Οι 6 συνδυασμοί ζωδίων που η σχέση τους είναι... καρμική

2020-05-18
Μέντιουμ astrologynews.gr
Μέντιουμ astrologynews.gr

Υπάρχουν έξι συνδυασμοί ζωδίων, οι οποίοι έχουν έντονο συναισθηματικό δέσιμο και η σχέση τους θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι περισσότερο από...καρμική.

Οι χαρακτήρες τους ταιριάζουν, έχουν κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα και η συνύπαρξή τους είναι αρμονική.

O ένας στηρίζει τον άλλον και λειτουργούν ως μία ομάδα με κοινό στόχο την ευτυχία τους. Έχουν κοινά όνειρα, καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον χωρίς να λένε πολλά λόγια και σπάνια έχουν προβλήματα στην επικοινωνία τους.

Αυτοί οι 6 συνδυασμοί ζωδίων είναι εξαιρετικοί και είναι δεδομένο ότι θα είναι μαζί για πολλά χρόνια:

Ζυγός με Σκορπιό

Αυτή είναι μια αρκετά δυναμική σχέση καθώς ο Ζυγός με τον Σκορπιό όταν συναντηθούν δημιουργούν έναν από τους πιο παθιασμένους ερωτικούς συνδυασμούς του ζωδιακού κύκλου. Μέσα από αυτόν τον ζωδιακό συνδυασμό προκύπτει ένα πολύ συναισθηματικό δέσιμο και μια ένωση αμοιβαίας ικανοποίησης. Αυτά τα δύο ζώδια είναι πολύ συμβατά λόγω των παρόμοιων αναγκών που έχουν σε μια σχέση και το αποτέλεσμα της ένωσης είναι μια πιστή, οικεία και ικανοποιητική σχέση. Μπορούν να πετύχουν πολλά και δεν το βάζουν εύκολα κάτω.

Καρκίνος με Ιχθύ

Είναι και οι δυο τους τόσο τρυφεροί σαν χαρακτήρες, που είναι πραγματικά ο τέλειος συνδυασμός. Ο ένας καταλαβαίνει τις ανάγκες του άλλου και λειτουργούν με τέτοια αρμονία και αισθησιασμό που η σχέση τους μένει στην ιστορία της καρδιάς τους. Μία σχέση γεμάτη συναίσθημα, ρομαντισμό και πολύ αγάπη. Το μυαλό τους εκπέμπει στην ίδια συχνότητα πολλές φορές μπορεί να ξεκινάει μια πρόταση ο ένας και την ολοκληρώνει ο άλλος. Η σχέση αυτή δίνει και στους δύο ασφάλεια, σιγουριά, προστασία και πλήρη ικανοποίηση με πολλά όνειρα για το μέλλον.

Κριός με Τοξότη

Αυτά τα δύο ζώδια όταν συναντηθούν έχουν κοινό στόχο την περιπέτεια, την γνώση, την εμπειρία και την έντονη κοινωνική ζωή. Τοξότης και Κριός είναι ένας ισχυρός και περιπετειώδης συνδυασμός και σε πολλές περιπτώσεις είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Εχουν πολλά κοινά στοιχεία και μπορεί πολύ εύκολα να καταλάβει ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Οι κοινές δραστηριότητες, τα ίδια χόμπι και τα ταξίδια είναι μερικά σημεία αυτής της σχέσης που θα τους κάνουν αχώριστους.

Δίδυμος με Υδροχόο

Πρόκειται για μια εγκεφαλική ένωση καθώς ο Δίδυμος είναι ερωτευμένος με τις ιδέες και ο ονειροπόλος Υδροχόος είναι γεμάτος από αυτές. Αυτά τα δύο ζώδια επικοινωνούν με έναν δικό τους ξεχωριστό τρόπο, οι συζητήσεις τους είναι πολύ ενδιαφέρουσες και αισθάνονται ότι πάντα μαθαίνουν κάτι καινούριο μέσα από αυτή τη σχέση. Και τα δύο ζώδια χρειάζονται την ανεξαρτησία τους, γι αυτό τον λόγο ο ένας κατανοεί την ανάγκη του άλλου για ελευθερία στη σχέση. Υδροχόος και Δίδυμος είναι ζώδια του αέρα και ο πνευματικός τους δεσμός είναι δυνατός και αληθινός.

Καρκίνος με Ζυγό

Μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά οι δυο τους και αλληλοσυμπληρώνουν τα κενά τους. Έχουν αμοιβαία ανάγκη για σταθερότητα και οικογενειακή ισορροπία. Είναι μία αξιομνημόνευτη συνάντηση που έχει πολλές πιθανότητες για παιδιά και γάμο. Ο ένας εξισορροπεί τον άλλον υπέροχα. Και οι δύο έχουν απίστευτο χιούμορ και το χρησιμοποιούν για να συμβιβάζονται. Τη σωστή στιγμή η σχέση αυτών των δύο μπορεί να οδηγήσει στο γάμο.

Ταύρος με Παρθένο

Η κοινή τους αποφασιστικότητα και οργάνωση τους οδηγεί σε μια αρμονική σχέση. Μοιάζουν αρκετά στον χαρακτήρα τους και αυτό τους βοηθάει στο να είναι υπομονετικοί μεταξύ τους. Πρόκειται για δυο ζώδια της γης που είναι σταθερά και πρακτικά και τους αρέσουν τα υλικά αγαθά. Κανείς από τους δύο δεν πετάει στα σύννεφα, έτσι το πιθανότερο είναι να συμφωνούν σχεδόν σε όλες τις μεγάλες αποφάσεις που παίρνουν μαζί.