Τα ζώδια που... θα περάσουν έναν δύσκολο Δεκέμβριο

2019-12-02

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Δεκέμβριο.

ΤΑΥΡΟΣ: Τεταμένο κλίμα

Με τον Άρη, όλο τον Δεκέμβριο, στον Σκορπιό και 7ο οίκο σου, οι σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, θα είναι σε εμπόλεμη ζώνη και οι τσακωμοί, ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά, θα είναι συχνό φαινόμενο, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στο "αμήν". Βλέπεις, όλο και για κάτι θα θεωρείσαι ύποπτος ή θα απαιτούνται πολύ περισσότερα από αυτά που μπορείς να προσφέρεις. Από την άλλη, θα τραβάς άτομα, που στο πρόσωπό σου, θα θέλουν να εκδικηθούν όλους τους υπόλοιπους που τους έβλαψαν ή τους πλήγωσαν, οπότε η μεταχείρισή σου δε θα είναι ούτε σωστή, ούτε δίκαια. Το να μην αντέξει τα "χτυπήματα" μια σχέση ή συνεργασία είναι μάλλον πιθανό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΛΕΩΝ: Πού να βρω γαλήνη;

Ο Άρης στον Σκορπιό θα συνεχίσει να πυροδοτεί καταστάσεις στο περιβάλλον σου και δε θα βρίσκεις ησυχία. Από καβγάδες μεταξύ των μελών της οικογένειάς σου, που θα σε αναγκάζουν να πάρεις τη θέση του ενός ή του άλλου, αλλά και παρεμβάσεις τους στην προσωπική σου ζωή, που θα σε κάνουν έξαλλο, θα έχεις ένα σωρό. Σαν να μην έφταναν αυτά, θα γίνετε μαλλιοκούβαρα και για περιουσιακά θέματα, κυρίως αν υπάρχει ακίνητο προς διεκδίκηση, θα έχεις και ζημιές στο σπίτι σου, εκτός κι αν αποφασίσεις να το γκρεμίσεις όλο και να το φτιάξεις από την αρχή. Επίσης, παίζει και να αναγκαστείς να βρεις επειγόντως σπίτι ή επαγγελματικό χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χωρίς ανάσα

Με τον Άρη και τον Δεκέμβριο στο 10ο οίκο των επαγγελματικών και της καριέρας σου, το σίγουρο είναι ότι δε θα πάρεις ανάσα. Όχι μόνο γιατί η ίδια η δουλειά ή οι απαιτήσεις των άλλων θα αυξηθούν, ώσπου κάποια στιγμή να φωνάξεις "όχι άλλο κάρβουνο", αλλά θα έχεις να αντιμετωπίσεις έχθρες, αντιπαλότητες και έντονο ανταγωνισμό είτε εκτός είτε και εντός του περιβάλλοντός σου. Άτομα θα σου τη λένε συνεχώς, θα βρίσκουν τις ιδέες σου πολύ άστοχες ή άκαιρες ή τη συμπεριφορά σου προκλητική. Από την άλλη, βέβαια, κι εσύ δε θα είσαι και το "καλύτερο παιδί", αφού προκειμένου να καταφέρεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου, δε θα υπολογίζεις και πολύ τους άλλους, οπότε λογικό είναι να φουντώνουν οι διαμάχες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τι γίνεται ρε παιδιά;

Εσύ απορείς γιατί βρίσκεσαι στη λίστα; Γιατί απλούστατα, με την Πανσέληνο απέναντί σου και τη φιλική (ή και όχι) συμμετοχή του Ποσειδώνα που έχει το ταλέντο να ανακατεύει με την κουτάλα της σούπας καταστάσεις, εκεί που είχες πάρει φόρα και ήσουν καβάλα στο άλογο, κινδυνεύεις να πέσεις στα λασπόνερα. Οικογενειακά μπερδέματα, θέματα περιουσιακά πιο μπλεγμένα από κουβάρι, απογοήτευση από αγαπημένα πρόσωπα που θεωρείς ότι σε εκμεταλλεύονται αλλά και περίεργες συμπεριφορές από το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου θα σου ρίξουν το ηθικό!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια τρύπα στο νερό

Και σένα η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου δε θα σου αρέσει, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ θα βρεθείς καπελωμένος, από το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου, ενώ δεν αποκλείεται να πέσεις σε καλά στημένη παγίδα και να πληρώσεις τη νύφη, χωρίς να φταις. Τα ματάκια σου να τα έχεις ανοιχτά, αφού παρασκηνιακά γίνονται πολλά, με στόχο είτε το να χαλάσουν τη φήμη σου είτε να σου φορτώσουν το φταίξιμο και να σε βγάλουν στη σέντρα. Αν κι εσύ έχεις κάνει κάποια πατάτα στη δουλειά, να ξέρεις ότι θα μαθευτεί και δε θα γλιτώσεις, όσες δικαιολογίες κι αν σκαρφιστείς. Επίσης, άσε τα μεγάλα σχέδια και τους στόχους γιατί μια τρύπα στο νερό θα καταφέρεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Όλα στη φόρα

Η εύνοια του Δία στα επαγγελματικά σου τέλειωσε και μαζί και η "άφεση αμαρτιών" ή η ομίχλη που σε περιέβαλε, καθώς πολλά θα βγουν στη φόρα με την Πανσέληνο αλλά και τις όψεις που θα γίνουν τον Δεκέμβριο με τον κυβερνήτη σου, Ποσειδώνα. Ό,τι με κόπο έκρυβες τόσο καιρό, τώρα θα βγει στο φως κι ίσως σε εκθέσει ανεπανόρθωτα. Παράλληλα, μπορεί να διαπιστώσεις ότι είχες πιαστεί Κότσος και σε εκμεταλλεύονταν αβέρτα, ενώ εσύ νόμιζες ότι σε συμπαθούσαν. Το μενού έχει ψέματα, καλοπιάσματα, παγίδες, διαψεύσεις, απάτες και ξεσκεπάσματα γι' αυτό να φυλάγεσαι ή να κρατήσεις τη φωλιά σου καθαρή για παν ενδεχόμενο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην εμπιστεύεσαι ούτε τη σκιά σου

Δε σου φταίει κανείς που κολλάς σε μια λεπτομέρεια και χάνεις την ουσία, το κεφαλάκι σου τα φταίει και αυτόν τον μήνα μάλλον θα το χτυπήσεις στον τοίχο για τη βλακεία που σε δέρνει, αφού σε έχουν πάρει χαμπάρι κι οι πέτρες. Σου εμφανίζουν ένα πρόσωπο, που ξέρουν ότι θα "μασήσεις" και μετά τσουπ, σου τη φέρνουν και κάθεσαι ύστερα και κοπανιέσαι πώς την πάτησες έτσι, έξυπνος και λογικός άνθρωπος. Είπαμε, έχεις απέναντί σου Ποσειδώνα, οπότε οφείλεις να είσαι υποψιασμένος και να μην παραμυθιάζεσαι στις σχέσεις σου, ερωτικές και επαγγελματικές και ο Δεκέμβριος θα έχει διάφορα περιστατικά που θα σου υπενθυμίζουν ότι η εμπιστοσύνη κερδίζεται με το χρόνο και βάσει της συνολικής συμπεριφοράς κι όχι έτσι απλά.