Νέα Σελήνη: Πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

2020-11-14

Δείτε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη το κάθε ζώδιο.

Κριός

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι κάτι περισσότερο από μια σκοτεινή νύχτα στον ουρανό αυτόν τον μήνα, Κριέ και θα την αισθανθείς σαν μια σκοτεινή νύχτα στην ψυχή σου. Αν και δεν είναι εύκολο να στρέψεις ήρεμα την εστίασή σου προς τα μέσα, αναγνωρίζοντας τις οικείες, ευάλωτες λεπτομέρειες των σχέσεων και των επιθυμιών σου, το να τις αποδεχθείς είναι ο καλύτερος τρόπος για να πας μπροστά.

Ταύρος

Έχεις την ευκαιρία να αποδεχθείς μια νέα και πιο οικεία αρχή στις κοντινότερες προσωπικές συνεργασίες σου και είναι μια ευκαιρία να κάνεις αυτές τις σχέσεις πιο αυθεντικές από ποτέ.

Δίδυμοι

Ήταν μια μακρά και δύσκολη χρονιά, Διδυμάκι και αυτό το νέο φεγγάρι είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις να εργάζεσαι για μερικές στιγμές πνευματικότητας στην καθημερινή σου ρουτίνα. Το να δεις την πραγματικότητα για τις ανάγκες σου μπορεί να είναι μια πρόκληση, καθώς δεν θέλουμε πάντα να αλλάξουμε τη ζωή μας για να τις ικανοποιήσουμε, αλλά το να είσαι αληθινή στην ψυχή σου είναι απαραίτητο.

Καρκίνος

Αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια πλούσια νέα αρχή για εσένα στους τομείς του ρομαντισμού ή της δημιουργικότητας, Καρκινάκι οδηγώντας σε να αποδεχθείς έτσι τη νέα ροή ενέργειας. Είτε πρόκειται για κάποιον νέο έρωτα του οποίου τα SMS κάνουν την καρδιά σου να φτερουγίζει είτε ένα project καλλιτεχνικού πάθους που σε εμπνέει στον ελεύθερο χρόνο σου, αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να δεσμευτείς να προχωρήσεις σε ότι φέρνει πραγματική χαρά και ενθουσιασμό στην καρδιά σου.

Λέων

Πόσα μυστικά από το παρελθόν σου κρατάς μέσα σου, Λιονταρίνα; Η καταστολή του πόνου των παλιών τραυμάτων είναι ένας μηχανισμός αντιμετώπισης που όλες χρησιμοποιούμε, αλλά αυτή η Νέα Σελήνη σε εμπνέει να κάνεις κάποια ψυχική αναζήτηση και να απελευθερώσεις κάποια από τα βάρη που σε πιέζουν.

Παρθένος

Θα αισθανθείς ότι όλες οι ενέργειες, οι συνομιλίες και οι αλληλεπιδράσεις σου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Νέας Σελήνης θα αναμετρηθούν με την ένταση της ωμής, συναισθηματικής ειλικρίνειας, Παρθένε. Αν και συνήθως προτιμάς τη λογική σκέψη, η Νέα Σελήνη θα σε βοηθήσει να αποδεχθείς όποια σεληνιακά συναισθήματα βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια.

Ζυγός

Τώρα ήρθε η ώρα να καλύψεις τυχόν χρέη και να αρχίσεις να αναγνωρίζεις την οικονομική σου κατάσταση. Χρησιμοποίησε το νέο φεγγάρι ως ευκαιρία για να κάνεις νέες επιλογές και να αξιολογήσεις εκ νέου τη σχέση σου με τα χρήματα.

Σκορπιός

Επανασχεδιάζεις τον εαυτό σου τώρα, Σκορπιέ. Αυτό το νέο φεγγάρι σου επιτρέπει να κοιτάξεις στον καθρέφτη και να δεις τον εαυτό σου για το ποια ακριβώς είσαι και αυτή η σαφήνεια θα ενισχύσει επίσης το όραμά σου για το ποια θέλεις να γίνεις.

Τοξότης

Αυτός είναι ένας ενδοσκοπικός μήνας για σένα, Τοξοτίνα και αυτό το νέο σαββατοκύριακο της Νέας Σελήνης σηματοδοτεί το βάθος της ενδοσκόπησης σου στα βαθύτερα μέρη της ψυχής σου. Δώσε προτεραιότητα στη ξεκούραση και τη χαλάρωση, επειδή η δουλειά που κάνεις στον εαυτό σου αυτή τη στιγμή δεν περιλαμβάνει τη δημιουργία σύνθετων λιστών υποχρεώσεων.

Αιγόκερως

Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ευαισθησία σου για να βοηθήσεις τους άλλους και πώς μπορούν οι άλλοι να σε βοηθήσουν να αποδεχθείς τα βαθύτερα συναισθήματά σου; Δεν είναι ώρα να αποφύγουμε τη δύναμη του συλλογικού, Αιγοκερίνα.

Υδροχόος

Τα πιο ιδιωτικά και ευάλωτα συναισθήματα θα μπορούσαν να είναι η πηγή της μεγαλύτερης δύναμης σου, Υδροχόε, ακόμα και όταν πρόκειται για την καριέρα σου. Είσαι βαθιά εστιασμένη στο να δημιουργήσεις αίσθηση μέσω της δουλειάς σου και να ανεβείς τώρα στην επαγγελματική σκάλα και αυτό το νέο φεγγάρι σου προσφέρει την ευκαιρία να στραφείς στον εσωτερικό πυρήνα των συναισθημάτων σου για έμπνευση.

Ιχθείς

Το φεγγάρι που βρίσκεται σε ένα ζώδιο του νερού όπως κι εσύ θα σε εμπνεύσει να νιώσεις τώρα τα συναισθήματά σου σε βαθύ επίπεδο, Ιχθύ αλλά θα σε εμπνεύσει επίσης να αναζητήσεις τρόπους να συσχετιστείς με τον κόσμο. Συχνά θεωρούμε ότι τα συναισθήματα είναι προσωπικά, αλλά μπορούν στην πραγματικότητα να είναι ένας τρόπος για να οικοδομήσουν μια σύνδεση με ακόμη και τα πιο ξένα και μακρινά μέρη, άτομα και έννοιες.