Ποια είναι η τέλεια ημερομηνία για να παντρευτείς το 2020; Είναι μόνο μία!

2019-09-25

Την τέλεια ημερομηνία για τα ζευγάρια που σχεδιάζουν να παντρευτούν μέσα στο 2020 αποκάλυψε μία αστρολόγος, εξηγώντας πώς η αριθμολογία και η αστρολογία μπορούν να συνδυαστούν για την ιδανική ημέρα.

Η επαγγελματίας αστρολόγος και συγγραφέας Καρολίν Φόλκνερ, λέει ότι η τέλεια ημερομηνία είναι η 20η Φεβρουαρίου 2020 και εξηγεί ότι από άποψη αριθμολογίας, το νούμερο δύο σημαίνει αποφασιστικότητα και δύναμη, ενώ στην αστρολογία το δύο κυβερνάται από την Αφροδίτη.

Σύμφωνα με την αστρολόγο, η 20/2/2020 δείχνει «ισχυρές δεσμεύσεις, συναισθηματική σταθερότητα και εκπλήρωση των ιερών όρκων» και είναι επίσης μια ημερομηνία που ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Άρης και η Σελήνη θα βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο.

Τι συμβολίζει ο αριθμός 2

Μιλώντας στην Daily Mail, η αστρολόγος είπε: «Η πρακτική της αστρολογίας χρονολογείται εδώ και αιώνες, αλλά αναμφισβήτητα η αστρολογία έχει κερδίσει έδαφος τα τελευταία χρόνια, με όλο και περισσότερους νέους να ενδιαφέρονται για τα ζώδια τα τελευταία χρόνια».

Όσο για την τέλεια ημερομηνία γάμου, είπε: «Η αστρολογία και η αριθμολογία πίσω από την 20/02/2020 είναι ενδιαφέρουσα - στην αριθμολογία ο αριθμός δύο συμβολίζει την στωική και δυνατή γυναίκα που σηκώνει το κεφάλι της με ταπεινοφροσύνη και χάρη, αλλά ταυτόχρονα έχει απαράμιλλη αποφασιστικότητα και δύναμη.

Στην αστρολογία, ο αριθμός δύο σηματοδοτεί τον οίκο του Ταύρου και ως ζώδιο κυβερνάται από την Αφροδίτη - την θεά της αγάπης και της ομορφιάς, που αντιπροσωπεύει την υπομονή, την αντοχή και την αφοσίωση για να παραμένει πιστή και να εργαστεί σκληρά για να οικοδομήσει μια ισχυρή ένωση».

Η συνάντηση των πλανητών στις 20/02/2020 θα φέρουν συναισθηματική σταθερότητα σε όσους παντρευτούν τότε... και συνεχίζει η αστρολόγος: «Στις 20/02/2020, ο Κρόνος, ο Δίας, ο Πλούτωνας, ο Άρης και η Σελήνη είναι όλοι στο ίδιο ζώδιο, υποδεικνύοντας ισχυρές δεσμεύσεις, συναισθηματική σταθερότητα και εκπλήρωση των ιερών όρκων. Ειδικότερα, το 2020 θα αποτελέσει μια ιδιαίτερα ισχυρή περίοδος για να ξεκινήσει κάποιος συνεργασίες που θα διαρκέσουν και επίσημες δεσμεύσεις όπως ο γάμος».

Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας, ο Άρης και η Σελήνη συναντώνται όλα στο ίδιο ζώδιο κάτι που σημαίνει συναισθηματική σταθερότητα και διάρκεια
Εξηγώντας πώς ο συνδυασμός του Υδροχόου και του Δία συναντώνται για πρώτη φορά μετά την δεκαετία του 1960 και την επανάσταση της ελευθερίας με τους χίπι, η αστρολόγος εξηγεί πώς το 2020 θα είναι η χρονιά για να προχωρήσουμε.

Όπως είπε: «Ο Κρόνος είναι στο εγγενές ζώδιο του Αιγόκερου από το 2017, που άσκησε πίεση σε όλους μας για να αναθεωρήσουμε τις πτυχές της ζωής μας που απαιτούσαν σκληρή δουλειά και να συνεχίσουμε να δίνουμε ενέργεια σε ανθρώπους και δεσμεύσεις που ευθυγραμμίζονται με τις βαθύτερες ψυχές μας. Ο Κρόνος μετατοπίζεται στο ζώδιο του ιδεαλιστή Υδροχόου το 2020, μαζί με τον Δία. Αυτός ο συνδυασμός δεν έχει κάνει την εμφάνισή του από την δεκαετία του 1960, που ήταν η εποχή της αγάπης, της ισότητας και της ελευθερίας, της ελευθερίας στην αγάπη».

Τα ζευγάρια που θα παντρευτούν μέσα στο 2020 θα έχουν έναν γάμο με διάρκεια

Αποκαλύπτοντας πώς αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι τα ζευγάρια που θα παντρευτούν μέσα στο 2020, είναι πιο πιθανό να έχουν έναν γάμο που θα διαρκέσει, είπε: «Τα ζευγάρια που επέζησαν αυτής της σκληρής αστρολογικής δίχρονης στάσης και ήταν αποφασισμένα να παντρευτούν, όχι μόνο δεν θα αντιμετωπίσουν άλλες 'καταιγίδες' αλλά θα μεγαλώσουν μαζί, ψυχικά και σωματικά».

Και συνεχίζει η αστρολόγος: «Θα αναπτύξουν μια άνευ όρων αγάπη που θα πάει πολύ πιο βαθιά από τον παροδικό ρομαντισμό, που στατιστικά διαρκεί μόνο 18 μήνες και περνά όταν χρειαστεί να καταβληθεί κάποια πραγματική προσπάθεια. Αυτό σημαίνει επίσης, ότι τα ζευγάρια είναι πιθανό να μεγαλώσουν και να αναπτύξουν μια αγάπη και έναν απεριόριστο σεβασμό. Το 2020 είναι η επανεκκίνηση της εποχής του Υδροχόου κι αυτό θα προωθήσει την ευαισθητοποίηση, την ανεκτικότητα, την συμπόνια και την ισότητα».

Και κατέληξε στο συμπέρασμα: «Λόγω της ευθυγράμμισης των πλανητών το 2020, τα ζευγάρια που θα επιλέξουν να παντρευτούν σε αυτή την αστρολογική φάση, είναι πολύ πιθανό να να έχουν υπάρξει σε πολλές καρμικές σχέσεις σε άλλε τους ζωές, αλλά σε ατή την ζωή, πιθανότατα θα τα καταφέρουν τέλεια».