Ποιος θα είναι ο τυχερός μήνας για κάθε ζώδιο μέσα στο 2021

2020-12-14

To 2021 έρχεται σε λίγες ημέρες και εμείς δίνουμε απαντήσεις για το ποιος θα είναι ο τυχερός μήνας για κάθε ζώδιο, μέσα στο 2021.

Κριός-Απρίλιος

Ο Αρης μπαίνει στη ζωή των Κριών κάτι που σημαίνει ότι σύντομα έρχονται καλά πράγματα στη ζωή τους. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου του Κριού μπορούν να προσβλέοπουν τον Απρίλιο σε επιτυχία στη δουλειά τους και σε μεγαλύτερο πάθος στις σχέσεις τους.

Ταύρος-Οκτώβριος

Αν και ο Οκτώβριος φαίνεται πολύ μακριά, αξίζει να τον περιμένουν οι Ταύροι. Ενας μήνας με πολύ πάθος και ρομαντισμό.

Δίδυμοι-Ιούλιος

Ο κύριος πλανήτης του ζωδίου των Διδύμων, ο Ερμής θα φέρει μαζί του στιγμές ακραίας τύχης και καλής τύχης τον Ιούλιο. Αναμένεται να φέρει βελτίωση των οικονομικών σας των Διδύμων καθώς και των προσωπικών τους σχέσεων.

Καρκίνος-Μάρτιος

Ο Μάρτιος θα φέρει στους εκπρόσωπους του ζωδίου του Καρκίνου χαρά, αγάπη και ευτυχία. Μάλιστα οι αδέσμευτοι ενδέχεται τον Μάρτιο να συναντήσουν τον άνθρωπο της ζωής τους.

Λέων-Οκτώβριος

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου του Λέοντα δούλεψαν ακούραστα. Οι καρποί των προσπαθειών τους το τελευταίο διάστημα θα φανούν τον ερχόμενο Οκτώβριο και οι προσπάθειές τους σίγουρα θα αποδώσουν.

Παρθένος-Δεκέμβριος

Τον ερχόμενο Δεκέμβριο, ναι, οι εκπρόσωποι του ζωδίου της Παρθένου είναι πιθανό να βρουν το άλλο τους μισό.

Ζυγός-Δεκέμβριος

Ο Άρης θα σας δώσει την αποφασιστικότητα που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας. Η σκληρή δουλειά θα αποδώσει τελικά τον Δεκέμβριο.

Σκορπιός-Νοέμβριος

Η αγάπη τον Νοέμβριο θα στείλει τους εκροπροσώπους του ζωδίου του Σκορπιού στον έβδομο ουρανό. Όλα θα πάνε εκπληκτικά καλά για τους Σκορπιούς κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Ο Ερμής και ο Κρόνος θα τους προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για εκπληκτική επιτυχία.

Τοξότης-Ιούλιος

Το 2021 θα είναι ένα από τα καλύτερα για τους Τοξότες. Τον Ιούλιο οι εκπρόσωποι του ζωδίου του Τοξότη θα νιώσουν πιο δυνατοί και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Οι πλανήτες θα είναι στο πλευρό τους και θα τους φέρουν ενθουσιασμό.

Αιγόκερως-Αύγουστος

Η παρουσία του Πλανήτη Κρόνου στο ζώδιο τους θα κάνει τα πάντα να φαίνονται πολύ πιο εύκολα για τους Αιγόκερους. Αυτό το μήνα θα αποδειχθεί ότι η σκληρή δουλειά αποδίδει.

Υδροχόος-Ιούλιος

Οι Υδροχόοι τον Ιούλιο θα νιώσουν ότι βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τα ρομαντικά τους όνειρα.

Ιχθείς-Ιούνιος

Φαίνεται ότι ο Ιούνιος είναι ο ιδανικός μήνας για τον έρωτα, για τους Ιχθείς.