Για αυτά τα τρία ζώδια ο Νοέμβρης θα είναι... άκρως ερωτικός

2020-11-09

Κάποια ζώδια θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τον Νοέμβρη, καθώς θα είναι ένας ρομαντικός και άκρως ερωτικός μήνας.

Δείτε ποια αφορά:

​Δίδυμος: Είσαι στο προσκήνιο και κερδίσεις την προσοχή αυτού που αγαπάς

Νιώθεις ο εαυτός σου αυτό το μήνα. Με την Αφροδίτη να χορεύει στον 5ο οίκο σου που έχει σχέση με την αγάπη, τη στοργή, την ευτυχία και το πάθος, δεν ψάχνεις απλά κάποιον να σαρώσει τη ζωή σου αλλά κάνεις και τον υπόλοιπο κόσμο να σε ερωτευτεί μέσα σε αυτή τη διαδικασία.

​Με τον Ήλιο στον 6ο οίκο σου της ευθύνης να είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό στον 12ο οίκο σου που έχει σχέση με τα μυστικά, θα μπορούσες να είσαι εντελώς ανυποψίαστη για όλη αυτή την ενέργεια οπότε ξαναδιάβασέ το -για να το πιστέψεις- αν έχεις κολλήσει με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Καρκίνος: Βγαίνεις από το καβούκι σου και κερδίζεις την προσοχή κάποιου

Ο Σκορπιός είναι ο κρυπτονίτης σου και το ίδιο ισχύει για την εποχή του. Το ζώδιο αυτό κυβερνά τον 5ο οίκο σου που έχει να κάνει με τη διασκέδαση, τον ρομαντισμό, το πάθος, την έκφραση του εαυτού σου και την διαμαντένια καρδιά σου, υπάρχει πάντα ένα κύμα δελεαστικής ενέργειας γύρω σου κάθε φορά που έρχεται αυτή η εποχή.

​Το σημαντικό είναι ότι δεν έχει σημασία αν ο Ήλιος είναι στον Σκορπιό ή στον Τοξότη αυτό το μήνα. Και οι δύο κυβερνήτες τους -ο Δίας και ο Πλούτωνας- θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στον 7ο οίκο σου που έχει να κάνει με τις διαπροσωπικές σχέσεις και θα μεγεθύνει τη δυναμική ανάμεσα σε εσένα και αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός: Εκπέμπεις πράγματα και ένας υποβόσκον ρομαντισμός είναι ένα από αυτά

Η γενέθλια εποχή σου δεν έχει να κάνει μόνο με γενέθλιο σεξ. Αν και με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σου, τον Άρη, να μπαίνει σε ορθή φορά πιθανότατα να επιστρέψει η καλή σου τύχη πριν το καταλάβεις. Την ημέρα πριν ορθοδρομήσει ο Άρης, ο Δίας θα συναντηθεί με τον κυβερνήτη σου, τον Πλούτωνα, στον 3ο οίκο σου που έχει να κάνει με τη διαδικασία της σκέψης και του άμεσου περιβάλλοντος.

​Αυτό θα μεγαλοποιήσει την ένταση πίσω από την τρυφερή φωνή σου και θα αυξήσει τις πιθανότητες να εκφράσεις αυτό που επιθυμείς περισσότερο και ειδικά αν ψάχνεις για σχέση. Η Αφροδίτη θα κινηθεί στον 12ο οίκο σου που έχει σχέση με τα όνειρα, την απομόνωση και όλα τα παρασκηνιακά πράγματα, δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα για μια κρυφή ερωτική σχέση. Αυτό δεν συγκρίνεται με τον μαγνητισμό της Αφροδίτης που έρχεται στο ζώδιό σου για αυτό μείνε συντονισμένη.