Τι αγαπούν σε σένα ανάλογα με το ζώδιο σου

2021-02-17

Αν και η φυσική σου εμφάνιση είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει ένας άνδρας, όταν πρόκειται να προχωρήσει μια σχέση και μπαίνουν στη μέση συναισθήματα, είναι αυτό που μετρά λιγότερο. Υπάρχει λοιπόν τουλάχιστον ένας λόγος, εντελώς άσχετος με την εμφάνισή σου, που κάνει την καρδιά του συντρόφου σου να χτυπά δυνατά.

Επειδή κάθε άνδρας θα ήθελε να είναι με μια γυναίκα που νοιάζεται γι' αυτόν και του το δείχνει, διάβασε παρακάτω ποιο στοιχείο του χαρακτήρα σου αγαπάει περισσότερο το ταίρι σου, ανάλογα με το ζώδιό του:

ΚΡΙΟΣ

Ένας άντρας Κριός, θα λατρέψει το δυναμισμό και το πάθος σου. Σε θαυμάζει επειδή δεν διστάζεις να πάρεις τα ηνία στη ζωή, τον έρωτα και το σεξ. Σε θέλει τρελά, γιατί ξέρεις πώς να τον προκαλείς για να σου αποδείξει πόσο φλογερός εραστής είναι. Πάνω απ' όλα, όμως αυτό που τον τραβάει είναι ότι έχεις την ευφυΐα και την έμπνευση να μην τον αφήνεις να βαρεθεί στιγμή, γιατί, αν αυτό συμβεί, η συνέχεια μεταξύ σας δεν είναι και τόσο βέβαιη.

ΤΑΥΡΟΣ

Θαυμάζει το καλό σου γούστο στο φαγητό και στο ντύσιμο, αλλά κυρίως ότι μπορείς να ηρεμείς και να απολαμβάνεις αισθησιακές και όμορφες στιγμές, ακούγοντας μαζί του θεϊκές μουσικές. Η ικανότητά σου να μαγειρεύεις ωραία φαγητά που ικανοποιούν τη γεύση του είναι σίγουρα ένας βασικός λόγος που σε ξεχώρισε για εκλεκτή της καρδιάς του. Επίσης, λατρεύει σε σένα την αφοσίωση, την πίστη, καθώς και το σεβασμό σου στα πράγματα που του ανήκουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επειδή το μυαλό του κάνει χιλιάδες διαδρομές, η ανάγκη του να μιλάει είναι μεγάλη. Γι' αυτό, μπορεί να σε ερωτευτεί τρελά αν είσαι μια πραγματικά καλή... ακροάτρια. Αν έτσι νιώθεις, θα σε ανταμείψει με τη συμμετοχή σου στα παιχνίδια του που είναι γεμάτα με την αστείρευτη φαντασία και τις ευφυείς ιδέες του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητα και η επαφή με άλλα άτομα τον επηρεάζει ιδιαίτερα και του δημιουργεί συναισθηματικές ανησυχίες. Σε σένα αγαπάει, όχι τόσο τη συζήτηση όσο την κατανόηση. Είσαι η ιδανική για εκείνον, επειδή μπορεί να καταφύγει στη ζεστή αγκαλιά σου για να καταπραΰνει τις ανασφάλειες και τους προβληματισμούς που του προκαλεί ο κόσμος έξω από τη... φωλίτσα σας.

ΛΕΩΝ

Αυτό που πάνω από όλα θέλει ο Λέων από σένα είναι να τον θαυμάζεις, αναγνωρίζοντας την υπεροχή, την αρρενωπότητα και την ικανότητά του να πολεμήσει με όλα τα... θηρία για να σε διεκδικήσει ή να σε προστατέψει. Λατρεύει την απόλυτη αφοσίωση σου στο πρόσωπό του, το θαυμασμό σου για τα χαρίσματα, την εμφάνιση και τις επιλογές του. Δείξε του, λοιπόν, καθημερινά ότι τον σκέφτεσαι ως κολώνα του σπιτιού, σαν έναν άνθρωπο που επιλύει προβλήματα, υπέροχο εραστή και ιππότη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσφορά και η χρησιμότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά ενός Παρθένου που επεκτείνονται και στους τομείς των σχέσεών του. Έτσι, θα τον δεις να ρυθμίζει με λεπτομερή προσοχή κάθε πτυχή της καθημερινότητας και να κάνει τα πάντα ώστε να είναι χρήσιμος στα μάτια σου. Αυτό που αγαπάει σε σένα περισσότερο είναι η αναγνώριση, η ευγνωμοσύνη και, που και που, ένα «ευχαριστώ» επειδή είναι πάντα εκεί για να κάνει την κοινή σας ζωή πιο όμορφη.

ΖΥΓΟΣ

Ο εγκέφαλος του Ζυγού, ανταποκρίνεται στα ποιοτικά, αισθητικά οπτικά ερεθίσματα περισσότερο απ' οποιονδήποτε άλλο άνδρα του Ζωδιακού. Σε σένα λατρεύει την διάθεσή σου να ομορφαίνεις τη μέρα με την καλή σου διάθεση ή το χώρο με λεπτές διακοσμητικές πινελιές. Κυρίως όμως του αρέσει που φροντίζεις ώστε να είσαι γοητευτική για τα δικά του μάτια. Φόρεσε το φόρεμα που του αρέσει και αμέσως θα του στείλεις το μήνυμα ότι θέλεις να σε βλέπει όμορφη, άσχετα με το πόσον καιρό είστε μαζί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κακά τα ψέματα. Η ενεργή και πλούσια σεξουαλική ζωή είναι το σημαντικότερο για ένα Σκορπιό. Μαζί του θα γνωρίσεις για τα καλά την έννοια του πρωτογόνου, μυστηριακού σεξ. Ωστόσο, δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα αν εφαρμόζατε μια στο τόσο «ένα» στα γρήγορα. Ο Σκορπιός εκτιμάει ιδιαίτερα ότι δεν τον αφήνεις να ρουτινιάσει σεξουαλικά και περιστασιακά δέχεσαι να συνευρεθείς μαζί του έστω και για λίγο. Η χημική ουσία που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια του σεξ, διεγείρει το ψυχικό κέντρο ευχαρίστησης-ανταμοιβής, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον άντρα Σκορπιό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν όλοι βλέπουν γκρίζα σύννεφα, ο άνδρας Τοξότης βλέπει λιακάδα. Και δεν σταματάει εκεί. Θα σε παρασύρει να συμμεριστείς την άποψη αυτή. Η αίσθηση του χιούμορ είναι επίσης ένα από τα πράγματα που του αρέσει στις γυναίκες, ειδικά στις γυναίκες που σχεδιάζουν να μείνουν μαζί του! Αν λοιπόν διαθέτεις αισιοδοξία και χιούμορ, φρόντισε να το δείξεις όταν λέει αστεία ή διηγείται απίθανα και ευφάνταστα περιστατικά, γιατί αυτό είναι που αγαπάει σε σένα πιο πολύ! Ότι δεν περιορίζεις το γέλιο, τη χαρά και την αισιοδοξία του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ο άντρας που μπορείς να βασιστείς πάνω του, να σου προσφέρει μια αξιοπρεπή θέση στην κοινωνία και να σε βοηθήσει αποτελεσματικά με τις υψηλές γνωριμίες του. Ό,τι έχει καταφέρει, το πέτυχε μετά από προσπάθεια, οργάνωση και επιμονή, γι' αυτό είναι πολλοί οι τομείς που μπορεί να φανεί χρήσιμος. Αν του ζητήσεις τη γνώμη ή τη συμβουλή του για ένα προσωπικό ή επαγγελματικό θέμα, θα σε βοηθήσει αποτελεσματικά και καλύτερα από τον καθένα. Πάνω απ' όλα όμως θα έχεις ανέβει πολύ στα μάτια του επειδή αναγνωρίζεις την κρίση και την αξία του.

ΥΔΡΟΧΟΟΟΣ

Ο Υδροχόος αρέσκεται να κινείται έξω από τα όρια που επιβάλλουν τα «πρέπει» και οι δεσμεύσεις της καθημερινότητας. Αυτήν την άποψη θα προσπαθήσει να μεταδώσει και σε εσένα, προκειμένου να μην είσαι απόλυτα εξαρτημένη από εκείνον και να διαθέτεις χρόνο για τον εαυτό σου. Εάν και εσύ κάνεις το ίδιο, του προτείνεις δηλαδή κάποιες φορές να βγαίνει μόνος ή με φίλους, να κοιμάται μόνος, να μη σε ακολουθεί υποχρεωτικά στις εξόδους σου, να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή κ.λπ., ο Υδροχόος σου θα δει ως ανταμοιβή αγάπης τον ελεύθερο χρόνο που του προσφέρεις, απαλλαγμένο από προβλήματα, έγνοιες, αγγαρείες.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι ο άντρας που ξέρει να γίνεται αξεπέραστα γλυκός, γιατί όταν κλαις θα σκουπίσει πρώτα το δάκρυα από τα δικά σου μάτια και μετά από τα δικά του, αφού είναι σίγουρο ότι συμπάσχει και αντιλαμβάνεται τον πόνο σου σαν δικό του. Μια αντίστοιχη στάση από την πλευρά σου, να νοιάζεσαι δηλαδή για αυτόν, να είσαι εκεί στην αρρώστια του και στα δύσκολα, να του πεις μια γλυκιά κουβέντα για παρηγοριά ή να του κάνεις ρομαντικές εκπλήξεις, είναι όλα αυτά που θα τον κάνουν να σε λατρέψει και να μείνει αιώνια προσηλωμένος πάνω σου.