Θερινό ηλιοστάσιο: Πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

2021-06-21

Επίσημα ξεκινά αύριο, 21 Ιουνίου, το φετινό καλοκαίρι. Η μεγαλύτερη σε διάρκεια ημέρα του χρόνου είναι η Δευτέρα και ας δούμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το κάθε ζώδιο.

Κριός

Είναι ώρα να χαλαρώσεις. Σου αξίζει λίγη ξεκούραση και τώρα που ξεκινά το καλοκαίρι είναι η ώρα να την απολαύσεις. Αυτό το καλοκαίρι άσε τις ευθύνες για λίγο στην άκρη και δώσε προτεραιότητα στην οικογένεια και τους φίλους σου.

Ταύρος

Αν το έχεις ρίξει στο κουτσομπολιό τελευταία καλύτερα να σταματήσεις. Μένεις πίσω όταν ασχολείσαι με τους άλλους, ενώ οι ευκαιρίες είναι μπροστά σου και σε περιμένουν.

Δίδυμοι

Τον τελευταίο χρόνο απομακρύνθηκες αρκετά από τους φίλους σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μια μικρή μάζωξη (με ασφάλεια πάντα). Και μιας και ο Δίας είναι ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο, δοκίμασε να δεις και μερικούς παλιούς σου φίλους.

Καρκίνος

Επιτέλους, ασχολήσου με τον εαυτό σου. Κοίτα μέσα σου, μάθε από το παρελθόν, αγκάλιασε το παρόν και ονειρέψου το μέλλον.

Λέων

Μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς λίγο και με την πνευματική σου πλευρά; Ελευθέρωσε τον εαυτό σου από το παρελθόν και αγκάλιασε τα συναισθήματά σου.

Παρθένος

Η οπτική σου απέναντι στη ζωή, αλλάζει. Ίσως θελήσεις να αλλάξεις look, οπότε μερικά ψώνια θα σε βοηθούσαν. Αλλά όπως και να έχει, νέα πνοή έρχεται στη ζωή σου.

Ζυγός

Καιρός να καθαρίσεις και το σπίτι και το μυαλό σου. Ξεκίνα από το σπίτι, αφού ένα τακτοποιημένο περιβάλλον θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη και τις σκέψεις σου.

Σκορπιός

Είχες απορροφηθεί στις σκέψεις σου τον τελευταίο χρόνο. Είναι καιρός πλέον να έρθεις λιγάκι πιο κοντά στη φύση. Ασχολήσου με τα φυτά σου, τον κήπο, τις γλάστρες σου. Περπάτα στο ύπαιθρο και... ρούφα τη ζωή.

Τοξότης

Σε έχει κουράσει η εξέλιξη της ζωής σου; Γιατί δεν φτιάχνεις μια λίστα με όσα θα ήθελες να αλλάξεις; Είναι η κατάλληλη στιγμή για ξεκαθαρίσματα και λύσιμο λογαριασμών - είναι η στιγμή να μεγαλώσεις.

Αιγόκερως

Θα δώσεις περισσότερη σημασία στις σχέσεις σου. Ίσως νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να επενδύσεις πιο πολλά. Μίλα με το crush σου ή το ταίρι σου και ζήσε τον ρομαντισμό στο έπακρο.

Υδροχόος

Είσαι έτοιμη για ανανέωση; Το θερινό ηλιοστάσιο σηματοδοτεί αλλαγές στον χώρο σου και βήματα που σε φέρνουν πιο κοντά στη φύση. Οι περίπατοι στο ύπαιθρο θα σε βοηθήσουν να συνδεθείς περισσότερο και με τον εσωτερικό σου κόσμο.

Ιχθύες

Αν η δημιουργική πλευρά σου είχε πέσει σε λήθαργο, τώρα είναι η ώρα να την αγκαλιάσεις. Φτιάξε κοσμήματα, δημιούργησε τέχνη, γράψε μουσική - αλλά μην αφήσεις τη δημιουργική σου περίοδο να πάει χαμένη.