Αυτός είναι ο κατάλληλος τρόπος για να χωρίσεις το κάθε ζώδιο όσο πιο «αναίμακτα» γίνεται

2020-07-22
astrologynews.gr
astrologynews.gr

Αυτός είναι ο κατάλληλος τρόπος για να χωρίσεις το κάθε ζώδιο...

Κριός

Το κριάρι έχει μια καυτή ιδιοσυγκρασία, αλλά επίσης ξεπερνά τα πράγματα γρηγορότερα από τον καθένα. Περίμενε μια έκρηξη, ανεξάρτητα από το πόσο ήρεμα και απαλά θα μπεις στο θέμα. Φέρε το ως δική σου ευθύνη, όχι δική του. Εξήγησε την ανάγκη σου για περισσότερη ελευθερία, αντί να αναφερθείς στην αδυναμία του. Και περίμενε μέχρι να χωρίσεις πριν αρχίσεις να βλέπεις κάποιον άλλον, διαφορετικά σε περιμένουν καυγάδες.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για τη σταθερότητα τους: Θα κολλήσουν δίπλα σου και δύσκολα θα ξεκολλήσουν. Εκτός αν πραγματικά υποχρεωθεί να το κάνει, ένας Ταύρος σπάνια ξεκινά έναν χωρισμό, προτιμώντας την αίσθηση της άνεσης από το χάος της αλλαγής. Να έχεις στο μυαλό σου ότι θα υπάρξει αντίσταση. Συζήτησε τα πράγματα με τον Ταύρο εκ των προτέρων, ώστε να αποτελέσει περισσότερο μια αμοιβαία απόφαση. Θα συναντήσεις λιγότερη αντίσταση εάν συμφωνήσετε για το τι δεν λειτουργεί.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά τις συζητήσεις στο μυαλό τους, προσπαθώντας να καταλάβουν πώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν αποδειχθεί διαφορετικά. Επίλεξε προσεκτικά τις λέξεις σου και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του. Μόλις καταλάβει, μπορεί να το ξεπεράσει. Να ξέρεις ότι θα ξανασυζητήσει το θέμα του χωρισμού με όποιον μπορεί να τον ακούσει. Σκέψου το ως θεραπεία - όχι κουτσομπολιό - και δώσε του μερικά ελαφρυντικά.

Καρκίνος

Το καβούρι σχηματίζει βαθιές σχέσεις και δεν τις αφήνει εύκολα. Ακόμα κι αν δεν έχετε δίκιο ο ένας για τον άλλον, ο ευαίσθητος και δοτικός Καρκίνος χρειάζεται την αναγνώρισή σου. Λέγοντας του κάτι σαν «Θα έχεις πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου», βοηθά το καβούρι να προχωρήσει. Αλλά μην περιμένεις να γίνετε φίλοι αμέσως - δώσε του πολύ χρόνο για να το ξεπεράσει.

Λέων

Για να αποφύγεις τον τραυματισμό της θρυλικής υπερηφάνειας του Λέοντα, κάλεσε τον σε ένα ωραίο δείπνο. Ευχαρίστησε τον για όλα όσα έχει κάνει για εσένα προτού του ανακοινώσεις τα νέα. Εάν αισθάνθηκες παραμελημένη ή βίωσες κακομεταχείριση, να είσαι προσεκτική με αυτό. Το «απλώς δεν ικανοποιούμε πια τις ανάγκες ο ένας του άλλου» λειτουργεί καλά. Το λιοντάρι θα χαρεί που έφυγε αξιοπρεπές και θα είναι λιγότερο επιρρεπές σε κρίση οργής.

Παρθένος

Ο Παρθένος εργάζεται σκληρά για να σε κάνει ευτυχισμένη και να διορθώσει τα προβλήματά σου και μπορεί να μην συνειδητοποιήσει ότι προσπαθεί υπερβολικά σκληρά. Εάν είναι υπερβολικά δοτικός ή ασχολείται πολύ με το να επισημαίνει τα λάθη σου, πριν εγκαταλείψεις τη σχέση, μίλησε του για τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερη ισορροπία. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, εξήγησε του τι δεν λειτουργεί για να κάνεις τον χωρισμό ευκολότερο.

Ζυγός

Για ένα ζώδιο που ασχολείται μόνο με τη σχέση του, ένας χωρισμός μοιάζει με αληθινή αποτυχία. Ο Ζυγός θα παραμείνει συχνά μέχρι το πικρό τέλος, στοχεύοντας σε αυτήν την αόριστη αρμονία. Να είσαι πρόθυμη να παρακολουθήσεις συμβουλευτική ζευγαριών εάν σου το ζητήσει. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, απευθύνσου στην αίσθηση δικαιοσύνης του Ζυγού λέγοντας του ότι δεν είναι δίκαιο για κανέναν από τους δύο να συνεχίσετε σε μια κατάσταση που απλά δεν λειτουργεί.

Σκορπιός

Δεν μπορούν όλοι να χειριστούν τον έντονο, παθιασμένο και μερικές φορές απαιτητικό Σκορπιό. Εάν βρεθείς έξω από τα όρια σου, πες το νωρίτερα και όχι αργότερα γιατί μόλις απαιτήσει κάτι από σένα, είναι δύσκολο να το χειριστείς. Μην τον προδώσεις ποτέ και μην κάνεις κάτι κρυφό γιατί θα σε τσακώσει. Μίλησε ειλικρινά, ενέργησε θαρραλέα και να επιμείνεις στην απόφαση σου.

Τοξότης

Εάν ο Τοξότης έχει λάσκα τα λουριά θα έχει πάντα ικανοποιημένη την ανάγκη του για ελευθερία. Αλλά αν χρειάζεσαι ακόμα περισσότερη οικειότητα ή δέσμευση από ότι μπορεί να σου παρέχει, εξήγησε του απλά ότι πρόκειται για μια ασύμβατη σχέση. Ωστόσο, να είσαι προετοιμασμένη για μια πιθανή σκηνή. Μπορεί να αναστατωθεί, αλλά θα το ξεπεράσει αρκετά γρήγορα.

Αιγόκερως

Έχοντας ήδη ένα καλά μελετημένο σχέδιο εξόδου, ο Αιγόκερως ξέρει ότι το λες στα σοβαρά όταν μιλήσεις για χωρισμό. Μπορεί να μην δείξει τα συναισθήματά του, αλλά δεν θα τα παρατήσει εύκολα και μπορεί να σου προσφέρει διάφορα κίνητρα για να το δοκιμάσετε ξανά. Φρόντισε να εκφράσεις την ευγνωμοσύνη σου για όλα όσα σου έχει δώσει, ακόμα κι αν αισθάνθηκες ότι δεν ήταν αρκετά και θα είσαι σε θέση να χωρίσεις με καλές προϋποθέσεις.

Υδροχόος

Το να πιέζεις την ανάγκη σου για μεγαλύτερη ελευθερία, μιλάς σαν Υδροχόος. Δεν είναι τόσο καλός στην οικειότητα και το ξέρει, οπότε μην ρίχνεις αλάτι στην πληγή. Γίνεται όμως υπέροχος φίλους και πιθανότατα θα χαρεί να μείνει φίλος μαζί σου. Μην κρίνεις λάθος μια χαλαρή αντίδραση για έλλειψη φροντίδας. Ενθάρρυνε τον να γίνει συναισθηματικός γιατί είναι καλό για αυτόν.

Ιχθείς

Τα ψάρια θα σε κρατήσουν για πάντα αν αισθάνονται ότι τα χρειάζεσαι. Επομένως, το να γίνεις πιο αυτοδύναμη είναι το πρώτο σου βήμα. Στη συνέχεια, ενημέρωσε τον Ιχθύ πόσο τον λατρεύεις, αλλά ότι πρέπει να προχωρήσεις. Εάν σε θεωρεί απαραίτητη στη ζωή του, μην φοβηθείς να αποχωρήσεις και να δείξεις τον αληθινό εαυτό σου. Προσπάθησε όμως να μην πληγώσεις τα ευαίσθητα συναισθήματά του στη διαδικασία.