Τα τρία ζώδια που θα... δουν τη ζωή τους να αλλάζει από την πανσέληνο των κυνηγών

2019-10-16

Η ζωή κρύβει εκπλήξεις, και οι πανσέληνοι είναι η απόδειξη. Κάποια ζώδια ετοιμάζονται να δουν συνταρακτικές αλλαγές στη ζωή τους, με την πανσέληνο των επόμενων ημερών.

Σε αυτό το σημείο του σεληνιακού κύκλου, οι αποκαλύψεις για κάποια ζώδια έγιναν και οι αλήθειες αποκαλύπτονται -σαν λάμψη φωτός που ρίχνει φως σε όλες τις σκιές.

Η πανσέληνος των Κυνηγών, όπως ονομάζεται η πρώτη πανσέληνος μετά από αυτή την πανσέληνο που πραγματοποιείται κοντά στην φθινοπωρινή ισημερία και η οποία θα γίνει στις 14/10, μόλις στις 00:06 ώρα Ελλάδας, θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για τους Κριούς, τους Λέοντες και τους Τοξότες.

  • Το ζώδιο του Κριού... πετάει

Κερδίζετε ένα βαθύτερο επίπεδο ανεξαρτησίας και αλήθειας.
Αυτή είναι η στιγμή σου, Κριέ, γιατί είναι η πανσέληνός σου. Η πανσέληνος θα γεμίσει το ζώδιο του Κριού με αυτογνωσία και εμπιστοσύνη. Πετάς, οι δυνατότητές σου επεκτείνονται. Στην πραγματικότητα, μπορεί ακόμη και να αφήσεις πίσω τον πρώην εαυτό σου και να αγκαλιάσεις την ιδέα ενός νέου. Το παρελθόν σου θα είναι πάντα μέρος σου, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ελέγχει το μέλλον σου. Αφησε αυτή την πανσέληνο να είναι το κατευθυντήριο φως και η επιβεβαίωση που ψάχνεις.

  • Για το ζώδιο του Λέοντα έρχονται αλλαγές

Αγκαλιάζετε το άγνωστο και ανοίγουν τα μάτια σας.
Είναι εύκολο να παγιδευτεί κάποιος σε μια ρουτίνα και να αφήσει τις ημέρες και το χρόνο γενικότερα να περνά. Όχι, όμως, ένας Λέοντας. Για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα ήρθε η ώρα να αφήσουν πίσω τους άκαμπτες πεποιθήσεις και τη μονοτονία γιατί ποτέ δεν θα μεγαλώσουν αν δεν επιτρέψουν στον εαυτό σας να αλλάξει. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να πει κάθε Λέοντας «ναι» στις τρομακτικές αλλά και συναρπαστικές νέες ευκαιρίες, να γνωρίσει νέους ανθρώπους και να κλείσει το επόμενο ταξίδι του προς έναν νέο ενδιαφέροντα και διαφορετικό προορισμό. Ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί; Δεν είναι αυτό το ενδιαφέρον;

  • Τοξότης -Το ζώδιο που ήρθε η στιγμή να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο

Βιώνετε την Αποκάλυψη της Δημιουργικότητας και της Χαράς.
Οι Τοξότες βλέπουν με τα μάτια της καρδιάς. Ερωτεύονται, είτε με αυτή την καυτή παρουσία που τους έχει κλέψει την καρδιά, είτε με μια νέα λαμπρή δημιουργική ιδέα που βρίσκει χώρο στην καρδιά τους. Καθώς η πανσέληνος επηρεάζει τον πέμπτο Οίκο της διασκέδασης και της ευχαρίστησης, η έμπνευση θα κυριεύσει όσους ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη. Αφεθείτε στον εαυτό σας να δημιουργήσετε, να αλληλεπιδράσετε και να ζήσετε χωρίς αναστολές. Σιγουρευτείτε για τον άνθρωπο που έχετε στο πλευρό σας και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ζήσετε τον κόσμο με τον ζωντανό, αβίαστο τρόπο που κάνατε όταν ήσασταν παιδί.