Οι συνδυασμοί ζωδίων που θα βιώσουν τον έρωτα εντός του 2021

2020-12-21

Το 2020 επιτέλους φτάνει στο τέλος του, και το 2021 σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, φαίνεται πως θα είναι μακράν καλύτερο.

​Κάποια ζώδια όμως φαίνεται ότι θα ευνοηθούν περισσότερο και ειδικά στο τομέα των σχέσεων θα ζήσουν έντονες στιγμές πάθους αν ταιριάξουν με συγκεκριμένα ζώδια.

Καταρχάς, μιας και μιλάμε για ζώδια αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την αστρολογία τα τρία ζώδια που θα γνωρίσουν μεγάλη τύχη το 2021 είναι ο Κριός, ο Ταύρος και ο Σκορπιός. Πέρα όμως από αυτό, οι αστρολόγοι έχουν ήδη βρει και τους 5 ζωδιακούς συνδυασμούς που θα είναι πολύ ταιριαστοί και θα αποτελούν το τέλειο ζευγάρι για τη νέα χρονιά.

Μια νέα χρονιά έρχεται σε λίγες ημέρες και ο έρωτας σίγουρα θα είναι μια διέξοδος από τα προβλήματα της καθημερινότητας: ένα καταφύγιο που θα δώσει σε πολλούς δύναμη, ενέργεια και ελπίδα. Το 2021 είναι μία χρονιά που οι έρωτες θα αιφνιδιάσουν και θα αλλάξουν τα δεδομένα μας. Κάποια ζώδια θα γνωρίσουν τον έρωτα και θα νιώσουν πάλι ευτυχία μέσα από αυτόν.

Ας ζούμε τα ερωτικά ταιριάσματα των ζωδίων για το 2021:

Δίδυμος με Ζυγό

Ο Δίδυμος αν συναντηθεί με τον Ζυγό θα κάνουν μια σταθερή σχέση μέσα στο 2021. Ανήκουν και οι δύο στην κατηγορία των αέρινων ζωδίων και τα κοινά σημεία στην προσωπικότητάς τους είναι πολλά. Ενα από τα ατού αυτής της σχέσης είναι η επικοινωνία. Μπορούν να κουβεντιάζουν τα πάντα, με άνεση και χωρίς να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και παρερμηνείες.

Παρθένος με Αιγόκερω

Ο Παρθένος με τον Αιγόκερω θα κάνουν το ιδανικό σεξ. Το κοινό σημείο αυτών των δύο ζωδίων είναι ότι και οι δύο θέλουν να έχουν στη ζωή τους σταθερότητα, ασφάλεια αλλά και εξέλιξη. Ο Παρθένος με τον Αιγόκερω, που ανήκουν στα ζώδια της Γης, είναι ίσως από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια και η σχέση αυτή στηρίζεται σε γερά θεμέλια.

Κριός με Υδροχόο

Ο Κριός με τον Υδροχόο κάνουν μια σταθερή σχέση. Η ανάγκη και των δύο είναι να έχουν μία σχέση που δεν θα τους καταπατά την προσωπικότητα, που θα τους κάνει να αισθάνονται ο εαυτός τους και θα μπορούν παράλληλα να διατηρούν τις ελευθερίες τους, χωρίς να στερούνται τα ενδιαφέροντά τους και τις αγαπημένες τους δραστηριότητες. Αυτό είναι και το σημείο που θα τους κάνει να «κολλήσουν» μαζί.

Λέων με Τοξότη

Και οι δύο έχουν την τάση να θεωρούν τον έρωτα μία μεγάλη περιπέτεια και είναι φλογεροί και ασυγκράτητοι. Η σχέση αυτών των δύο ζωδίων είναι απολαυστική και γεμάτη δράση. Το κοινό τους σημείο δεν είναι άλλο από το εκρηκτικό πάθος που έχουν και οι δύο για τη ζωή και τον έρωτα. Η σχέση τους δίνει ζωντάνια, ενεργητικότητα και νέα κίνητρα στη ζωή και των δύο.

Καρκίνος με Ιχθύ

Ο Καρκίνος ταιριάζει απ΄ όλα τα ζώδια περισσότερο με τον Ιχθύ. Αυτή η σχέση είναι μέσα στο συναίσθημα, τον ρομαντισμό και την αγάπη. Ανήκουν και οι δύο στα ζώδια του νερού και το ταίριασμά τους είναι ιδανικό. Και οι δύο έχουν ευαισθησίες και πολλές συναισθηματικές ανάγκες οι οποίες μπορούν πολύ εύκολα να ικανοποιηθούν μέσα από τη σχέση αυτή.