Προβλέψεις ζωδίων για την νέα εβδομάδα (29/9-5/10) - Ποια ευνοούνται

2019-09-30

Σηµαντική θα είναι αυτή η εβδοµάδα για τα µεταβλητά ζώδια -Δίδυµοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες-, καθώς κλείνει ένας ρευστός και όχι εύκολος κύκλος που ξεκίνησε στις 18 Αυγούστου. Με νέο πνεύµα και µε τη διάθεσή µας να βελτιώνεται διαρκώς, νέες συνθήκες θα επιτρέψουν να σηµειωθεί µεγαλύτερη πρόοδος.

Οι πιο ευνοούµενοι του Οκτώβρη, Σκορπιοί, Ιχθύες, Παρθένοι και δευτερευόντως Καρκίνοι και Αιγόκεροι. Ο ∆ίας βαδίζει προς το τέλος της παραµονής του στον Τοξότη. Από τις 4 Οκτώβρη και µετά το µεγαλύτερο µερίδιο της εύνοιάς του είναι για τους Τοξότες. Ακολουθούν µε µειωµένη εύνοια τώρα Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί και Ζυγοί.

 • Κριός

Ο Σεπτέµβρης αποχαιρετά και ο Οκτώβρης έρχεται µε µεγαλύτερες ευθύνες και περισσότερες απαιτήσεις. Την Παρασκευή στις 4 ο µαχητικός και ανταγωνιστικός Αρης καταφθάνει απέναντί σας στον Ζυγό. Από αυτή την ηµεροµηνία ξεκινά ένα πιο φορτωµένο µε διάφορες υποχρεώσεις διάστηµα, που θα επεκταθεί έως τα µέσα Νοεµβρίου. Καλό θα ήταν να προετοιµαστείτε για διαφορετικούς ρυθµούς στο πρόγραµµά σας και εµβόλιµες... αγγαρείες.

Οι λέξεις-κλειδιά είναι ψυχραιµία, υποµονή -κάτι που δεν σας χαρακτηρίζει- και ανεκτικότητα. Στην εργασία, στην οικογένεια αλλά και στον έρωτα. Ζήλια και ανταγωνισµοί ξεφυτρώνουν εδώ και εκεί. Μην αµελείτε την υγεία σας.

 • Ταύρος

Παρότι προς το τέλος της η πρώτη εβδοµάδα του Οκτώβρη σάς υποχρεώνει να γίνετε περισσότερο ανεκτικοί και δεκτικοί σε υποδείξεις, εξακολουθεί να διατηρεί και αρκετά θετικά. Έως και τις 2 Οκτωβρίου µπορούν να προχωρήσουν πιο ικανοποιητικά θέµατα που αφορούν τις σπουδές, την επικοινωνία, ταξίδια, µετακοµίσεις, συµφωνίες, συµβόλαια, παιδιά, λογαριασµούς και έγγραφα πάσης φύσεως.

Από τις 3 και µετά προσοχή στο τι λέτε, γράφετε ή υπογράφετε. Για τα οικονοµικά, τα περιουσιακά και τα διάφορα συµφέροντά σας -πάντα όµως προσεκτικά από τις 3 και µετά- έχετε ένα ευνοϊκό περιθώριο ακόµα έως και τις 8.

 • Δίδυμοι

Επιτέλους, τέλος! Aπό την Παρασκευή και µετά, παίρνει τέλος ένα όχι και τόσο εύκολο διάστηµα που ξεκίνησε γύρω στις 18 Αυγούστου. Πολύ νερό έχει κυλήσει στο αυλάκι από αυτήν την ηµεροµηνία και µετά. Στην εργασία αλλά και σε κάποιες από τις σηµαντικές σας σχέσεις. Επαγγελµατικές, συγγενικές, φιλικές. Φυσικά δεν έλλειψαν και οι µεγάλες εκπλήξεις, τόσο από συµπεριφορές των άλλων γύρω σας όσο και από τη µεταστροφή δικών σας συναισθηµάτων. Από τις 4 και µετά µε πιο καθαρό µυαλό θα µπορέσετε να επανεξετάσετε και ό,τι δεν... περπάτησε τόσο καλά. Βελτιώσεις και αλλαγές µπορούν να γίνουν πιο εύκολα και µε καλύτερο αποτέλεσµα.

 • Καρκίνος

Σύνθετη αυτή η εβδομάδα. Μπορεί οι πρώτες τρεις ημέρες να μοιάζουν σαν συνέχεια της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά η διαφορά θα αρχίσει να γίνεται αισθητή από τις 4 και μετά σταδιακά. Από αυτή την ημερομηνία ξεκινά ένα διάστημα που θα διαφοροποιήσει αρκετά την τωρινή κατάσταση σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Στην εργασία, στους ρυθμούς, στα ωράρια και για κάποιους και στο αντικείμενο.

Μερικοί μάλιστα από σας διόλου απίθανο αυτό το διάστημα να αλλάξετε χώρο εργασίας ή χώρο διαμονής. Αν είστε άνεργοι, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι περνάτε στη δράση. Από ερωτικής απόψεως o Οκτώβρης έχει ζήλιες, εντάσεις και λήψη σοβαρών αποφάσεων.

 • Ζύγος

Έως και τις 3 του μηνός μπορείτε να κινηθείτε παντού με μεγαλύτερη σιγουριά αλλά και αποτελεσματικότητα. Στην εργασία και στις βελτιωτικές κινήσεις που σκοπό έχουν τη σταθεροποίηση και το ξεκαθάρισμα των όποιων ασαφειών ή εκκρεμοτήτων. Ακόμα έως τις 3 μπορείτε με άνεση και ασφάλεια να κάνετε συμφωνίες και να υπογράψετε συμβόλαια πάσης φύσεως. Ταξίδια, μετακομίσεις, σπουδές, ρυθμίσεις, πάσης φύσεως έγγραφα. Επίσης έως και τις 3 είναι καλύτερα να συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει σχετικά με τον γάμο ή τη σχέση σας. Από τις 4 και μετά απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή, ψυχραιμία, υπομονή και ανεκτικότητα.

 • Λέων

Ο Σεπτέμβρης ολοκληρώνει τον κύκλο του αυτή την εβδομάδα και ακόμα και στην τελευταία ημέρα του δεν θέλει να σας δυσαρεστήσει. Ομως και o Οκτώβρης στις δύο πρώτες ημέρες του συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος. Εως και τις 2 μπορούν να προχωρήσουν καλύτερα θέματα που σχετίζονται με σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις, συμφωνίες, συμβόλαια, ρυθμίσεις καρτών, λογαριασμών, εντύπων και εγγράφων γενικώς. Από τις 3 και μετά να είστε περισσότερο παρατηρητικοί και προσεκτικοί με αυτά. Εως και τις 8 στο πλευρό σας θα είναι και η Αφροδίτη. Σίγουρα δεν θα λείψει η εύνοιά της στα ερωτικά αλλά και στα οικονομικά.

 • Σκορπιός

Αυτός o Οκτώβρης μπορεί να κάνει τη διαφορά προς το καλύτερο. Ομως πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι, λιγότερο απαιτητικοί με τους γύρω σας και βέβαια περισσότερο συνεργάσιμοι. Στις 3 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας κομίζοντας νέα ενδιαφέροντα, προτάσεις, επαφές και χρήσιμες ή ευχάριστες γνωριμίες.

Μάτια και αυτιά ανοιχτά, για να μπορέσετε να επωφεληθείτε. Σπουδές, συμφωνίες, ταξίδια, μετακομίσεις, ρυθμίσεις λογαριασμών και εγγράφων μπορούν να προχωρήσουν πιο γρήγορα και πιο ικανοποιητικά. Αν υπάρχουν ακόμα ανησυχίες σχετικά με θέματα που αφορούν τα παιδιά, τον έρωτα και τα οικονομικά, από την ερχόμενη εβδομάδα οι απαντήσεις.συμβόλαια ,ταξίδια, μετακομίσεις, ρυθμίσεις λογαριασμών και εγγράφων μπορούν να προχωρήσουν πιο γρήγορα και πιο ικανοποιητικά. Αν υπάρχουν ακόμα ανησυχίες σχετικά με θέματα που αφορούν τα παιδιά, τον έρωτα και τα οικονομικά, από την ερχόμενη εβδομάδα οι απαντήσεις.

 • Παρθένος

Μέσα στον Οκτώβρη αν δεν χαλαρώσετε, τουλάχιστον θα καταφέρετε να κινηθείτε σε πιο βατούς ρυθμούς. Αυτό θα το διαπιστώσετε περισσότερο από τις 4 και μετά. Από αυτή την ημερομηνία και μέσα στον νέο μήνα θα υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία στις επιλογές σας, ενώ και οι συμπτώσεις, οι συγκυρίες και οι καταστάσεις πού θα επικρατούν θα ευνοούν τις βλέψεις και τα σχέδιά σας. Από τις 3 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό, θέση σαφώς πιο ευνοϊκή, βοηθώντας το μυαλό να κάνει πιο σύνθετους συνδυασμούς παντού. Από τις 4 και μετά θα είναι πιο εύκολο να βελτιώσετε και να ανανεώσετε σχέσεις που «τραυματίστηκαν» περίπου από τις 18 Αυγούστου και μετά.

 • Τοξότης

Από τις 4 και μετά κλείνει τυπικά ένα όχι και τόσο εύκολο διάστημα που ξεκίνησε γύρω στις 18 Αυγούστου. Από αυτή την ημερομηνία ξεκίνησαν να δρομολογούνται κάποια καινούργια πράγματα στην εργασία στις σπουδές, στα περιουσιακά και σε κάποιες από τις σημαντικές σχέσεις σας. Οι... μάχες λοιπόν δόθηκαν -όπως δόθηκαν- και τώρα είναι η ώρα του απολογισμού. Αν έγιναν λάθη ή υπήρξαν ελλείψεις που πρέπει να καλυφθούν, θα είναι πιο εύκολο να μπείτε στη διαδικασία από τις 4 και μετά. Από αυτή την ημερομηνία και ύστερα μπορεί, χωρίς να προσπαθήσετε ιδιαίτερα, να γίνει κάτι θετικό και να απαλλαγείτε από κάτι που σας προκαλεί άγχος και ανασφάλεια.

 • Αιγόκερως

Με αρκετές ασάφειες έρχεται η πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη, ενώ υπάρχουν ακόμα ανοιχτά θέματα που πρέπει να ρυθμιστούν. Αυτά μπορεί να σχετίζονται με τις σπουδές, την εργασία, τα οικονομικά, τις σχέσεις σας ή ακόμα και τον χώρο εργασίας, τον χώρο διαμο - νής, ακίνητα και περιουσιακά. Ο Οκτώβρης είναι αλήθεια ότι από τις 4 και μετά σας βάζει κατά κάποιον τρόπο στην πρίζα, αλλά από την άλλη θα ξεκαθαρίσει προς τα πού θα είναι καλό να στρέψετε την προσοχή και να εστιάσετε το δυναμικό σας προκειμένου να παραχθεί και κάποιο έργο. Προετοιμαστείτε όμως κατάλληλα γιατί και εμπόδια και ανατροπές μπορεί να υπάρξουν και ο ανταγωνισμός δεν θα είναι αμελητέος.

 • Υδροχόος

Τόσο η τελευταία ημέρα του Σεπτέμβρη, όπως και οι πρώτες δύο ημέρες του Οκτώβρη διατηρούν κατά κάποιον τρόπο ένα καλό ποσοστό εύνοιας για εσάς και ιδιαίτερα στα θέματα που σχετίζονται με σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, ρυθμίσεις λογαριασμών, πάσης φύσεως εγγράφων, ταξίδια, μετακομίσεις και ό,τι σχετίζεται με το παιδί.

Από τις 3 και μετά σε όλα αυτά θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσοχή. Ακόμα από τις 3 και ύστερα μπορεί να παρατηρηθούν καθυστερήσεις και μπερδέματα. Αξιοποιήστε αυτή την εβδομάδα για να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες και να κυνηγήσετε και το κέρδος. Οχι μόνο στο χρήμα αλλά και στον έρωτα.

 • Ιχθύες

Από τις 18 του Αυγούστου και μέχρι τις 4 του Οκτώβρη μόνο ησυχία και ασφάλεια δεν έχετε βιώσει. Ο Οκτώβρης, λοιπόν, καταφθά - νει με αρκετά καλές... περγα - μηνές και το ακόμα καλύτερο είναι ότι αυτές πιάνουν τους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Σπουδές, εργασία, οικονομικά, ταξίδια, μετακομίσεις και ό,τι σχετίζεται με το παιδί. Μπορείτε να δράσετε με μεγαλύτερη σιγουριά από τις 4 και μετά. Το εξωτερικό και άτομα ξένης υπηκοότητας δίνουν κάτι χρήσιμο ή ευχάριστο.

Από αυτή την ημερομηνία και μετά και ακόμα καλύτερα από τις 9 και ύστερα αρχίζει η εύνοια και στα αισθηματικά. Σχέσεις που... κακόπαθαν αλλά αξίζει να συνεχιστούν είναι ώρα να ανακάμψουν