Τα 5 ζώδια που ξέρουν να... καμουφλάρουν τα συναισθήματά τους

2021-03-08

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία όταν τα βρίσκουν... δύσκολα, βάζουν μπροστά την λογική και δεν αφήνουν το συναίσθημα να τους παρασύρει.

Ακολουθεί η λίστα με τα πέντε ζώδια:

Σκορπιός

Δεν πρόκειται να μάθεις ποτέ τι σκέφτεται πραγματικά ένας Σκορπιός για σένα. Στα λόγια είναι δύσκολος. Δεν εκφράζει αυτά που νιώθει και πρέπει να πιεστεί πολύ για να το κάνει. Πρέπει να αισθανθεί ασφαλής για να εκφράσει το πώς αισθάνεται. Δεν θέλει να θυμώνει τόσο πολύ για να μην εκραγεί και κρατάει τα έντονα συναισθήματά του στην ιδιωτικότητα του σπιτιού του. Είναι χειριστικός στις διαπροσωπικές του σχέσεις και θέλει πάντα να κάνει κουμάντο. Πολλές φορές προσποιείται για να μην φανεί ευάλωτος.

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο έχει τεράστια υπομονή και μπορεί να διαχειριστεί και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Είναι τυπικός στην συμπεριφορά του και αν δεν συμπαθεί κάποιον δεν θα το δείξει. Θα είναι ευγενικός και μετρημένος. Ο Ταύρος απεχθάνεται το ρίσκο και τις αλλαγές και προτιμά να κρατάει μια διπλωματική συμπεριφορά παρά να γκρεμίσει τις σχέσεις γύρω του και να είναι στον αέρα.

Play Video

Αιγόκερως

Ο εργασιομανής Αιγόκερως θωρεί ότι τα συναίσθημα πολλές φορές είναι εμπόδιο στη δουλειά του. Προτιμά να έχει μια διπλωματική στάση και να έχει τον έλεγχο της κατάστασης.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα άλλο ζώδιο που προτιμά να κρατάει τα συναισθήματά του για τον εαυτό του, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο να κάνει κάτι άλλο. Εάν μπορεί να βρει μια λύση, μια οποιαδήποτε λύση, αντί να μοιραστεί τα συναισθήματά του, ο Παρθένος είναι ικανοποιημένος.

Τοξότης

Είναι η ψυχή της παρέας και θα μπορούσε να είναι ένας πολύ πετυχημένος διπλωμάτης. Είναι πανέξυπνος, αλλά και αφελής. Αν σου πει ψέματα, δεν θα το πάρεις χαμπάρι. Εύκολα προσαρμόζεται, γιατί ξέρει πώς να τιθασεύει τα συναισθήματά του. Παρ' όλα αυτά κάποτε αυτά τον παρασύρουν.