Μπορούν να χαμογελάσουν άφοβα: Αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα

2021-04-19

Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια θα πρέπει να αποδεχτείς την κοσμική αλλαγή που συμβαίνει γιατί θα είναι οι καλύτερες επτά μέρες του μήνα.

Ταύρος

Ενθουσιάσου γιατί είναι επιτέλους καιρός να λάμψεις. Τώρα που ο Ήλιος είναι στον 1ο οίκο σου του εαυτού σου, κύματα αυτοπεποίθησης σκάνε πάνω σου. Αυτή η εποχή είναι ξεχωριστή γιατί μπορεί να σε ενθαρρύνει να αγκαλιάσεις ένα νέο κομμάτι του εαυτού σου: ένα κομμάτι που ήταν πάντα εκεί, σε αδράνεια και περιμένοντας να ξυπνήσει. Υπάρχουν πολλές πτυχές της προσωπικότητάς σου και της ταυτότητάς σου που μπορεί να ανακαλύψεις στην εποχή του Ταύρου και το ταξίδι ξεκινά από αυτή την εβδομάδα.

Παρθένος

Η καλλιτεχνική σου πλευρά ζωντανεύει αυτή τη βδομάδα. Θα πρέπει να προετοιμαστείς για αναπάντεχες εκρήξεις εικόνων από τα χόμπι και τα πάθη σου. Η δημιουργική σου επανάσταση και οι αστραπές έμπνευσης είναι στο δρόμο σου. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η συναρπαστική και κινητήριος ενέργεια σε ενθαρρύνει να κάνεις αυτό για το οποίο είναι προορισμένοι οι άνθρωποι και αυτό είναι να είναι δημιουργικοί. Τραγούδησε, χόρεψε, ζωγράφισε, γράψε, κατασκεύασε και άσε τα αληθινά σου χρώματα να λάμψουν. Είναι αυτό για το οποίο πάντα προοριζόσουν γιατί ο εσωτερικός σου καλλιτέχνης είναι πάντα κομμάτι του εαυτού σου.

Αιγόκερως

Μπορεί να περάσει γρήγορα αυτή η εβδομάδα για σένα. Αναπάντεχες περιπέτειες μπορεί να πιάσουν χώρο στην καρδιά σου, να σε ενθαρρύνουν να κάνεις ένα βήμα σε απάτητους δρόμους. Η οπτική σου αλλάζει και μπορεί να βρεις τον εαυτό σου πιο πρόθυμο να αγκαλιάσεις μια φιλοσοφία που δεν έχεις αγκαλιάσει προηγουμένως. Μπορεί να βρεθείς μπροστά σε ευκαιρίες να εξαπλώσεις τις γνώσεις σου και την ενημέρωσή σε θέματα που σε ενδιαφέρουν. Είτε επιλέγεις αυθόρμητες περιπέτειες που θα σε ταρακουνήσουν από τα συνηθισμένα σου ή θα διαβάσεις ένα βιβλίο που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου, το μυαλό σου ανοίγει.