Ποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι τον Ιανουάριο του 2021 και πως θα μας επηρεάσουν;

2021-01-18

Οι ανάδρομοι κύκλοι πλανητών ισοδυναμούν με κοσμικές διακοπές, με την εξαίρεση ότι δεν γιορτάζονται ποτέ. Αντίθετα, ο αστρολογικός όρος «ανάδρομος» προκαλεί μια στιγμιαία ανατριχίλα, λαμβάνοντας υπόψη τις γενικές επιπτώσεις ενός ανάδρομου πλανήτη.

Ωστόσο, το να γνωρίζεις ποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι τον Ιανουάριο του 2021 θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολα, αφού θα έχεις ήδη μια ιδέα για το τι να περιμένεις.

Ποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι τον Ιανουάριο του 2021;

Το ξεκίνημα μιας ολοκαίνουργιας χρονιάς είναι πάντα αναζωογονητικό, ειδικά τώρα που έχουμε επιστρέψει επίσημα στην εποχή ενός ζωδίου του αέρα. Κυριολεκτικά και μεταφορικά, ο φετινός αστρο-καιρός μοιάζει με αεράκι σε σύγκριση με αυτό που δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να υπομείνουμε, σε όλο το 2020.

Ακριβώς στην ώρα του για μια νέα σειρά αστρολογικών πτυχών, ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος στις 30 Ιανουαρίου μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Αυτός ο ανάδρομος κύκλος θα είναι ενδιαφέρων για διάφορους λόγους. Πρώτον, συνδέεται με τον Δία και τον Κρόνο και δεύτερον, ευθυγραμμίζεται με τον σύγχρονο κυβερνήτη του Υδροχόου, τον Ουρανό.

Αυτή θα είναι μια στιγμή για να τσεκάρεις τα πάντα, από τις συζητήσεις μέσω των social media έως τα δεδομένα σχετικά με τα gadget τεχνολογίας σου, καθώς ο Υδροχόος έχει να κάνει με την καινοτομία, την τεχνολογία και την πρόοδο. Αυτό θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη σχέση που έχει η ανθρωπότητα με το Διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γενικά.

Εάν αναρωτιέσαι πώς αυτό θα σε επηρεάσει, έλεγξε ποιοι από τους 12 αστρολογικούς Οίκους ανήκουν στον Υδροχόο στον αστρολογικό σου χάρτη γέννησής σου.