Νιώθεις τυχερός: Αυτή είναι η τυχερή μέρα σου σύμφωνα με το ζώδιο σου

2021-04-17

Aν αναρωτιέσαι ποια είναι η τυχερή μέρα σου, με βάση το ζώδιο σου, συνέχισε να διαβάζεις.

Λέων: Η τυχερή μέρα σου είναι η Κυριακή

Ως ηλιακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η Κυριακή είναι η ημέρα σου για να λάμψεις. Αυτή είναι η ιδανική μέρα για να δώσεις προτεραιότητα στη δημιουργική σου έκφραση ή να θέσεις συναρπαστικούς νέους στόχους για την επόμενη εβδομάδα.

Καρκίνος: Η τυχερή μέρα σου είναι η Δευτέρα

Καθώς κυριαρχείσαι από το φεγγάρι, θέλεις να δώσεις προτεραιότητα στο να γεμίσεις και να αδειάσεις τα συναισθημάτά σου και η Δευτέρα είναι η βέλτιστη στιγμή για να το κάνεις αυτό.

Κριός και Σκορπιός: Η τυχερή μέρα σας είναι η Τρίτη

Ως ζώδια του ζωδιακού κύκλου που κυριαρχούνται από τον Άρη, η Τρίτη είναι η ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε νέα έργα και να ξεκινήσετε συναρπαστικές νέες ιδέες. Ως η τρίτη ημέρα της εβδομάδας, είχες μερικές μέρες για να ξεκουραστείς και να σκεφτείς πριν ξεκινήσεις κάτι που θα απαιτήσει πολλή ενέργεια, κάτι που είναι απαραίτητο.

Δίδυμοι και Παρθένος: Η τυχερή μέρα σας είναι η Τετάρτη

Ως ψυχικά φορτισμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, η Τετάρτη είναι η ημέρα που κυβερνά ο Ερμής, ο πλανήτης των ιδεών και της επικοινωνίας. Για εσάς, αυτή η ημέρα είναι ιδανική για τον προγραμματισμό συναντήσεων, τη δημιουργία λιστών ή την αποστολή email.

Τοξότης και Ιχθείς: Η τυχερή μέρα σας είναι η Πέμπτη

Ως ιδεαλιστές και αισιόδοξοι, η ημέρα που τείνετε να περάσετε καλύτερα είναι η Πέμπτη, δεδομένου ότι κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη που ενσαρκώνει τέλεια την επεκτατική και πνευματική σας φύση.

Tαύρος και Ζυγός: Η τυχερή μέρα σας είναι η Παρασκευή

Κανείς δεν ενθουσιάζεται για την Παρασκευή όσο εσείς, καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, κυβερνά αυτήν την ημέρα. Ως τα ζώδια που δίνουν προτεραιότητα στην άνεση, τη σταθερότητα και τη συντροφικότητα, θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις ή οι δημιουργικές προσπάθειες που ξεκινάτε, ευδοκιμούν αυτήν την ημέρα.

Αιγόκερως και Υδροχόος: Η τυχερή μέρα σας είναι το Σάββατο

Η δομή και η πειθαρχία είναι ακριβώς αυτά που σας εκφράζουν και ως τα δύο ζώδια που διέπονται από τον Κρόνο, τον πλανήτη των ορίων, το Σάββατο είναι η μέρα που μπορείτε πραγματικά να πετύχετε αυτά που θέλετε. Η επιθυμία σας για οργάνωση παραγωγικών λειτουργιών ή ομαδικών εκδρομών θα ευδοκιμήσει πραγματικά αυτήν την ημέρα και θα σας επιτρέψει να βάλετε τις τελευταίες πινελιές σε τυχόν στόχους της τελευταίας στιγμής πριν από την έναρξη της επόμενης εβδομάδας.