Καλύτερα να προετοιμαστείτε: Αυτά τα τρία ζώδια είναι πιθανό να χωρίσουν μέχρι μέσα Απριλίου

2022-03-08

Ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου, μπήκε την Κυριακή στο ζώδιο του Υδροχόου και οι σχέσεις καταρρέουν.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης των κινήτρων και του πάθους, είναι επίσης ο πλανήτης που μας εμπνέει να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να μην παραπαίουμε μπροστά σε διαφωνίες ή διαφορετικές απόψεις. Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι σχέσεις τείνουν να καταρρέουν κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης είναι επειδή το ένα ή και τα δύο από τα εμπλεκόμενα άτομα αρχίζουν να νιώθουν δυνατοί από μόνοι τους και θέλουν να συνεχίζουν ως μονάδα και όχι ως ζευγάρι.

Βέβαια, όσοι πρόκειται να χωρίσουν κατά τη διάρκεια του Άρη στον Υδροχόο, είναι επειδή έχουν αποφασίσει να εμπιστευτούν το ένστικτό τους και να μην κάνουν άλλες εκπτώσεις. Και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η καρδιά λέει να σπάσουμε τους δεσμούς.

Οπότε, το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο, δηλαδή από τις 06/03/2022 έως τις 15/04/2022, που θα περάσει στους Ιχθύς, το ζητούμενο θα είναι να υπερασπιστούμε τα θέλω μας, τις πιο βαθιές μας επιθυμίες, τα δικαιώματά μας και να αγωνιστούμε για την αλλαγή, όσο κι αν τη φοβόμαστε.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το Your Tango, τα ζώδια που είναι κοντά στον χωρισμό και θα δουν με άλλα μάτια τον έρωτα ή για την ακρίβεια με άλλα μυαλά, είναι τα ακόλουθα.

Τα τρία ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να διαλύονται

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Όταν απομακρύνεστε από μια σχέση, δεν το κάνετε ποτέ απροειδοποίητα. Εσείς και ο/η μελλοντικός/μελλοντική πρώην σας έχετε ήδη κάνει σοβαρές συζητήσεις που σας οδήγησαν στην ιδέα του χωρισμού, οπότε θα γίνει με φιλικό τρόπο.

Και ενώ αυτές οι φιλικές συνομιλίες μπορεί να συνεχίζονταν για αρκετό καιρό ακόμη, η σημερινή είσοδος του Άρη στον Υδροχόο μπορεί να είναι απλώς η αφορμή για την επιτάχυνση της διαδικασίας.

Μερικές φορές, όμως, αυτού του είδους η παρέμβαση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ένα ζευγάρι με εντάσεις για να πάρει τη μεγάλη απόφαση του χωρισμού.

Σκορπιοί (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ποτέ δεν είχατε πρόβλημα να σκεφτείτε ιδέες έξω από το κουτί, και όταν έρχεται ο Άρης στον Υδροχόο, έχετε την ευκαιρία να ταράξετε ακόμη περισσότερο τα «νερά».

Στη σχέση σας - ή ό,τι έχει απομείνει από αυτήν - και οι δύο νιώθετε σαν να έχετε έρθει σε αδιέξοδο: τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσο παλιά και φαίνεται ότι μόνο εσείς, Σκορπιοί, είστε πρόθυμοι να κάνετε κάτι γι' αυτό και να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας.

Δεν σας αρέσει που χάνετε χρόνο, νιώθετε ότι η σχέση στην οποία βρίσκεστε αυτή τη στιγμή σφετερίζεται τα πολύτιμα λεπτά του χρόνου σας στη γη και αυτή τη φορά δεν θα κάνετε πίσω. Με τη βοηθητική προτροπή του Άρη στον Υδροχόο, θα σχεδιάσετε βήμα βήμα το τέλος της σχέσης στην οποία βρίσκεσαι...σήμερα.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 10 Μαρτίου)

Το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε ποτέ να ζήσετε είναι ο χωρισμός γιατί είστε από τα άτομα που αγαπάτε πολύ και εξιδανικεύετε τον/την σύντροφο.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν καταλήγουν πάντα όπως στα παραμύθια, και τώρα, αν δεν πάρετε απόφαση το τελειώσετε κάτι που δεν έχει τις σωστές βάσεις, θα «κολλήσετε» σε μια σχέση που στην πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται στα θέλω σας.

Απλά κουράζετε ο ένας τον άλλον, και αυτό αρχίζει να επηρεάζει τα νεύρα και των δύο. Ο Άρης στον Υδροχόο απλά σας υπενθυμίζει ότι είναι εντάξει να χωρίσετε.