Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο και ποια λιγότερο από τη νέα σελήνη του Μαρτίου;

2022-03-01

Με μία νέα Σελήνη μάς υποδέχεται ο Μάρτιος. Στις 2/03 η Σελήνη περνά στους Ιχθύες και παρά το δυστοπικό παρόν που ζούμε μάς γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα - όπως κάθε νέα σελήνη.

Ευνοούνται τα ξεκινήματα, αλλά και το κλείσιμο κύκλων που χρειάζονται ένα τέλος. Η φάση και η θέση του φεγγαριού επηρεάζει όλα τα ζώδια, αυτή την εβδομάδα, όμως, ορισμένα θα βιώσουν πιο έντονα συναισθήματα και άλλα θα περάσουν πιο ήρεμες στιγμές.

Ποια ζώδια ευνοούνται

Δίδυμοι

Ο τομέας της καριέρας ευνοείται αυτές τις ημέρες και η ώρα για καταξίωση έφτασε. Η νέα Σελήνη στους Ιχθύες σάς σπρώχνει να δείτε κατάματα τις πιο βαθιές επιθυμίες σας στα επαγγελματικά και να κάνετε ένα πλάνο για το πώς θα κινηθείτε από εδώ και πέρα. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να ζητήσετε αύξηση, προαγωγή ή να κάνετε το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά σας.

Τοξότης

Αφήστε πίσω σας ό,τι βαραίνει την ψυχολογία σας. Αυτό ζητά από εσάς η Νέα Σελήνη. Αλλαγές στον τομέα των σχέσεων και της οικογένειας προβλέπονται. Είτε πρόκειται για συγκατοίκηση είτε για το τέλος μιας σχέσης (το οποίο σκέφτεστε καιρό) τώρα είναι η στιγμή για να πείτε το «ναι». Σε κάθε περίπτωση προετοιμαστείτε για αλλαγές.

Ιχθύς

Στο ζώδιο σας πραγματοποιείται η νέα Σελήνη του Μαρτίου και σας καλεί να κατέβετε από τα συννέφα και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Σας καλεί επίσης να αγκαλιάσετε τα νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, να βγείτε από τη ζώνη άνεσή σας (και από τη διαρκή ονειροπώληση) και να δείξετε ποιοι είστε πραγματικά. Τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας. Είστε έτοιμοι να «κλέψετε» τις εντυπώσεις;

Ποια ζώδια επηρεάζονται λιγότερο

Ταύρος

Ήρεμα εξελίσσονται για εσάς τα πράγματα με αυτή την νέα Σελήνη, η οποία επηρεάζει κυρίως τις σχέσεις με φίλους. Απολαύστε αυτή την ηρεμία και χαρείτε στιγμές με τους αγαπημένους σας, καθώς στα επαγγελματικά η κατάσταση προβλέπεται πιο επεισοδιακή, με εμπόδια και εντάσεις να δυσκολεύουν την καθημερινότητα.

Σκορπιός

Την παιχνιδιάρικη πλευρά σας σάς καλεί να δείξετε η νέα Σελήνη στους Ιχθύες. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις στιγμές της καθημερινότητάς σας. Προσέξτε μόνο τις αποφάσεις σας σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, καθώς χρειάζονται μεγάλη προσοχή για αποφυγή εντάσεων και διενέξεων.

Αιγόκερως

Η επικοινωνία σας «χτυπά» κόκκινο με αυτήν την νέα Σελήνη. Γίνεστε πιο δεκτικοί και «ανοιχτοί», γι' αυτό μην φοβηθείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το χάρισμα της επικοινωνίας που σας δίνετε αυτές τις ημέρες. Ίσως υπάρξουν στιγμές με συναισθηματική φόρτιση, αλλά και αυτό δείτε το ως θετικό, καθώς θα οδηγηθείτε σε σκληρές, αλλά απαραίτητες αποφάσεις.