Ποιος καιρός ταιριάζει καλύτερα με το ζώδιό σου;

2020-01-06

Το ταίριασμα των ζωδίων με κάποιο είδος καιρού, δεν είναι μια τυχαία υπόθεση. Εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την συνολική ιδιοσυγκρασία των ζωδίων, η οποία οφείλεται στο στοιχείο και την ποιότητα κάθε ζωδίου.

Εσένα, η διάθεσή σου συνήθως μοιάζει με κεραυνό ή με καλοκαιρινή λιακάδα;

Διάβασε ποιος καιρός σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου:

ΚΡΙΟΣ

Ζέστη, ζέστη, ζέστη. Συναρπαστική και απολαυστική, αλλά ξερή ζέστη ― το είδος της ζέστης που ξεκινούν οι φωτιές. Χρειάζεται προσοχή, αν βρίσκεσαι στο δάσος με σπίρτα, αναπτήρα ή κάτι παρόμοιο. Οι Κριοί είναι κατά κανόνα «θερμοκέφαλοι», δραστήριοι και οξυδερκείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Δροσερές, ανοιξιάτικες βροχές. Είναι καλές για τα φυτά και βοηθούν τα φρούτα και τα λαχανικά να κάνουν χυμούς. Απλώς σιγουρέψου ότι έχεις μαζί σου ένα όχημα, αλλιώς θα μπορούσες να κολλήσεις στις λάσπες. Οι Ταύροι είναι ιδεαλιστές και αποφασιστικοί, αλλά μπορούν να «κολλήσουν» και να γίνουν πεισματάρηδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να περνάς τη μέρα σου με έναν Δίδυμο μπορεί να θυμίζει δυνατό αγέρα, αλλά είναι πολύ ευχάριστο. Ο αέρας σηκώνει τα φύλλα και τα σκορπάει εδώ κι εκεί. Κράτα το καπέλο σου, μην σου το πάρει ο άνεμος! Οι Δίδυμοι έχουν φιλοπερίεργο χαρακτήρα και είναι ανταγωνιστικοί, αλλά μπορεί να αλλάζουν συχνά διαθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υγρασία και ζέστη. Μια πολύ οικεία αίσθηση. Για κάποιους, αυτό είναι ανακουφιστικό αλλά για άλλους κάπως γλυκανάλατο. Οι Καρκίνοι είναι γλυκείς από τη φύση τους, ήρεμοι και με μεγάλη ψυχική δύναμη.

ΛΕΩΝ

Φως, πολύ δυνατό φως. Μπορεί να είναι μια υπέροχη μέρα όταν ένας Λέων τριγυρίζει, αλλά μην τον κοιτάς για πολύ, διαφορετικά θα σου είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς σε οτιδήποτε άλλο! Οι Λέοντες είναι άτομα τολμηρά, αξιόπιστα και με εξαιρετικές ικανότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καιρός καθαρός και εύθραυστος, όπως ο παγετός. Χορτάρια που μεγάλωσαν μόνα κι ανεξάρτητα, διατηρημένα ως συλλεκτικά είδη, που όμως σύντομα θα λιώσουν κάτω από τον ζεστό πρωινό ήλιο. Οι Παρθένοι είναι οργανωμένοι και τους αρέσει να ζουν τη ζωή, βιώνοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια.

ΖΥΓΟΣ

Ούτε πολλή ζέστη ούτε πολύ κρύο - λιακάδα και ψιχάλες. Ένας ωραίος και ισορροπημένος καιρός που μπορεί να σου αλλάξει μυαλά ή να σου αλλάξει γνώμη. Οι Ζυγοί είναι γενναιόδωροι, αναποφάσιστοι και συζητήσιμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πυκνή ομίχλη μέσα στη σκοτεινή νύχτα. Είναι δύσκολο να διακρίνεις τι κάνει κάποιος όταν έχει τέτοιον καιρό. Οι Σκορπιοί είναι μυστικοπαθείς αλλά και έντιμοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καταιγίδες! Είναι βροντερές, είναι εντυπωσιακές, είναι κεραυνοί και αστραπές! Οι Τοξότες είναι συνήθως αισιόδοξοι, με κάπως ακραίες συμπεριφορές και φωτεινή προσωπικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ώρα για χιόνι. Αυτό είναι το είδος του καιρού που σας ταιριάζει για να δημιουργήσετε. Απλώς προσέξτε όταν περπατάτε στο χιονισμένο τοπίο. Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι, παθιασμένοι και ευφυείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και τώρα το χαλάζι! Μια παγωμένη έκρηξη με μια δροσερή προοπτική. Αλλά, γρήγορα θα βρεις φίλους που προσφέρουν καταφύγιο. Οι Υδροχόοι είναι εκκεντρικοί, ευαίσθητοι και κοινωνικοί.

ΙΧΘΥΕΣ

Νεφελώδης ουρανός και ομίχλη. Τι βλέπεις στα σύννεφα που σχηματίζονται; Φαντάσου πόσες διαφορετικές πιθανότητες υπάρχουν! Οι Ιχθύες είναι σπουδαίοι στο να λύνουν προβλήματα, ανοιχτόμυαλοι και με πλούσια φαντασία.