Να με ποιο ζώδιο έχεις τη μεγαλύτερη πιθανότητα να χωρίσεις σε έναν γάμο σύμφωνα με το δικό σου

2021-07-12

Τι λένε τα άστρα για το ζώδιο με το οποίο έχεις τη μεγαλύτερη πιθανότητα να χωρίσεις σε έναν γάμο;

Ο Κριός παίρνει διαζύγιο από τον Καρκίνο

Η σεξουαλική έλξη μεταξύ των δύο θα είναι άμεση και αναμφισβήτητη και μπορεί να τους κάνει να παντρευτούν πολύ γρήγορα.

Μόλις χαθεί η αρχική έλξη, ο Κριός και ο Καρκίνος θα παρατηρήσουν ότι δεν υπάρχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Και ακόμη χειρότερα, μετά από καιρό θα είναι σεξουαλικά ασυμβίβαστοι. Μετά από πολλές διαφωνίες και καυγάδες, θα χωρίσουν.

Ο Ταύρος παίρνει διαζύγιο από τον Τοξότη

Αρχικά, ο Ταύρος θα προσποιηθεί τόσο στον εαυτό του όσο και στον σύντροφό του ότι είναι άνετος με το ελεύθερο πνεύμα του Τοξότη, όταν η αλήθεια είναι, ότι μπορεί να σπάσει τα νεύρα του Ταύρου.

Τη στιγμή που ο Ταύρος θα προσπαθήσει να ελέγξει τον Τοξότη, το παιχνίδι τελείωσε. Ο Τοξότης γεννήθηκε αδέσμευτος και ο Ταύρος γεννήθηκε για να απολαύσει τις πολυτέλειες του σπιτιού. Όταν ο Τοξότης περιπλανιέται, ο Ταύρος θα υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Ο Δίδυμος παίρνει διαζύγιο από τον Ιχθύ

Ο Ιχθύς είναι πολύ συναισθηματικός για τον Δίδυμο, ο οποίος πιστεύει ότι δεν πρέπει να αφήνει τα πράγματα να τον αγγίζουν πάρα πολύ.

Ο Δίδυμος θα προσελκύσει τη δημιουργικότητα του Ιχθύ, αλλά είναι συνηθισμένος να ζει τη στιγμή, κάτι που θα προκαλέσει αισθήματα δυσπιστίας και υποψίας στον Ιχθύ. Η ένωση τους θα είναι ασταθής από την αρχή και θα χειροτερεύσει περισσότερο με την πάροδο του χρόνου μέχρι να καταρρεύσει και να οδηγήσει στο διαζύγιο.

Ο Καρκίνος παίρνει διαζύγιο από τον Αιγόκερω

Δεν είναι μυστικό ότι οι Καρκίνοι είναι οι καλύτεροι στο κρεβάτι.

Όταν ο Καρκίνος συναντά τον Αιγόκερω και οι δύο θα ενθουσιαστούν από την ισχυρή σεξουαλική χημεία τους και στην αρχή, το σεξ θα είναι υπέροχο.

Αλλά με την πάροδο του χρόνου, ο Καρκίνος θα ενοχληθεί με την πρακτικότητα και την επιφυλακτικότητα του Αιγόκερω και το να είναι παντρεμένοι δεν θα φαίνεται πλέον μια υπέροχη ιδέα.

Ο Λέων παίρνει διαζύγιο από τον Παρθένο

Αρχικά, ο Παρθένος θα μαγευτεί από τον Λέοντα και τη τολμηρή προσωπικότητά του, τόσο ώστε να τον παντρευτεί χωρίς να κάνει τη συνηθισμένη και πολύ εμπεριστατωμένη έρευνα για το background του.

Στον Λέοντα αρέσει να ζει μεγάλη ζωή και ο Παρθένος δεν μπορεί να το υποστηρίξει. Ο Λέων θέλει είναι το αφεντικό όλων των πραγμάτων και ο Παρθένος δεν μπορεί να του λένε τι να κάνει. Το διαζύγιο πλησιάζει μόλις ο Παρθένος αρχίσει να ασκεί κριτική στον Λέοντα και να κάνει προτάσεις για το πώς μπορούν να βελτιωθούν τα πράγματα.

Ο Παρθένος παίρνει διαζύγιο από τον Κριό

Ο Παρθένος γοητεύεται από τον τόλμη και το πνεύμα του Κριού και μπορεί να τον ερωτευτεί γρήγορα.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Κριός είναι στην πραγματικότητα πολύ τολμηρός για τον Παρθένο. Ο Παρθένος ταιριάζει καλύτερα με ανθρώπους που είναι αξιόπιστοι και φερέγγυοι. Ο Κριός είναι της δράσης και ο Παρθένος της ανάλυσης και στο τέλος, το ζευγάρι θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει μέση λύση.

Ο Ζυγός παίρνει διαζύγιο από τον Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως θα αισθανθεί μια άμεση φυσική έλξη για τον Ζυγό και με τη σειρά του, ο Ζυγός θα θαυμάσει το χάρισμα του Αιγόκερω να βγάζει χρήματα.

Θα φαίνεται σαν μια ισορροπημένη σχέση όταν παντρευτούν, αλλά η τεμπελιά του Ζυγού θα αρχίσει να δίνει στα νεύρα στον Αιγόκερω. Ο Ζυγός θα συνεχίσει να βγαίνει και να κάνει πάρτι και αυτό ακριβώς δεν είναι το καλύτερο του Αιγόκερω. Αυτά τα δύο ζώδια είναι πολύ ασύμβατα για να κάνουν ένα γάμο να διαρκέσει.

Ο Σκορπιός παίρνει διαζύγιο από τον Τοξότη

Όταν ένας Σκορπιός και ένας Τοξότης βρίσκονται μαζί, σχεδόν όλοι γύρω τους θα ξέρουν αμέσως ότι δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Δυστυχώς, θα παντρευτούν πριν ανοίξουν τα μάτια τους.

Ο Σκορπιός λατρεύει το σπίτι και την θαλπωρή και ο Τοξότης θέλει να είναι συνέχεια έξω. Ο Σκορπιός είναι πολύ απαιτητικός και κτητικός για να τον ανεχθεί ένας Τοξότης.

Η ουσία είναι ότι αυτοί οι δύο θα έχουν ένα υπέροχο one-night stand αλλά όχι έναν υπέροχο γάμο.

Ο Τοξότης παίρνει διαζυγίο από τον Καρκίνο

Είναι αξιοσημείωτο το πόσο συχνά αυτά τα δύο ζώδια βρίσκονται μαζί - ίσως επειδή τους αρέσει και στους δύο το δράμα.

Με την ένωση ενός Τοξότη και ενός Καρκίνου βγαίνουν πολλά από το σέξ και τον ενθουσιασμό μέχρι την απιστία , τις απογοητεύσεις και τον έλεγχο. Αυτός ο συνδυασμός δεν είναι και το καλύτερο. Τόσο ο Τοξότης όσο και ο Καρκίνος θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον έλεγχο ο ενός του άλλου οπότε και οι δύο, όπως και ο γάμος τους, θα αποτύχουν.

Ο Αιγόκερως παίρνει διαζύγιο από τον Ιχθύ

Αυτό θα ήταν το αγαπημένο ζευγάρι όλων: ο σταθερός και πρακτικός Αιγόκερως και ο ονειρεμένος, δημιουργικός, ευαίσθητος Ιχθύς.

Θα νιώσουν σαν να είναι χαρακτήρες σε ένα μυθιστόρημα, με τις διαφορές τους να είναι το πράγμα που τους ενώνει. Και για λίγο, θα είναι χαρούμενοι. Ωστόσο, θα έρθει η μέρα που οι διαφορές τους θα είναι πολύ μεγάλες και θα χωρίσουν, εκπλήσσοντας όσους τους θεωρούσαν ως το τέλειο ζευγάρι.

Ο Υδροχόος παίρνει διαζύγιο από τον Λέοντα

Θα νομίζες ότι αυτός ο συνδυασμός θα λειτουργούσε καθώς και οι δύο λατρεύουν να είναι γύρω από ανθρώπους και οι δύο είναι χαρισματικοί.

Θα επηρεαστούν από την φαινομενική ορθότητα τους ως δυνατό ζευγάρι, αλλά στην πραγματικότητα, είναι πολύ διαφορετικοί. Ο Λέων λαχταρά τα φώτα της δημοσιότητας και θα κάνει οτιδήποτε για να βρεθεί μπροστά τους, ενώ ο Υδροχόος δεν αισθάνεται την ανάγκη να κάνει τίποτα για να προσελκύσει τους ανθρώπους.

Ο Υδροχόος ζει τη ζωή του κάνοντας πράγματα για άλλους και ζώντας μια ζωή πνευματικής πρόκλησης και στον Λέοντα αρέσουν τα πράγματα να είναι πιο λαμπερά και επιφανειακά. Ο Λέων θα ανακουφιστεί όταν ο Υδροχόος υποβάλλει αίτηση διαζυγίου, αλλά θα δείξει ότι είναι αναστατωμένος.

Ο Ιχθύς παίρνει διαζύγιο από τον Κριό

Και οι δύο αυτοί φαίνεται να μην έχουν συγκεκριμένο λόγο να θαυμάσουν κάποιον για να κάνουν σεξ μαζί του, αλλά δεν χρειάζεται και να τον παντρευτούν. Και τα δύο αυτά ζώδια είναι ελκυστικά και εμπνέουν τους ανθρώπους, αλλά δεν ταιριάζουν καλά.

Η καρδιά του Ιχθύ είναι μαλακή και ευγενική και ο Κριός μπορεί να είναι λίγο ωμός. Έχουν επίσης την τάση να μιλάνε χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα συναισθήματα του άλλου ατόμου. Ο Κριός θα προτιμούσε να είναι μόνος παρά με κάποιον που τον εμποδίζει να φροντίσει τις ανάγκες του. Ναι, αυτοί οι δύο σίγουρα θα συγκρουστούν και θα καούν.