Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες

2020-02-17

Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες και οι πρώτες σκέψεις είναι αν θα πανικοβληθούμε ή αν θα... το αφήσουμε. Τίποτα δεν θα πάθεις, απλώς δώσε βάση στα παρακάτω σημεία!

1. Οτιδήποτε θέλει μελέτη κι ακρίβεια για να γίνει, άστο στο πλάι. Δεν το έχει ο ανάδρομος στα Ψάρια με τις λεπτομέρειες και με τους υπολογισμούς!

2. Άσε όσα εννοούνται και πιάσε να ασχοληθείς με όσα υπονοούνται, γιατί όλο το ζουμί της ανείπωτης επικοινωνίας, εκεί θα βρίσκεται!

3. Ξέχνα την πραγματικότητα, ξεκινάει μια ωραιότατη σουρεαλιστική περίοδος (κυριολεκτικά!), όπου ότι ακούς, ότι βλέπεις, θα ακυρώνει το ίδιο τον εαυτό του! Εάν βγάλεις άκρη, σε κερνάω φοντάν!

4. Θα έχεις πολλά Déjà vu! Με απλά λογάκια, θα ζεις κάτι και θα αναρωτιέσαι «μα δεν το έχω ΗΔΗ βιώσει-δει-ακούσει αυτό;»

5. Ναι, θα εκνευριστείς! Για τα πολλά και τα μικρά, τα ασήμαντα και τα χαζά που θα μαζευτούν όλα μαζί να σου σπάσουν τον τσαμπουκά! Προσπέρνα λέμε!

6. Συναισθηματικά, ετοιμάσου για ένα ωραιότατο roller coaster! Πάνω-κάτω θα πηγαίνεις, με αντιδρασούλα-ευκολάκι το κλάμα! Σιγά μην σκάσεις, αλλά μια ευαισθησία στο τίποτα, θα την νιώσεις!

7. Τεμπελιά θα πάθεις κι αναβλητικότητα θα ερωτευτείς! Το μότο του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύς είναι «άσε για αύριο (κι μεθαύριο), ότι μπορείς να κάνεις σήμερα!» Cheers!

8. Δεν χρειάζεται να σου πω ότι όσα λογάκια ακούς, τόσες ανακρίβειες θα μετράς, έτσι; Το έχεις καταλάβει φαντάζομαι!

Δες και την παρακάτω επιστημονική (λέμε τώρα) ανάλυση για το πως περνάμε τον χρόνο μας, κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή!