Τα τρία ζώδια που έχουν «αδυναμία» στην απιστία

2020-08-14

Υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν μπορείς να εμπιστευτείς πλήρως, ούτε για ερωτική ούτε καν για φιλική σχέση. Στη δεύτερη περίπτωση, μάλιστα, συνηθίζουν να βρίσκονται σε περίπλοκες καταστάσεις, απλώς και μόνο επειδή δεν θεωρούν και κάτι τρομερό την απιστία.

Ο Δίδυμος έχει την τάση να δημιουργεί καταστάσεις από τις οποίες πάντοτε φεύγει πρώτος τρέχοντας, αφού κάνει τη ζημιά, κι αφήνει τους υπόλοιπους να πληρώσουν το... λογαριασμό. Ο Δίδυμος όταν γίνεται το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, δηλαδή συνέχεια, συμπεριφέρεται σαν γάτα: κάνει τις ακαθαρσίες, τις κουκουλώνει όπως όπως και πάει στη συνέχεια να φάει σε άλλο σπίτι.

Ο Σκορπιός επειδή δεν μπορεί να αντέξει την υπερβολική σεξουαλικότητά του, ούτε να τη διοχετεύσει αποκλειστικά σε ένα και μόνο άτομο, εμπλέκεται ερωτικά με πολλά άτομα ταυτόχρονα. Έτσι εκτονώνεται, αλλά παράλληλα δημιουργεί προβλήματα τριγύρω του.

Ο Ιχθύς πάντα ξεφυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν, ειδικά σε ό,τι αφορά στις ερωτικές σχέσεις. Εκεί που νομίζεις ότι έχεις δίπλα σου έναν πιστό σύντροφο, ξαφνικά... πέφτεις από τα σύννεφα. Ο Ιχθύς συχνά-πυκνά «σφηνώνει» ανάμεσα σε ανυποψίαστα ζευγάρια και θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή, για να τον αντιμετωπίσεις.