Τα ζώδια που είναι φτιαγμένα και ραμμένα για γάμο - Το ένα... δεν το φαντάζεσαι

2020-08-08

Μερικά ζώδια είναι παραδοσιακά φτιαγμένα για τον γάμο, άλλα πάλι είναι... αιώνιοι εργένηδες. Εμείς θα ζούμε τα τρία ζώδια που είναι φτιαγμένα για τον γάμο.

Εχεις πάρει την απόφαση να παντρευτείς αλλά βρίσκεσαι ακόμη σε αναζήτηση συντρόφου. Όσο προσπαθείς να ξεσκαρτάρεις τις υπάρχουσες επιλογές, τα ζώδια τους είναι μία καλή ένδειξη προθέσεων για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας ή έστω του δημαρχείου. Τα παρακάτω τρία ζώδια για την ακρίβεια, αν όντως είναι ερωτευμένα μαζί σου, όχι δε θα σου πουν γιατί πολύ απλά, είναι φτιαγμένα για γάμο...

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Είναι παραδοσιακός, συχνά παλιομοδίτης και λάτρης της οικογένειας. Είναι αφοσιωμένος, αξιόπιστος και παρόλο που το παρακάνουν με την εργασιομανία και τις φιλοδοξίες τους, όταν και αν το θέλουν, δημιουργούν χρόνο για τον έρωτά τους, πόσω μάλλον για την οικογένεια που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι.

Κριός (21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Αν καταφέρεις να αποσπάσεις και να κερδίσεις εν τέλει την προσοχή και την καρδιά του παιχνιδιάρη κριού, αφέσου και θα περάσεις υπέροχα μαζί του. Είναι παθιασμένος, αυθόρμητος και αγαπησιάρης και προφανώς όλα τα παραπάνω τους καθιστούν κελεπούρι για γάμο. Παρόλο που είναι εξαιρετικά παρορμητικός κατά καιρούς, δεν είναι επιπόλαιος, οπότε όταν πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό μπορείς να εμπιστευθείς την ειλικρίνεια των συναισθημάτων του.

Ταύρος (21 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Εκλεκτικός, κτητικός και ατρόμητα πιστός, ο ταύρος θέλει να παρέχει όλα τα καλά στον εαυτό του και στο ταίρι του. Σε περίπτωση που του ξυπνήσεις την επιθυμία να μοιραστεί ό,τι έχει και δεν έχει μαζί σου, θα επιστρατεύσει όλο του το πείσμα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να ζήσετε ευτυχισμένοι ως τα βαθιά σας γεράματα.