Τα καλύτερα έρχονται: Αυτή είναι η πιο τυχερή ημέρα του Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια

2021-08-30

Ο Σεπτέμβρης υπόσχεται μια ημέρα που θα είναι τυχερή για όλα τα ζώδια.

Ποια είναι αυτή: Η 6η Σεπτεμβρίου 2021 θα είναι η καλύτερη ημέρα αυτού του μήνα για κάθε ζώδιο. Kαι αυτό επειδή εκείνη την ημέρα η Αφροδίτη στον Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο, και όλα τα ζώδια θα έχουν την τάση να αναζητήσουν συντροφικότητα ενώ και η διάθεση για πνευματικότητα αλλά και κάτι καινούργιο θα είναι στα ύψη.

Κριός

Δουλέψατε σκληρά κατά τη διάρκεια της σεζόν της Παρθένου, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και την ευεξία σας, αλλά στις 6 Σεπτεμβρίου, ο έβδομος οίκος, δηλαδή ο οίκος των σχέσεων, θα ευθυγραμμιστεί με τις φιλίες και τις κοινωνικές σας προσπάθειες.

Φροντίστε εκείνη την ημέρα να πάρετε μια άδεια από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας και να προγραμματίσετε μια έξοδο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτή θα είναι η μέρα όπου πιθανότατα θα τα πάτε πολύ καλά με όλους, οπότε φροντίστε να επωφελειθείτε από αυτή την ενέργεια.

Ταύρος

Στις 6 Σεπτεμβρίου όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ζυγό θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο στον 10ο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας, ενθαρρύνοντας έτσι την αναγνώριση που αξίζετε στην καριέρα σας.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να έχετε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον εργοδότη, τους προϊσταμένους, τους συναδέλφους σας ή άτομα που εργάζονται για εσάς.

Δίδυμος

Η Αφροδίτη στον Ζυγό και ο Δίας στον Υδροχόο σας προκαλούν για νέες συναρπαστικές περιπέτειες.

Κάντε ένα γρήγορο οδικό ταξίδι ή εγγραφείτε σε ένα μάθημα τέχνης ή οτιδήποτε άλλο σας ενθουσιάζει. Αυτή θα μπορούσε επίσης να είναι μια μέρα για να αναλογιστείτε τα δικά σας συναισθήματα και να τα μοιραστείτε με κάποιον που σας ενδιαφέρει. Με λίγα λόγια προετοιμάστε τον εαυτό σας για ερωτική εξομολόγηση και θα έχετε ανταπόκριση.

Καρκίνος

Στις 6 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη στον Ζυγό, στον τέταρτο οίκο σας, θα ευθυγραμμιστεί με τον Δία στον Υδροχόο, στον όγδοο οίκο σας και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια και να προωθήσετε τα ιδιωτικά σας θέματα.

Θα προχωρήσουν όλα με μεγάλη επιτυχία.

Λέων

Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα ευδοκιμήσουν στις 6 Σεπτεμβρίου. Ήδη έχετε δει μεγάλη πρόοδο στις συνεργασίες σας τον τελευταίο καιρό, αλλά αυτή την ημέρα, τα πράγματα είναι σίγουρο ότι θα εξελιχθούν ομαλά.

Παρθένος

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να είστε απασχολημένοι, αφού προσπαθείτε πάντα να είστε παραγωγικοί και να κάνετε τα πράγματα, αλλά στις 6 Σεπτεμβρίου, θα αρχίσετε να παρατηρείτε ότι η σκληρή δουλειά αρχίζει να αποδίδει πραγματικά.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό ταξιδεύει αυτή τη στιγμή στον δεύτερο οίκο, των χρημάτων και καθώς σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο στον έκτο οίκο, θα θυμηθείτε ότι οι προσπάθειές σας δεν περνούν απαρατήρητες. Αυτή είναι μια μέρα για να καθίσετε και να απολαύσετε τους καρπούς της εργασίας σας, γιατί το αξίζετε.

Ζυγός

Ως ζώδιο που έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη στις 6 Σεπτεμβρίου θα εμπνευστείτε όσο ποτέ άλλοτε για να ρίξετε την ενέργειά και όλη την προσοχή στις δημιουργικές προσπάθειες.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον πρώτο οίκο και καθώς ο κυρίαρχος πλανήτης σας σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο στον πέμπτο οίκο, θα είναι μια τέλεια μέρα για μεγάλη απήχηση. Αφεθείτε στη δημιουργική σας πλευρά, αφήστε ελεύθερο τον ρομαντισμό σας και αυτή η μέρα υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις.

Σκορπιός

Η 6η Σεπτεμβρίου θα είναι μια μέρα για να συσκεφτείτε με τον εαυτό σας, να ξεκουραστείτε και να προβληματιστείτε καθώς η εποχή της Παρθένου φτάνει στο τέλος της.

Καθώς η Αφροδίτη περνάει από τον 12ο οίκο σας, θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία και την ευημερία σας θα είναι στο μυαλό σας και ο Δίας στον Υδροχόο θα σας ενθαρρύνει να δώσετε λύσεις.

Τοξότης

Ως ένα επεκτατικό, ανοιχτόμυαλο ζώδιο, η ικανότητά σας να εμπνέετε τους φίλους και τον κοινωνικό σας περίγυρο είναι κάτι που το κάνετε με ευκολία.

Στις 6 Σεπτεμβρίου, θα σας υποστηρίξει η Αφροδίτη στον Ζυγό και επικοινωνιακά θα βρίσκεστε στα καλύτερά σας. Μια ημέρα ιδανική για να μοιραστείτε σκέψεις, απόψεις, ιδέες με τους αγαπημένους σας, οπότε μην φοβηθείτε να μοιραστείτε ό, τι έχετε στο μυαλό σας.

Αιγόκερως

Ως ένα ζώδιο που ασχολείται συνεχώς με την καριέρα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι σας εκτιμούν για τις προσπάθειές σας. Αυτό θα γίνει ακόμα πιο αισθητό στις 6 Σεπτεμβρίου, καθώς η Αφροδίτη στον 10ο οίκο σας συνδέεται με τον Δία, οπότε περιμένετε κάποια προαγωγή ή αύξηση στα εισοδήματά σας.

Η 6η Σεπτεμβρίου είναι μια καλή ημέρα για να διαπραγματευτείτε έναν μισθό ή να αποδεχτείτε μια θέση με μεγαλύτερες ευθύνες στην εργασία σας.

Υδροχόος

Στις 6 Σεπτεμβρίου, θα αισθάνεστε πολύ ευθυγραμμισμένοι με το πνευματικό σας ταξίδι ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σας για προσωπική ανάπτυξη.

Ιχθύες

Η 6η Σεπτεμβρίου είναι μια εξαιρετική ημέρα για να ξεκινήσετε οτιδήποτε νέο, αλλά είναι μια ιδανική ημέρα για να αξιολογήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και τις προσωπικές σας σχέσεις.

Το να έχετε αυτή την πλευρά της ζωής σας σε τάξη είναι απαραίτητο και αυτή είναι η μεγάλη μέρα για να σκεφτείτε τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνετε για να βρείτε την ηρεμία και την ισορροπία που τόσο επιθυμείτε.