Τα 2+1 ζώδια που είναι πιθανότερο να επισημοποιήσουν τη σχέση τους μέσα στο 2022

2022-01-05

Θα πρέπει να γίνει γνωστό πως το 2022 προβλέπεται άκρως ρομαντικό και γεμάτο θετικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων για τα παρακάτω ζώδια, τα οποία είναι πολύ πιθανό να επισημοποιήσουν τη σχέση τους μέσα στους επόμενους μήνες.

Ζυγός

Μπορεί αρκετές θέσεις πλανητών να μην σας ευνοούν, αναφορικά με τις σχέσεις όμως πάτε καλά φέτος. Αν νιώθετε όμορφα και σίγουρες για τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, πείτε «ναι» στην πρόταση που είναι πολύ πιθανό να σας κάνει. Κι αν δείτε πως αργεί κάντε την εσείς!

Τοξότης

Αν και είστε οι περιπετειώδεις του ζωδιακού είναι πολύ πιθανό να αρραβωνιαστείτε ή να παντρευτείτε το 2022. Οι κινήσεις του Κρόνου ευνοούν τον τομέα των σχέσεων και δίνουν τη δύναμη και το θάρρος που χρειάζεται για να κάνουν το επόμενο βήμα, ακόμα και αν δεν είναι όλα ονειρικά φτιαγμένα - άλλωστε αναποδιές υπάρχουν παντού. Σημασία έχει εσείς να είστε καλά με τον άνθρωπό σας.

Υδροχόος

Το 2022 θα είναι αρκετά απαιτητικό για τους Υδροχόους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουν το επόμενο βήμα με τη σχέση τους, αν ο άνθρωπος που έχουν δίπλα τους είναι ο κατάλληλος. Ο Κρόνος φέρνει μαζί του μια αίσθηση δύναμης και άνεσης, αγκαλιάστε τη, μαζί με την τρυφερότητα προς τον σύντροφό σας. Ας φανείτε για λίγο ευάλωτες, δεν είναι απαραίτητα κακό.