Θα τη βγάλουν «καθαρή»: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου

2021-09-20

Η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου που θα ανέβει στις 21 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς, θα επηρεάσει λιγότερο τα 3 παρακάτω ζώδια και για αυτά η πανσέληνος πιθανότατα θα είναι πολύ λιγότερο έντονη.

Κριός

Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να σε κάνει να νιώσεις σαν να κλείνεις τα παντζούρια και να απομακρύνεσαι από τον υπόλοιπο κόσμο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αποσυνδέεσαι εντελώς, επειδή εξερευνάς ταυτόχρονα το τεράστιο σύμπαν που υπάρχει μέσα στο πνεύμα σου. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να σε ενθαρρύνει να συμμετάσχεις σε δραστηριότητες πνευματικής αναζωογόνησης όπως ο διαλογισμός, η συγγραφή ημερολογίου και οποιαδήποτε μορφή τελετουργίας που σε βοηθά να συνδεθείς με μια ανώτερη δύναμη.

Καρκίνος

Αυτή η πανσέληνος έχει τη δύναμη να αναδιαμορφώσει ολόκληρη την προοπτική σου. Σε ενθαρρύνει να κοιτάξεις τον κόσμο λίγο διαφορετικά αφήνοντας πίσω τις ένθερμες απόψεις σου και τα πεισματικά συστήματα πεποιθήσεων σου. Το να μένεις ανοιχτόμυαλη θα σε βοηθήσει να αποδεχθείς το μήνυμα που προσπαθεί να σου στείλει αυτή η πανσέληνος. Άλλωστε, αυτή η πανσέληνος σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις το άγνωστο και να αναγνωρίσεις ότι υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά που δεν γνωρίζεις.

Ζυγός

Κάθε μικρή απόφαση που παίρνεις κάθε μέρα θα ισοδυναμεί με κάτι μεγάλο. Αυτή η πανσέληνος σε ενθαρρύνει να αφήσεις μερικές από τις ανθυγιεινές πτυχές της καθημερινής σου ζωής. Μπορεί ακόμη και να σε παρακινήσει να ξαναδουλέψεις την καθημερινότητά σου, επηρεάζοντας την έτσι ώστε να λάβεις αποφάσεις που σε ωφελούν μακροπρόθεσμα. Βεβαιώσου ότι έχεις ενσωματώσει την ανάπαυση στη ρουτίνα σου, όπως ακριβώς δίνεις έμφαση στη σημασία της σκληρής δουλειάς.

Αιγόκερως

Αυτή η πανσέληνος ενεργοποιεί τη σκέψη σου με έναν εντελώς αναζωογονητικό τρόπο. Μπορεί να νιώθεις ότι το μυαλό σου είναι σε εγρήγορση, απορροφώντας πληροφορίες όπου κι αν πας. Τα εισερχόμενά σου μπορεί να είναι γεμάτα με μηνύματα, να έρχονται απρόσμενοι επισκέπτες και να πραγματοποιούνται σημαντικές τηλεφωνικές κλήσεις. Η επικοινωνία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της πανσελήνου, σε ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσεις τη φωνή σου πιο αποτελεσματικά και να αποδεχθείς τη σοφία του πώς ανταποκρίνονται οι άλλοι σε εσένα.