημάτων, έχουν την τιμητική τους.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Αυτός ο μήνας σας παραπέμπει να γνωρίσετε καλύτερα τα άτομα που σας περιτριγυρίζουν. Είναι η στιγμή που θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τον ρόλο που έχουν οι άλλοι στην ζωή σας. Η Πανσέληνος στις 13/10, στο δικό σας ζώδιο, δεν σας ηρεμεί, αλλά με έναν απόλυτο τρόπο σας διαβεβαιώνει τους φόβους σας, ενώ στο τέλος του μήνα, θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλο τον μήνα σχεδόν, οι σχέσεις θα περάσουν από αναθεωρήσεις, πάθη, ζήλιες και έντονα συναισθήματα που δύσκολα θα μπορείτε να διαχειριστείτε. Η Πανσέληνος στις 13/10, θα σας κάνει αρκετά ανήσυχους σε προσωπικό επίπεδο. Και μην ξεχνάτε στο τέλος του μήνα την Νέα Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, όπου όλα είναι πιθανά να συμβούν, με έναν απροσδόκητο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος και ο Άρης, στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού, θα ενισχύσουν την καλή σας διάθεση, αλλά προσέξτε στις 13/10, όπου η Πανσέληνος θα σας ταλαιπωρήσει συναισθηματικά. Η καχυποψία και οι λάθος χειρισμοί στις σχέσεις σας, θα σας βάλουν αρκετούς πονοκεφάλους. Η Νέα Σελήνη στις 28/10, θα σας δημιουργήσει κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις στον χώρο της εργασίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας περίεργος συνωστισμός πλανητών στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας αγχώσει και θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να κάνετε πράγματα που θέλετε. Έτσι θα έχετε σχεδόν όλο τον μήνα σε ένταση τις οικογενειακές σας σχέσεις και θα πρέπει να κατανοήσετε τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν. Στο τέλος του μήνα θα κάνετε μία συναισθηματική [επανάσταση], βάζοντας τα θέλω σας σε πρώτη θέση.

ΛΕΩΝ

Η παρουσία του Ήλιου και του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς, αλλά με κάποιες απροσεξίες που θα πρέπει να εντοπίσετε πριν γίνουν μεγάλα λάθη. Τα συναισθήματα σας γίνονται περισσότερο βαθιά και η σκέψη σας εστιάζεται στην ουσία των πραγμάτων. Είναι η καλύτερη χρονική στιγμή για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος πλέον στο ζώδιο του Ζυγού, δίνει προτεραιότητα στα οικονομικά σας και με την Πανσέληνο στις 13/10, θα βρεθείτε σε μία αναγνώριση των δυνατοτήτων σας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, σας δίνει μεγάλη ευγλωττία και γίνεστε οι καλύτεροι [ψυχολόγοι] των άλλων. Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, σας αφυπνίζει και έχετε πολλές δημιουργικές ιδέες.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας, σας βρίσκει αρκετά προβληματισμένους. Ο Ήλιος σε σχέση τετραγώνου με τον Κρόνο και Πλούτωνα, σας δοκιμάζει σε κάθε επίπεδο, ενώ ο Άρης στο ζώδιο σας, δεν σας επιτρέπει να ηρεμήσετε. Τα οικονομικά γίνονται η καθημερινή σας έγνοια, ενώ θα πρέπει να περιμένετε μία αλλαγή στα κεκτημένα σας στο τέλος του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα νιώσετε την εποχή του Φθινοπώρου σε όλο του το μεγαλείο και κάθε επίπεδο. Η ψυχολογία σας δοκιμάζεται και εσείς περιμένετε να σας καταλάβουν και να σας στηρίξουν πρόσωπα από το περιβάλλον σας, αλλά μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί. Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας δημιουργήσει μία επαναστατική διάθεση, που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Φθινόπωρο θα είναι για σας η εποχή που θα πειραματιστείτε κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Στις 13/10, η Πανσέληνος, σας κάνει αρκετά ερωτικούς και ίσως χρειαστεί να μαζέψετε κάποιες σκέψεις σας, που μπορεί να σας βάλλουν σε μπελάδες. Τελειώνοντας αυτός ο μήνας, θα πρέπει να καταλάβετε μέσα από τις ανατροπές, αυτό που πραγματικά σας εκφράζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης θα παραμείνει όλο τον μήνα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη στα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Προετοιμαστείτε για έναν μήνα με πολλές προκλήσεις και μην χάσετε τους στόχους σας, ότι και να συμβαίνει. Καλό είναι να μην ρισκάρετε τίποτα αυτή την τόσο ρευστή περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Οκτώβριος θα σας κάνει αρκετά ανήσυχους και έτοιμους να προωθήσετε τα σχέδια σας, που βρίσκονται ακόμη σε αναμονή. Θα υπάρξουν αρκετά θέματα που θα χρειαστούν επανεξέταση και διαμόρφωση, μέχρι που να πάρετε τις αποφάσεις σας. Στο τέλος του μήνα, θα υπάρξει μία αλλαγή στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι πρώτες μέρες του Οκτώβρη σας βρίσκουν με αρκετές σκέψεις που αφορούν τα οικονομικά σας, αλλά μετά τις 8/10, αλλάζει η διάθεση σας και αναζητάτε την συναισθηματική σας κάλυψη. Η Νέα Σελήνη στις 28/10, σας κάνει περισσότερο ανατρεπτικούς με ότι δεν σας ταιριάζει πλέον και βάζετε νέα πλάνα για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις.