Σε ποια ζώδια ανήκουν οι μοιραίες γυναίκες;

2019-10-14

Μερικά κορίτσια δε μοιάζουν με τα άλλα. Είναι στη φύση τους να είναι μοιραία. Η αύρα τους είναι συναρπαστική και αφήνουν τα σημάδια τους ανεξίτηλα απ όπου κι αν περάσουν. Οι Γάλλοι τις λένε Femmes Fatales, είναι ωραίες, είναι μοιραίες και είναι αυτές οι τρεις:

Δίδυμος: Η γυναίκα με τα όχι μόνο δυο, αλλά πολλά πρόσωπα, έχει μια σαγήνη που κάνει τους άντρες να μαγεύονται. Τους συναρπάζει με τα πολλά και ετερόκλητα στοιχεία της προσωπικότητάς της αλλά και με την εξωτερική της εμφάνιση αφού συνήθως η φύση έχει προικίσει τις γυναίκες Διδύμους και με ομορφιά.

Ζυγός: Είναι δυναμική και έχει έντονη προσωπικότητα με αυταρχικά στοιχεία, κάτι που την κάνει να επιβάλλεται στους άντρες και να τους κάνει να υποτάσσονται στη γοητεία της. Η γυναίκα Ζυγός ασκεί επιρροή και δαμάζει τα μυαλά των ανδρών.

Τοξότης: Eίναι σαν τον άνεμο. Ένα άπιαστο όνειρο που όλοι το έχουν στο μυαλό τους αλλά κανείς δε μπορεί να το κάνει πρακτικά δικό του αφού οι τάσεις φυγής της και η ανάγκη της για ελευθερία την κάνουν να φεύγει συνεχώς αναζητώντας καινούργιες περιπέτειες.