Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποια θα είναι η τυχερή σου μέρα το 2022

2022-01-03

Όλοι έχουμε ανάγκη από αισιοδοξία, ιδιαίτερα μετά από δύο χρόνια πανδημίας και άσχημων ειδήσεων τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Τουλάχιστον, μπορούμε να ποντάρουμε τις περισσότερες μάρκες μας στην πιο τυχερή ημέρα του 2022 σύμφωνα με τον ωροσκόπο του ζωδίου μας. Επιφυλάσσει εκπλήξεις και στην προσωπική και στην επαγγελματική ζωή μας. Ποια είναι αυτή η ημέρα, για κάθε έναν από εμάς;

Κριός: 18 Αυγούστου 2022. Προετοιμαστείτε για μια χρονιά ανάπτυξης, μαγείας και καλής τύχης, ειδικά με τις ευλογίες του Δία, από τις 10 Μαΐου έως τις 28 Οκτωβρίου, οπότε μπορείτε να επικεντρωθείτε σε νέες ευκαιρίες. Στις 18 Αυγούστου, μάλιστα, ο Δίας θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Αφροδίτη απογειώνοντας το ρομαντισμό, το πάθος και τη δημιουργικότητά σας.

Ταύρος: 13 Μαΐου 2022. Φέτος ξεκινάει για εσάς μια περίοδος μεταμόρφωσης, που θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, επιτρέποντάς σας να εκπληρώσετε τον προορισμό σας και να αγκαλιάσετε μια νέα εκδοχή του εαυτού σας. Μια ιδιαίτερα δυνατή μέρα θα είναι η 13η Μαΐου, μόλις δύο εβδομάδες μετά την ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο, που θα σας χαρίσει μοναδική διαύγεια, επιτρέποντας σε νέες πτυχές σας να αναδυθούν.

Δίδυμοι: 30 Μαΐου 2022. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μία σειρά από εκλείψεις αναστάτωσαν την προσωπική ζωή σας, αλλά το 2022 σάς δίνει μια ευκαιρία να αγκαλιάσετε τη νέα εκδοχή του εαυτού σας. Η δύναμη της νέας σελήνης στο ζώδιό σας στις 30 Μαΐου, συγκεκριμένα, σας φέρνει μια από τις καλύτερες ευκαιρίες να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να τις κάνετε πραγματικότητα.

Καρκίνος: 17 Ιουλίου 2022. Εκείνη την ημέρα οι πλανήτες φέρνουν στο ζώδιό σας έξτρα μαγεία. Η ευθυγράμμιση του Ήλιου και του Ερμή σάς βοηθάει να σκεφτείτε, και να εκφραστείτε, με μεγαλύτερη διαύγεια, να απογειώσετε τη δημιουργικότητά και τη διαίσθησή σας. Είναι λοιπόν μια εκπληκτική μέρα για επαγγελματικά πρότζεκτ και κοινωνική δικτύωση.

Λέων: 31 Ιουλίου 2022. Το καλοκαίρι ανέκαθεν σας πήγαινε πολύ, αλλά ειδικά το φετινό θα είναι περισσότερο γεμάτο από πάθος και δημιουργικότητα. Το χρωστάτε στον Δία, που φωτίζει τον πέμπτο οίκο σας με χαρά και ρομαντισμό, με αποκορύφωμα την 31η Ιουλίου, όταν συμμαχεί με τον Δία, δείχνοντάς σας τον αληθινό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η καρδιά σας, γεμίζοντάς σας με έμπνευση αλλά και με έρωτα.

Παρθένος: 16 Φεβρουαρίου 2022. Η ανάδρομος Αφροδίτη θα σας ωθήσει, τον πρώτο μήνα του χρόνου, σε μια ανασκόπηση και επανεκτίμηση του ερωτικού παρελθόντος σας αλλά και των προτιμήσεών σας στην προσωπική σας ζωή. Από τις 16 Φεβρουαρίου, όμως, μπαίνετε σε έναν νέο κύκλο - και όχι γιατί είναι η Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου εκεί κοντά, αλλά επειδή η Αφροδίτη και ο Άρης συμμαχούν, φέρνοντάς σας νέες ευκαιρίες για ρομαντικές γνωριμίες και για να εφαρμόσετε τα μαθήματα του Ιανουαρίου.

Ζυγός: 22 Οκτωβρίου 2022. Με κυρίαρχη την Αφροδίτη, ο μήνας των γενεθλίων σας θα γίνει ακόμα πιο λαμπερός και όμορφος από ό,τι συνήθως. Προς το τέλος του, μάλιστα, σας περιμένει μία μεγάλη έκπληξη, καθώς η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο, χαρίζοντάς σας γενναιόδωρα μαγεία, ρομαντισμό, και νέα ξεκινήματα που συνδέονται με την επιθυμία, την ικανοποίηση και τη δημιουργικότητα.

Σκορπιός: 15 Νοεμβρίου 2022. Ο μήνας των γενεθλίων σας θα είναι ακόμα πιο ηδονικός, με την Αφροδίτη να λάμπει και τον Δία να σας γεμίζει με πάθος. Η ερωτική ζωή σας από τις 15 Νοεμβρίου και μετά θα απογειωθεί, εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή την ευνοϊκή περίοδο για να φλερτάρετε, να το διασκεδάσετε και να την εμπλουτίσετε.

Τοξότης: 23 Νοεμβρίου 2022. Μετά από απανωτά χτυπήματα εκλείψεων για ενάμιση χρόνο, επιτέλους το 2022 θα σας φέρει την ευκαιρία να αφομοιώσετε τις αλλαγές στη ζωή σας. Η νέα σελήνη στο ζώδιό σας, μάλιστα, στις 23 Νοεμβρίου θα είναι μια από τις καλύτερες ευκαιρίες για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να ξεκινήσετε νέες περιπέτειες. Η Αφροδίτη και ο Άρης θα σας προικίσουν με επιπλέον γοητεία και οξυδέρκεια, για να ξεκινήσετε νέα επαγγελματικά πρότζεκτ ή σχέσεις.

Αιγόκερως: 8 Ιανουαρίου 2022. Ο μήνας αρχίζει δυναμικά, με την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα, να σας στέλνει σε ένα ταξίδι ανασκόπησης των προσωπικών σας σχέσεων, που θα αναβαθμίσει σημαντικά την ερωτική ζωή σας σε όλη τη διάρκεια του νέου χρόνου. Με την ευθυγράμμιση, μάλιστα, του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, το 2022 αρχίζει με δώρα αυτοπεποίθησης και νέων ερωτικών ευκαιριών.

Υδροχόος: 6 Μαρτίου 2022. Ετοιμαστείτε να δείτε πυροτεχνήματα στον ουρανό και να μπείτε σε μια νέα τροχιά αγάπης και πάθους, τώρα που η αισθησιακή Αφροδίτη δίνει ραντεβού στον ουρανό με τον τολμηρό Άρη και ευθυγραμμίζονται, στις 6 Μαρτίου, πάνω από το ζώδιό σας. Θα σηματοδοτήσουν, έτσι, μια νέα αφετηρία για τις προσωπικές σχέσεις σας, τη σεξουαλική σας έκφραση, ακόμα και τα δημιουργικά πρότζεκτ σας. Μη διστάσετε να πείτε το «ναι» ακόμα και σε ένα ανοιξιάτικο ειδύλλιο ή μια αντισυμβατική σχέση.

Ιχθύς: 12 Απριλίου 2022. Το 2022 θα είναι μια χρονιά γεμάτη μυστήριο, ιδιαίτερα στις 12 Απριλίου, όταν ο Δίας ευθυγραμμίζεται υπέροχα με τον Ποσειδώνα και, μαζί, εκτοξεύουν τη δημιουργικότητά σας, σας γεμίζουν με νέες ιδέες, σας δίνουν επιπλέον λάμψη και πνευματική αφύπνιση. Εκμεταλλευτείτε το, καθώς τέτοιες πλανητικές συγκυρίες συμβαίνουν μία φορά στα 150 χρόνια.