Η ειλικρίνεια τους σκοτώνει: Αυτά είναι τα έξι ζώδια που δεν αντέχουν την «ωμή» αλήθεια

2020-05-10

Αυτά είναι τα έξι ζώδια που προτιμούν να τα κοροϊδεύεις παρά να τους πεις την «ωμή» αλήθεια.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το πιο μη συγκρουσιακό ζώδιο που υπάρχει. Όχι μόνο δεν μπορεί να χειριστεί την αλήθεια, αλλά επίσης δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει.

Υπάρχουν στιγμές που θα απορρίψει αυτό που προσπαθείς να μοιραστείς μαζί του και φορές που δραπετεύει ενεργά από την αλήθεια. Υπάρχει κάτι με το να είσαι αντιμέτωπος με την αλήθεια που απλώς κάνει τον Ζυγό να αισθάνεται άβολα.

Ως κάποιος που ψάχνει συνεχώς τρόπους για να ευχαριστήσει όλους (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού του), η αλήθεια σχεδόν αποσυντονίζει τον Ζυγό. Θα προτιμούσε να συνεχίσει να λέει ψέματα στους ανθρώπους που νοιάζεται (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού του) και να κρύβει την πραγματική αλήθεια κάτω από το χαλί. Φυσικά όλα από αγάπη.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς προσπαθούν πάντα να απομακρυνθούν όσο πιο μακριά από τον πραγματικό κόσμο. Γιατί; Επειδή ο πραγματικός κόσμος είναι γεμάτος από σκληρές αλήθειες και έρχονται αντιμέτωποι συνεχώς με την ειλικρίνεια, κάτι που απεχθάνονται.

Οι Ιχθείς δεν μπορούν να χειριστούν την αλήθεια γιατί τους αναγκάζει να βγάλουν τα πολύχρωμα γυαλιά τους - το μόνο πράγμα που τους προστατεύει από τον μεγάλο, κακό κόσμο. Είναι ονειροπόλοι και ζούνε πολύ πιο άνετα στο μικρόκοσμο μέσα στο κεφάλι τους, όπου μπορεί να αγνοούν την πραγματική ζωή.

Ταύρος

Για κάποιον που είναι τόσο αντίθετος με την αλλαγή, ο Ταύρος κάνει πολλή δουλειά ελέγχοντας τις ζημιές και αλλάζοντας αυτό που του φαίνεται αληθινό και αυτό που δεν του φαίνεται, έτσι ώστε να μην χρειάζεται ποτέ να έρχεται αντιμέτωπος με την πραγματική αλήθεια.

Ο λόγος που ο Ταύρος δεν μπορεί να χειριστεί την αλήθεια είναι επειδή είναι ένας από τους καλύτερους ψεύτες του ζωδιακού κύκλου. Όχι μόνο είναι σε θέση να λέει ψέματα σε άλλους για να φαίνεται σαν να είναι πιο πεπειραμένος ή πιο σίγουρος από ότι είναι, αλλά έχει επίσης μάθει πώς να λέει ψέματα στον εαυτό του, ώστε να μπορεί να αποφεύγει την αλήθεια.

Φαίνεται ότι κάνει πολλή δουλειά, αλλά ο Ταύρος θα κάνει ό, τι χρειάζεται για να αποφύγει την αλλαγή ή οποιουδήποτε είδους διαταραχές στη ζωή του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δυσκολεύεται να χειριστεί την αλήθεια επειδή δεν την πιστεύει πάντα. Θα μπορούσες να του πεις κάτι εντελώς αληθινό και εντελώς πιστευτό και θα μπορούσε να σου απαντήσει: «Αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια».

Ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο καχύποπτα ζώδια, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πάντα λίγο επιφυλακτικός για την αλήθεια και ορισμένους ανθρώπους. Εάν δεν σε εμπιστεύεται ολόψυχα, υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα να μην πιστέψει κάτι που του λες, είτε είναι αλήθεια είτε όχι.

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει πολλά καλά, αλλά ο χειρισμός της αλήθειας δεν είναι κάτι από αυτά.

Ο λόγος είναι επειδή ανησυχεί από τη φύση του. Παρόλο που μπορεί να μην το δείχνει πάντα στον κόσμο, το μυαλό του πηγαίνει πολύ γρήγορα, ανησυχώντας για οτιδήποτε και για όλα.

Ο Παρθένος δεν μπορεί να χειριστεί την αλήθεια γιατί αυτή διαλύει όλα τα προστατευτικά στρώματα των ψεμάτων και της μισής αλήθειας, τα οποία έχει φωλιάσει μέσα του.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι τόσο κολλημένος με το τηλέφωνό του και εμπλέκεται στις ζωές τόσων πολλών διαφορετικών ανθρώπων που δεν είναι περίεργο ότι έχει μερικές φορές πρόβλημα να χειριστεί την αλήθεια.

Έχει τόσα πολλά άτομα να ακούει που του λένε το ένα και το άλλο, που τα πράγματα μπορεί να είναι αρκετά μπερδεμένα για αυτόν. Δεν δυσκολεύεται απλά να χειριστεί την αλήθεια, αλλά δυσκολεύεται να αποκρυπτογραφήσει ποια είναι η πραγματική αλήθεια από αυτή που του λένε.

Ο Δίδυμος είναι πιθανώς το ζώδιο που πιθανότατα θα υποκύψει σε fake news και μισές αλήθειες. Μπορεί να επηρεαστεί τόσο εύκολα ώστε να μπορεί να πιστέψει εκατό διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα, ακόμα κι αν τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν νόημα.